| Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 5:34 pm | |
| | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 5:47 pm | |
| Maki
S nezájmem jsme si prohlížela nově příchozýho člověka. To bude asi náš senei. Opřela jsem si hlavu ruku a sledovala jsem zbytek třídy. Nepozdravila jsem, nikdy nezdravím první. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 5:49 pm | |
| Ihira Kayame
Stále som ich uprene sledoval. Takže... som Ihira Kayame... a to je asi tak všetko čo o mne potrebujete vedieť. zamračil som sa. A teraz vy... niečo o sebe... | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 5:52 pm | |
| Mitoshi Dobrý den. Jsem Mitoshi Antero a je mi dvanáct let. Neznám podtatu své chakry a nevynikám žádným Kekkei Genkaiem. Chci být nejlepší jen takový jaký jsem. řekl jsem o sobě krátké zhrnutí | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 5:52 pm | |
| Maki
Ten sensei se mi začínal líbit, vypadalo to, že nebudeme dělat, žádnou zdlouhavou nesmyslnou představovací šaškárnu. Sawada Maki, představila jsem se a čekala co vypadne z ostatních. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 5:56 pm | |
| Ihira
Mitoshi Antero hovoríš... výborne... Sawada Maki... Oboch som si prezrel s nadvihnutým obočím. O chvíľu si vás všetkých otestujem... nebude to ľahké... Pozrel som ešte na posledného, pravdepodobne Izashiho, ako sa písalo v papieroch. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:06 pm | |
| Maki Test? Tak to asi prázdniny nebudou, pomyslela jsem si a sklela položila hlavu na lavici. Jak nás asi bude zkoušet? Doufám že jednotlivě. Pomyslala jsem si trpce a zavřela oči. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:07 pm | |
| Mitoshi Jsem připraven na vše co my předložíte řekl jsem odhodlaně a čekal co se bude dít | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:09 pm | |
| Ihira
Test bude ťažší... no, podme niekde von. Na nejakú temnú tmavú lúku... naznačil som na dvere a pomaly kráčal smerom von z triedy. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:12 pm | |
| Mitoshi Šel jsem rovnou za senseiem. Byl jsem hodně zvědaví co nám nachystal a taky jsem chtěl změřit své schopnosti s ostatními členy týmu | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:15 pm | |
| Maki
Vypadalo to, že po nás bude chtíz výkon. Z jendé strany to bylo dobře, ale z druhé strany....nebyla jsem moc dobrá kunoichi a měla jsem ráda klid a spánek. Asoň nás chtěl vytáhnout na nějaké tiché místo. Neochotně jsem se za ním šourala a nevěnoval jsme pozornost svým spolužákům. Ne, teď už spíše týmochý partnerů. Opravila jsme se v duchu. Týmových partnerů...ne...asi...zůstanu u spolužáku. Rozhodla jsem se nakonec. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:21 pm | |
| Ihira
Najprv vyskúšam ako sa dokážete obraňovať... alebo donútiť nepriateľa, aby prestal útočiť... proste defenzíva. povedal som tým trom tvrdo. O chvíľu sme došli na lúku. Bolo to hlbšie v lese, bol tam pokoj a celkom tma. Takže... Vyhradil som značkami asi 20x20 metrov trávnatú plochu. Nebolo na nej kameňa, ani ničoho, proste čistá tráva bez kameňov a zábran. ... po čas piatich minút sa budete musieť všetci traja predomnou obraňovať... z vyhradeného územia nemôžte odísť... ak sa z neho pohnete, budete riadne potrestaní... uvidíme, či celý tím vydrží aspoň tú minútu. vysvetlil som im. Desivo som sa usmial a postavil sa do stredu 20x20 metrov vyhradeného územia. Nemali ste sa kam schovať, a nemohli ste uniknúť. Takže... začneme. povedal som rýchlo a nedal im ani čas na uvedomenie sa a spoločnú dohodu. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:30 pm | |
| Mitoshi Vzal jsem kunai do ruky a čekal co sensei bude dělat. Jestli házet nebo útočit na blízko. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:32 pm | |
| Maki
Prohlídla jsem si okolí. Nikde nic. Vytáhla jsme z rukávu pár kuaniů a postavila se do obrané pozice. Sensei se mi zamlouval čím dál tím míň. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:38 pm | |
| Ihira
Vyzerajú vyplašene... to sa mi podarilo. V rukách som začal vytvárať lávu. Veľa lávy. O chvíľku tu bude 30x30 metrov jazierko lávy... takže... mali by ste začať rozmýšlať čo urobíte. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:41 pm | |
| Mitoshi Začal jsem přemýšlet a pak jsem promluvil k mojí týmové partnerce. Sebe přece nezapálí ne? Myslím že pod sebe lávu nedá. Teda pokud po ní neumí chodit a pokud je lávyvzdorný | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:43 pm | |
| Ihiro
Zasmial som sa. Hlupák... láva je môj element... myslíš že mi nejak prekáža? | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:46 pm | |
| Mitoshi Já se snažím přemýšlet logicky. Pardón no řekl jsem Takźe další možnost no. Obyčejná láva tuhne ne? Nebylo by možné kolem sebe udělat zeď?I Když to nejspíš normální láva není? | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:47 pm | |
| Ihira
Je to youton... na akadémii ste sa museli učiť... spojenie katonu a dotonu.... vysvetlil som stručne. Láva bola už okolo senseia asi 7x7 metra a dalej sa rozširovala. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:47 pm | |
| Maki
Bolo to tak nečekané. Byla jsem jaksi...bezradná. Ze všeho nejradši bych utekla, ale to jsem si nemohla dovolit. Snažila jsem se kalkulovat, ale nic mě nenadalo. Když udělám klony na které si vylezu, tak zmizí. Počkat, podíval jsme se zvědavě na sensei , co bude dělat ten? Jak se tomu vyhne? A nebo umí ovládat tvar a kolem něj se to nezformuje? | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:49 pm | |
| Mitoshi Nemáte někdo lopatu? zeptal jsem se bezradně a vyhodil jsem rukama do vzduchu | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:50 pm | |
| Maki Mám jeden nápad, ale dost blbej. řekla jsem svýmu partnerovi. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:52 pm | |
| Mitoshi Povídej vyzval jsem ji Napadlo mě vlézt senseiovi na záda, ale myslím že by nás tam dlouho nenechal | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:53 pm | |
| Ihira
Znudene som sa posadil a zívol si. Láva už tvorila jazierko o veľkosti 10x10 metrov. Naschával ju vytváram pomaly... ... a aký je to nápad? pozrel som na Maki. Aspoň kebyže vedia, že tou lávou ich nezraním... je to vlastne skúška vernosti senseiovi a odvahy... Začal som sa nahlas smiať. Vy ste ale tupci... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 6:53 pm | |
| Maki Si ce ji běžně nosím u sebe, ale teď ji nemám. Hele co kdeby jsem využili Kawariki, tím by jsem e se mohli pohybovat nad zemí. Budem háze kunaie a může se za ně nahrazovat... řekla jsme rozpačitě nejstá svým návrhem. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) | |
| |
|
| |
| Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) | |
|