| Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:35 pm | |
| Yoshiro
Sledoval jsem toho senseie.. Čekal jsem jak začne.. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:36 pm | |
| Kuja
S arogantným pohľadom som si premeriaval toho senseia. No, čo už je len toto za týpka... | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:40 pm | |
| Raizen Vyšel jsem ze třídy a směřoval si to směrem ven z akademie. Představíte se mi trošku? | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:41 pm | |
| Ikita
Obaja moji tímoví partner senseia sledovali ako nejakú pliagu. Bolo to v rozpore, s mojím radostným úsmevom. Prestaňte sa tváriť kyslo... Senseiovu vetu som celkom ignorovala a čakala kým začne niekto z nich. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:42 pm | |
| Kuja
Nemal som chuť začínať prvý... a svoj pohľad som nezmenil. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:44 pm | |
| Yoshiro
Jmenuju se Uchiha Yoshiro.. Je mi 12 let... Mám jistý cíl, ale nehodlám se o něj dělit.. Řekl jsem .. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:46 pm | |
| Kuja
Povzdychol som si... Kuja Naginata, 12 rokov povedal som stručne. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:47 pm | |
| Raizen Super. Takže tady máme dvě nemluvky a milou dámu. Dámo? Doufám že to bude rozsáhlejší pomalu jsme vyšli z akademie | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:51 pm | |
| Ikita
Uch... Ikita klanu Hoshiyama... 11 rokov... a nebojujem vôbec... dúfam že sa zhodneme... trochu som sčervenala. Nechcela som aby to videli tí dvaja, tak som si rukami zakryla tvár. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:54 pm | |
| Raizen Výtečně. Když jsme se toho o sobě dozvěděli tolik, mohli by jste se kvalifikovat jako mí učedníci. Co vy na to? zeptal jsem se a mířil do lesíka | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:56 pm | |
| Yoshiro
S tím nemám problém.. Řekl jsem dost sebevědomě. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:56 pm | |
| Kuja
Test, hmm? V poriadku... povedal som zvyčajným arogantným hlasom. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 5:58 pm | |
| Ikita
Iba som prikývla a nasledovala senseia. Dúfam že to bude ťažké a tímto dvom to zrazí hrebienok... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:02 pm | |
| Yoshiro
Pořád jsem byl víc než naštvaný, že jsem v týmu s tím... Pfff... Jedním okem jsem ho sledoval.. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:04 pm | |
| Kuja
Išiel som svojou typickou elegantnou chôdzou a priam zo mna sršala arogancia. Na ostatných som ani nepozrel... | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:05 pm | |
| Raizen Došli jsme na louku Tak. Co vám dám za test... začal jsem nahlas přemýšlet Zkusíme vaši mazanost, chytrost, rychlost a logiku. řekl jsem po chvíli Pak jsem z kapsi vylovil řetízek s přívěškem se znakem Yin & Yang. Získejte ho. Tím nejjednoduším způsobem. Mám nachystané dva testy. Podle toho jak je rychle stihnete, tak rychle půjdete domů. Startuji... teď! řekl jsem a pořád stál na místě | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:07 pm | |
| Ikita
Kujovej arogantnej aure som nevenovala pozornosť. Napatie medzi tými dvoma však cítiť bolo... ... sensei nám dal test. Stála som tam a nehýbala sa. S tým úsmevom to vyzeralo ako by som bola šialená... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:08 pm | |
| Yoshiro
Chytil jsem shuriken a hodil ho proti senseiovi.. Hned za tím Shurikenem jsem se rozběhl a vyskočil s napřáhnutou pěstí. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:10 pm | |
| Kuja
Pripadalo mi to... ako nejaký trik... zatial som stál na mieste | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:11 pm | |
| Raizen Chjo... povzdechl jsem si Yoshiro viděl jako by jiskřičky a já jsem tam nebyl. Yoshiro dopadl ošklivě na zem a já na něm měl položenou nohu. Rukama jsem si zavazoval přívěšek. Ti dva tam stáli jako tvrdé Y | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:13 pm | |
| Kuja
V čom je trik? spýtal som sa. Nepovedal, že chce otestovať silu... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:14 pm | |
| Ikita
Tiež som zostala stáť a nehýbala sa. To bude nejaký trik, naozaj... Pomaly som sa presunula za Kuju a sadla si na zem. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:16 pm | |
| Raizen Trik není v ničem. Prostě musíte získat ten přívěšek. Toť vše. Tečka. řekl jsem a mile se usmál I těm minulým to chvíli trvalo... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:21 pm | |
| Kuja
Hm... pousmial som sa. Povedal ste, že chcete skúśať mazanosť, chytrosť, rýchlosť a logiku... nie silu... A aj keby som na vás mal zaútočiť, tak by som nemal jednoducho šancu, ste skúsenejší... čiže v tom je nejaký chyták... nemáme ho získať bojom, to je nemožné... Ako to len môže byť...? Napadla ma len jediná vec... Dáte mi ten prívesok... prosím? spýtal som sa. Bolo to neuveriteľne ponižújúce, ale nič iné ma nenapadlo... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:23 pm | |
| Ikita
Stále som sedela za Kujom z miernym úsmevom a čakala ako to tí dvaja vyriešia. Nebudem zatiaľ skúšať môj plán... Kuja niečo skúšal, no nebola som si príliš istá. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
| |
|
| |
| Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
|