Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)

Goto down 
+3
Misman
Nawaki
Red
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 10:09 pm

Re: Akira a Kujo

Ani jeden tomu druhýmu nic neudělal, protože Kujovo "genjutsu" se nepovedlo, vzhledem k tomu, že složil špatně pečeť - studentovi akademie se to holt stane.. No a Akiře zase podjela noha, takže spadla na zem a Kujo se o ní nešikovně taky rozplácnul.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 10:20 pm

Akira

Vztala jsem a vzala si zpět svojí kresbu...
Ještě jsem se otočila na něj jednou
Ještě jednou ukradneš něco co je moje a uvidíš ty šmejde...
řekla jsem uraženě a kulhala domů
A dík za pomoc...
podotkla jsem když jsem míjela Yoshira
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 10:28 pm

Kuja

Vstal som a oprášil som sa.
Otočil som sa na ňu ešte raz.
Uvidíš, že raz tento súboj dokončíme... povedal som chladne a odišiel som čo najďalej od všetkých, držiac sa za boľavé časti tela.
Nenávidel som to... nenávidel som tento pocit...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 10:30 pm

Yoshiro

Nepotřeboval jsem, aby jsi mě bránila.. Lidi jako je on mám někde.. Řekl jsem sestře..
Nešel jsem domů.. Nechtělo se mi ještě.. Chce to trošku trénovat.. Mířil jsem na místo, kde trénují geníni..
Nenápadně jsem se postavil dál od nich.. Složil pečeť.. Henge no jutsu! Změnil jsem se na Iruku-senseie..
Měl jsem sice trochu křivější nos než on...
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 10:33 pm

Izashi

Za ten čas už som bol skoro doma.
Posledne čo som si užil bol ksicht toho genina , keď mu Akira rozbila hubu.
No , čo dodať... uličky Konohy boli nudné a slnečné ako vždy...
Mal som v pláne niečo si zajesť až prídem domov a trochu si zatrénovať.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 10:38 pm

Mitoshi
Potichu jsem se šoural směrem z akademie.
Mířil jsem domů. Neměl jsem co dělat. A s lidma ze třídy jsem si neměl co říct
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 10:39 pm

Kuja

Mimoriadne neochotne, zamieril som si to do Konožskej nemocnice... nebudem predsa chodiť s takou rozbitou tvárou po Konohe. Hlavne aby to rýchlo spravili, potom pôjdem domov a trocha si odpočiniem a ukľudním sa... a potom pojdem možno na tréningové pole geninov a skúsim niečo trénovať, i keď to skutočne nerobím často...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 11:28 pm

Akira

Šla jsem do lázní...
Odpočinout si, uklidnit se...
Chtěla jsem se trochu odreagovat....
vypustit trochu páry...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 12:59 am

Celá ta nesmyslná rvačka o obrázek mě vzbudila. Chvíli jsem sledovala jak se ty děcka pokouší o nějaké techniky. Proč se vůbec rvou když to vůbe neuměj? Pomyslela jsem si a pak si trpce uvědomila, že na tom nejsem o nic líp. Znuděně jsem popadla věci a vydala se pokračovat ve spánku do místních lázní.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 11:48 am

Karuto-sensei

Nad Yoshirom sa objavil sensei z akadémie.
A ty tu čo robíš? spýtal sa.
Yoshiro sa musel preľaknúť, sensei sa tam objavil nečujne.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 11:52 am

Akira

Vešla jsem do lázní, v tuhle hodinu tam ještě nebylo tolik lidí
To jsem uvítala, aspoň sem mohla líp relaxovat
Přijemně vařící voda mi dovolila zapomenout na tu hádku
Prostě jsem se jen vařila a vychutnávala sílu okamžiku
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 5:29 pm

Kuja

Po návšteve nemocnice bola moja tvár opäť dokonalá, neboli na mne poznať žiadne znaky bitky. Konečne som sa dostal domov, odložil si veci a hodil sa na posteľ. Zavrel som oči a začal odpočívať.
Možno som to dnes predsa len trocha prehnal... preblesklo mi hlavou, ale rýchlo som tú myšlienku zavrhol... Bol som predsa lepší, ako všetci tí ostatní idioti...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 5:31 pm

Yoshiro

Huh...? Byl jsem v Iruka módu, takže si mě možná spletl..
Chvíli jsem přemýšlel, co dělat.. To jako já? Zeptal jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 6:36 pm

Karuto

Eh... prečo trénuješ tam kde genini? Vlastne, prečo vôbec trénuješ? Nemal by si byť teraz v škole, dávať pozor na študentov? spýtal sa s úsmevom.
Bolo očividné, že Iruka a Karuto sa dobre poznajú.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 8:20 pm

Yoshiro

PUF! Něják jsem nedokázal udržet henge.. Zrudl jsem jak rajče a usmíval se dost nevinně na Karuta..
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 8:26 pm

Akira

Vesele jsem se pařila dál...
Ponořila jsem se až po nos a bublala bubliny...
pooooohooooodaaaaaa
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 8:27 pm

Mitoshi
Konečně jsem tedy vyšel z akademie. Na ulici jsem někam zamířil.
Tam kam mě vedla náhoda.
Neuměl jsem nic, takže nějaké výlety do přírody byly nepřípustné.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 8:30 pm

Kuja

Po chvíli som vstal z postele a rozhodol som sa, že si pôjdem aspoň trocha zatrénovať na tréningové pole... zobral som pár kunaiov a vyrazil som. Po tom krátkom odpočinku sa mi už vrátil na tvár môj zvyčajný arogantný výraz.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 8:50 pm

Maki
Líně jsem se doploužila do lázní. K mé velké radosti tu ještě nebylo moc lidí, ale bohužel mezi nimi byl někdo z mých spolužáků. Stejnak si ani nepamatuje, že spolu chodíme do třídy. Řekla jsem si v duchu a vlezla do příjemně teplé vody. Pohledně jsem se opřela a zavřela oči. Zkoušky budou za týden a já si musela přiznat, že rozhodně nepatřím mezi nejlepší v ročníku. [/i]Co tu vůbec dělám? Takhle neodmaturuješ holčičko.[i] Nakonec jsem došla k uspokojivému názoru, že i odpočinek je součást tréninku. Nechala jsem myšlenky volně utíkat a ponořila se o něco hlouběji do vody.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 8:58 pm

Karuto

Iba som si uťahoval z teba.... Iruka vôbec nemá taký krivý nos. dodal s úsmevom.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:17 pm

Akira

Ahoj Maki-chan
Co ty tady?
řekla jsem a proháhla se
Ozval se lupnutí kostí...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:22 pm

Maki-chan? Kdy jsme se stali přátelé, Akira-san?[b] Řekla jsem otráveným hlasem. [/bTrénuju, tak mě prosím neruš během tréninku.[b] Doufala jsem, že ji má nesmyslná odpověď odradí od další konverzace.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:38 pm

Akira

Ale prosím tě... mávlaj sem rukou
To je ale zapšklá dívčina... pomyslela jsem si
Pokud nejsme přátelé je na čase s tím něco udělat ne? řekla jsem jí...
Vypadala nějak... utrápeně
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:50 pm

Kuja

Došiel som na tréningové pole a rozhliadol som sa okolo seba. Všade boli samí genini, buďto trénovali, alebo odpočívali. Všimol som si, že je tu dokonca aj ten Uchiha z mojej triedy, do ktorého som sa dnes navážal... Bol tam s nejakým iným ninjom ktorého som nepoznal, bol to zrejme chunnin alebo jounin.
Odvrátil som od nich pohľad a začal som trénovať Kawarimi no Jutsu. Môj spolužiak ma nemal prečo zaujímať a bolo mi jasné, že on sa o mňa tiež nezaujímal...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 10:14 pm

Maki
Jak otravná holka, pomyslela jsem si.
TAk si od teď budem říkat Aki-chan a Ma-chan, právě si jaký kluci se nám líbí, jo? Řekla jsem ironicky. Promniň, Akira-san, přítel je pro mě víc než jen pouhé slovo.
Buď milejší, můžete být ve stejné týmu. Okřikla jsme se v duchu. Pokud odmaturuješ, holka.
Nechtěla by sis jít někam za trénovat? Navrhla jsem ji a tázavě se na ni podívala. Snaž se, holka. Musíš odmaturovat a nepohádat se se všem.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
Strana 3 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek mé cesty!
» Nový člen (Horox & Mike)
» *Vzostup genetiky!* (3 years later, Mike, Horox)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: