Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)

Goto down 
+3
Misman
Nawaki
Red
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 9:49 pm

Ikita

Sensei za mnou prišiel s tou záležitosťou.
Okej, to je všetko čo som chcel. Uvidíme sa na skúškach! zakýval a odchádzal.
... a mám nápad pre vás dvoch... čo keby ste išli trénovať spolu? Hned teraz. Skúšky sú onedlho. usmial sa milo Karuto-sensei a potom už naozaj odchádzal. Jedným očkom nás dvoch však pozoroval.
Skoro mi zabehol džús ktorý som pila cez slamku z pohára.
Stála som tam ako skamenená, neschopná pohybu. Z chlapcami som nemala skúsenosti, a už vôbec nie s celkovou komunikáciou. Výsledok bolo hanblivé asociálne dievča.
Zrudla som ako paprika a mlčala pozerajúc do zeme.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 9:52 pm

Akira

No nevyměníš ty oči? vyprskla jsem smíchy
S tvejma očima bych měla dokonalej klon... podotkla jsem
Chce to motivaci řekla jsem najednou
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:04 pm

Maki
Oči ti klidně dám, ale tvoje by mi byli k ničemu, řekla jsem pobaveným hlasem. Pak jsem zvážněla a dodala: Co maturita, není to dobrá motivace?
Nebo víš co, až uděláme klony, tak nám za odměnu něco uvařím. Nebyla to otázka, ale oznámení. Při pomyšlení na vaření jsem měla dost silnou motivaci.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:17 pm

Akira

Tak to zní dobře řekla jsem zcela vážně
Začala jsem opět soustředit chakru...
Vyvolal jsem 3 klony
Jeden byl dobrej, ale ty dva se nejak... spojily...
ehm... po tváři mi sjela kapka...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:24 pm

Maki
Siamský dvojče? Zeptala jsme se pobaveně. Opět jsme se vrhla na klonovaní. Soustředila jsem se jak to nejvíc šlo. Udělala jsem pouze jedn klon na víc jsem si netroufla, ale musela jsem uznat, že je docela povedenej. Sice byl o malilinko menší než já, ale fakt jen o malilinko a taky měl na sobě zástěru. Tak co to mu říkáš, řekla jsem s pýchou v hlase. Byla jsem fakt spokojená, ale na víc jsem si ještě netroufla.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:28 pm

Yoshiro

Já jsem ale bojovej typ.. A ona léčitelskej. Můžem trénovat akorát tak, že si zlomím ruku a ona mi to vyléči.. Křiknul jsem na senseie. Ikity jsem si něják nevšímal..
Pak jsem se na ní otočil.. A to je jounin.. Myslel jsem, že bude chytřejší..
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:35 pm

Akira

Nechala jsem zmizet klony, oba... tři...
Udělal jsem pečet a proměnila jsem se na Maki v zástěře
Dobrá práce ukázala jsem jí zvednutý palec
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:38 pm

Ikita

Hej, hej, ... zajakávala som sa.
Ideme teda niekam? zdvihla som napokon hlavu.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:47 pm

Yoshiro

Mmmmmm... Chvíli jsem přemýšlel, jestli mám dnes co dělat... Ale tak proč ne..
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:48 pm

Maki
Hele já nemám tak nekvalitní vlasy, řekla jsem domýšlivě a odvolal svůj klon. Tak přeměna, jo?
Proměnil jsem se na Akiru i s její sestřičkou, akorát tý sestřičce zbyli moje oči. Jseš prostě lepší, musela jsem uznat. Trénovat s Akirou, mi začalo připadat docela zábavný.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:58 pm

Akira

(Akira nemá sestřičku, jen bráchu pokud vím, ale to je jedno)
Promin, ale s těma vlasama jsem se snažila... řekla jsem a proměnila jsem se na jednu ze svejch karikatur Iruki-senseie...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 11:08 pm

Maki
(Já myslela siamskou.)
Musela jsem se začít smát. Todle předvedeš u zkoušek a buď poletíš oknem nebo nám odvezou senei.
Zkusila jsem na sebe vzít podobu Iruki-senseie v důchodu. Docela se mi to povedlo. Aby si v tom nebyla sama.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 11:12 pm

Ikita

Vyšla som z domu a zabuchla za sebou dvere.
Moja nádej bola v tom, že Yoshiro nahodí nejakú tému, lebo ja som toho nebola schopná.
Mlčky som kráčala vedľa neho a pila svoj džús.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:01 am

Yoshiro

No... A co umíš..? Zeptal jsem se. Nesnáším ticho.
Prohodil jsem sám k sobě ve svojí chytré hlavičce.

Re: Mitoshi

K Mitoshimu přiskočila postava.. V jouninské uniformě.. Žena..
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:08 am

Ikita

Všeličo... napríklad liečenie zranení... zatiaľ je to nič moc, dokážem vyliečiť vačšinu ťažkých zranení... a omráčiť, paralyzovať, zmiasť protivníka... ale nebojujem. V tíme môžem napríklad omráčiť nepriateľa, a iný tímový partner ho dorazí... vysvetlila som stručne.
A... ty?
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:15 am

Yoshiro

Ty nikdy nebojuješ? Ani kdyby šlo o život tvýho blízkýho? Zeptal jsem se... Teď se ptám já.. Dodal jsem ještě.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:19 am

Ikita

Viem ochrániť blízkych aj bez boja... povedala som sebaisto.
... navyše mám čakru ktorá dokáže vytvoriť rôzne ochrany.
Na tieto otázky som si už zvykla. Každí sa ich pýtal.
Budem neskôr vedieť ochrániť aj pred smrťou? pomyslela som si ale nepovedala to nahlas.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:27 am

Yoshiro

Aha... Řekl jsem nechápavě.. Dost to bylo poznat.. Neznal jsem ninju nebo kunoichi, co by nebojoval/a ..
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:30 am

Ikita

Urazene som stiahla obočie a tiež to bolo dosť poznať.
No a moja otázka... čo dokážeš ty? spýtala som sa mierne nahnevane.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:33 am

Akira

(nepochopil jsem to predtim, sorry)
Vybuchla jsem smíchy a neudržela jsem přeměnu...
Tohle je moc... vyprskla jsem při pohledu na odlesky které házela "Irukova" pleška
Kdyby nás ted Iruka viděl tak ... já ani nevím prskala jsem mezi záchvaty smíchu
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:36 am

Yoshiro

Hmmm.. Chvíli jsem přemýšlel.. Zatím nic moc..Ale až dostanem týmy a ochraný čelenky, tak budu denně trénovat..Budu nejlepší ninja ve vesnici! V mém tónu hlasu byla slyšet ta 'nadrženost' .. Nemohl jsem se dočkat..
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:39 am

Kuja

Stále som sedel na tej lavičke a všimol som si, že okolo mňa idú nejaké dve postavy, čo mi boli známe... iste, moji spolužiaci, ten Uchiha a tá pacifistka... Ani si ma nevšimli...
Čo ste na rande?" spýtal som sa tak, aby ma počuli...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:51 am

Ikita

Tak to ti držím palce. Hádam sa ti sen splní. pousmiala som sa ked sme prechádzali okolo Kuju.
Spýtal sa dosť nevhodnú otázku.
Ahoj, Kuja. pozdravila som ho a prisadla si k nemu.
Nie, nie sme na rande. A ty tu prečo sedíš taký osamelý? spýtala som sa mierne posmešne.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:58 am

Kuja

Fajn, túto reakciu som nečakal...
Hm... ja nemám dôvod s niekým byť. povedal som trocha zaskočene ale stále som nestratil svoj zvyčajný arogantný prízvuk. Vlastne ma nenapadlo, čo iné ešte povedať...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:05 am

Ikita

Taký milý, príjemný a schopný chalan že nemá dôvod s niekým byť? Ale hlúposť... usmiala som sa zoširoka.
Mala som dve strany. Jednu miernu, druhú viac arogantnejšiu. Toto bola tá druhá.
Vlastne, divím sa že po tebe nešalejú dievčatá.... dodala som nechápavo.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
Strana 6 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek mé cesty!
» Nový člen (Horox & Mike)
» *Vzostup genetiky!* (3 years later, Mike, Horox)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: