Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 10:23 pm | |
| Akira
To je slovo do pranice... Ráda si zatrenuju.... řekla jsem a usmála se Popravdě jsem němal s kým trénovat a mlátit brachu nebylo to pravé... | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 10:26 pm | |
| Yoshiro
No..Ještě to musím pilovat.. Řekl jsem.. Však počkejte, až se mi aktivuje Sharingan.. Popravdě, ani jsem nevěděl, kdy nebo jak se má Sharingan aktivovat.. | |
| | | eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 10:37 pm | |
| Můžem jít do našeho dojo. Navrhla jsem a zymslela se. Nebo navrhni nějaké místo ty. | |
| | | Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 10:53 pm | |
| Karuto
Neboj, časom sa ti určite aktivuje, len treba trpezlivosť. A veľa driny.povzbudil Yoshira a pomaly odchádzal. Mimo to, nevidel si tu niekde spolužiačku, Ikitu? Potrebujem jej niečo oznámiť. | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 10:55 pm | |
| Yoshiro
Huh? Chvíli jsem přemýšlel.. Pak jsem si vzpomněl na tu holku ze třídy, co se stranila každé situaci, kde šlo o jakýkoliv konflikt... Naposledy na akademii.. Odpověděl jsem mu na otázku.. Kuja jsem totálně ignoroval.. Stejně jako on mě.. Očividně.. | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 10:58 pm | |
| Izashi
Za ten čas , čo Yoshiro urobil Irukovi krivý nos a Akira sa snažila nadviazať nové "spojenia" s Maki Maki-chan som ja , ako talentovaný člen Hyuuga klanu , započal tréning na svojom osobnom tréningovom mieste za klanovým sídlom , teda na obľúbenom mieste. Ani náhodou som nechcel , aby ma sledovalo 20 genínov a ten úchylný sensei pri tréningu s byakuganom , preto som trénoval sám. | |
| | | Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 10:58 pm | |
| Karuto
Dakujem, neviem ju nájsť, niekde sa vyparila.... odchádzal, ked si očividne spomenul na dalšiu vec. A ako to vlastne dnes bolo, s tým konfliktom? spýtal sa a pozrel na Kuja nedaľeko od vás. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:04 pm | |
| Kuja
Začal som si cvičiť pečate, aby som si na chvíľku odpočinul od robenia jutsu. Len tak mimovoľne som pozrel na toho Yoshiru Uchihu. Robil presne to, čo som predvídal - ignoroval ma. Iste... ako inak Poriasol som hlavou a začal sa sústrediť na pečate. Veď čo ma po ňom... Toho senseia som si už nevšímal.... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:24 pm | |
| Yoshiro
Jakej konflikt? O ničem nevím.. Ten kluk měl jen nějákou blvou připomínku..Já ho neposlouchal Řekl jsem.. Chcete pomoct najít tu holku? Zeptal jsem se | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:38 pm | |
| Karuto
Nechápavo nadvihol obočie a Yoshirovi pokynul aby išiel za ním. Áno, podme ju nájsť. Po ceste aspoň môžme riešiť ten konfilkt. Ja som to videl... a možno sa ti zdá hlúpe že to riešim, je to dôležité... je možné že do tímu sa dostaneš s Kujom, a čo potom? | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:40 pm | |
| Yoshiro
Nestrašte, senseii... Řekl jsem nervózně.. Došlo mi, že je to pravda.. Co když? Nechtěl jsem na to ani pomyslet.. | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:47 pm | |
| Karuto
Viem že ty si na Uchihu podivuhodne kľudný a mierny. Najlepšie je nazatahovať sa do problémov už na akadémii. dodal prísne. Zájdeme k nej domov, naposledy tam ale nebola... | |
| | | Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:50 pm | |
| Mitoshi Míjel jsem Yoshira a jakéhosi senseie z akademie. Šel jsem na tréninkovou louku, i když jsem základy zvládal. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:55 pm | |
| Kuja
Znova som pozrel na toho Yoshira, ale všimol som si, že on aj ten sensei už odišli... Povzdychol som si, pokrútil hlavou a začal cvičiť genjutsu. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:58 pm | |
| Akira
Bezva... Dojo je fajn Na loukách je fura lidí... A není tu moc míst kde by se dalo trénovat řekla jsem a otřela si žinkou čelo | |
| | | eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 12:03 am | |
