Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)

Goto down 
+3
Misman
Nawaki
Red
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 7:15 pm

Ikita

Dobehla som za Irukom-sensei.
Sensei, sensei. Ako to bude s tými skúškami?
Toto sa riešilo už dosť dlho, ale všetci ma vždy odbili s tým, že je ešte čas. Teraz však už nebol.
Bojovať som nemienila ani náhodou. Potrebovala som istotu že skúšky budú bez boja.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 7:27 pm

Umino Iruka

Myslíš závěrečné zkoušky? Zeptal se. No, nemůžu ti říct vše.. Ale bude tam ustní zkoušení a ukázka ninjutsu.. Možná i něco jiného ... Řekl a hleděl z okna.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 7:46 pm

Ikita

Ja len... aby tam nebol boj. To je všetko.... povedala som mu a usmiala sa.
Dovidenia, sensei! vyšla som z budovy a pobrala sa preč od školy.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 7:53 pm

Akira

Doběhla jsem Yoshira
Tak co? Jak se ti líbila moje kresba? Hm? optala jsem se ho
Chtěla jsem znát jeho názor než půjdu do lázní
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 8:10 pm

Yoshiro

Vypadám na něm jako nějákej nafoukanej arogantní blbec..Řekl jsem nabručeně..
Její kresby mě občas štvaly .
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 8:22 pm

Akira

Dodala jsem ti trochu Uchiha vzhledu...
Ale co je to jen obrazek ne?
pokrčila jsem rameny...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 8:38 pm

Yoshiro

Jsem dost Uchiha i bez těch tvých malůvek.. Řekl jsem naštvaně..
Asi mě chtěla provokovat..Neměl jsem náladu ale.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 8:40 pm

Kuja

Stál som na chodbe a balil si veci, keď som započul rozhovor tých dvoch Uchihovcov. Videl som že sa ku mne blížia a hovorili o nejakom trapnom obrázku na ktorom je ten Uchiha chalan, Yoshiro alebo tak nejako sa volal. Keď išli okolo, nečakane som vytrhol ten obrázok Yoshirovi z rúk a prezeral som si ho.
Ale ale ale... a ako pomenuješ toto dielo, práva tvár Yoshira Uchihu? povedal som a posmešne som sa zasmial. Veru tak, tu vyzeráš presne ako ostatní z tvojej rodiny, teda ako nafúkaný snob Znova som sa zasmial. Ách, čo by asi na toto povedali tvoji milovaní spolužiaci?
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 8:54 pm

Izashi

Obišiel som okolo nich ako nič , smerom preč. Nech sa hádajú alebo čo , o nejakom stupídnom obrázku.
Predsa len takéto scénky robia len deti a čo dodať? Opičiak sa opičí...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 8:57 pm

Yoshiro

Ten kluk mě začal štvát.. Proč se do mě naváží? Asi ho budu muset zmlátit.
Arogantně jsem se po Uchíhovsku usmál a na jeho otázku o spolužácích jsem prohodil jen -
To je mi úplně jedno..
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:03 pm

Ó, áno áno, si fakt presne taký, ako na tom obrázku... Nafúkaný, arogantný a poriadne úbohý... povedal som s provokatívnym úškrnom a obrazok som si strčil do vrecka.
Hehehe... čo asi urobí? Veľmi som sa na ňom bavil.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:03 pm

Akira

Usmála jsem se na Kuja a srazila ho pěstí k zemi
Co jsi říkal? usmála jsem se
Jo a ten obrazek je muj...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:05 pm

Ikita

Na chodbe zavládlo napatie.
Práve som išla okolo, ked Kuja provokoval Yoshira.
Veľmi rýchlo som sa vzdialila, zatiahnuť sa do konfliktu nie je najlepší nápad.
Dalej provokoval, ked sa začínala bitka.
Z diaľky som ich však zostala pozorovať, kebyže sa niekomu niečo stane.
Ošetriť ľahšie zranenia nebol problém.

Naposledy upravil Horox dne Tue Mar 23, 2010 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:08 pm

Na krátku chvíľu sa mi na tvári usadil naštvaný výraz, ale potom som si utrel pramienok krvi z úst, postavil som sa a opäť som nasadil svoj provokatívny úškrn.
Veľký Uchiha sa necháva brániť svojou sestrou... ach... aké úbohé povedal som a znova som sa zasmial. Dúfal som, že máš na viac, ale dúfal som zbytočne, Úbožiak!
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:11 pm

Akira

Opět jsem se usmála
Aby ti ta sestra nerozbila hubu uplně...
řekla jsem...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:14 pm

Yoshiro

Pořád jsem se na něj arogantně usmíval.. Co že jsi to říkal? Něják tě neposlouchám...
Pak jsem ukázal na místo, kam si schoval obrázek.. A klidně si to nech... Aspoň u sebe budeš mít obrázek člověka, kterýmu budeš celej život hledět jen na záda.. Mrknul jsem a šel pryč..
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:16 pm

Akira

Ne, ten obrazek mi ihned vrátíš a dobrovolně... řekla jsem a opět se na něj usmála
Byla jsem připavená mu zmalovat obličej do modra...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:20 pm

Kuja

Príliš si fandíš, Úbožiak... Mal by si toho predviesť viac, aby som to bral vážne!" zakričal som za Yoshirom pobaveným hlasom.
Otočil som sa na Akiru A ty máš štastie, že nemám vo zvyku biť dievčatá povedal som a dal som jej späť jej hlúpy obrázok. Bol som ale pripravený blokovať každý jej možný úder. Stále mi nezmizol z tváre môj pobavený úškrn.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:23 pm

Ikita

Kuja dostal riadnu pasťovku, ale vyzeral v poriadku.
A nechcela som ho otravovať kvôli tej malej ranke.
Pomaly som teda odchádzala a dúfala, že tí dvaja sa nabudúce nepobijú natvrdo.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:27 pm

Akira

Jak chceš...
otočila jsem se a dělala že odchazim
Pak jsem se prudce otočila a vrazila mu loket přímo do nosu...
Hodlal jsem z toho vola vymlátit duši
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:35 pm

Kuja

Toto som skutočne nečakal a cítil som, že mi práve rozbila nos. Napriek tomu som odskočil a pripravil sa na obranu. Taijutsu nikdy nebola moja silná stránka... Ale ja sa nenecham zbiť!
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:39 pm

Akira

Vrhla jsem se na něj
Rána pěstí na oko, další do břicha
Následně kop do břicha...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:44 pm

Kuja

Prvý úder som blokoval a druhým dvom som sa uhol. Odskočil som od nej a rýchlo spravil pečate... použil som na ňu genjutsu, ktoré na pomýlenie, aby si myslela, že stále stojím tam kde som som stál... ale ja som v skutočnosti na ňu zaútočil a vrazil jej päsťou rovno do brucha a vyrazil jej dych... znova som odskočil a dal sa do obrannej pozície a zároveň som pobavene sledoval, ako sa snaží lapiť dych.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:46 pm

Akira

Genjutsu na Uchihu...
To mě rozesmálo
Dělala jsem že věřím tomu co si myslí a když zautočil tak jsem mu chytila pěst mezi koleno a loket
Pokud nebyl hodně drsnej tak sem mu právě zlomila ruku...
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 9:56 pm

Mitoshi
Vyšel jsem tiše ze třídy a na chodbě se rozhlédl.
Pak jsem se vydal směrem ven z akademie
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)   Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
Strana 2 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek mé cesty!
» Nový člen (Horox & Mike)
» *Vzostup genetiky!* (3 years later, Mike, Horox)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: