| Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:01 pm | |
| Mitoshi No... řekl jsem a zasmál se Bylo by to náročné. A to hodně... Ale pořád se mi nezdá že by nám měl ublížit... řekl jsem potichu jen tak aby to slyšela jen Maki Už od začátku... dodal jsem ve svojí mysli | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:02 pm | |
| Ihiro
15x15 metra. Mali by ste niečo vymyslieť... Všetci sa už tlačili na posledných piatich metroch. ... čas sa kráti. huckal som ich. | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:06 pm | |
| Maki
To je pěkný a co když se mílíš a bud oba na škvarek? zaptala jsem se ho šeptem. Nedůvěřovala jsem lidem a obzvlášť né cizím a učitelům. Napřed by jsem měli vymyslet záložní plán. Dodala jsem jen tak aby to slyšel můj partner...eh...spolužák. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:09 pm | |
| Mitoshi Jeden záložní tu je... to jest, lepší je být potrestán než se nechat spálit na škvraky... kunai co jsem držel v ruce jsem hodil do přibližující se lávy | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:16 pm | |
| Ihira
Ked neveríte vlastnému učiteľovi, ako vôbec môžme fungovať ako tím? 16x16 metra. A ako mám veriť vám v kritických situáciách? 17x17 metra. Bez dôvery to vidím v slepú uličku... 18x18 metra. Vážne som sa na nich zadíval. | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:18 pm | |
| Maki
Neměla jsem mu v plánu důvěřovat, nicméně byl mnohem lepší než já. Uděláme to podle tebe, ale jestli se mi něco stane s vlasama tak mi za to zaplatíš. řekla jsem nevraživě. Nechtěla jsem mu důvěřovat a dala jsme mu to najevo. Podívala jsem se na jeho kunai. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:18 pm | |
| Mitoshi Když tu budu stát... tak to nikam nedotáhnu.. zavřel jsem oči, pokrčil se v kolenech a pak jsem se odrazil a skočil do lávy. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:21 pm | |
| Ihira
Láva sa na mieste kde skočil Mitoshi rozhrnula a Mitoshi dopadol na spálenú zem. Bola síce trochu horúca... ... ku Maki sa dostala láva tiež. Pomaly ju začala obchádzať, avšak láva išla aj nad Maki, takže ju akoby obalila. Vlasy sa jej od vysokej teploty mierne skrútili. Láva náhle zmizla. Shinobi by jeho vlasy nemali zaujímať... | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:24 pm | |
| Mitoshi Konečně jsem to zjistil. To co jsem zjišťoval tak dlouho. Konečně jsem zjistil jak chutná pečená hlína. Zvedl jsem se a zbytek hlíny vyplivnul z úst. Měl jsem jemně poálené ruce. Takže... to bylo o důvěře? | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 7:59 pm | |
| Maki
Myslela jsem si, že to bude o týmové práci, protože to píšou v každé příručce. Projela jsem to na plné čářě. Hai, sensei, řekla jsem zahanbeně. Nevraživost a vztek ve mě vystoupal. Nakonec jsme se zachovala jak malý fracek. Takže to má důvěřovat lidem, o kterých jsem se dnes dozvěděla jak se jmenují a který mi řekli, že víc vědět nepotřebuju? Došla mi troufalost a nesmyslnost mých slov. Začala jsem se cítí trapně, ale nedala jsem to najevo. Radši jsem čekala na trest. | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:04 pm | |
| Hyuuga Izashi
Pri predstavovaní , keď som bol na rade som povedal iba - Aj tak to máte v papieroch... Potom sme išli do tu lúku alebo kde , teda som pomaly išiel za senseiom. Hovoril niečo o obrane , to mi bolo dosť jedno pretože obranu som mal výbornú. Mali sme sa brániť , teda som aktivoval byakugan a zaujal klasický Hyuuga štýl... ale sensei začal rozširovať lávu , to som dosť zle pochopil asi. Sadol som si teda na zem a meditoval , ako pri svojich "studených kúpeľoch" (nájdeš v charaktery). Chakrou som vedel vychýliť tečúcu vody spod vodopádu , tak prečo nie lávu , ktorá ide ku mne dosť pomaly... Jednoducho som uvoľňoval väčšie množstvo chakry okolo seba do kruhu 1x1 , snáď to bude stačiť. Na tímovú prácu som vôbec nebol , vystačím si sám. Ani som nevedel doteraz , ako sa tí dvaja volajú a prečo? Mozog vyhadzuje nepotrebné informácie. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:16 pm | |
| Ihira
Dobre ste si viedli... zatlieskal som a lávu úplne zrušil z okolia. Maki, takúto reakciu som od teba čakal... viem že nie je správne dôverovať hned, ale som k vám priradený učiteľ, takže trocha dôvery je na mieste. pousmial som sa. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:21 pm | |
| Maki
Obávám se, že naše představa o troše důvěry se liší, neuhodla jsem uznat svoji chybu. Přestože jsem to nedala najevo, tak si mě touto větou trochu naklonil. Nebylo to žádné zdlouhavé vysvětlování, jen strohé oznámení. Musela jsme přiznat, že má trochu pravdu, ale dáv v sázku život je zase moc. A s těmi vlasy měl tuplem pravdu, ale byla to moje image, které jsem se nehodlala vzdát. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:23 pm | |
| Mitoshi Sensei? Bude další test? zeptal jsem se | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:41 pm | |
| Ihira
Chcete další? Vždy je čo trénovať... poznamenal som. Mám pripravený... | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:44 pm | |
| Mitoshi Já bych raději trénoval přiznal jsem | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:46 pm | |
| Izashi
Ten je pekný slaboch... Pomyslel som si len. Bola to nuda , teda som ostal meditovať na mieste. Nech si dáva svoje testy niekomu inému , zmätok jeden. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:51 pm | |
| Maki
Další test? Snad to zase neprojedu. Opravdu jsem neměla ráda, když si o mně někdo myslel, že sjem debil, což už si sensei musel myslet. Hrála jsem lhostejnost a to né moc dobře. Napjatě jsme poslouchala. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 8:59 pm | |
| Mitoshi Sen-sei? Pomůžete mi zjistit podstatu mé chakry? zeptal jsem se Prosím? | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 9:00 pm | |
| Maki
Když budete v tom, pomůžete mi taky, řekla jsem nejistě. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 9:02 pm | |
| Ihiro
Prikráčal som k nim. Nebojte, času dosť, ale zistíme to. Pozrel som aj na Izashiho. Izashi, ty vieš svoju podstatu? | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 9:08 pm | |
| Mitoshi Už jsem mlčel a čekal jsem co nám dál sensei řekne. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 9:11 pm | |
| Maki
Sledovala sjem dál senei. Čekala jsem jestli nám dá další test. Docela mě překvapilo, jak tu moje "divadýlko" přehlídl. Kdybych to udělala doma, tak to mám ještě 14dní na talíři. Jen jsem nevěděla jestli ho mám proto obdivovat, nebo jestli je to projev lhostejnosti. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 9:43 pm | |
| Ihira
Pobavene som sledoval Maki, vyzerala nepokojne. Po dlhom čase bolo ľahké prečítať tváre mladých geninov, a to čo si myslia. A vy ste svoje podstaty nezistili už predtým? | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) Sun Mar 28, 2010 9:52 pm | |
| Maki
Pobavený výraz mého sensei, mi naznačil, že to asi není lhostejnost, ale rozhodně jsem si ho proto neoblíbila. Spíše naopak jsme se docela naštvala, ale tentokrá jsme zůstala klidná a nahodila zpátky znuděnou masku. Na akademii jsme neměli moc příležitostí a já osobně nepocházím z ninjovský rodiny. Odpověděla jsem stoze a věcně. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) | |
| |
|
| |
| Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) | |
|