Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Medusa

Medusa

Počet příspěvků : 518

Moje RPG postava
Jméno postavy: Yoko Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 11

Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 9:24 pm

Neko

S žuchnutím jsem dopadla na zem. Tentokrát svázána chapadlama. Auuu, sakra. Přetočím se na záda a podívám se na oblohu. Chci si jen ujasnit situaci......necháš mě tomu slizounovi? řeknu hlasem, z kterého není nic poznat a otočím hlavou k mladíkovi.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 9:29 pm

Sasori

Ak mi dáš dôvod, aby som mu ťa nenechal, tak nie. A teraz mi odpovedz. Čo je tvojím cieľom? opýtal som sa bezvýrazne a pozrel som na ňu. To, ako som nemal emócie, bolo snáď až nenormálne...
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 9:39 pm

Neko

Vrátím pohled na oblohu a trochu se pousměji. Nemám cíl. Ten, kdo si mě najme a zaplatí dost peněz, tak pro toho pracuji. řeknu ve zkratce.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 9:43 pm

Sasori

Peniaze by sa dali zohnať... Ak si schopná, tak by si sa mohla pridať do našej skupiny. povedal som jej bez emocii a čakal na jej odpoveď.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 9:54 pm

Neko

Hmmmm.....pokud máš peníze, tak proč ne? Jaký druch skupiny přesně jste? zvědavě se zeptám.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 10:02 pm

Sasori

Zatial je nás málo. Len začíname, Všetko je zatial v utajení, Nie sme spojení so žiadnou dedinou, ani ničím podobným. A nerobíme legálne veci. vysvelil som jej stručne a jasne.
Prišiel som k nej a zohol som sa nad ňu.
Chvíľu som jej pozeral do očí... Moje oči boli prázdne, bez citov, alebo emocii.
Potom som ju vyslobodil z chápadla a postavil som sa.

Shokushu

Brutálne som zabíjal posledných banditov.
Utekali, ale ja som ich dostal aj tak.
Sasori ma už hrozne štval...
Keď som zbytky vyzabíjal, išiel som smerom ku Kapelovi a Mumeiovi.
Ste v poriadku, vy dvaja? spýtal som sa ich otrávene.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 10:14 pm

Mumei

Bol koniec...
Prišiel ku nám Shokushu...
Ja som v poriadku... Preniesol som a hodil pohľad na Kapela... ale čo on,.. netuším, prinajhoršom by to mal prežiť. Povedal som bez záujmu.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 10:16 pm

Neko

Konečně jsem se dostala z těch chapadel. Vstala jsem a trochu se oklepala od prachu. Zní to lákavě....Žádné legálné věci, to je moje. Můžeš tedy semnou počítat. odpovím. Rozhlédnu se po mrtvolách kolem. Ach, tady je. pronesu pro sebe a vyrazím k jednomu mrtvému banditovi. Seberu mu svůj meč z jeho zad a ještě si do něj kopnu. Vedle mě se ozve hlas vyděšených žen. Prosím pomož nám. Přejdu k nim a jedné zašeptám do ucha. Jen si hezky chcípněte. Pak se vrátím k mladíkovi.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 10:29 pm

Sasori

Pozoroval som počínanie Neko.
Hm... zaujímavé.
Potom sa však začal preberať ten bandita, na ktorom som skúšal jutsu.
Čo... čo sa stalo? pozeral okolo seba nechápavo.
Spravil som len jednu pečať...
Banditovi sa zmenil výraz...
Pozrel na mňa...
Čo je vašim želaním, moj majster? spýtal sa a pritom sa mi klaňal.
He... ono to funguje. Spraví všetko, čo len chcem...

Shokushu

Fajn, pomôž mu a poďme. Mám hore niečo rozrobené, tak pohnite. povedal som otrávene a rozbehol som sa hore smerom k mojim obetiam... Už som sa tešil, ako tú Neko potrápim...
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 10:35 pm

Neko

Sledovala jsem banditu a mladíka. Zajímavé jutsu. Myslím, že tady se ještě hodně věcí naučím. Po chvilce jsem promluvila. Vlastně ještě nevím tvé jméno, ale ty mé ano.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 10:40 pm

Sasori

Pozrel som prázdnym pohľadom na Neko.
Akasuna no Sasori predstavil som sa.
Známy Akatsuki, legendárny bábkar, považovaný za mŕtveho...
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 10:57 pm

Neko

O něm jsem už slyšela. Těší mě. prohodím. Chakra se mi začala rychle obnovovat, vypadalo to, že to lano ji jakoby ze mě vysávalo. Co se bude dít dál? zeptám se znuděně?
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 11:07 pm

Sasori

Teraz sa vrátime na základňu... keď vieme, že jutsu funguje, môžeme pripraviť ďalśí postup. povedal som bezcitne.
Bandita sa rozbehol niekam do lesov...

Shokushu

Dobehol som konečne hore a... tá děvka tam stála rozviazaná...
Sakra... čo je? Ako sa... začal som nechápavo hovoriť.
Shokushu, kľud. Neko je najnovšim členom našej skupiny. odpovedal Sasori.
Čo... čo... ČOŽE?? To mi nemôžeś spraviť, veď ja...
Na svoje úchylné chúťky použiješ niekoho iného. odpovedal Sasori bezcitne.
Skutoćne som mal naňho strašnú zlosť. Neznáśal som občas túto jeho bezcitnosť.
Niekedy ťa dostanem, Neko... užijem si s tebou, ako si si ešte s nikým neužila... teš sa!
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 11:19 pm

Neko

Kývla jsem na souhlas toho, že se vrátíme na základnu. Pak však přilítl Shokushu, který mě očividně neviděl rád rozvázanou a když se ještě dozvěděl, že jsem nový člen tak to málem snad ani neunes. Byl opravdu dost rozzuřený. Prošla jsem kolem Shokushua, vyplázla jsem na něj jazyk a lehce zamávala.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 11:20 pm

Mumei

Kapelovi som pomohol, podľa rozkazov, pre nič iné...
Pokiaľ mohol kapel chodiť sám, tak chodil sám...
Ku skupinke Neko, Násilník, Sasori som sa okamžite pripojil...
Pozrel som sa neprítomne na Neko... Žena, ako sa voláš?
Prirodzene som tiež súhlasil, že pôjdeme na základňu.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 11:26 pm

Neko

Najednou se mě někdo zeptal na mé jméno. Otočím se na něho se znuděným výrazem. Po chvilce odpovím. Neko....a ty?
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 11:27 pm

Sasori

Shukushovi už po ruke liezli hady, pripravené útočiť.
Shokushu, prestaň. Neko, ty ho neprovokuj. Nabudúce vás ale nezastavím. Kľudne si robte čo chcete, ale nezabite sa a výkonne pracujte. ukončil som spor bezcitným hlasom.
Vyrazili sme smerom ku základni...
Shokushu vyzeral, že sa musí fakt ovládať... ale viedol si za sebou všetky zajaté ženy, ktoré plakali... A to ho uspokojovalo.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 11:29 pm

Mumei

Vyrazili sme... Najprv sa na mňa znudene pozerala, nečudo, keď aj ja na ňu.
Neko...? Nechal som si prebehnúť hlavou. Hovoria mi Mumei... Povedal som úplne neutrálne. Bolo mi jasné, že to meno nie je vôbec atraktívne, ale bolo mi to úplne jedno. Shokushuho pokusy som ignoroval, vlastne by mi bolo jedno, keby teraz Neko zabil alebo naopak.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jun 03, 2010 8:52 am

Neko

Lehce kývnu směrem k Sasorimu, že rozumím, pak se otočím zpět na Mumeie. Mumei hmmmm?....To je skoro jako mumie. No aspoň si budu dobře pamatovat tvé jméno. řeknu se známky výsměchu v hlase.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Počet příspěvků : 296

Moje RPG postava
Jméno postavy: Roze Gojou
Podstata chakry: fuuton
Číslo týmu: 6

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jun 03, 2010 3:52 pm

Kapel

Krívajúcou chôdzou som išiel v skupine, celý odratý a krvavý s drsným pohladom, vlasy mi viali, a ja som rozmýšlaľ, sklamal som hovoril som si, nevnímal som a pravou rukou som sa stále držal svojeho meča, telo štípalo, no bolesť som bral ako priateľa, pozrel som na novú neko, pozrel som si ju odspodu až povrch, snažil sa odhadnúť podla chôdzi osobnosť, no otočil som pohľad dopredu a pokračoval..
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jun 03, 2010 4:23 pm

Sasori

Cesta späť nám trvala hodinu aj niečo...
Napokon, sme sa ocitli v sídle, na tej veľkej chodbe s dverami.
Otočil som sa na svoju skupinu.
Dobre. Misia bola úspešná. Len pre informáciu, naša skupina sa odteraz volá Unazuku.
So zraneniami, ako má Kapel, vám pomôže Shokushu, čiže Shokushu, môžeš Kapela hneď ísť ošetriť.
Neko, poď na chvíľu sem, chcem sa ťa niečo opýtať.
Mumei, ty máš voľno... ak si hladný, tam je kuchyňa a zároveň jedáleň.
povedal som a ukázal som na jedny dvere.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jun 03, 2010 4:33 pm

Kapel

Zarazajucim pohladom som sa otocil na uchylneho hada, a potom sa mi pohlad pretvaroval do vyhrazneho a drsneho pohladu Ani to neskusaj sa ma dotknut, o svoje zranenia sa postaram sam a odkryval som do temnej chodby, a isiel smeroval k izbe,
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jun 03, 2010 4:34 pm

Shokushu

Len som sa zasmial.
Ako chceš. povedal som spokojne a viedol som plačúce zajaté ženy za mnou do svojich komnát...
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jun 03, 2010 4:34 pm

Neko

Pokud se někdy vážně zraním, tak chci raději umřít, než se nechat ošetřit od toho uchyláka. Pomyslím si. I když jsem měla velkou chuť říct nějakou poznámku proti Shokushovi nahlas, tak jsem to kvůli slibu, co jsem dala Sasorimu neudělala. Pak si mě Sasori zavolal k sobě, a tak jsem šla za ním. Zeptat jo? Kdoví na co.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jun 03, 2010 4:37 pm

Kapel

Ako plač dosiahol moje uši, zastal som, a otočil sa Hej!hadiksycht! čo chceš s tými chúďatami urobiť?! zreval som a pritom som už zovieral rúčku meča, a ráznym krívavím krokom som sa k nemu blížil a zlosť mi vstúpila do oči a vzplanuli ako adrenalín čo mi prúdil v krvy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)   Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)
Strana 5 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)
» Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness)
» Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness)
» Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
» Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: