Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 10:09 pm | |
| Re: Akira a KujoAni jeden tomu druhýmu nic neudělal, protože Kujovo "genjutsu" se nepovedlo, vzhledem k tomu, že složil špatně pečeť - studentovi akademie se to holt stane.. No a Akiře zase podjela noha, takže spadla na zem a Kujo se o ní nešikovně taky rozplácnul. - Spoiler:
Nezapomínejte, že jste studenti akademie + Akira nemá Sharingan zatím, takže na ní má ganjutsu stejnej účinek jako na kohokoliv jinýho. + Kujo nemůže umět takový genjutsu - i když to není nic super, pořád je to aspoň na úrovni genína.
| |
| | | Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 10:20 pm | |
| Akira
Vztala jsem a vzala si zpět svojí kresbu... Ještě jsem se otočila na něj jednou Ještě jednou ukradneš něco co je moje a uvidíš ty šmejde... řekla jsem uraženě a kulhala domů A dík za pomoc... podotkla jsem když jsem míjela Yoshira | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 10:28 pm | |
| Kuja
Vstal som a oprášil som sa. Otočil som sa na ňu ešte raz. Uvidíš, že raz tento súboj dokončíme... povedal som chladne a odišiel som čo najďalej od všetkých, držiac sa za boľavé časti tela. Nenávidel som to... nenávidel som tento pocit... | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 10:30 pm | |
| Yoshiro
Nepotřeboval jsem, aby jsi mě bránila.. Lidi jako je on mám někde.. Řekl jsem sestře.. Nešel jsem domů.. Nechtělo se mi ještě.. Chce to trošku trénovat.. Mířil jsem na místo, kde trénují geníni.. Nenápadně jsem se postavil dál od nich.. Složil pečeť.. Henge no jutsu! Změnil jsem se na Iruku-senseie.. Měl jsem sice trochu křivější nos než on... | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 10:33 pm | |
| Izashi
Za ten čas už som bol skoro doma. Posledne čo som si užil bol ksicht toho genina , keď mu Akira rozbila hubu. No , čo dodať... uličky Konohy boli nudné a slnečné ako vždy... Mal som v pláne niečo si zajesť až prídem domov a trochu si zatrénovať. | |
| | | Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 10:38 pm | |
| Mitoshi Potichu jsem se šoural směrem z akademie. Mířil jsem domů. Neměl jsem co dělat. A s lidma ze třídy jsem si neměl co říct | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 10:39 pm | |
| Kuja
Mimoriadne neochotne, zamieril som si to do Konožskej nemocnice... nebudem predsa chodiť s takou rozbitou tvárou po Konohe. Hlavne aby to rýchlo spravili, potom pôjdem domov a trocha si odpočiniem a ukľudním sa... a potom pojdem možno na tréningové pole geninov a skúsim niečo trénovať, i keď to skutočne nerobím často... | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 11:28 pm | |
| Akira
Šla jsem do lázní... Odpočinout si, uklidnit se... Chtěla jsem se trochu odreagovat.... vypustit trochu páry... | |
| | | eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 12:59 am | |
| Celá ta nesmyslná rvačka o obrázek mě vzbudila. Chvíli jsem sledovala jak se ty děcka pokouší o nějaké techniky. Proč se vůbec rvou když to vůbe neuměj? Pomyslela jsem si a pak si trpce uvědomila, že na tom nejsem o nic líp. Znuděně jsem popadla věci a vydala se pokračovat ve spánku do místních lázní. | |
| | | Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:48 am | |
| Karuto-sensei
Nad Yoshirom sa objavil sensei z akadémie. A ty tu čo robíš? spýtal sa. Yoshiro sa musel preľaknúť, sensei sa tam objavil nečujne. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 11:52 am | |
| Akira
Vešla jsem do lázní, v tuhle hodinu tam ještě nebylo tolik lidí To jsem uvítala, aspoň sem mohla líp relaxovat Přijemně vařící voda mi dovolila zapomenout na tu hádku Prostě jsem se jen vařila a vychutnávala sílu okamžiku | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 5:29 pm | |
| Kuja
Po návšteve nemocnice bola moja tvár opäť dokonalá, neboli na mne poznať žiadne znaky bitky. Konečne som sa dostal domov, odložil si veci a hodil sa na posteľ. Zavrel som oči a začal odpočívať. Možno som to dnes predsa len trocha prehnal... preblesklo mi hlavou, ale rýchlo som tú myšlienku zavrhol... Bol som predsa lepší, ako všetci tí ostatní idioti... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 5:31 pm | |
| Yoshiro
Huh...? Byl jsem v Iruka módu, takže si mě možná spletl.. Chvíli jsem přemýšlel, co dělat.. To jako já? Zeptal jsem se. | |
| | | Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 6:36 pm | |
| Karuto
Eh... prečo trénuješ tam kde genini? Vlastne, prečo vôbec trénuješ? Nemal by si byť teraz v škole, dávať pozor na študentov? spýtal sa s úsmevom. Bolo očividné, že Iruka a Karuto sa dobre poznajú. | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 8:20 pm | |
| Yoshiro
PUF! Něják jsem nedokázal udržet henge.. Zrudl jsem jak rajče a usmíval se dost nevinně na Karuta.. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 8:26 pm | |
| Akira
Vesele jsem se pařila dál... Ponořila jsem se až po nos a bublala bubliny... pooooohooooodaaaaaa | |
| | | Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 8:27 pm | |
| Mitoshi Konečně jsem tedy vyšel z akademie. Na ulici jsem někam zamířil. Tam kam mě vedla náhoda. Neuměl jsem nic, takže nějaké výlety do přírody byly nepřípustné. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 8:30 pm | |
| Kuja
Po chvíli som vstal z postele a rozhodol som sa, že si pôjdem aspoň trocha zatrénovať na tréningové pole... zobral som pár kunaiov a vyrazil som. Po tom krátkom odpočinku sa mi už vrátil na tvár môj zvyčajný arogantný výraz. | |
| | | eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 8:50 pm | |
| Maki Líně jsem se doploužila do lázní. K mé velké radosti tu ještě nebylo moc lidí, ale bohužel mezi nimi byl někdo z mých spolužáků. Stejnak si ani nepamatuje, že spolu chodíme do třídy. Řekla jsem si v duchu a vlezla do příjemně teplé vody. Pohledně jsem se opřela a zavřela oči. Zkoušky budou za týden a já si musela přiznat, že rozhodně nepatřím mezi nejlepší v ročníku. [/i]Co tu vůbec dělám? Takhle neodmaturuješ holčičko.[i] Nakonec jsem došla k uspokojivému názoru, že i odpočinek je součást tréninku. Nechala jsem myšlenky volně utíkat a ponořila se o něco hlouběji do vody. | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 8:58 pm | |
| Karuto
Iba som si uťahoval z teba.... Iruka vôbec nemá taký krivý nos. dodal s úsmevom. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 9:17 pm | |
| Akira
Ahoj Maki-chan Co ty tady? řekla jsem a proháhla se Ozval se lupnutí kostí... | |
| | | eliizabet
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 9:22 pm | |
| Maki-chan? Kdy jsme se stali přátelé, Akira-san?[b] Řekla jsem otráveným hlasem. [/bTrénuju, tak mě prosím neruš během tréninku.[b] Doufala jsem, že ji má nesmyslná odpověď odradí od další konverzace. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 9:38 pm | |
| Akira
Ale prosím tě... mávlaj sem rukou To je ale zapšklá dívčina... pomyslela jsem si Pokud nejsme přátelé je na čase s tím něco udělat ne? řekla jsem jí... Vypadala nějak... utrápeně | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 9:50 pm | |
| Kuja
Došiel som na tréningové pole a rozhliadol som sa okolo seba. Všade boli samí genini, buďto trénovali, alebo odpočívali. Všimol som si, že je tu dokonca aj ten Uchiha z mojej triedy, do ktorého som sa dnes navážal... Bol tam s nejakým iným ninjom ktorého som nepoznal, bol to zrejme chunnin alebo jounin. Odvrátil som od nich pohľad a začal som trénovať Kawarimi no Jutsu. Môj spolužiak ma nemal prečo zaujímať a bolo mi jasné, že on sa o mňa tiež nezaujímal... | |
| | | eliizabet
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Wed Mar 24, 2010 10:14 pm | |
| Maki Jak otravná holka, pomyslela jsem si. TAk si od teď budem říkat Aki-chan a Ma-chan, právě si jaký kluci se nám líbí, jo? Řekla jsem ironicky. Promniň, Akira-san, přítel je pro mě víc než jen pouhé slovo. Buď milejší, můžete být ve stejné týmu. Okřikla jsme se v duchu. Pokud odmaturuješ, holka. Nechtěla by sis jít někam za trénovat? Navrhla jsem ji a tázavě se na ni podívala. Snaž se, holka. Musíš odmaturovat a nepohádat se se všem. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| |
| | | | Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|