Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)

Goto down 
+3
Misman
Nawaki
Red
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:06 am

Yoshiro

Nikdo se totiž s takovým jako je on nechce zahazovat.. Je to arogantní blbec, co po každým při první příležitosti vyjede.. Řekl jsem .. Snažil jsem se mu oplatit to, co udělal na akademii.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:10 am

Hehe... akoby som o nejakú spoločnosť stál povedal som arogantne. Zaujímavé, že Uchiha hovorí o arogancii... dodal som len tak akoby mimochodom...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:12 am

Ikita

Yoshiro... nemusíš hned každého posudzovať takto... to nie je správne. Je to proste jeho povaha, ale myslíš, že ked sa poznáte už dlhšie, tak by ti nezachránil krk v smrteľnej situácii? Len kvôli tomu, že sa niekomu nepáčia také povahové vlastnosti.... povedala som mierne. Nemala som rada odsudzovanie ľudí.
A ty, Kujo, očividne máš Uchihov zaškatuľkovaných ako arogantných hlupákov... a však pozri na seba. A nie si ani Uchiha. Tu nejde o klan...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:17 am

Kuja

Ona ma obraňuje? Tak to by ma nenapadlo...
Pacifistka sa nezaprie... povedal som s poúsmevom.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:32 am

Ikita

Všetkých beriem rovnako. Nerobím si zoznamy obľúbených a neobľúbených vlastností a znakov. pousmiala som sa.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:36 am

Kuja

Odvrátil som pohľad. Zato moje zoznamy sú jednoduché... Mám rád len seba a nemám rád všetkých ostatných povedal som.
Rozhodne je to zaujímavé dievča...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:38 am

Ikita

Neberiem ti to, akceptujem to. Každý je iný. A však vedz, že k nepriateľovi sa budem správať rovnako ako k priateľovi. Je to len... iný uhol pohľadu na veci. povedala som vážne. Znela som ako dospelá kunoichi... a to som mala len jedenásť. Avšak prečo nie?
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:45 am

Kuja

Pozrel som na ňu takým zvláštnym pohľadom.
Prečo si taká... pacifistická, tolerantná a celkovo dobrá? V živote sa ti to akurát tak vypomstí, ľudia to využijú v svoj prospech... Nemáš rada vojny ale chceš zachraňovať životy tým, ktorí v nich bojujú... hovoril som, a z môjho hlasu nebolo počuť zvyčajnú aroganciu,
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 9:02 am

Mitoshi
Přiskočila ke mě žena
Dobrý den pozdravil jsem slušně
Nebyl jsem si tak úplně jistý jetli jsem ji viděl.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 10:48 am

Maki
Omdlel by škkem, že jsem zvládla přeměnu, řekla jsem s úšklebkem. Musím se přiznat, že mi vůbec nepříjdeš jako Uchiha. Vzala jsem na sebe zpět svojí původní podobo. A co teď?
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:03 pm

Akira

No nejsem si jistá co tím myslíš...
Ale budu to brát jako kompliment

usmála jsem se
A nevím proč ale tu přeměnu v karikaturu mu asi ukazivat nebudu
poznamenala jsem ještě žertem
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 12:52 pm

Maki

Třeba by se mu líbílo tvoje výtvarné cítění, řekla jsem s vážnou tváří. Hele kolik mu vůbec je? vyhrkla jsem najednou. No myslím, že ninjustu docela zvládáme...dáme se do taijutsu?
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 3:01 pm

Akira

Je to učitel... žakže někde mezi 50 a smrtí...
odpověděla jsem jí se zcela vážnou tváří
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 5:15 pm

Maki

Todel zapiš do písemných testů a pak přihoď přeměnu. Pro vetší efekt ještě přidej pár klonů s jinou karikaturou, vyprskla jdem smíchy. Nemáš u sebe nějaký obrázky? Zeptala jsem se zvědavě.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 5:45 pm

Akira

Nemam
Většinu jich mam doma
U sebe mám jen 2 co jsem kreslila dneska...
Na jednom je Iruka a na druhým brácha...
řekla jsem
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 5:51 pm

Maki

Tak ukaž. Vybídla jsme jí zvědavě. Teda jestli ti to nevadí. Dodala jsem rychle. Měla jsem pocit, že to vypadá, že se k ní vtírám. Pozvu ji k nám, donutím ji jít zadem a teď ještě chi aby, mi něco ukazovala. Jenže mě to vážně zajímalo.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 6:07 pm

Akira

Zalovila jsem v brašně a vyzáhla 2 obrázky...
Jeden byl Iruka za mlada v těžké zbroji
Spoiler:
Druhej byl prostě jen naštvanej brácha
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 6:16 pm

Maki
Když jsem spatřila Iruku-sensei, tak jsem se musela zasmát. Obrázek Uchiha-kuna jsem si jen letmo prohlídla, přišlo mi že ten, kreslila podle realné situace.
Kreslíš pěkně, pochválila jsme jí, ale začínám se bát, jestli si někdy nekreslila i mě. Hele nemáš i ostatní spolužáky?
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 6:45 pm

Akira

Kreslila jsem asi všechny...
Hodiny jsou prostě nuda...
Možná že někde mam i tebe...
Ale nauraž se... je to spíš jen zábava, neni v tom nic škodolibého

řekla jsem
Ale všechno mam doma...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 6:49 pm

Maki

Ukážeš mi je někdy? Třeba bys je někdy mohla vzít do školy.[b]
Unaveně jsem se sebou praštila na matračku. [b]Ninjustu jsem už snad zvládli. Tak co teď?
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 7:02 pm

Akira

Někdy můžu, není problém řekla jsem
pokrčila jsem rameny
Teď? Dobrá otázka... na taijutsu ale nějak nemam naladu...
řekla jsem
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 7:09 pm

Maki

To jsem dvě. Genjustu znám jen podle názvu...
Z čeho bude písemná část zkoušek nemá ani tušení. Nepůjdeme se projít ven?
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 8:23 pm

Akira

Proč ne...
O genjutsu taky moc nevím, ale umím ho docela dobře rozpoznat...
A hádám že písemkná zkouška bude něco jako "co je to chakra" a "co je to jutsu" a "který element je výhodný proti katonu" a podobně... hádám že nic těžkého...
řekla jsem
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 8:54 pm

Ikita

Nevyužijú ma, nie pokiaľ to ja tak nebudem vnímať. Ostatným sa to možno bude zdať ako využívanie, no pre mňa je to len prirodzený pohľad na ľudí a ich vlastnosti... všetci sme ľudia, a všetci sme rovnocenní. Teda prečo by som mala niekoho odsudzovať? spýtala som sa.
Kujo bol zaujímavý, v tejto chvíľi vôbec nevyzeralo že by bol arogantný. Prekvapenie na tvári som sa ani nesnažila skryť.
Vidíš v tvojom prípade... všetci ťa poznajú len pod jednou vlastnosťou, aroganciou. Je to vlastne povrchová vlastnosť, ktorú vidí každí. A nikto nevidí ostatné... dobré... každý má nejaké dobré vlastnosti.... možno menej, možno viac. Ja sa snažím uvidieť všetky vlastnosti ľudí... nie len tie povrchové... hádam som to vysvetlila pochopiteľne. Je to dosť zložitá teória... ale ja sa podľa nej riadim. dokončila som s úsmevom.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 9:04 pm

Kuja

Iste, snažíš sa vidieť pod vonkajší obal ľudí, preniknúť do ich srdca a nájsť v nich to dobré... chápem. povedal som. Každý človek má v sebe ukryté snáď všetky vlastnosti, zlé aj dobré. Avšak u každého sa prejavia niektoré vlastnosti viac a niektoré menej, niektoré dokonca vôbec. Záleží na vrodenej povahe a na jeho okolí... A ty sa snažíš o to, vidieť všetky vlastnosti ľudí, aj tie, ktoré sa menej prejavujú... A myslím, že sa snažíš aj trochu viac rozvinúť v ľudoch tie dobré vlastnosti... povedal som. Znelo to dosť zložito, základ bol však jednoduchý.
Ľudí ako ona je skutočne až príliš málo... pomyslel som si.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
Strana 7 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek mé cesty!
» Nový člen (Horox & Mike)
» *Vzostup genetiky!* (3 years later, Mike, Horox)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: