Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Sat Mar 27, 2010 5:18 pm | |
| Kuja
Vstal som a odchádzal som. Ešte som zastavil a pozrel na nich cez rameno. Je väčšia šanca, že ty znenávidíš mňa... Napriek tomu, že nenávisť odmietaš. povedal som Ikite. A ty, Uchiha, si zapamätaj jedno... Keď opona padne, budem to ja, komu bude patriť aplaus! povedal som Yoshirovi. A vykročil som smerom do horúcich prameňov. Už bolo celkom neskoro na niečo iné, chcel som si len chvíľu posedieť v prameňoch a potom ísť domov. | |
| | | Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Sat Mar 27, 2010 7:28 pm | |
| Ikita
Veľavýznamne som sa usmiala a nepovedala mu už nič. Ako veľmi sa niekto dokáže mýliť. poznamenala som nahlas k Yoshirovi. Ale inak je to veľmi zaujímavý človek........ | |
| | | Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Sat Mar 27, 2010 8:45 pm | |
| Akira
Ale jo... Každej má rád svoje sourozence... I když tvrdí opak... A jo něoc bych snědla... řekla jsem a zamířila s Maki do města... | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Sat Mar 27, 2010 8:57 pm | |
| Den uběhl jako voda ..
Všichni šli domů.. Spát.. Někteří trénovat..
Studenti akademie byli dost nervózní, maturita se blížila..
LOCKED | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| |
| | | | Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|