Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Hospi

Hospi

Počet příspěvků : 296

Moje RPG postava
Jméno postavy: Roze Gojou
Podstata chakry: fuuton
Číslo týmu: 6

Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 6:58 pm

Kapel

Rozumiem, povedal som a so smrťeľne vážnym pohľadom som prudko vyskočil a potom som sa odovzdal vetru, začal som padať volne a rútil som sa k zemi ako šíp, moje volné oblečenie trepotalo vo vetre a vzduch mi pískavo znel v učiach, zavrel som oči a vychutnal si tu chvíĺu, no potom som ich roztrvoril z ohňom v očiach a zakričal od hnevu, chcel som ich pozornosť, chcel som sa byť tváry v tvár, a keď som videl že zopár znich zodvihlo ich opilé krky a snažilo sa otupeným zrakom zaostriť na mňa, tak som vytiahol katanu a ako som naneho dopadol, už sa meč doneho ponoril ako klinec po poriadnej rane kladivom..
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 7:07 pm

Shokushu

Heh... utajenie nič moc... poznamenal som.
Sasori bol ticho.

Banditi

Niektorí sa postavili, chceli si užiť zabíjanie...
Iní ťa ignorovali a radšej si užívali so zajatými ženami...
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 7:41 pm

Kapel

Na tých čo grambľavo tasili zbrane som kašlaľ, viacej ma s*ali tý čo zneužívali tie nebeské a anjelskými slzami kropené stvorenia, preto som sa rozbehol do stanov odkial som počul srdce trhajúce vzliky a výkriky, nenávistnim pohľadom som pozrel na ohavnú pre nich rozkoš, a ponoril som jednému svoju rukavicu hlboko do tela a vytrhol mu chrbticu, nemohol som sa nabažiť jeho výkryku bolesti, hajzli! tie moštrá sa dvihli zdvíhajúc si nohavice a utekali von, podišiel som k ďalšiemu a spravil to čo nerobím rád ale týto si nič inéh nezaslúžili a prederavil ho zozadu jedným bodom, dvihol ho vysoko a hodil do utekajúceho ktorému to dolámalo nohy a spadol s krikom premna radostným, Utečte! hlboko do lesov! kričal som na ženy odtial vas odvediem do bezpečia! a vy hovada....!..ukázal som krvavým mečom , ktorý ladil s mojou krvou ošlahanou tvárou..tešte sa na rozkoš bolesti.... Fireblade no jutsu! meč mi vzbĺkol od hnevu a nenávisti, plamene v očiach sa mi odrážali ako by tam patrili, tý zvyšný utekajúci smradi došli s výzbrojou a boli pripravený, aj keď pohlad na mňa jejich krvou postriekaného maniaka ich desil, otočil som pomali hlavu s pohladom diabla,demona, anjela smrti na nich, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! chakra sa zamiešala do hlasu (akuma no jutsu), otočil som sa a kráčal k nim, vysoký, dýchajúci rohatý s očami, ktoré nenávisť vyfarbila karvínovo červenou farbou, moj dych bol spalujúci a horký, moja túžba zabíjať nadrozmerná, zem po ktorej som kráčal horela a všetko umieralo, bol som to ja, démon smrti v ich očiach, meč horal a nemienil zhasnúť tak ako ja, prišiel ich čas..
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 8:03 pm

Banditi

U banditov zavládol menší chaos, ale už sa chopili zbraní a vrhli sa na útočníka...
Vyslali na Kapela ohnivé gule...
Z ďalšej strany fuuton...
Pod Kapelom sa začala rozpadávať zem... čiže nejaký Doton...
Bolo ich tam fakt veľa... celý sa na Kapela vrhal...
Tí, čo boli predým v genjutsu, buď boli mŕtvi, alebo sa z neho dostali...
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 8:11 pm

Kapel

Tak a je to tu prúšvih, nerozmýšlal som konal som,odskočil som z kúska zeme ktorý sa ešte nestihol prepadnúť rozutekal som sa proti ohnivím gulám a začal ich mojím ohňom planúcim mečom rozsekávať a tie narazili do fuutonu čiže nastal výbuch, ktorý ma vymrštil zo stanu a pristal som za nepriaťeľmi ,vlastne som sa poriadne vysekal a dopadol na chrbát až sa mi vybil dych, s rukou na hrudi som sa dvíhal obhoraný a opatrne sa pozrel dopredu, stan horel a z neho utekali horiaci ninjovia ktorý revali od bolesti, aspoň nad tým som sa usmial a dvihol som sa a vôbec nepúsťaľ katanu z ruky, opatrne som sa dvihol, no strach ma za ruku nedržal bola to odhodlanosť a ja som cítil jej teplo na srdci, rany od popálenin a zodratých miest štípali jak kobra, bohužial nebol čas pre bolesť...
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 10:36 pm

Mumei

Medzitým čo sa Kapel sekal som odchytil jedného ninju...
A jednoduchým chmatom dostal do stavu bezvedomia a však nie do stavu smrti...
Onoho ninju som potom hodil vedľa Sasoriho a Shokushuho...
Uistil som sa ale predtým, že ninja neužíval žiadnu psychotropnu látku, alkohol a ani nič, čo by ho mohlo zabiť...
Ja som vybavil tú živolu, on by mal zvyšok...
Uvažoval som tiež, že Kapelovi pomôžem, ale ešte sa ani nedotkol smrti, tak načo?
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 10:57 pm

Sasori

Shokushu sa pousmial...
Výborne, Mumei... povedal som Mumeiovi bez emocii.
Myslím, že môžeme začať... povedal Shokushu...
Shokushu, kry ma... Mumei, stále máš svoje rozkazy... povedal som.
Začal som robiť pečate...
Bola to najzložitejšia kombinácia, akú som poznal...

Banditi

Na Kapela nabehli ďalší...
Teraz naňho letelo jutsu vodného draka spojené z fuutonom a zozadu naňho útočili niekoľkí s katanami, čo nemohol vidieť...
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 11:09 pm

Kapel

Nevedel som čo robiť, sám som nebol nikdy moc dobrý, ponoril som meč hlboko do zeme a a pevne sa ho držal a začal kričať "Mumeeeei!!!! čo kebyže dostavíš svoju prdel sem a pomožeš mi?!"
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 11:35 pm

Mumei

Hai... Odpovedal som Sasorimu.
Pomaly som kráčal do bojiska... nechal som Kapela nech si ešte tu slávu užije...
Vyzerá to, že ten vodný drak, aj pokiaľ zasiahne Kapela, zmetie aj útočníkov čo sú za ním. O to lepšie, bude ich menej... Pomyslel som si. Vtedy Kapel začal kričať, aby som mu pomohol. Nečakal som takú reakciu, doteraz sa tváril ako drsňák, ktorý všetko vie a všetko videl.
Okamžite som teda sústredil do nôh chakru, aby som mohol svoju skvelú rýchlosť využiť... Nasledoval bleskový presun ku Kapelovi. Pozrel som sa naňho v rýchlosti a odkopol ho úplne ľahostajne a nečakane stranou, proste preč, aby ho vodný drak nezasiahol. Šéfovi by sa asi nepáčilo, keby zomrel.
Teraz tu ostal druhý problém... ten suitonovofuutonový drak, ktorý sa na mňa rútil...
Siahol som teda do svojho oblečenia a vytiahol z neho menšiu tyč. O pol sekundy nato som sa s drakom zrazil... Nasledoval ku podivu jemný náraz o moje telo a potom tvrdý o tých ninjov, ktorý boli za mnou.
Hneď potom z onej vody vystúpil akýsi prach, ktorý asi o 5 metrov ďalej sformoval moje telo od päty po hlavu.
S nezáujmom som sa pozrel smerom, ktorým som predtým odkopol Kapela... Žiješ?
Hneď potom som si vytiahol nejaký ten kunai, pozeral som sa akoby napol smerom, kde bol Kapel a napol na nepriateľov. Môj pohľad bol dosť suchý, ale sústredený... Naviac, ninjutsu bola moja hlavná slabina, nemal som totiž žiadny klasický element, ktorým by som takéto techniky odrážal.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 31, 2010 11:43 pm

Sasori

Napriek tomu, že som robil úplne zložité pečate, som mohol pozerať na to, čo sa deje na bojisku...
A aj som tak činil...
Popri tom som ďalej pečatil...
Shokushu sa na to pozeral s úškrnom... medzi tým zabil nejakých zblúdilých banditov, čo na nás chceli útočiť.

Banditi

Už ste ich zabili celkom dosť, ale drvivá väčšina ešte ostávala...
A vrhli sa na vás...
Letel na vás spredu fireball, zozadu vodná vlna, zboku fuuton, z druhého boku raiton a zem pod vami opäť praskala kvôli dotonu...
A zo všetkých strán na vás skočili banditi s vytiahnutými katanami...

Shokushu

Myslíš, že to prežijú? spýtal som sa.
Sasori neodpovedal, len ďalej robil pečate a pri tom pozeral na boj...
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeTue Jun 01, 2010 6:10 pm

Mumei

Nedalo sa nič robiť...
Presila bola obrovská...
Odvšadiaľ letelo niečo...
Zatočil som kunaiom na prste a vyskočil vysoko do vzduchu, inak sa ani nedalo...

Vo vzduchu som urobil otočku a podrezal jedného ninju...
Medzitým druhého kopol do držky...
Z rukáva mi vyšiel ďalší kunai, tentoraz na ninja drôte...
Vyhodil som ho teda do najbližšieho stromu aby sa zapichol a pritiahol som sa oň. Všetko vysoko vo vzduchu, aby som neschytal ani jedno ich jutsu. Nenapadal ma momentálne spôsob, ako zničiť všetkých naraz, bol som lepší na jednotlivcov...
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeTue Jun 01, 2010 10:13 pm

Kapel

Celý odratý som sa dvihol no nebol som naštavaný kebyže ma to trafí asi by som ani stáť nedokázal, skočil som teda naspäť kde nás obklúčily pestré jutsu, Mumei vyskočil..hmmm neni zly napad vyskočil som no druhym smerom a a hneď prveho v poradi išiel bohnúť do krka no elegantne sa mi vyhol a so šibalským úsmevom ma išiel bodnúť do tela, no prevapivo som ho zablokoloval a zaril do železnej rukavice, na ten pohlad nikdy nezabudnem, hlavne na ten jak som mu to rukavicou uťal kus krku, potom namna skočili 3ja, jeden kunai, druhý katana a tretia?? čo to vlastne je?? pozrel som sa udivene a než som sa stihol nadiviť, už som skrčený pretláčal váhu útočnikov, ktorý mi chceli preťať moj meč, takto toto teda nie!, prevne som ho podopieral rukou za tu neostrú stranu a tlačil hore aaaaaaaaa! odskočili a chlapík s neznámou zbraňou, velkou gulou kamennou ako keby s očami, ma chcel ladne odpáliť zo spodu, no bola taká ťažka že som stihol skorej na ňu vyskočiť a neho pripraviť o ruky a ty ostatný dvaja???ako sa namňa odzadu vrhali, použil som prekvapenie čo som si požičal, vo vzduchu som sa otočil a každému hodil dávku kunaia s vybuchujúcim lístkom, ako letel nanich rýchlosťou šipu rýchlo som si zakryl tvár ľavou rukou( rukavicou) a výbuch ktorý tam rozkvitol ma odhodil no takým geniálnym smerom že len do nepriaťeľov kde som prebodnúc jedného do brucha zastavil .
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 5:33 pm

Banditi

Kapel aj Mumei sa útokom dokázali vynúť, ale Kapela trafil zozadu kunai, na ktorom bol výbušný lístok...
Keď sa prach z výbuchov usadil, tak Mumei mohol vidieť zraneného Kapela, na ktorého sa vrhala kopa banditov...

Sasori

Ale ale... pozrime sa, kto tu je... povedal Shokushu.
Otočil som hlavu...
Prchala pri nás skupinka banditov...
Viedol ich obrovský chlap s maskou na tvári a obrovskými svalmi...
Bol to ich vodca... Dosť obávaný...
Všimol som si, že viedli medzi sebou nejaké ženy... zajaté, samozrejme.
Ale ale... pozrime sa, veľký vodca uteká? opýtal sa ho provokatívne Shokushu...
Skupinka banditov sa pri nás zastavila... Ja som ešte stále robil pečate na to jutsu...
Pohľad mi skĺzol z vodcu na zajaté ženy... a zastavil sa na jednej z nich.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Počet příspěvků : 518

Moje RPG postava
Jméno postavy: Yoko Hyuuga
Číslo týmu: 11

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 7:18 pm

Neko

Táhli mě někam v provazech spolu s dalšíma několika ženy. Byla jsem úplně ve předu. V tom nás však zastavili nějací muži. Tohle by mohla být šance k útěku. Pomyslím si. Také si všimnu jak muž co pořád skládal různé početě se na mě dívá. Jedním očkem na něho kouknu, ale pak se otočím dopředu. Kopnu muže co držel provaz k mým poutům do nohy a snažím se mu provaz vytrhnout. Bohužel je silnější a trhne provazem, tak že skonžím na zemi. Hajzl.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 7:29 pm

