| Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 5:34 pm | |
| Shion
Dobrá tedy.. Tak.. Trošku se seznámíme ne? Napřed vám o sobě něco povím já.. Co vy na to? Očividně byla docela nervozní. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 5:37 pm | |
| Akira
Otočila jsem list s Shizune mlatící Iruku a připravila se kreslit senseiku... Jen jsem se povzbudivě usmála a čekala co nám o sobě sensei řekne... | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 5:38 pm | |
| Sachiko
Som zvedavá čo je naša sensejka zač. Pomyslela som si a popri tom sa usmievala na sensejku. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 5:41 pm | |
| Shion
Chvíli nervozně koukala z okna a pak se s úsměvem na tváři otočila na své žáky. Dobře.. Tak, jak už jsem řekla, jmenuju se Ruyichi Shion.. Vy mi můžete říkat Shion-sensei. Je mi 23 let a jsem Jounin. Ovládám suiton a doton, ale jsem schopná učit i ostatní živly. Ninjutsu zvládám dokonale, taijutsu výborně a genjutsu neumím. Pak chvíli mlčela a ukazováčkem si přejela po spodním rtu.. Mno.. A mám ráda čokoládu.. | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 5:52 pm | |
| Chvíľu som čakala či sa niekto neozve, ale nič. Tak sa predstavím ja.. pomyslela som si. Moje meno je Sachiko Inuzuka. Toto je moj vlk Hiroko. Ukázala som na Hiroko. Mám 12 rokov, učím sa ovladať suiton ale moc mi to nejde. S ninjutsu som na tom priemerne, s taijutsu som na tom výborne a genjutsu neovládam. Môj životný.... teda náš žívotný cieľ je prekonať môjho otca a stať sa najlepšiou kunoichi z inuzuka klanu. Čo mám rada.. hmm.. mám rada vela vecí, ale hlavne venčenie Hiroko, pohadzovanie kunaimi a shurikenmy. Čo neznášam, sú všetky veci čo smrdia, a leňošenie. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 6:07 pm | |
| Shion se usmála.. A jak jsi na tom s kombinováním útoků s Hiroko? Zeptala se. Inuzuka by měl být dokonale sehraný se svým ninja psem popřípadě vlkem.. | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 6:11 pm | |
| Sachiko
Na tom sme celkom dobre, Shion-sensei . Milo som sa na senseiku usmiala. Že Hiroko?. Tá na súhlas šťekla. Ešťe sme nebojovali, ale som si istá že nám to pojde skvele. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 6:30 pm | |
| Shion
Usmála se... A co ty? Ukázala na Akiru. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 6:38 pm | |
| Akira
Já jsem Uchiha Akira... Jsem dobrá v kontrole chakry... Taijutu i ninjutsu umim... dostatečně Genjutsu dokážu docela dobře rozpoznat A to všechno bude jako nic až se mi konečně aktivuje sharigan... řekla jsm | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 6:42 pm | |
| Shion
Mmmmm.... To je pěkné.. A co ty? Ukázala na Tadeyoshiho.. | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 7:01 pm | |
| Tadeyoshi
Zamyslel jsem se... Mé jméno je Tadeyoshi Hamano. Ale všichni mi říkají Toshi, kvůli délce mého jména. Mám rád klid, přírodu, jezera a soukromí. Nemám rád aroganci a neochotu na konec svého představeníí jsem se pousmál... Tak a jsme ninjové... pomyslel jsem si. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 7:09 pm | |
| Shion
Super! Tak.. Teď když se známe... Ve tváři se jí objevil tajemný výraz.. Co kdybychom... Zažádali o první misi jako tým? | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 7:11 pm | |
| Sachiko
Ano,ano,ano, poďme na misiu. Nahodila som šťastný výraz a vstala som. | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 7:15 pm | |
| Tadeyoshi
Misi ? to si nás ani neprověříte, než půjdeme chytat kočku ? Zeptal jsem se poněkud zvídavým tónem. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 8:31 pm | |
| Shion
Usmála se.. Věřím vám.. Řekla.. Jděte se připravit.. Půjdu navštívit Hokageho.. | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 8:35 pm | |
| Sachiko
Hai Shion-sensei. Cela natešená som sa pobrala domov sa nachystať na misiu. Po ceste som si stále ako malé dieťa opakovala misia, hurá misia, ide sa na misiu, juhúú. Hiroko zavíjala so mnou. A tak to išlo celú cestu domov. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 8:51 pm | |
| Tadeyoshi
Hai sensei! odpověděl jsem a pomalu se otočil na odchod. Máme to zvláštního senseie... nikdy by jsem nikoho takového nečekal. Když jsem byl z budovy venku, rozběhl jsem se směrem k našemu domu. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) Sun Mar 28, 2010 9:40 pm | |
| Shion něco projednala s Hokagem a zamířila ke všem studentům domů.. Samozřejmě ke každému zvlášť ..
LOCKED..
Pokračujeme v misi.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) | |
| |
|
| |
| Seznámení s týmem 6! ( Hra pro - Nawaki, Memphisto, Sakura-chan, Red) | |
|