Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 9:49 pm | |
| Ikita
Sensei za mnou prišiel s tou záležitosťou. Okej, to je všetko čo som chcel. Uvidíme sa na skúškach! zakýval a odchádzal. ... a mám nápad pre vás dvoch... čo keby ste išli trénovať spolu? Hned teraz. Skúšky sú onedlho. usmial sa milo Karuto-sensei a potom už naozaj odchádzal. Jedným očkom nás dvoch však pozoroval. Skoro mi zabehol džús ktorý som pila cez slamku z pohára. Stála som tam ako skamenená, neschopná pohybu. Z chlapcami som nemala skúsenosti, a už vôbec nie s celkovou komunikáciou. Výsledok bolo hanblivé asociálne dievča. Zrudla som ako paprika a mlčala pozerajúc do zeme. | |
| | | Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 9:52 pm | |
| Akira
No nevyměníš ty oči? vyprskla jsem smíchy S tvejma očima bych měla dokonalej klon... podotkla jsem Chce to motivaci řekla jsem najednou | |
| | | eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:04 pm | |
| Maki Oči ti klidně dám, ale tvoje by mi byli k ničemu, řekla jsem pobaveným hlasem. Pak jsem zvážněla a dodala: Co maturita, není to dobrá motivace? Nebo víš co, až uděláme klony, tak nám za odměnu něco uvařím. Nebyla to otázka, ale oznámení. Při pomyšlení na vaření jsem měla dost silnou motivaci. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:17 pm | |
| Akira
Tak to zní dobře řekla jsem zcela vážně Začala jsem opět soustředit chakru... Vyvolal jsem 3 klony Jeden byl dobrej, ale ty dva se nejak... spojily... ehm... po tváři mi sjela kapka... | |
| | | eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:24 pm | |
| Maki Siamský dvojče? Zeptala jsme se pobaveně. Opět jsme se vrhla na klonovaní. Soustředila jsem se jak to nejvíc šlo. Udělala jsem pouze jedn klon na víc jsem si netroufla, ale musela jsem uznat, že je docela povedenej. Sice byl o malilinko menší než já, ale fakt jen o malilinko a taky měl na sobě zástěru. Tak co to mu říkáš, řekla jsem s pýchou v hlase. Byla jsem fakt spokojená, ale na víc jsem si ještě netroufla. | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:28 pm | |
| Yoshiro
Já jsem ale bojovej typ.. A ona léčitelskej. Můžem trénovat akorát tak, že si zlomím ruku a ona mi to vyléči.. Křiknul jsem na senseie. Ikity jsem si něják nevšímal.. Pak jsem se na ní otočil.. A to je jounin.. Myslel jsem, že bude chytřejší.. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:35 pm | |
| Akira
Nechala jsem zmizet klony, oba... tři... Udělal jsem pečet a proměnila jsem se na Maki v zástěře Dobrá práce ukázala jsem jí zvednutý palec | |
| | | Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:38 pm | |
| Ikita
Hej, hej, ... zajakávala som sa. Ideme teda niekam? zdvihla som napokon hlavu. | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:47 pm | |
| Yoshiro
Mmmmmm... Chvíli jsem přemýšlel, jestli mám dnes co dělat... Ale tak proč ne.. | |
| | | eliizabet
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:48 pm | |
| Maki Hele já nemám tak nekvalitní vlasy, řekla jsem domýšlivě a odvolal svůj klon. Tak přeměna, jo? Proměnil jsem se na Akiru i s její sestřičkou, akorát tý sestřičce zbyli moje oči. Jseš prostě lepší, musela jsem uznat. Trénovat s Akirou, mi začalo připadat docela zábavný. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 10:58 pm | |
| Akira
(Akira nemá sestřičku, jen bráchu pokud vím, ale to je jedno) Promin, ale s těma vlasama jsem se snažila... řekla jsem a proměnila jsem se na jednu ze svejch karikatur Iruki-senseie... | |
| | | eliizabet
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 11:08 pm | |
| Maki (Já myslela siamskou.) Musela jsem se začít smát. Todle předvedeš u zkoušek a buď poletíš oknem nebo nám odvezou senei. Zkusila jsem na sebe vzít podobu Iruki-senseie v důchodu. Docela se mi to povedlo. Aby si v tom nebyla sama. | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Thu Mar 25, 2010 11:12 pm | |
| Ikita
Vyšla som z domu a zabuchla za sebou dvere. Moja nádej bola v tom, že Yoshiro nahodí nejakú tému, lebo ja som toho nebola schopná. Mlčky som kráčala vedľa neho a pila svoj džús. | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:01 am | |
| Yoshiro
No... A co umíš..? Zeptal jsem se. Nesnáším ticho. Prohodil jsem sám k sobě ve svojí chytré hlavičce.
Re: Mitoshi
K Mitoshimu přiskočila postava.. V jouninské uniformě.. Žena.. | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:08 am | |
| Ikita
Všeličo... napríklad liečenie zranení... zatiaľ je to nič moc, dokážem vyliečiť vačšinu ťažkých zranení... a omráčiť, paralyzovať, zmiasť protivníka... ale nebojujem. V tíme môžem napríklad omráčiť nepriateľa, a iný tímový partner ho dorazí... vysvetlila som stručne. A... ty? | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:15 am | |
| Yoshiro
Ty nikdy nebojuješ? Ani kdyby šlo o život tvýho blízkýho? Zeptal jsem se... Teď se ptám já.. Dodal jsem ještě. | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:19 am | |
| Ikita
Viem ochrániť blízkych aj bez boja... povedala som sebaisto. ... navyše mám čakru ktorá dokáže vytvoriť rôzne ochrany. Na tieto otázky som si už zvykla. Každí sa ich pýtal. Budem neskôr vedieť ochrániť aj pred smrťou? pomyslela som si ale nepovedala to nahlas. | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:27 am | |
| Yoshiro
Aha... Řekl jsem nechápavě.. Dost to bylo poznat.. Neznal jsem ninju nebo kunoichi, co by nebojoval/a .. | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:30 am | |
| Ikita
Urazene som stiahla obočie a tiež to bolo dosť poznať. No a moja otázka... čo dokážeš ty? spýtala som sa mierne nahnevane. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:33 am | |
| Akira
(nepochopil jsem to predtim, sorry) Vybuchla jsem smíchy a neudržela jsem přeměnu... Tohle je moc... vyprskla jsem při pohledu na odlesky které házela "Irukova" pleška Kdyby nás ted Iruka viděl tak ... já ani nevím prskala jsem mezi záchvaty smíchu | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:36 am | |
| Yoshiro
Hmmm.. Chvíli jsem přemýšlel.. Zatím nic moc..Ale až dostanem týmy a ochraný čelenky, tak budu denně trénovat..Budu nejlepší ninja ve vesnici! V mém tónu hlasu byla slyšet ta 'nadrženost' .. Nemohl jsem se dočkat.. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:39 am | |
| Kuja
Stále som sedel na tej lavičke a všimol som si, že okolo mňa idú nejaké dve postavy, čo mi boli známe... iste, moji spolužiaci, ten Uchiha a tá pacifistka... Ani si ma nevšimli... Čo ste na rande?" spýtal som sa tak, aby ma počuli... | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:51 am | |
| Ikita
Tak to ti držím palce. Hádam sa ti sen splní. pousmiala som sa ked sme prechádzali okolo Kuju. Spýtal sa dosť nevhodnú otázku. Ahoj, Kuja. pozdravila som ho a prisadla si k nemu. Nie, nie sme na rande. A ty tu prečo sedíš taký osamelý? spýtala som sa mierne posmešne. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 12:58 am | |
| Kuja
Fajn, túto reakciu som nečakal... Hm... ja nemám dôvod s niekým byť. povedal som trocha zaskočene ale stále som nestratil svoj zvyčajný arogantný prízvuk. Vlastne ma nenapadlo, čo iné ešte povedať... | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Fri Mar 26, 2010 1:05 am | |
| Ikita
Taký milý, príjemný a schopný chalan že nemá dôvod s niekým byť? Ale hlúposť... usmiala som sa zoširoka. Mala som dve strany. Jednu miernu, druhú viac arogantnejšiu. Toto bola tá druhá. Vlastne, divím sa že po tebe nešalejú dievčatá.... dodala som nechápavo. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| |
| | | | Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|