Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 9:55 pm

Mitoshi
Já taky ne. Ani nejsem nijak vyjímečný. řekl jsem
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 11:02 pm

Ihira

Vybral som dva papieriky.
Vpustťe do nich čakru. A zistíme tú podstatu.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 11:08 pm

Mitoshi
Vzal jsem si papírek a vpustil do něj trochu své chakry
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 11:09 pm

Maki

Vzala jsem si jeden papíre a nechala ním proudit chakru. Papírek se zmuchlal. Sensei, řekla jsme zmateně, co to má znamenat?
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 11:14 pm

Ihira

Zobral som od nich lístky a prezrel ich.
Mitoshi... raiton... a Maki... katon. pousmial som sa víťazoslávne.
Ach, počkať, vymenil som ich... Maki má raiton, a Mitoshi katon... prepáčte. zasmial som sa nahlas, dúfajúc, že som ich nevyplašil.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 11:18 pm

Mitoshi
Katon? Katon jako oheň? To je paráda! vyhrknul jsem nadšeně
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 11:26 pm

Izashi

Len som meditoval...
Každý Hyuuga ma väčšinou fuuton , ale senseiovi to zrejme nedochádzalo... Fuuton... Povedal som len.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 11:28 pm

Maki

Raito? zeptala jsem se zklamaně. Jak si jonin může poplést jména? Měla sjme pocit, že jsem na jeho jméno slyšela jenom chválu, ale asi jsem se spletla. Nebo nás jenom zkouší? Má důvěřivá povaha se opět projevila. Raiton, řekla jsem již o poznání smířenějct.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 12:54 am

Ihira

Fuuton, Katon, Raiton... tieto sa budú veľmi dobre dať skombinovať. zamyslel som sa na chvíľu, nad rôznymi kombami.
Takže... ideme misiu, prvú spoločnú? spýtal som sa ich náhle. Už som mal jednu vyhliadnutú, a nechcel som aby mi ju prebral niekto iný.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 7:47 am

Mitoshi
Hai sensei! vylřiknul jsem znovu nadšeně
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 9:13 am

Maki

Hai, souhlasila jsem. Příležitostí na ztrapnění jsem už měla dost a kdyby dal další test, tak by se nestačil divit.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 11:24 am

Izashi

Ovial ma klasický vánok a pritom sa sensei opýtal na misiu. Teda som otvoril oči a vstal zo svojej meditačnej polohy... Hai... pri bráne predpokladám... takže kedy? Opýtal som sa. Hrozne som dúfal , že povie "Pri bráne o..." pretože som nechcel trhať burinu alebo vyťahovať odpadky z rieky.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 5:27 pm

Ihira

Samozrejme, že pri bráne... skoro ráno vás tam chcem vidieť... dajme tomu okolo tej šiestej.... povedal som tým trom a spýtavo ešte na nich pozrel, keby náhodou mali nejaké otázky.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 5:32 pm

Izashi

Dosť blbo som mrkol...
Si robí prdel?! Takže do rána sa mám nudiť... alebo teraz povie , že to nemyslel vážne...
Pomyslel som si.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 5:33 pm

Ihira

Izashi, máš niečo na srdci? spýtal som sa s úsmevom.
Vyzeral trochu nervózne.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 5:36 pm

Maki

Že by byly aspoň půl dení prázdniny? Znuděně jsem se na sensei zahleděla a čekala co bude dál.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 5:40 pm

Izashi

Trochu kyslo som sa na senseia pozrel. Myslel som , že ho s týmto prístupom zabijem...
Nič. Povedal som. Vlastne , myslím že na misiu by sme mohli ísť dnes , nie? Zakončil som otázkou. Bolo mi blbé niečo mu hovoriť , keď vedel , že sa to opýtam.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 6:11 pm

Ihira

Mal som pocit že si chcete oddýchnuť... chcete ísť hned? spýtal som sa mierne prekvapene.
Vačšina študentov ktorých som mal si chcelo vždy oddýchnuť. Pravdepodobne títo boli iný.
Mne to bolo jedno... misiu som mohol kedykoľvek zobrať.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 6:23 pm

Maki

Otráveně jsem se podívala na senseie, ale netroufla jsem si říct nic po dnešní zkoušce. A když půjdem na misi rovnou, budem ji mít dřív za sebou a pak klid. Radši ano, řekla jsem neochotně.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 6:24 pm

Izashi

Odfúkol som a zase si sadol do trojuholníka...
Toto vyzeralo na dlho a za ostatných som rozhodovať nemohol. Bolo mi fuk kedy pôjdeme , teda som nič nehovoril.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 9:53 pm

Mitoshi
Já bych šel také raději teď řekl jsem
Potřebujeme praxi
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 11:10 pm

(sorry, choroba ma zložila a pospal som si štyri hodiny po nadopovaní liekmi, misiu ale dám)

Výborne, pôjdeme hned. Za polhodinku pri hlavnej bráne. Musím ešte niečo vybaviť. Medzitým sa pripravte. povedal som im stručne a veľmi rýchlo odchádzal.
Takže stihnúť všetko za polhodinu...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
» Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red)
» Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...
» Eliizabet

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: