Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Empty
PříspěvekPředmět: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 5:34 pm

...
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 5:47 pm

Maki

S nezájmem jsme si prohlížela nově příchozýho člověka. To bude asi náš senei. Opřela jsem si hlavu ruku a sledovala jsem zbytek třídy. Nepozdravila jsem, nikdy nezdravím první.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 5:49 pm

Ihira Kayame

Stále som ich uprene sledoval.
Takže... som Ihira Kayame... a to je asi tak všetko čo o mne potrebujete vedieť. zamračil som sa.
A teraz vy... niečo o sebe...
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 5:52 pm

Mitoshi
Dobrý den. Jsem Mitoshi Antero a je mi dvanáct let. Neznám podtatu své chakry a nevynikám žádným Kekkei Genkaiem. Chci být nejlepší jen takový jaký jsem. řekl jsem o sobě krátké zhrnutí
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 5:52 pm

Maki

Ten sensei se mi začínal líbit, vypadalo to, že nebudeme dělat, žádnou zdlouhavou nesmyslnou představovací šaškárnu. Sawada Maki, představila jsem se a čekala co vypadne z ostatních.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 5:56 pm

Ihira

Mitoshi Antero hovoríš... výborne...
Sawada Maki...

Oboch som si prezrel s nadvihnutým obočím.
O chvíľu si vás všetkých otestujem... nebude to ľahké...
Pozrel som ešte na posledného, pravdepodobne Izashiho, ako sa písalo v papieroch.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:06 pm

Maki
Test? Tak to asi prázdniny nebudou, pomyslela jsem si a sklela položila hlavu na lavici. Jak nás asi bude zkoušet? Doufám že jednotlivě. Pomyslala jsem si trpce a zavřela oči.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:07 pm

Mitoshi
Jsem připraven na vše co my předložíte řekl jsem odhodlaně a čekal co se bude dít
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:09 pm

Ihira

Test bude ťažší... no, podme niekde von. Na nejakú temnú tmavú lúku... naznačil som na dvere a pomaly kráčal smerom von z triedy.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:12 pm

Mitoshi
Šel jsem rovnou za senseiem.
Byl jsem hodně zvědaví co nám nachystal a taky jsem chtěl změřit své schopnosti s ostatními členy týmu
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:15 pm

Maki

Vypadalo to, že po nás bude chtíz výkon. Z jendé strany to bylo dobře, ale z druhé strany....nebyla jsem moc dobrá kunoichi a měla jsem ráda klid a spánek. Asoň nás chtěl vytáhnout na nějaké tiché místo. Neochotně jsem se za ním šourala a nevěnoval jsme pozornost svým spolužákům. Ne, teď už spíše týmochý partnerů. Opravila jsme se v duchu. Týmových partnerů...ne...asi...zůstanu u spolužáku. Rozhodla jsem se nakonec.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:21 pm

Ihira

Najprv vyskúšam ako sa dokážete obraňovať... alebo donútiť nepriateľa, aby prestal útočiť... proste defenzíva. povedal som tým trom tvrdo.
O chvíľu sme došli na lúku. Bolo to hlbšie v lese, bol tam pokoj a celkom tma.
Takže...
Vyhradil som značkami asi 20x20 metrov trávnatú plochu. Nebolo na nej kameňa, ani ničoho, proste čistá tráva bez kameňov a zábran.
... po čas piatich minút sa budete musieť všetci traja predomnou obraňovať... z vyhradeného územia nemôžte odísť... ak sa z neho pohnete, budete riadne potrestaní... uvidíme, či celý tím vydrží aspoň tú minútu. vysvetlil som im.
Desivo som sa usmial a postavil sa do stredu 20x20 metrov vyhradeného územia.
Nemali ste sa kam schovať, a nemohli ste uniknúť.
Takže... začneme. povedal som rýchlo a nedal im ani čas na uvedomenie sa a spoločnú dohodu.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:30 pm

Mitoshi
Vzal jsem kunai do ruky a čekal co sensei bude dělat.
Jestli házet nebo útočit na blízko.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:32 pm

Maki

Prohlídla jsem si okolí. Nikde nic. Vytáhla jsme z rukávu pár kuaniů a postavila se do obrané pozice. Sensei se mi zamlouval čím dál tím míň.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:38 pm

Ihira

Vyzerajú vyplašene... to sa mi podarilo.
V rukách som začal vytvárať lávu. Veľa lávy.
O chvíľku tu bude 30x30 metrov jazierko lávy... takže... mali by ste začať rozmýšlať čo urobíte.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:41 pm

Mitoshi
Začal jsem přemýšlet a pak jsem promluvil k mojí týmové partnerce.
Sebe přece nezapálí ne? Myslím že pod sebe lávu nedá. Teda pokud po ní neumí chodit a pokud je lávyvzdorný
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:43 pm

Ihiro

Zasmial som sa.
Hlupák... láva je môj element... myslíš že mi nejak prekáža?
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:46 pm

Mitoshi
Já se snažím přemýšlet logicky.
Pardón no
řekl jsem
Takźe další možnost no. Obyčejná láva tuhne ne? Nebylo by možné kolem sebe udělat zeď?I Když to nejspíš normální láva není?
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:47 pm

Ihira

Je to youton... na akadémii ste sa museli učiť... spojenie katonu a dotonu.... vysvetlil som stručne.
Láva bola už okolo senseia asi 7x7 metra a dalej sa rozširovala.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:47 pm

Maki

Bolo to tak nečekané. Byla jsem jaksi...bezradná. Ze všeho nejradši bych utekla, ale to jsem si nemohla dovolit. Snažila jsem se kalkulovat, ale nic mě nenadalo. Když udělám klony na které si vylezu, tak zmizí. Počkat, podíval jsme se zvědavě na sensei , co bude dělat ten? Jak se tomu vyhne? A nebo umí ovládat tvar a kolem něj se to nezformuje?
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:49 pm

Mitoshi
Nemáte někdo lopatu? zeptal jsem se bezradně a vyhodil jsem rukama do vzduchu
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:50 pm

Maki
Mám jeden nápad, ale dost blbej. řekla jsem svýmu partnerovi.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:52 pm

Mitoshi
Povídej vyzval jsem ji
Napadlo mě vlézt senseiovi na záda, ale myslím že by nás tam dlouho nenechal
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:53 pm

Ihira

Znudene som sa posadil a zívol si.
Láva už tvorila jazierko o veľkosti 10x10 metrov.
Naschával ju vytváram pomaly...
... a aký je to nápad? pozrel som na Maki.
Aspoň kebyže vedia, že tou lávou ich nezraním... je to vlastne skúška vernosti senseiovi a odvahy...
Začal som sa nahlas smiať.
Vy ste ale tupci...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 6:53 pm

Maki
Si ce ji běžně nosím u sebe, ale teď ji nemám. Hele co kdeby jsem využili Kawariki, tím by jsem e se mohli pohybovat nad zemí. Budem háze kunaie a může se za ně nahrazovat... řekla jsme rozpačitě nejstá svým návrhem.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
» Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red)
» Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...
» Eliizabet

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: