| Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:27 pm | |
| Raizen Do široka jsem se usmál No teda... můj předchozí tým byl teda o dost tupější... Kujo na to přišel hodně rychle Ano, zeptat se. V tom je to kouzlo. To jsem vám nezakázel. A přemýšlel jsi. Přívěsek si ale nechám. Na to ho mám moc rád. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:29 pm | |
| Yoshiro
Položil jsem hlavu na zem a cítil se dost potupeně...Idiot jeden blbej! | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:29 pm | |
| Kuja
Víťazoslávne som sa usmial, úprimne, nie arogantne. Vďaka, sensei povedal som, hrdý sám na seba. Tak tu som vás oboch dostal pomyslel som si, a pozrel na svojich týmových partnerov. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:33 pm | |
| Raizen Tak. Teď. Mě... zkuste chytnout. řekl jsem jen a v mrknutí oka jsem byl pryč. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:36 pm | |
| Ikita
Absolútne ma nezaujímalo, kto vyhral. Kuja, gratulujem. usmiala som sa úprimne. Sensei už robil druhú skúšku... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:39 pm | |
| Kuja
Bolo jasné, že v tomto bude tiež chyták... Pozeral som na miesto kde sensei zmizol a potom som sa skúšal rozhliadnuť po okolí.... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:44 pm | |
| Yoshiro
Mysli.. Složil jsem pečeť.... (Got a plan!)
---
Rozběhl jsem se někam hledat senseie.. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:45 pm | |
| Ikita
Postavila som sa presne na miesto kde stál sensei pred tým ako zmizol. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:45 pm | |
| Kuja
Podišiel som k miestu, kde sensei zmizol, a začal som ho prehľadávať... | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:48 pm | |
| Sensei si v pohodičce ležel na stromě na kraji Konohy. V tomhle žádný chyták nebyl. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:49 pm | |
| Kuja
Snažil som sa prehľadávať celé okolie, a bol som čoraz viac frustrovaný... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:49 pm | |
| Yoshiro
Sensei si mohl všimnout jak běžím pod ním...
----
Hleděl jsem všude kolem sebe.. I nad sebe.. Ale nikde jsem ho neviděl. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:50 pm | |
| Raizen Dál jsem pohodičkoval. Yoshiro mě měl chytit, né najít. A jakmile by se přiblížil na pár metrů, utekl bych mu | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:51 pm | |
| Ikita
Jednoducho som išla iným smerom ako Kuja a tiež prehľadávala okolie. Avšak som dobre dokázala vycítiť čakru... každý liečiteľ je svojím spôsobom aj celkom dobrý senzor... Vydala som sa tým smerom, kde by mal byť sensei. Dala som si pozor, aby ma ostatní nesledovali. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:53 pm | |
| Yoshiro
Támhle je.. Všiml jsem si ho...
----
Sensei ale mohl vidět jen to, že se pořád rozhlížím nechápavě okolo...
Složil jsem pečeť.. Bunshin no jutsu! Předemnou se objevil klon a rozběhl se někam do lesa.. Já skočil do křoví a plížil se.. Hledal jsem senseie..
Pomalu jsem lezl na strom..Potichu..Snad si mě ještě nevšiml .. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:54 pm | |
| Kuja
Dopekla! Robí si z nás bláznov! nadával som naňho v duchu a beznádejne som prehľadával vśetko, čo sa dalo. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:55 pm | |
| Ikita
Pomaly som sa približovala k senseiovi, a tak aby ma videl. Žiadne krytie, schovávanie sa... | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:58 pm | |
| Raizen Milý zlatý Yoshiro. Pěkný pokus. Nenápadný. Ale pro někoho, koho jsi před chvíli nechal aby ucítim z tělesné blízkosti tvou chakru, zcela nepoužitelný řekl jsem jakoby tak do vzduchu aby mě slyšel i Yoshiro který dělal cosi se stromem. Pak jsem POOFnul a byl jsem pryč. Ikitin ,,sonar,, ji najednou začal vést jiným směrem než zatím šla. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 6:59 pm | |
| Kuja
Fajn! Vzdávam to! vykríkol som naštvane. Stál som na tej lúke, z ktorej sme štartovali, a nemal som ani stopu po senseiovi... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:04 pm | |
| Ikita
Eh, že by sa začal hýbať? Zaznačila som si miesto kde bol predtým a išla na nové miesto, kde som cítila čakru. Možno je to len další trik... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:10 pm | |
| Yoshrio
Sakra!! Klon zmizel, mně podjela noha a proletěl jsem se střemhlav dolů ze stromu.................. Au.. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:14 pm | |
| Raizen Tentokrát jsem ležel uprostřed menšího jezírka na kameni. Podřimoval jsem. Ale furt jsem se snažil vnímat okolí. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:17 pm | |
| Kuja
Beznádejne som sa vydal smerom do lesa... náhodne som skúšal, či ho nájdem... v duchu som na senseia nadával... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:18 pm | |
| Ikita
Dalej som kľudne kráčala, no zrýchlila som o niečo. Z diaľky sa náhle začalo črtať jazierko, uprostred ktorého ležal sensei. Vydala som sa tam teda. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) Sun Mar 28, 2010 7:20 pm | |
| Raizen Letní sluníčko mě přepadlo zcela nepřipraveného. Spokojeně jsem ležel na kameni se zavřenýma očima a pravidelně jsem oddechoval. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
| |
|
| |
| Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman) | |
|