Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)

Goto down 
+3
Misman
Nawaki
Red
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 9:45 pm

Ikita

Pochopil si to správne... aj ked... vlastnosti nerozdeľujem na dobré a zlé. Len ľudia si časom určili ktoré sú zlé, a ktoré dobré... a ja sa neriadim podľa všeobecnej mienky. Napríklad aroganciu a štedrosť neposudzujem... obe vlastnosti sú rovnocenné. Arogancia nie je nižšia, ako si mnohí myslia. A štedrosť nie je vyššie. Sú narovnako.
Teraz ma už naozaj prekvapil - navonok bol úplne iný.
Ešte nedokážem úplne rozoznávať vlastnosti... časom sa to ale naučím. Už neurobím tú chybu, nebudem už posudzovať podľa vonkajších vlastností. pomyslela som si ukrivdene. Mala som ešte len málo rokov, takže času dosť. No čím skôr, tím lepšie.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 9:47 pm

Maki
Nenapadá tě, kam by jsme mohli jít? Jak jsem Akiru-san poslouchala, začala jsem mít neblahý pocit, že jsem nejhorší na škole. Hele Akira-san, proč jses rozhodla stát se kunoichi? Zeptala jsem se ji z nenadání.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:00 pm

Kuja

Pozrel som na oblohu...
Každopádne... prijmať takto úplne vśetkých ľudí je mimoriadne obtiažne... Predstav si, že máš pred sebou človeka alebo ľudí, ktorí ti veľmi ublížili, alebo ti stále ubližujú... V takej situacii často ľudia zabúdajú na objektivitu, a nechávajú sa strhnúť subjektivitou...
Pozrel som na ňu... Myslíš, že by si dokázala vnímať človeka objektívne, keby zabil niekoho, kto ti bol veľmi blízky? spýtal som sa potichu.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:04 pm

Akira

Ehm co?
Kunoichi? No tak oba rodiče byli ninjové...
A hlavně jsem Uchiha koneckonců... nikdy mě nenapadlo že bych neměla být kunoichi

řekla jsem trochu překvapeně...
Na tohle se mě nikdo nikdy neptal...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:16 pm

Ikita

Eh...
Pomaly som sklonila hlavu a zamyslela sa.
Áno. vyhlásila som napokon. V mojom hlase bolo počuť istotu a rozhodnosť, čo som nečakala ani sama od seba...
V skutočnosti, nebola som si až tak istá.
A... nemám nikoho blízkeho. A snažím sa nemať... aby sa nemohlo stať to čo si teraz povedal. dodala som rovnako potichu a pozrela mu do očí.
Nemýľ si ma s nejakou chladnou necitlivou mrchou... dodala som na odlahčenie atmosféry.
... a ked mi niekto bude stále ubližovať, posnažím sa zistiť prečo. Niečo som im urobila? Majú nejakú traumu z detstva? Vrodené psychické problémy? Alebo len tak zo zábavy a z nudy? Každí má svoj dôvod, aj ked niekedy si ho nechce priznať. No nikdy neublížim tomu čo ublížil mne alebo mojím blízkym... neublížim nikomu.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:26 pm

Maki

CHtěla jsem jen udržet konverzaci, ale podle Akiřinýho překvapanýho výrazu jsem asi nezvolila vhodné téma. Samozřejmě ona byla Uchiha, čím jiným se mohla stát. Když jsem byla malá, tak mě taky ani nenapadlo pomýšlet na to, že bych nemusely být samurai. Ale přesto jsem měla, toru radost, že jsem to zvláštní děvče, které se ke mě, dostalo blíž, než kdokoliv dřív, alespoň na chvíli povedlo vyvést z míry.
Blbá otázka. Radši poďme ven, řekla jsem znuděným hlasem a vyskočila na nohy.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:27 pm

Kuja

Hm... Pozrel som inam.
Rozhodne... si odhodlaná. povedal som. Ale iba život ti ukáže, či si schopná tieto slová aj dodržať... Slová a skutky nie sú to isté... Ty máš zatial len slová... Život ti prinesie príležitosti, aby si svoje slová mohla dokázať skutkami... Pozrel som na ňu. A až potom uvidíš, aká silná je v skutočnosti tvoja vôľa. povedal som.
Rozhodne som ju považoval za niekoho odlišného od ostatných... v dobrom slova zmysle.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:33 pm

Ikita

Mienim to dodržať... ak sa mi to nepodarí, tak som zlyhala na plnej čiare... a to nechcem. Znamená to, že moralita je pre mňa passé. povedala som s úsmevom a vstala z lavičky.
A viem že ma budeš nenávidieť... skôr, či neskôr... možno už teraz vieš prečo. zvážnela som náhle.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:39 pm

Akira

Ale když už jsi to nakousla tak mi řekni jak ses k tomu dostala ty...
zeptala jsem se
Byla jsem zvědavá zda zase polezeme přes zed...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:42 pm

Kuja

Znova som nahodil môj obvyklý arogantný pohľad.
Neskúšaj predpovedať budúcnosť... a rozhodne nie moju. povedal som svojim zvyčajným arogantným tónom.
Nevedel som, či plne pochopí význam tých slov... Ale ja málokedy hovorím niečo jasne.

Naposledy upravil Mike dne Fri Mar 26, 2010 11:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 11:00 pm

Maki

Na akademii jsem se přihlásila jen abych naštvala matku, řekla jsem. Nelhala jsem, nebo aspoň né úplně. Chtěla jsem naštvat matku, ale hlavně ji ukázat, že jsem nevypočitatelná.
Aby se neřeklo, že jsme se na trénink úplně vykašlali, tak to zpátky taky vezmeme přes zeď. Tato věta musela znít docela komicky od holky, která řekla, že trénuje v lázní, ale nic lepšího mě nenapadlo. Doufala jsem, že to nebude nějak moc řešit. Kam půjdeme? Snažila jsem se odvést téma.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 11:19 pm

Akira

No víš...
Nemám nic proti vloupačkám, ale to lezení přes zed je docela ujetý...

řekla jsem a vyběhla po zdi nahoru...
Kam ted? No chtěla sem nakopat jednoho vola co s nama chodí do třídy ale to počká
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 11:26 pm

Maki
Není to vloupačka, ale trénink. Mi to tady patří. Zbytečně jsem řešila Akiřinu reakci, protože jsem měla pocit, že je to celý vloupačka.
Nakopat pat jednoho v*la...Poč ne. Jesli ho nakopeš pořádně a né tu šaškárnu, co jsi předváděla dneska, tak se na to ráda podívám. Budu ti fandit. řekla jsem už zas zpátky svým znuděným hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 12:01 am

Akira

Já si myslím že jsem jasně vyhrála...
Počkej? Tys nás viděla?
zeptala jsem se
Nebyla jsem si jistá o čem mluví totiž...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 12:11 am

Maki

Viděla. No jo, vypadal pak docela zmláceně, řekla jsem s úšklebkem.
Proč jste se vůbec porvali? Byla jsem zvědavá, co Akiru vytočí na tolik, že se klidně porve.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 1:00 am

Ikita

Prepáč, nemyslela som to tak. Ja len... privrela som oči.
... možno si iný, a nebudeš ma nenávidieť ako vačšina. dokončila som vetu s neistotou v hlase.
Uvidí sa...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:12 am

Kuja

Trocha ma uráža, že ma s ostatnými vôbec zrovnávaš... Nemám s nimi nič spoločné a nikdy som nemal. odpovedal som. Mňa skutočne bavilo hovoriť jasne a pritom nejasne, pričom viac záležalo na tom nejasnom skrytom význame... Takéto veci som snáď nikdy nehovoril jasne... Takéto veci som snáď ani nikdy nikomu nehovoril...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 12:49 pm

Yoshiro

Sledoval jsem tu jejich diskuzi, ale niják jsem se nezapojoval...

Shion Ruyichi

Senseika, co skočila k Mitoshimu byla oblečená v zeleném.. Kompletně.. Vypadalo to dost zvláštně. Přece jen jounini se oblíkali jinak..

Spoiler:

Spala jsem tu a ty jsi mě probudil.. Řekla..
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 12:51 pm

Mitoshi
Oh gomenasai sensei! omluvil jsem se Zelené Karkulce
Myslel jsem že jsem tu sám řekl jsem a uctivě se uklonil
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 1:01 pm

Akira

No 2 duvody
1) navážel se mi do mého malého brášky
2) ukradl mi obrazek mého malého brášky

řkela jem praštěně...
Ač jsem byla jen o trochu starší tak jsem o něm mluvila jako o "malém bráškovi" hlavně protože ho to štvalo
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 1:33 pm

Maki
Ty máš svého malého bratra docela ráda. řekla jsem trochu závistivě. Neměla jsem moc ráda společnost, ale mít sourozence mi nikdy nepřišlo jako špatná představ. Půjdem někam trénovat nebo radši někam skočíme na jídlo? Sama by jsem radši šla se pořádně najíst, ale rozhodnutí jsme nechala na Akiře. Trochu jsem se bála, že když půjdeme někam trénovat, tak potkáme ostatní a nějak jsem na to neměla náladu.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 1:46 pm

Shion

A co vlastně trénuješ? Zeptala se.. Bylo jí celkem jasné že trénuje.. Delší dobu ho sledovala a ty klony a házení kunaiem by nedělal jen tak pro nic za nic.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 1:49 pm

Mitoshi
Brzo budou zkoušky, tak chci být co nejlépe připraven.
Chci být v týmu užitečný. Vím že s nějakými zvláštními schopnostmi je těžké se prosadit, ale já to dokážu
usmál jsem se
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 2:04 pm

Izashi

Prirodzene som dotrénoval a vybral sa domov.
Už aby boli skúšky , na nič iné som totiž nemal čas. (sry , fakt nemám)
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 5:06 pm

Ikita

Viem, že to nie je správne, odhadovať ako sa kto zachová, ale je tam veľká šanca.
A nezrovnávam ťa s nikým. dodala som potitchu.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 8 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
Strana 8 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek mé cesty!
» Nový člen (Horox & Mike)
» *Vzostup genetiky!* (3 years later, Mike, Horox)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: