Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Charakter - Memphisto Thu Apr 08, 2010 11:00 pm | |
| Jméno: Tadeyoshi (ovšem říkají mu spíše Toshi) Příjmení: Hamano Věk: 13 Pohlaví: Muž Místo původu: Konohagakure no Sato Bydliště: Kirigakure no sato
Povaha: Klidný, bezkonfliktní, mlčenlivý, odtažitý, rozvážný, vše bere s nadhledem a je zastánce hesla "všechno má svůj čas". Ovšem když přijde na věc, je velice obětavý a rád pomáhá lidem. Ale ty jež ho otravují ignoruje. Znamení zvěrokruhu: Vodnář Oblíbené: Klid, přírodu, jezera, hudba, Kiri, Konoha, progresy ostatních, informace o všem, které by zdokonalily jeho intelekt Neoblíbené: Aroganci, neochotu, někoho kdo se mu snaží velet, příliš jasné slunce, přílišnou ukecanost Fóbie/strach: Z toho, že by nemohl pomoci svým přátelům a z neznáma (což ho ovšem žene rycheji vpřed)
Výška: 172 cm Váha: 61 kg (jj bude to kus chlapa) Krevní skupina: A
Ninja hodnost: Genin Element chakry: Suiton (tuší to) Schopnosti/Jutsu: Bunshin no jutsu, Kawarimi no jutsu, Henge no jutsu, velmi dobře zachází s chakrou Kekkei Genkai: není Zbraně: shurikeny, kunaie, výbušné lístky, "lanka"
Životopis: Tadeyoshi se narodil v listové do klanu Hamano, nepříliš známé rodiny, jejíž rodinné řemeslo. předávané z generace na generaci, byla výstava vodních děl a veškerá práce s vodou v listové. Již tehdy jako malý byl aktivně fascinován všemi ninji ve vesnici. Nadšeně se ptal všech shinobi, které uviděl na příběhy plné dobrodružství a příhod. S postupem času i přes svůj mladý věk věděl, čím by chtěl v dospělosti být. Jeho rodiče i přes rozpaky byli velice hodní a na ninja školu ho přecijen zapsali. Na akademii se projevuje jako tichý, nepříliš mluvný student, ovšem s velkou touhou po učení. Zlom v jeho chování nastal někdy rok před nástupem do akademie, kdy se jeho povaha změnila z bezstarostné dětské na téměř chladnou. Vše bylo nejspíše dáno tím, že si postupně uvědomil pravou podstatu ninjovské práce. Při boji vyniká především až nadlidsky správným načasováním a strategií boje, za což je v akademii pokládán za poměrně perspektivního studenta, z kterého by mohlo něco být. Chystá se maturovat. Odmaturoval bez problému. Stal se ninjou v týmu číslo šest, se kterou zatím absolvoval pouze jednu misi, což už nerozšíří. Jelikož se s rodinou hned poté odstěhovali do mlžné. kde se stal členem jednoho z týmů.
Sen/cíl: Jeho cílem, či snem se stane obsazení postu sedmého Mizukage, poté co mu vojenský systém začne lézt na nervy. Bude se snažit o obnovu vesnice a kontaktu s ostatními vesnicemi. A to klidně vzpourou.
Foto/Popis: Vysoký, dlouhé světle hnědé vlasy po lopatky. Zeleno/modré oči. Nosívá tmavě modré, bojové kimono s černým lemováním a znakem mlžné vesnice na zádech. Kimono mu sahá něco málo nad kolena, u pasu sepnuté černým obi s bílým zdobením, nosívá černé volnější kalhoty u kotníků sepnuté. Vlasy nosí volně rozpuštěné. Na nohou má tradiční geta s modrým vázáním. Čelenku má většinou uvázanou klasicky kolem hlavy. (tento vzhled je předběžný, bude aktivován v příhodný čas)
Naposledy upravil Memphisto dne Fri Apr 30, 2010 8:24 pm, celkově upraveno 5 krát | |
|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Charakter - Memphisto Sat Apr 10, 2010 6:50 pm | |
| On je problém rozjet vesnici s 1 hráčem... | |
|
Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Charakter - Memphisto Sat Apr 10, 2010 10:00 pm | |
| takže pôjdem tiež do tejto dediny zajtra si vytvorím další charakter, skúsenosti s hrou už mám | |
|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Charakter - Memphisto Sat Apr 17, 2010 3:29 pm | |
| Tenhle charater je dobrý, netřeba upravy... Pokud chces, muzes se predelat na Chuunina, ale neni to nutne =) | |
|
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Charakter - Memphisto Sat Apr 17, 2010 8:17 pm | |
| Spíš bych radši nějako navázal na můj odchod z té konohy, takže spíše genin btw: byla by možnost naučit se Kirisame ? | |
|
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Charakter - Memphisto Sat Apr 17, 2010 8:30 pm | |
| Nawaki nesleduje anime a nevidel ani ten filler s Utakatou... Takže mu napíšem , čo Kirisame je... Kirisame je špeciálna technika , ktorá vyvolá dážď... Kvapky tohoto dažďu rušia chakru t.j.ninjutsu ... Teda nepamätám si to celkom presne , ale je to tak , nie? | |
|
Memphisto
| Předmět: Re: Charakter - Memphisto Sat Apr 17, 2010 8:44 pm | |
| Je to tak je to tajná technika právě skryté mlžné (leč už poměrně pokročilé úrovně xD) | |
|
Memphisto
| Předmět: Re: Charakter - Memphisto Fri Apr 30, 2010 7:40 pm | |
| Změněno dopředu oblečení a přidán cíl/sen. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter - Memphisto | |
| |
|