Sasori

Ale ale, vaše ženy sú celkom divoké, čo? povedal Shokushu, oblízol si pery a zasmial sa, pozerajúc na Neko.
To vy... vy ste na nás zaútočili??! povedal vodca banditov, pozerajúc na bezvedomého banditu, na ktorom som robil jutsu.
Avšak... moje pečatenie práve skončilo... zažiarilo červené svetlo.
Hotovo... povedal som bez emócii.
Vstal som.
Shokushu... o týchto sa postarám ja. povedal som.
Shokushu na mňa vypleštil oči. Chápal som ho, málokedy som bojoval, skoro vôbec.
Máš pravdu... ja som vodca tejto skupiny, ktorá na teba zaútočila...
Ledva som to dopovedal, banditi sa vrhli na mňa... vodca ostal stáť...
Pozeral som na nich bez emócii... Predo mnou sa zjavili tri bábky, vyvolané zo zvitku. Ovládal som ich všetky jednou rukou.
Dve záutočili na nich priamo a z tretej vyšľahol oheň...
Banditi boli tiež traja... dvoch som dostal, ale tretí sa uhol a chcel do mňa zabodnúť katanu. Vystrel som oproti nemu druhú ruku... zrazu z nej vyšľahol meč a ja som ho prebodol rovno do srdca... Nečakal to.
Vodca banditov na mňa pozeral... ženy už síce nikto nedržal, ale boli zviazané.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 7:39 pm

Mumei

Skočil som medzi banditov a prehúpol sa na ruke ku Kapelovi...
Počas prehnúpnutia sa som kopol jedného banditu do ksichtu...
Keď som bol zase na rukách, to už po mne sekal ďalší...
Zobral som do jednej ruky Kapela a druhým zablokoval banditov útok...
Vtedy pribehol ďalší bandit a sekal ako blbý, teda som odskočil na menej frekventované miesto a jeho útok dosť divne zablokoval...
Vyhodil som potom Kapela vysoko do vzduchu a kopol ďalšieho z banditov...
Vtedy ma zabodol zo zadu jeden, druhý, tretí...
O sekundu som bol poprebodávaný ako sitko a blbí banditi akoby to nepochopili a museli sa všetci pozrieť a prísť bližšie, aby si bodli...
Banditi si zrazu mohli všimnúť, že prebodli jedného zo svojich...
*KABOOOM* Ozval sa strašný výbuch niekoľkých desiatok výbušných lístkov...
Vtedy som preskočil ponad výbuch a chytil kapela...
Pristál som s ním pár metrov ďalej, síce tu lietalo z toho výbuchu mäso a končatiny... Všetko behom pár sekúnd...
Nechcel som používať žiadne kuchiyose a podobné jutsu, kým to nie je nevyhnutné. Nepriateľa som nepodceňoval, ale vedel som, čo si môžem dovoliť.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 7:42 pm

Neko

Sledovala jsem boj mezi bandity a jedním mužem. Avšak teď byla ta nejlepší možnost uprchnout. Nedaleko mě dopadlo zanpakto. Ženy začaly ustupovat dozadu. Ach jo, ty jsou otravné. Trhnu s provazem dopředu a nakonec se dostanu pomocí hrubé síly k zanpakto. Rychle přeřežu provazy a snažím se od místa boje co nejdéle utéct.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 8:03 pm

Banditi

Banditov pekne ubúdalo, ale zase na vás zaútočili...
Tentokrát použili traja naraz jutsu vodného draka...
Spojilo sa to a vytvorilo to obrovského vodného draka... Letel priamo na vás...
Popri ňom sa na vás rozbiehavali banditi...

Sasori

Shokushumu vyšli z rukávov chápadlá...
Jedným obmotal ženy a jedno mierilo smerom k Neko, ktorá to nemohla vidieť...
Obmotalo jej nohy a ona padla na zem.
To som však vnímal len kútikom oka.
Vodca spravil pečate... Doton: Domu! vykríkol.
Jeho koža stmavla... Teraz cezo mňa neprejde nič... som nezničiteľný!! povedal a rehotal sa. Rozbehol sa na mňa a chcel ma udrieť...
Predo mnou sa zjavila ďalšia bábka a z nej vyšiel blesk... Medzi tým ho nabodla jedna bábka zozadu.
A... ako? povedal zhrozene.
Si naivný. Vykrikujeś názvy svojich jutsu a hovoríš ich účinky. Raiton je silnejší než Doton. povedal som to úplne bez emócii. Boli to posledné slová, čo vnímal... umrel, jed na meči ho zabil.
Shokushu si pritiahol všetky dievčatá... Neko držal za nohy hlavou dolu.
A s týmito si ja užijem... povedal, úchylne sa oblizol a zasmial sa.
Premeriaval som si ich bez emócii a môj pohľad sa zastavil na Neko, ktorá visela hlavou dolu. Ostatné dievčatá vyzerali vydesene.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 8:23 pm

Neko

Arrr. Syknu, když spadnu na zem. Podívám se, co mě to sakra chytilo. Chapadlo. Snažím se zachytit o nějakou skálu, ale nic nebylo po ruce. Najednou vysím hlavou dolu. Pořád jsem se tam vrtěla, doufala jsem, že se nějak vyprostím. Ty magore! Okamžitě mě pusť dolů! začnu nadávát té úchylné chlapo-chobotnici či co to je.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 8:33 pm

Shokushu

Hahahaha, áno, takéto mám rád! Pekne sa len bráň, aj tak ti to nebude nič platné! Len si to viac užijem, hahaha!! hovoril Shokushu a rehotal sa pri tom... Už začal na Neko siahať...

Sasori

Shokushu... prestaň. Ja to skutočne vidieť nemusím. povedal som mu chladne a bez emocii.
Shokushu stiahol ruku a zatváril sa trocha sklamane.
Ostal som ticho, chcel som počkať, kým sa Neko ukľudní.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 8:41 pm

Neko

Když se Shokushu začal smát, že mi bránění před ním nepomůže, zatla jsem ruce v pěst a ozvalo se jen Tsch. Dám ti takovou ránu, že tě ani za měsíc nenajdou. Byla jsem dost naštvaná. Jen počkej až se mi zcela obnoví chakra. Pak ho však mladík vedle něho zastavil. Huh? Zadívala jsem se na mladíka a čekala co tedy bude dál.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 8:47 pm

Sasori

Ty si ninja, že? A silná... Vidieť to na tebe. Ako sa voláš? Odkiaľ pochádzaš? Čo je tvojím cieľom? Ver mi... ak mi odpovieš, bude to v tvojom záujme. povedal som jej tým svojím prázdnym hlasom.
Hmm... ja si s ňou chcem užiť... mrmlal si pre seba Shokushu.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 9:00 pm

Neko

Jsem ninja no a? A navíc máš moc otázek, nejsem zrovna typ, který se svěří každému, kterého vidí poprvé v žitově. Odseknu. Po chvilce ale zase promluvím. Jmenuji se Neko, to je jediné co ti řeknu. A ještě bych celkem ráda na zem. Viset hlavou dolů mě celkem nebaví. řeknu takový naštvaným hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 9:05 pm

Mumei

Už bolo potrebné skončiť...
Zložil som pečať... Garason: Garasu kabe...
Od zeme do výšky vyrástla sklenená stena, tak, že uväznila aj pár banditov, síce to slúžilo na obranu pred tými vodnými drakmi...
Vodný draci sa teda zrazili so sklenenou stenou a my dvaja, ja a Kapel sme stáli za ňou, teda nás voda pekné odchádzala... Videl som ale, že moja stena trochu pukla, ale čakal som v kľude, kedy sa voda trochu upokojí a ustane...
Garasu hari... Zašepkal som potom, čo bola voda v hladine OK. Vrchná časť steny sa zmenila ma malé ihly, ktorých bolo veľmi veľa...Priamočiaro sa vrhli vpred, na nepriateľov...
Neboli navádzané ani náhodou, ale ich kvantita zaručovala vždy stopercentný úspech pretože kompletne pokryli dosť veľké územie...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 9:10 pm

Shokushu

Fajn, užitočná nebude, tak sa prestaň hrať na moralistu a nechaj mi ju! povedal som už nedočkavo na Sasoriho.

Sasori

Už som nič nepovedal, obrátil som pohľad smerom na miesto, kde bojovali Kapel a Mumei.
Shokushu... choď tam a pomôž im... hlavný cieľ misie sme splnili. Výsledok sa ukáže, keď sa preberie. povedal som. Myslel som tým banditu, na ktorom som skúśal svoje jutsu.
Shokushu sa zatváril už naštvane. Nechal chápadlá, nech úplne zviažu ženy aj Neko, odpojil ich a Neko dopadla na zem. Shokushu sa rozbehol za Kapelom a Mumeiom. Mumei práve zabil veľkú kopu banditov svojím jutsu a Shokushu už dorážal zbytky, asi 20 banditov.
Boj sa skončil...
Pozeral som na bojové pole s prázdnym pohľadom.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)
Strana 4 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)
» Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness)
» Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness)
» Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
» Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: