| Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:22 pm | |
| Kuja
Zistil som, že som chodil v kruhu, lebo som sa znova ocitol na začiatočnej lúčke. Mal som fakt chuť niekoho zabiť... | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:41 pm | |
| Ikita
Prikráčala som ku okraju jazierka a do stredu jazierka kde ležal sensei som hodila plynovú bombu na paralyzovanie. Mala som ich ešte dosť... | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:43 pm | |
| Raizen Ležel jsem tam dál. Dýchal jsem si paralyzující jed a přitom dál spal. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:49 pm | |
| Ikita
Neisto som sa pozrela na senseia. Po vode som nedokázala chodiť, zostávalo mi jedine teda vojsť do vody a vydať sa k nemu. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:11 pm | |
| Later.. Raizen Ikita mě chytnula protože jsem usnul a pak mě zbavila té paralýzy. Asi za dvacet minut jsem já, Ikita a Kujo seděli před kůlem. U něj byl uvázaný Yoshiro. Kujo a Ikita dokázali udělat dva úkoly. Yoshiro neudělal ani jeden. Takže Yoshiro...rozhodl jsem se.... že o tobě řeknu tvoji mamce. Viděl jsi někdy svoji mamku naštvanou?
| |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:16 pm | |
| Kuja
Trápenie z toho, že som druhú úlohu nezvĺadol, okamžite pominulo. Arogantne a víťazoslávne som sa sa pozeral na Yoshira, ako je priviazaný k tomu kôlu. Môj pohľad hovoril za vśetko... odrážal sa mi v očiach výmech a pohŕdanie. A takto skončil veľký Uchiha... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:18 pm | |
| Ikita
Toto nie je správne... Yoshiro len nemal šancu. vzdorovala som jemne. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:22 pm | |
| Raizen Neměl. Pravda. přiznal jsem Aspoň někdo tady mslí na zbytek týmu poslal jsem narážku na Kujaa Ale docela mě udivilo, rozsekl jsem kunaiem Yoshirovi provazy že neumíš chodit po stromech... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:26 pm | |
| Kuja
Akoby ma zbytok týmu zaujímal... povedal som len tak akoby mimochodom. Ďalej som pobavene pozeral na Yoshira... Uchihovský úbožiak... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:29 pm | |
| Yoshiro
Nic jsem neříkal.. By jsem zklamaný sám ze sebe..Hlavně kvůlu tomu, že jsem málem chytnul senseie. A vy to snad umíte? Chodit po stromech neumí nikdo.. Řekl jsem.. Je pravda, že jsem moc chakru netrénoval a moc o tom nevěděl.. Táta někam zmizel, když jsem byl dítě a neměl jsem s kým trénovat, protože máma měla svých starostí dost.. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:31 pm | |
| Raizen Přešel jsem ke stromu a úplně normálně po něm vyšel až na jednu z nejvyšších větví Že ne? zavolal jsem na ně dolů | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:33 pm | |
| Kuja
Hm... aj tak to nebudem potrebovat ked sa naučím lietat... ale ovládanie chakry sa mi zijde pri tréningu lietania... pomyslel som si. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:34 pm | |
| Yoshiro
Eh...?! Hleděl jsem na senseie s tupým výrazem.. Jak..? | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:37 pm | |
| Kuja
Pozrel som na Yoshira Si z ninjovského klanu, a nikoho si nevidel chodiť po stromoch? spýtal som sa arogantne | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:40 pm | |
| Yoshiro
Kuja mě už začal štvát... On asi nechápal to, že já a sesta jsme poslední Uchihové, o kterých se ví, že žijí.. Klan Uchiha už dávno nebyl to, co dřív.. Sharingan zůstal pohouh historií.. Zatnul jsem pěst.. Ale držel jsem se. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:42 pm | |
| Raizen Urval jsem nejbližší věteve a hodil po Kujaovi, aby pořád nerejpal. Koncentruj cnhakru do chodidel řekl jsem mu | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:44 pm | |
| Kuja
Otravný sensei... pomyslel som si, ale spravil som to, čo chcel. Dal som ruky k sebe a začal sa sústrediť, koncentroval som chakru do chodidiel.
Naposledy upravil Mike dne Sun Mar 28, 2010 8:45 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:45 pm | |
| Ikita
Prestaňte vy dvaja.... ste ako deti. Sme teraz tím, tak sa tak správajte. zahučala som nahlas na nich. To bolo u mňa celkom nevídané... ... neviem čo to do mňa vošlo. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:49 pm | |
| Yoshiro
Vstal jsem a postavil se vedle Kuja... Spojil jsem ruce, zavřel oči a nakoncentroval chakru do chodidel.. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 8:58 pm | |
| Oba dva jste cítila jak se vám do nohou začíná nahrnovat chakra. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 9:02 pm | |
| Kuja
Neprestával som sa sústrediť a čakal som, kým sensei niečo povie... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 9:04 pm | |
| Ikita
Skúsila som, to čo povedal sensei. Tak dobre, teda, ako myslíte... pomyslela som si vzdorne. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 9:05 pm | |
| Yoshiro
Cítil jsem, jak se chakra shromažďuje v mých chodidlech.. Otevřel jsem oči a sledoval senseie.. Přitom jsem se ale pořád soustředil na koncentraci chakry do chodidel. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 9:05 pm | |
| Raizen Držte v chodidlech rovnoměrné množství chakry. Když se cítíte na to že by jste to mohli vyjít, jděte | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 9:08 pm | |
| Kuja
Nadýchol som sa... mal som v chodidlách perfektne rozloženú chakru... rozbehol som sa... kupodivu, to išlo prekvapivo dobre... ale asi v polke stromu podo mnou prasklo drevo a ja som spadol... Ugh... sakra... zamrmlal som si naštvane... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
| |
|
| |
| Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
|