Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:01 pm

Mitoshi
No... řekl jsem a zasmál se
Bylo by to náročné. A to hodně...
Ale pořád se mi nezdá že by nám měl ublížit...
řekl jsem potichu jen tak aby to slyšela jen Maki
Už od začátku... dodal jsem ve svojí mysli
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:02 pm

Ihiro

15x15 metra.
Mali by ste niečo vymyslieť...
Všetci sa už tlačili na posledných piatich metroch.
... čas sa kráti. huckal som ich.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:06 pm

Maki

To je pěkný a co když se mílíš a bud oba na škvarek? zaptala jsem se ho šeptem. Nedůvěřovala jsem lidem a obzvlášť né cizím a učitelům. Napřed by jsem měli vymyslet záložní plán. Dodala jsem jen tak aby to slyšel můj partner...eh...spolužák.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:09 pm

Mitoshi
Jeden záložní tu je... to jest, lepší je být potrestán než se nechat spálit na škvraky... kunai co jsem držel v ruce jsem hodil do přibližující se lávy
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:16 pm

Ihira

Ked neveríte vlastnému učiteľovi, ako vôbec môžme fungovať ako tím?
16x16 metra.
A ako mám veriť vám v kritických situáciách?
17x17 metra.
Bez dôvery to vidím v slepú uličku...
18x18 metra.
Vážne som sa na nich zadíval.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:18 pm

Maki

Neměla jsem mu v plánu důvěřovat, nicméně byl mnohem lepší než já. Uděláme to podle tebe, ale jestli se mi něco stane s vlasama tak mi za to zaplatíš. řekla jsem nevraživě. Nechtěla jsem mu důvěřovat a dala jsme mu to najevo. Podívala jsem se na jeho kunai.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:18 pm

Mitoshi
Když tu budu stát... tak to nikam nedotáhnu.. zavřel jsem oči, pokrčil se v kolenech a pak jsem se odrazil a skočil do lávy.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:21 pm

Ihira

Láva sa na mieste kde skočil Mitoshi rozhrnula a Mitoshi dopadol na spálenú zem. Bola síce trochu horúca...
... ku Maki sa dostala láva tiež. Pomaly ju začala obchádzať, avšak láva išla aj nad Maki, takže ju akoby obalila.
Vlasy sa jej od vysokej teploty mierne skrútili.
Láva náhle zmizla.
Shinobi by jeho vlasy nemali zaujímať...
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:24 pm

Mitoshi
Konečně jsem to zjistil.
To co jsem zjišťoval tak dlouho.
Konečně jsem zjistil jak chutná pečená hlína.
Zvedl jsem se a zbytek hlíny vyplivnul z úst. Měl jsem jemně poálené ruce.
Takže... to bylo o důvěře?
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 7:59 pm

Maki

Myslela jsem si, že to bude o týmové práci, protože to píšou v každé příručce. Projela jsem to na plné čářě. Hai, sensei, řekla jsem zahanbeně. Nevraživost a vztek ve mě vystoupal. Nakonec jsme se zachovala jak malý fracek. Takže to má důvěřovat lidem, o kterých jsem se dnes dozvěděla jak se jmenují a který mi řekli, že víc vědět nepotřebuju? Došla mi troufalost a nesmyslnost mých slov. Začala jsem se cítí trapně, ale nedala jsem to najevo. Radši jsem čekala na trest.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:04 pm

Hyuuga Izashi

Pri predstavovaní , keď som bol na rade som povedal iba - Aj tak to máte v papieroch...
Potom sme išli do tu lúku alebo kde , teda som pomaly išiel za senseiom. Hovoril niečo o obrane , to mi bolo dosť jedno pretože obranu som mal výbornú. Mali sme sa brániť , teda som aktivoval byakugan a zaujal klasický Hyuuga štýl... ale sensei začal rozširovať lávu , to som dosť zle pochopil asi. Sadol som si teda na zem a meditoval , ako pri svojich "studených kúpeľoch" (nájdeš v charaktery). Chakrou som vedel vychýliť tečúcu vody spod vodopádu , tak prečo nie lávu , ktorá ide ku mne dosť pomaly...
Jednoducho som uvoľňoval väčšie množstvo chakry okolo seba do kruhu 1x1 , snáď to bude stačiť.
Na tímovú prácu som vôbec nebol , vystačím si sám. Ani som nevedel doteraz , ako sa tí dvaja volajú a prečo? Mozog vyhadzuje nepotrebné informácie.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:16 pm

Ihira

Dobre ste si viedli... zatlieskal som a lávu úplne zrušil z okolia.
Maki, takúto reakciu som od teba čakal... viem že nie je správne dôverovať hned, ale som k vám priradený učiteľ, takže trocha dôvery je na mieste. pousmial som sa.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:21 pm

Maki

Obávám se, že naše představa o troše důvěry se liší, neuhodla jsem uznat svoji chybu. Přestože jsem to nedala najevo, tak si mě touto větou trochu naklonil. Nebylo to žádné zdlouhavé vysvětlování, jen strohé oznámení. Musela jsme přiznat, že má trochu pravdu, ale dáv v sázku život je zase moc. A s těmi vlasy měl tuplem pravdu, ale byla to moje image, které jsem se nehodlala vzdát.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:23 pm

Mitoshi
Sensei? Bude další test? zeptal jsem se
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:41 pm

Ihira

Chcete další? Vždy je čo trénovať... poznamenal som.
Mám pripravený...
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:44 pm

Mitoshi
Já bych raději trénoval přiznal jsem
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:46 pm

Izashi

Ten je pekný slaboch... Pomyslel som si len.
Bola to nuda , teda som ostal meditovať na mieste. Nech si dáva svoje testy niekomu inému , zmätok jeden.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:51 pm

Maki

Další test? Snad to zase neprojedu. Opravdu jsem neměla ráda, když si o mně někdo myslel, že sjem debil, což už si sensei musel myslet. Hrála jsem lhostejnost a to né moc dobře. Napjatě jsme poslouchala.
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 8:59 pm

Mitoshi
Sen-sei? Pomůžete mi zjistit podstatu mé chakry? zeptal jsem se
Prosím?
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 9:00 pm

Maki

Když budete v tom, pomůžete mi taky, řekla jsem nejistě.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 9:02 pm

Ihiro

Prikráčal som k nim.
Nebojte, času dosť, ale zistíme to.
Pozrel som aj na Izashiho.
Izashi, ty vieš svoju podstatu?
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 9:08 pm

Mitoshi
Už jsem mlčel a čekal jsem co nám dál sensei řekne.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 9:11 pm

Maki

Sledovala sjem dál senei. Čekala jsem jestli nám dá další test. Docela mě překvapilo, jak tu moje "divadýlko" přehlídl. Kdybych to udělala doma, tak to mám ještě 14dní na talíři. Jen jsem nevěděla jestli ho mám proto obdivovat, nebo jestli je to projev lhostejnosti.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 9:43 pm

Ihira

Pobavene som sledoval Maki, vyzerala nepokojne.
Po dlhom čase bolo ľahké prečítať tváre mladých geninov, a to čo si myslia.
A vy ste svoje podstaty nezistili už predtým?
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 9:52 pm

Maki

Pobavený výraz mého sensei, mi naznačil, že to asi není lhostejnost, ale rozhodně jsem si ho proto neoblíbila. Spíše naopak jsme se docela naštvala, ale tentokrá jsme zůstala klidná a nahodila zpátky znuděnou masku. Na akademii jsme neměli moc příležitostí a já osobně nepocházím z ninjovský rodiny. Odpověděla jsem stoze a věcně.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)   Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox)
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Seznámení s týmem 10! (hra pro Mike, Horox, Red, Mišman)
» Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
» Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red)
» Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...
» Eliizabet

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: