Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 7:15 pm | |
| Ikita
Dobehla som za Irukom-sensei. Sensei, sensei. Ako to bude s tými skúškami? Toto sa riešilo už dosť dlho, ale všetci ma vždy odbili s tým, že je ešte čas. Teraz však už nebol. Bojovať som nemienila ani náhodou. Potrebovala som istotu že skúšky budú bez boja. | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 7:27 pm | |
| Umino Iruka
Myslíš závěrečné zkoušky? Zeptal se. No, nemůžu ti říct vše.. Ale bude tam ustní zkoušení a ukázka ninjutsu.. Možná i něco jiného ... Řekl a hleděl z okna. | |
| | | Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 7:46 pm | |
| Ikita
Ja len... aby tam nebol boj. To je všetko.... povedala som mu a usmiala sa. Dovidenia, sensei! vyšla som z budovy a pobrala sa preč od školy. | |
| | | Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 7:53 pm | |
| Akira
Doběhla jsem Yoshira Tak co? Jak se ti líbila moje kresba? Hm? optala jsem se ho Chtěla jsem znát jeho názor než půjdu do lázní | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 8:10 pm | |
| Yoshiro
Vypadám na něm jako nějákej nafoukanej arogantní blbec..Řekl jsem nabručeně.. Její kresby mě občas štvaly . | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 8:22 pm | |
| Akira
Dodala jsem ti trochu Uchiha vzhledu... Ale co je to jen obrazek ne? pokrčila jsem rameny... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 8:38 pm | |
| Yoshiro
Jsem dost Uchiha i bez těch tvých malůvek.. Řekl jsem naštvaně.. Asi mě chtěla provokovat..Neměl jsem náladu ale. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 8:40 pm | |
| Kuja
Stál som na chodbe a balil si veci, keď som započul rozhovor tých dvoch Uchihovcov. Videl som že sa ku mne blížia a hovorili o nejakom trapnom obrázku na ktorom je ten Uchiha chalan, Yoshiro alebo tak nejako sa volal. Keď išli okolo, nečakane som vytrhol ten obrázok Yoshirovi z rúk a prezeral som si ho. Ale ale ale... a ako pomenuješ toto dielo, práva tvár Yoshira Uchihu? povedal som a posmešne som sa zasmial. Veru tak, tu vyzeráš presne ako ostatní z tvojej rodiny, teda ako nafúkaný snob Znova som sa zasmial. Ách, čo by asi na toto povedali tvoji milovaní spolužiaci? | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 8:54 pm | |
| Izashi
Obišiel som okolo nich ako nič , smerom preč. Nech sa hádajú alebo čo , o nejakom stupídnom obrázku. Predsa len takéto scénky robia len deti a čo dodať? Opičiak sa opičí... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 8:57 pm | |
| Yoshiro
Ten kluk mě začal štvát.. Proč se do mě naváží? Asi ho budu muset zmlátit. Arogantně jsem se po Uchíhovsku usmál a na jeho otázku o spolužácích jsem prohodil jen - To je mi úplně jedno.. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:03 pm | |
| Ó, áno áno, si fakt presne taký, ako na tom obrázku... Nafúkaný, arogantný a poriadne úbohý... povedal som s provokatívnym úškrnom a obrazok som si strčil do vrecka. Hehehe... čo asi urobí? Veľmi som sa na ňom bavil. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:03 pm | |
| Akira
Usmála jsem se na Kuja a srazila ho pěstí k zemi Co jsi říkal? usmála jsem se Jo a ten obrazek je muj... | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:05 pm | |
| Ikita
Na chodbe zavládlo napatie. Práve som išla okolo, ked Kuja provokoval Yoshira. Veľmi rýchlo som sa vzdialila, zatiahnuť sa do konfliktu nie je najlepší nápad. Dalej provokoval, ked sa začínala bitka. Z diaľky som ich však zostala pozorovať, kebyže sa niekomu niečo stane. Ošetriť ľahšie zranenia nebol problém.
Naposledy upravil Horox dne Tue Mar 23, 2010 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:08 pm | |
| Na krátku chvíľu sa mi na tvári usadil naštvaný výraz, ale potom som si utrel pramienok krvi z úst, postavil som sa a opäť som nasadil svoj provokatívny úškrn. Veľký Uchiha sa necháva brániť svojou sestrou... ach... aké úbohé povedal som a znova som sa zasmial. Dúfal som, že máš na viac, ale dúfal som zbytočne, Úbožiak! | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:11 pm | |
| Akira
Opět jsem se usmála Aby ti ta sestra nerozbila hubu uplně... řekla jsem... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:14 pm | |
| Yoshiro
Pořád jsem se na něj arogantně usmíval.. Co že jsi to říkal? Něják tě neposlouchám... Pak jsem ukázal na místo, kam si schoval obrázek.. A klidně si to nech... Aspoň u sebe budeš mít obrázek člověka, kterýmu budeš celej život hledět jen na záda.. Mrknul jsem a šel pryč.. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:16 pm | |
| Akira
Ne, ten obrazek mi ihned vrátíš a dobrovolně... řekla jsem a opět se na něj usmála Byla jsem připavená mu zmalovat obličej do modra... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:20 pm | |
| Kuja
Príliš si fandíš, Úbožiak... Mal by si toho predviesť viac, aby som to bral vážne!" zakričal som za Yoshirom pobaveným hlasom. Otočil som sa na Akiru A ty máš štastie, že nemám vo zvyku biť dievčatá povedal som a dal som jej späť jej hlúpy obrázok. Bol som ale pripravený blokovať každý jej možný úder. Stále mi nezmizol z tváre môj pobavený úškrn. | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:23 pm | |
| Ikita
Kuja dostal riadnu pasťovku, ale vyzeral v poriadku. A nechcela som ho otravovať kvôli tej malej ranke. Pomaly som teda odchádzala a dúfala, že tí dvaja sa nabudúce nepobijú natvrdo. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:27 pm | |
| Akira
Jak chceš... otočila jsem se a dělala že odchazim Pak jsem se prudce otočila a vrazila mu loket přímo do nosu... Hodlal jsem z toho vola vymlátit duši | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:35 pm | |
| Kuja
Toto som skutočne nečakal a cítil som, že mi práve rozbila nos. Napriek tomu som odskočil a pripravil sa na obranu. Taijutsu nikdy nebola moja silná stránka... Ale ja sa nenecham zbiť! | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:39 pm | |
| Akira
Vrhla jsem se na něj Rána pěstí na oko, další do břicha Následně kop do břicha... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:44 pm | |
| Kuja
Prvý úder som blokoval a druhým dvom som sa uhol. Odskočil som od nej a rýchlo spravil pečate... použil som na ňu genjutsu, ktoré na pomýlenie, aby si myslela, že stále stojím tam kde som som stál... ale ja som v skutočnosti na ňu zaútočil a vrazil jej päsťou rovno do brucha a vyrazil jej dych... znova som odskočil a dal sa do obrannej pozície a zároveň som pobavene sledoval, ako sa snaží lapiť dych. | |
| | | Nawaki
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:46 pm | |
| Akira
Genjutsu na Uchihu... To mě rozesmálo Dělala jsem že věřím tomu co si myslí a když zautočil tak jsem mu chytila pěst mezi koleno a loket Pokud nebyl hodně drsnej tak sem mu právě zlomila ruku... | |
| | | Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) Tue Mar 23, 2010 9:56 pm | |
| Mitoshi Vyšel jsem tiše ze třídy a na chodbě se rozhlédl. Pak jsem se vydal směrem ven z akademie | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
| |
| | | | Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|