| Memphisto | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Memphisto Sat Mar 27, 2010 10:52 pm | |
| Zdravím... původně jsem zamýšlel, že bych se představil Yodistickým nářečím... ovšem pak jsem to radši zavrhnul. Takže, mé jméno je Ondřej, je mi devatenáct let. Někdo měmožná bude znát z konohy, přes kterou jsem se sem dostal. Co se týče mě a Naruta. Mé oblíbené postavy jsou Naruto, Karin, Orochimaru a Danzo... co nesnáším je Sasuke, Madara a ostatně veškeré Uchihy krom Itachiho. Co se týče mimonarutovských zálib... jsem odkázán jedině hlavně hudbě, především black metalu... ostatním metalovým žánrům (power, gothic, avantgarde, progresive), ovšem nebráním se žádné hudbě, takže mě klidně uslyšíte prozpěvovat si Dalek, Laibach, Asonanci atd. Rád čtu, jím a relaxuji. Mám rád češtinu, závorky, lidi, kteří mě klidně pošlou do prdele... takže preferuji upřímnost, dále je mojí zálibou nadsázka, ironie, či sarkasmus... mám mírně morbidní, někdy černý humor... libuji si v přemýšlení nad ničím a přitom nad něčím, tedy filosofii, mojí vizí je ovládnutí světa, rád nad tím přemýšlím. K věcem co nemám rád... nedostatečná progrese lidí, jsem puritán, takže dost dbám na morálku a "správné" morální hodnoty... nemám rád lidi kteří jsou od mých hodnot až moc vzdálení a lidi co mi tvrdí, že svět neovládnu -.- Tož těší mě, snad se nějak přínosně zapojím do hry
Naposledy upravil Memphisto dne Sat Mar 27, 2010 11:06 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Memphisto Sat Mar 27, 2010 11:00 pm | |
| Ahoj Vítej na fóru Pěkný představení ... Jsem myslel , že jsem s Itachim jedinej, kdo má rád Danzoua | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Memphisto Sat Mar 27, 2010 11:13 pm | |
| ovládnuť svet? hmm... tak to máme podobné ciele | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Memphisto Sat Mar 27, 2010 11:53 pm | |
| Ako si prišiel k tomuto fóru? | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 12:08 am | |
| Itachi: Konoha.cz... měl bych tě snad znát ? | |
|
| |
Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 12:21 am | |
| To je nepravdepodobné , že by sme sa mi dvaja poznali =) Ale pýtam sa tak sporadicky , aby reč nestála. Dnes mám mimochodom čas tu sedieť , tak ho využijem.
Ešte sa opýtam... Hral si nejaké hry typu - Travian , Bitefight a pod.? | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 12:42 am | |
| Celkem aktivně jsem ještě nedávno hrál KnightFight a Monstersgame.. ale tak nějak mě to už nebaví ale na konoze není nic nepravděpodobné řekni nick, pod kterým tam jsi jsem mod, musim mít přehled xD mimochodem... kdyžtak PM | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 12:48 am | |
| Ja a na Konohe? Neviem. Registroval som sa tam snáď v 12-tich rokoch a heslo ani nick si nepamätám. Nemám tam aktívny účet =) Ale icq ti dám - 367877462 =) | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 12:48 am | |
| Otázka: Uděláš si postavu? ) | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 12:51 am | |
| Určitě... ovšem, je to tak urgentní ? nebo se ještě můžu rozmyslet | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 12:53 am | |
| Mno, potřebujeme dva hráče kvůli tomu, abychom měli 3 plné týmy.. Máme 7 hráčů, probíhá maturita na akademii a týmy se budou rozdělovat.. .. Ale můžem to chvíli zdržet no | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 1:14 am | |
| No pokusim se dnes v noci něco vymyslet ovšem horší to bude s obrázkem... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 1:16 am | |
| Deviantart na Hrad | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Memphisto Sun Mar 28, 2010 1:24 am | |
| Já rád hraju za postavy vytvořené dle sebe kdybych mohl obrázek dodat s menším zpožděním možná se mi podaří přemluvit kamarádku, ať mě po tom obrázku, jako kapitán v bleachy, namaluje i jako ninju každopádně něco pro zálohu dám... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Memphisto | |
| |
|
| |
| Memphisto | |
|