Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)

Goto down 
+3
Misman
Nawaki
Red
7 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Empty
PříspěvekPředmět: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 10:22 pm

Už nějáký ten rok spolu žáci třídy 1 chodili do akademie.

Denně se učili o ninja pojmech, jako je chakra, ninjutsu, taijutsu, genjutsu, ninja zbraně, ninja historii a podobně.

V praktických hodinách se učili, jak skládat pečetě a i některá lehčí jutsu.

Umino Iruka

Postarší, nám již známý, učitel na akademii, Umino Iruka nám měl dnes oznámit .
Postavil se před třídu a usmál se. Jak všichni víte, nedávno jsem vám říkal, že vás brzo bude čekat závěrečná zkouška.
Řekl, úsměv na tváři mu stále zářil. A to přesně za týden. Takže nezapomeňte trénovat všechna jutsu, co jsem vás naučil. Budu vás také zkoušet ústně.. Takže ještě jednou - učit, učit a učit. Při třech posledních slovech zvedl prst a tříkrát s ním důrazně mávnul.
Ve třídě vládlo příjemné napětí, všichni se už těšili, až dostanou svoje čelenky se znakem vesnice a vydají se na svou velkou ninja cestu.

Uchiha Yoshiro

Seděl jsem zhruba uprostřed třídy. Celý učitelův výklad jsem pozorně poslouchal. Už jenom týden.. Pomyslel jsem si...
Pak dostaneme senseie, který nás bude trénovat.. Doufám, že to bude někdo schopný..

Naposledy upravil Red dne Tue Mar 23, 2010 8:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 10:33 pm

Uchiha Akira

Celým těm řečem o zkouškách jsem nevěnovala pozornost. Konec konců jsem byla Uchiha. To znamenalo že takovéhle věci nejsou žádná zkouška. Protáhla jsem se až mi ruplo v krku. Kreslila jsem si podobu senseie. V kreslení jsem byla celkem dobrá, ale ještě víc mi šlo kreslení karikatur... těch jsem měla tak 5 na každého člověka ve třídě...
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 10:47 pm

Mitoshi
Seděl jsem v rohu třídy. Jako normálně.
Nenápadně, nevýrazně, ale s respektem a vůli poslouchat senseie. Ostatních jsem si moc nevšímal. Samozřejmě bylo super, že konečně budeme mít zkoušky a později i senseie a týmy. Ale to všechno až za týden.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 10:49 pm

Nagasaki Kuja

Sedel som vo svojej lavici a venoval som väčšiu pozornosť svojim nehtom, ako tomu učiteľovi, ktorého meno som sa neobťažoval zapamätať si.
Bla bla blá, skúšky... úbohosť. Ako keby ma to zaujímalo. Aj tak som lepší ako tento hnoj okolo mňa, čiže určite prejdem. pomyslel som si.

Naposledy upravil Mike dne Mon Mar 22, 2010 11:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:14 pm

Ikita Hoshiyama

Pokojne som sedela v zadnej časti triedy.
Pokiaľ nebudú chcieť boj, všetko pôjde dobre... pomyslela som si.
Mala som z toho strach. Čo keby niekto chcel, aby sme bojovali? Nie natvrdo, proste len tréning. Ani to som nechcela.
Môj prospech bol celkovo výborný, takže som sa nebála ústnych skúšok.
Najviac ma v triede zaujali dvaja Uchihovia - to dievča, Akira, a Yoshiro. Vedela som akú majú Uchihovia povahu, tak som sa im vačšinu času radšej zdaľeka vyhýbala.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:23 pm

Umino Iruka

Iruka se posadil na roh jeho stolu. No, a protože budete maturovat, tak jsem se rozhodl zopakovat si s vámi látku. Podrbal se ve vlasech, upravil si členku. Začneme z lehka.. Co je to chakra? Třeba, Hoshiyama Ikita. Vyvolal třídní pacifistku.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:28 pm

Ikita Hoshiyama

Otázku som nečakala, ale Iruka-sensei vedel, že ja všetky tieto veci ovládam.
Chakra... Je to zmes energie prítomnej v každej bunke tela a duchovnej energie získanej pomocou cvičenia a díky skúsenostiam... odrecitovala som rýchlo, ostatní ešte boli možno mimo.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:38 pm

Umino Iruka

Správně.. Víš o ní ještě něco? .. Nebo jinak.. Kdyby se tě zeptalo nějáké dítě, co nikdy neslyšelo tyto výrazy... Jak by jsi mu to vysvětlila? Pokračoval v otázce.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:40 pm

Akira

Zívla jsem a protáhla nohy
Začala jsem dokreslovat senseie
Ušklíbla jsem se a podívala se na karikaturu
Pak jsem otočila list a začala kreslit bráchu...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:45 pm

Ikita Hoshiyama

Na pár sekúnd som sa zamyslela, a začala opať hovoriť:
No... je to základná vec... bez ktorej nemôžme použiť ani tie najjednoduchšie techniky... chakra prúdi chakrovou obehovou sústavou, podobnou krvnej obehovej sústave. A sústava rozvádza čakru do všetkých 361 čakrových bodov v tele.... dá sa ňou samozrejme manipulovať, a dosiahnuť tak rôzne účinky... ako napríklad lezenie po strome, po vode a iné. A na to sa používajú ručné pečaťe. Aby sme čakrou dosiahli čo chceme.
Už ma nič nenapadlo k téme. O druhoch čakry som nechcela hovoriť, sensei sa pýtal na čakru. A kekkei genkai tiež nie.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:50 pm

Umino Iruka

Výborně.. Řekl Iruka pochvalně. Tak.. Další otázka.. Co je to genjutsu? Antero Mitoshi..
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:53 pm

Akira

Opět jsem zívla...
Podívala jsem se na svého malého bráchu a začala kreslit
Samozřejmě jsem ho nakreslila jako klasického Uchihu. Naštvaného, namyšleného a zamračeného...
Měl by radost určitě...
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:56 pm

Mitoshi
Genjutsu je falešná realita, vytvořená pomocí chakry. Uživatel musí pohlédnout svému cíly do očí. Genjutsu ovlivňuje všech pět smyslů. Poznat jej můžete dle nepravdivých faktů, či jiných nesrovnalostí. Dá se zrušit pomocí zastavení chakrového oběhu. řekl jsem stručně po výzvě
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:59 pm

Iruka

Naprosto skvěle.. Řekl Iruka a usmál se.. A dál třeba slečna Uchiha Akira.. A bude to - Ninjutsu..
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 12:10 am

Akira

Ninjutsu? Překlad je "ninjovské umění" a to to taky přesně je...
Je to spojení ručních pečetí a čerpání chakry které narozdíl od genjutsu vytvoří zkutečná fyzický utok...
Fyzický není možná uplně přesné... spíš hmotný...
Ninjutsu může být spojené s určitým elementem, potom se jedná o živelné ninjutsu...
řekla jsem nevrušeně aniž bych zvedla hlavu od kreslení
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 1:06 am

Kuja

Sedel som vo svojej lavici a zamyslene som pozeral von z okna, na oblohu. V hlave mi znela moja obľúbená melódia.
Iba podvedome som vnímal to, čo sa deje v triede...
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 3:45 pm

Izashi

Sedel som napravo pri okne v tretej lavici spredu a myslel som si svoje...
Pravdaže ruky zložené do mostíka a hlava opretá na nich s unudeným pohľadom hovorili svoje.
Vraj - "Uživatel musí pohlédnout svému cíly do očí..."
Že sú geníni blbí ma neprekvapuje , ale keď nevie ani sensei že genjutsu očami používajú iba klany s očnými technikami ako je Uchiha , tak je to k plaču...
Pomyslel som si len. Bolo mi jasné , že tu nepatrím. Bolo tu pár schopných ľudí , ale všetci pred mojou rukou bledli.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 6:23 pm

Iruka byl přece jen učitel na akademii a denně se stýkal s dětmi, měl toho plnou hlavu, takže to u něj bylo svým způsobem omluvené. Kývnul na Akiřinu odpověď..
Dobře.. A ještě jedna otázka.. Co je to taijutsu? Kujo?

Yoshiro Uchiha

Rozhlížel jsem se po třídě a přemýšlel nad tím, s kým bych mohl být v týmu... Bylo tam pár dobrých adeptů, ale i těch horších..
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 6:25 pm

Akira

Vzala jsem obrázek Yoshira, složila z něj vlastovku a poslala jí přímo Yoshirovi do zátylku...
Bude mít určite radost...
Těšila jsem se ža bude po škole...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 6:28 pm

Yoshiro

Dostal jsem vlaštovkou do palice. Otočil jsem se, zvedl jí, otevřel.... Poznal jsem se tam.. Huh..?
Vypadal jsem tam dost arogantně, zle a.. Zle..
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 6:30 pm

Akira

Představila jsem se jak se Yoshiro tváří a misela jsem se držet abych se nezačala smát...
Sakra to je ale nuda...
Iruka, dědek jeden, nás tu bude zdržovat večně...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 6:35 pm

Ikita

Mierne som si pre seba pokrútila hlavu nad Akirou.
Každý tam vyzeral znudene, div že všetci nespali.
Musela som uznať, že tam naozaj bola nuda.
Vonku pekný slnenčný deň, krik detí a my trčíme v zatuchnutej triede.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 6:40 pm

Ozval se hlasitý zvonek, který ukončil hodinu.. Iruka se pousmál.. Příště mi ale odpovíš, Kujo.. Řekl, usmál se a zmizel ze třídy.

Yoshiro

Nezaujatě jsem vstal a šel směr pryč. Většina třídy dělala to samé.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 6:46 pm

Kuja

Rýchlo som si začal brať veci a odchádzal som z triedy... To bola ale nuda... tak ako vždy pomyslel som si a mieril som čo najďalej od všetkých.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 7:05 pm

Izashi

Zazvonil zvonek.
Nezaujatě jsem vstal a šel směr pryč. Většina třídy dělala to samé.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
Strana 1 z 9Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek mé cesty!
» Nový člen (Horox & Mike)
» *Vzostup genetiky!* (3 years later, Mike, Horox)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: