Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 10:17 pm | |
| Mumei
Akurát mi vyhládlo... Išiel som teda do kuchyne... Akurát som sa minul so Sasorim a Neko... V kuchyni som otvoril chladničku... videl som tam všeličo, ale zapáčil sa mi ten divný kaviár... Vytiahol som si ho pekne, položil na stôl v miske a začal po lyžičkách jesť... | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 10:20 pm | |
| Sasori
Prišli sme do naśej izby... No... bude ti veľmi vadiť, ak budeme spať spolu? Môžem sa vrátiť aj do bábky, ak chceš... povedal som Neko. Úprimne, chcel som zostať v tomto tele ešte aspoň chvíľu, ale tak nechcel som sa vnucovať. | |
| | | Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 10:36 pm | |
| Neko
Když jsme odcházeli z kuchyně, potkali jsme Mumii (jak já mu říkám). Doufám, že si nevezme ten kaviár, dala jsem do něho hodně pálivou omáčku. Zasmála jsem se v duchu. Po chvilce jsme dorazili se Sasorim do našeho pokoje. Otevřela jsem jednu ze skříní a tam našla nějaké dlouhé tmavé tričko. Když jsem se do něj v koupelně převléka, měla jsem ho jako noční košilku. Pak jsem odpověděla Sasorimu na jeho otázku. Ne nebude mi vadit, když budeme spát spolu. Je to velká postel a klidně můžeš zůstat ve svém těle. řeknu, usměju se a zalezu pod peřinu na jedné straně postele. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 10:40 pm | |
| Sasori
Zobral som si zo skrine nejaké oblečenie a išiel som do kúpelne. Tam som sa poriadne dlho sprchoval v teplej vode. Ani som nezamkol... Myslel som stále len na to, aký je to rozdiel byť bábkou a byť človekom. Tie pocity, čo som mal pri Neko... Obliekol som sa, mal som na sebe len čierne nohavice. Vliezol som do postele, na druhú stranu ako Neko. Dobrú noc... poprial som jej. Po chvíli som sa otočil čelom k nej a pozoroval v tme jej siluetu... | |
| | | Medusa
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 10:45 pm | |
| Neko
Dobrou. Stačila jsem ještě říct, než jsem tvrdě usnula. Byla jsem opravdu unavená. A kdo by se divil, den plný různého dobrodružství. Netrvalo dlouho a přetočila jsem se při spánku do středu postele a zvesele jsem si chupkala. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 11:13 pm | |
| Ráno:
Sasori
Pretočila sa čelom ku mne a spinkala... Najprv som ju len nesmelo hladkal... napokon som ju tesne objal a zaspal som... Spali sme v objatí... až do rána.
>Mumei
V obale od chilli, čo Neko vyliala do kaviáru, bolo Shokushove experimentálne preháňadlo... Strávil si celú noc na záchode...
>Kapel
Asi hodinu po tom, čo si sa prebral, sa otvorili dvere... Pozrel si tam... a naskytol sa ti strašný pohľad. V miestnosti tam boli zohavné, rozkúskované telá dievčat, nahé a znásilnené... A z dverí vychádzal Shokushu... s diabolským úškrnom na tvári a na tvári bol od krvi... Ty si hore? Heh... niet nad zvukotesnú miestnosť, čo? opýtal sa ťa posmešne a hnusne sa zasmial. | |
| | | Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 11:25 pm | |
| Kapel
Svetlo mi udrelo do očí, tvralo pár sekúnd než si zvyklo, videl som siluetu toho uchýlaka, no čo som videl potom bolo horšie, tie ženy, ich tela, bože!!, ta hrôza ožívala a škrabala mi oči až začali slziť smutkom a hnevom, ich zohavené telá ležiace na chladnej dlážke ležali tak zapadnuto, ich tváre plné hrôzy a vzlikov mi vrívali do kože pocit viny, ty netvooooor!!! kričal som až mi hlasivky začali chrapčať, snažil som sasilno utrhnúť z okov až sa mi zarili tak hlboko že moja teplá krv stekala po ramenách, ich čisté duše poškvrnené vlastnou krvou a týmto tu, ticho ležali vo výraze hrôzy a mal som pocit že sa zbláznim...za toto zaplatíš.. pozeral som so zavretymi očami do zeme až mi tiekly slzy, zaplatíš za toto ty hajzel.... j-j-e ti to jasneeee?! ak v živote videl nenávistne pohľady , tento bol isto najhorší, už v očiach mohol vidieť, ako ho krájam a vychutnávam si jeho bolesť, je to moja vina, nemal som byť slabý, prepáčte pozeral som na kedysi krásne telá, a nevládal som , nenávisť ma plno zaslepila | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 11:35 pm | |
| Shokushu
Keď som na ňom videl ten des, nenávisť a utrpenie, začal som sa smiať... Bol to hnsuný smiech... Vyjadroval výsmech, pohŕdanie a potešenie... Priśiel som pomaly k nemu... Tak, aby po mne mohol siahať, ale nemohol ma dosiahnuť... Ale no tak... čo je? Chceš snáď pre ne plakať? Hahhaha!! Začal som robiť pečate... Kapel sa ocitol v genjutsu... Mohol vidieť, ako tie dievčatá znásilnujem... týram... pomaly a kruto zabíjam... a zase znásilňujem... A mohol počuť môj smiech v pozadí... Videl všetko, čo som tam s tými nevinnými stvoreniami robil... všetky zverstvá... Bolo to brutálne a kruté... Nemohol nič robiť, nemohol im pomôcť. iba sa pozerať... | |
| | | Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 11:44 pm | |
| Kapel
Ruky chceli zabíjať, nemohli sa pohnúť svaly sa napínali a ťahali smerom dole aby utrhli reťaze svaly praskali ,zuby sa statočne držali keď som ich zatínal do posledného, nezniesol som to, potrebujem sa odťialto dostať, bolesť neustupovala, to mi nevadí, lepšie psychická a moja, ako ich, ešteže už to majú za sebou, ale to čo prežili.......ak existuje horšie slovo než to že ho zabijem..tak zrovna to mi vypaluje značku na jazyku a moje srdce sa rozpadlo a upadlo do úplných pekiel, kdeže morálka, kdeže hrdosť, česť, polovica toho čo som sa naučil sa splálila na prach a ostala len loyalita a ochrana ženského plemena, ktorá sa mi vypálila na čelo v ten moment, nemohol som sa nato dívať, viečka trpeli jak silno som ich privieral no počul som tie nežné hlasy tak silno kričať od bolesti, jedneho....dňa......tvoje...telo...a tvoju...dušu....rozprášim po stenách..otvoril som začernené oči na neho..ZABIJEM ŤA! | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 11:50 pm | |
| Shokushu
Uvolnil som genjutsu. Hahaha... ako úboho vyzeráš... povedal som a oblizol som sa. No tak... čo pre teba tie ženské vlastne znamenali, hmm? Boli odpad, obyčajný odpad. povedal som mu a čakal na jeho odpoveď. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 9:00 am | |
| Neko
Ráno jsem se pomalu probouzela. Když jsem otevřela oči a uviděla jsem Sasoriho obličej blízko toho mého a ucítila jsem, že mě objívá něčí ruka. Nejdřív jsem to neřešila a znovu zavřela oči, v tom jsem si uvědomila, cože jsem to vlastně viděla. Leknutím jsem sebou škubla a slítla jsem z postele na zem. Auuuvajs. nadávala jsem nad ránou do zad. | |
| | | Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 1:57 pm | |
| Mumei - Kuchyňa
Jedol som kaviár... Pomaly sa z môjho hladu stal divný pocit nadúvania... Chvíľku som ho ignoroval... Možno je toto pocit domova... Preblesklo mi hlavou, ale bol to pocit blížiacich sa... exkrementov. Pochopil som to celkom rýchlo. Pozrel som sa na kaviár a okamžite ho vrátil do chladničky, ani chladničku som nezavrel a bežal... bežal som na WC, ako keby to bol môj posledný maratónsky beh...
Mumei - Ráno - o veľa hodín vpred
Zaspal som na záchode, odkiaľ sa tiež šíril divný zápach... Momentálne som spal presne 23 minút, 17 sekúnd a 29 stotín. Účinky experimentálneho preháňadla vypršali... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 2:30 pm | |
| Sasori
Keď so sebou Neko šklbla a zletela na zem, tak ma stiahla so sebou... Bol to pre mňa dokonalý budíček... Výsledok bol taký, že sme ležali na zemi, ja som bol na nej... Keď som sa spamätal, tak som očervenel a povedal: Ehm... dobré ráno?
>Mumei
Preháňadlo bolo také silné, že to z teba išlo aj v spánku... A neprestávalo to ani teraz... Cítil si sa dosť mizerne, keďže už nebolo nič, čo by mohlo ísť von... spôsobilo ti to dosť bolesti... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 4:32 pm | |
| Neko
Ehm....Ahoj. Pozdravím Sasoriho s úsměvem a jednou rukou za hlavou. Ehm trochu zajímavý budíček. Zastydím se trochu za svojí reakci. Asi bychom se měli podívat, kolik že členů ještě máme. Včerejší hluk naznačoval, že asi o jednoho příjdeme. řeknu s náznakem toho, že bychom měli vstát a dělat jako že nic.
Naposledy upravil Medusa dne Fri Jun 04, 2010 4:54 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 4:37 pm | |
| Sasori
Tak teda fajn, no... povedal som a vstal som z nej. Ale budíček to bol príjemny... povedal som poslednú vetu k tomuto incidentu. No... Asi by sme mali ísť na raňajky... alebo by som mal ísť do bábky...? rozmýšľaľ som nahlas a obliekol som si svoj plášť. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 5:00 pm | |
| Neko
Také jsem vstala. Na takové věci jsem expert. odpověděla jsem Sasorimu ohledně budíčku. Pak jsem si nachvíli zalezla do koupelny, ze které jsem vyšla ve svém oblečení, které vypadalo jako nové. No to je na tobě, ale raději bych volila loutku. Nevíme co se stalo. odpovím na Sasoriho hlaseité myšlenky. Připnu si na záda svůj meč a už jsem připravená. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 5:06 pm | |
| Sasori
No... tak keď myslíš... povedal som jej takým zvláštnym tónom... Bolo jednoducho vidieť, že ma to nepotešilo... Išiel som pomaly cez miestnosti až do tej miestnosti, kde bola uložená bábka... Bola to tá istá miestnosť, kde som včera prvý krát prešiel do ľudského tela... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 5:20 pm | |
| Neko
Čekala jsem na něho v jedné chodbě opřená o dveře. Vím, že je mnohem šťastnější, když konečně může cítit emoce. Ale právě ty emoce ho můžou i zníčit. Už jen tím, že mě zachránil před tím úchylákem si ho dost naštval. Kdyby ho úchylák viděl, že má emoce, kdoví co by se mohlo stát......Po letech je to konečně člověk, kterému můžu opravdu věřit, a tak o něj nechci hned přijít. Kouknu do chodby jestli už náhodou Sasori nepřichází. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 5:41 pm | |
| Sasori
Prišiel som do tej miestnosti... Pozrel som na svoje bábkové telo... Po tom, čo som poznal emócie... chcem sa tam ešte niekedy vrátiť? Bol som dosť smutný, že sa musím vzdať pocitov, čo som mal pri Neko... ... Vyšiel som z dverí s práznym bezcitným výrazom. Hotovo. Poďme. povedal som a išli sme. Kam najprv, ku Shokushovi alebo najesť sa? Tá bezcitnosť bola strašná... Bolo to cítiť na hlase, vidieť na tvári, na pohyboch... proste akoby som bol bez duše... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 5:51 pm | |
| Neko
Když Sasori vyšel ze dveří s bezcitným pohledem, trochu jsem si oddechla, že je to opravdu ten starý Sasori. Sic byla jeho bezcitnost skoro k nesnesení, muselo to být. K Shokushovi, jídlo počká...on ne. řeknu takovým nepříjemný hlasem, protože jsem se musela zmínit o tom úchylákovi....Vyrazili jsme tedy nejprve k úchylákovi. Celou cestu jsem šla až za Sasorim, hlavně kvůli tomu, že jsem neznala cestu, ale také jsem byla zamyšlená. Udělala jsem dobře? Nebyl vůbec šťastný, když se musel vrátit do loutky. Ale proti Shokushovi je to nejlepší povaha. Povaha bez emocí... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 6:02 pm | |
| Sasori
Prechádzali sme cez chodbu... za celý čas som na Neko ani nepozrel, nič... Bolo to proste iné, ako predtým... Emócie aj city boli preč... Otvoril som dvere do Shokushových komnát... Tam sme uvideli pripútaného a bezmocného Kapela... Shokushu stál nad ním... A otvorenú Shokushovu zvukotesnú miestnosť... A v nej... masaker... priam až hnus. Poodtrhávané dievčenské hlavy, znetvorené telá... Výsledok Shokushových zvrátených orgii... Všetky dievčatá boli mladé, 15-20 ročné... Už som to párkrát videl ale... Bolo to hnusné. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 6:44 pm | |
| Neko
Když jsem vstoupila do pokoje toho úchyláka, musela jsem si zakrýt nos. Vyvalil se na mě nepříjemný zápach mrtvých těl, které začínaly hnít. To si dělá srandu. zašeptala jsem pod rukou. Když jsem se vzpamatovala z toho hnusného zápachu, uviděla jsem Shokusha stát nad Kapelem. Oba dva byli živí. Trochu jsem si smutně povzdychla. Shokushu, už přestaň! zakřičím. Ani nevím, kde se ve mně takové odhodlání vzalo. Je to jen pomatený nešťastník, tak ho nech. řeknu a myslím tím Kapela. Ty bys měl raději uklidit ten svinčík co jsi tu přes noc nadělal. doporučím úchylákovi. | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 10:11 pm | |
| Kapel
Dvihol som hlavu so zakrvaveným krkom, a pozrel na vodcu a jeho spoločníčku, čo vy tu tak skoro??? opytal som sa vyčerpane, ešte som sním neskončil.....párty sa len...zastonal som... začína...hlava mi bezmocne padla do hlbin temnoty a ruky sa mi napli a chrasty na zapestiach sa zodrali cize krv si zacala hladat cestu po rukach az na plecia, vlasy padnute, oci zatemnene, a celkovo som bol bezmocny, no bol som len zruda na retazi, kebyze ma pustia, nasiel by som sili aby som tomu slizakovy utal hlavu | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 10:38 pm | |
| Mumei
Spal som na záchode... Dosť srandy... Otvoril som oči a vyliezol odtiaľ... Zamieril som si to rovno do sprchy.. Po rušnej noci som sa musel osprchovať... Pokojne by som si dal zátku do zadku, keby účinok preháňadla ešte trval... Známky únavy sa na mne odrážali ale minimálne... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Fri Jun 04, 2010 10:53 pm | |
| Shokushu
Ich kecom som sa len smial... Ale no ták... Tomuto exotovi do mňa nič neni... a okrem toho ma napadol. povedal a mieril to na Kapela. A ty sa do toho nemáš čo starať. povedal na Neko. Toto, čo tu robím, nemusí zaujímať nikoho z vás ale môzete sa pripojiť! povedal a uškrnul sa na Neko.
Sasori
Pozeral som na všetkých... Aj na ten masaker, čo spravil Shokushu. Potom som pozrel na Neko... Upriamil som pohľad na Shokusha... Shokushu... To, čo tu robíš, niči organizáciu. Vieš dúfam, čo to znamená. povedal som bezcitne.
Shokushu
Vypleštil som oči. To... to by si neurobil...
Sasori
Ale áno, Shokushu, urobil. Vidíš, čo to tu spôsobuje. Preto, odteraz ti takéto činy zakazujem pre dobro organizácie...
Shokushu
ČO SI TO KU*VA DOVOLUJEŠ?!?! zreval Shokushu tak, že to muselo byť počuť po celom sídle... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
| |
| | | | Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) » Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness) » Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) » Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) » Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|