| Co by sis chtěla potrénovat? Zeptala jsem se a vylezla z vody. Nečekaje na odpověď jsem rovnou zamířila do šatny. | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 12:27 am | |
| Izashi
Pochopiteľne som trénoval ďalej... Bolo to celkom fajn. Pokoj , ticho a nikto neotravoval... Takže som mal pred sebou dlhý tréning. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 12:30 am | |
| Akira
No ninjutsu moc neumim, takže taijutsu by bylo fajn... Ale zatrenuju si cokoliv... řekla jsem a odfoukla si vlasy z očí Možná nakonec nebude tak špatná jak jsem myslela... | |
| | | eliizabet
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:28 am | |
| Maki
Vylezla jsem už oblečná ze šatny. Není to trovhu nelogické? Zeptala jsem se své spolužačky. Nebylo by lepší trénovat to co ti nejde? Podívala jsem se na ni nechápavě. No co, stejnak má s taijutsu nějvětší problém. Muserla jsem přiznat na konec. Mimochodem nevíš z čeho budem maturovat, ať zbytečně neplýtváme časem? Zeptala jsem se ji a vytáhla si z kapsy zdcádko a hřeben. Jaké zvlástšní devče. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 12:58 pm | |
| Akira
Nic složitého... Hádala bych nějaká ta přemena, možná bushin... řekla jsem a teprve teď začala vylézat z vody Zjišťovala jsem si to od lidí co to maj za sebou a oni museli udělat pár přemen jenom... řekla jsem a zamířila k šatně | |
| | | eliizabet
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 3:41 pm | |
| Maki A neměli by jsme teda radši trénovat ninjutsu? Obzvlášt když tobě moc nejde. Vložila jsem důraz do slova tobě. Naposledy jsem zkontroloval svůj účast a uklidila zrcátko. Můžem už jít? Co jsem to jenom vymyslela? Teď ji budu muset vzít domu. Jestli nás uvidí matka, tak to bude zase otázek. Najdenou jsem se zarazila a zeptala se Akiry Jak ti jde chůze po stromech? | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 4:29 pm | |
| Akira
Máš pravdu, s tím ninjutsu bych něco měla udělat ozvalo se ze šatny kde jsem si zabalila vlasy do ručníku Nechci aby to znělo arogantně, ale ovládání chakry mi fakt jde... zvládám chůzi po stromech docela v pohodě Mám na to talent řekla jsem | |
| | | eliizabet
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 4:43 pm | |
| Maki Tak začnem náš trénink nepozorovaným proniknutím do sídla. Vezmeme to zadem po stěně. I přes veškeré moje snahy, byl v mém hlase slyšet náznak úlevy. Asi bude lepší ji vzít do menšího doja, tam nás nikdo nebude rušit. A nezní to vůbec arogantně, jen namyšleně. Dodala jsem s úšklebkem. Počkám na tebe venku. řekla jsem a vyšla ven. Před budovou jsem si sedla na zem a v duchu si nadávala co mě to napadlo. Snaží se na mě být milá, tak jsem se snažila být aspoň zdvořilá. Vysvětlila jsme si svoji neobvykle přátelské chování. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 5:12 pm | |
| Akira
Oblékla jsem se a šla ven Namyšleně to možná zní, ale přece jí nebudu lhát nebo se podceňovat pomyslela jsem si Na to, že jsem chodily dost dlouho do stejné třídy tak jsem jí ani moc neznala... Ted to ale lehce vypadalo že se spíš vnucuju... Pokrčila jsem rameny a vyšla ven... Tak jsem tady | |
| | | eliizabet
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 6:22 pm | |
| Maki Tak jdem. Řekla jsem a vyšla jsem směrem do nejzapadlejší části města. Asi bych se s ní měla bavit... ale o čem? Vůbec se neznáme. Nemohla jsme si vzpomenout, kdy jsme se my dvě bavili. Todle bylo poprvé, co na mě promluvila. Popravdě, mě překvapilo, že si všimla, že spolu chodíme do třídy a ještě víc mě překvapilo, jak moc blízko jsem si ji pustila k tělu. Na té holce muselo něco být a ať to bylo cokoliv, tak se mi to vůbec nelíbilo. Eeee Začla jsem se pokoušet o konverzaci. Radši nadhoď téma ty. Komunikace nebyla má nejsilnější stránka, přesto jsem měla pocit, že by nebylo správné mlčet. Začala jsem být zvědavá co z ní vypadne. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| |
| | | | Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|