Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 4:40 pm | |
| Sasori
Neko došla za mnou. Pozeral som jej bezcitne do očí. Potom som začal hovoriť. Ide len o jednu vec. Neočakávali sme nových členov okrem Kapela a Mumeia a nemáme vybudované nejaké ubytovne... Iba začíname. Preto máš len dve možnosti: Spať u mňa, alebo spať so Shokushom. povedal som jej vecne.
Shukushu
Zastal som a pozrel som na Kapela. Vyzeral komicky, keď na mňa chcel útočit v takom stave. Užijem si s nimi. povedal som a moja tvár sa vykrivila do veľmi nepríjemneho úškrnu. | |
| | | Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 4:45 pm | |
| Kapel
Len cez moju mrtvolu slizoune, aaaaaa!(akuna no jutsu) moje genjutsu sa aktivovalo,"rozbehol" som sa a dvihol meč do vzduchu a švihol šikmo od jeho krku až priamo cez jeho telo, rýchlo, svižne, elegantne presne tak jak nás to kedysi učili, | |
| | | Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 4:46 pm | |
| Neko
Tahle otázka mě trochu zaskočila. Chvíli jsem na něj beze slova koukala, pak jsem se ale vzpamatovala a normálním hlasem promluvila. No Shokushu bude mít pokoj plný žen a já bych tam jen překážela. Takže budu spát u tebe, pokud to není nějaký problém. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 4:49 pm | |
| Shokushu
Spojil som ruky... Kai! Zrušil som tým genjutsu... Keby som ho predtým nevidel, tak by som to možno nedokázal. Z rukáva mi vyšiel had... a z hada vyšla čepeľ meča Kusanagi. Vykryl som jeho útok... jeho zranenie ho spomaľovalo. No tak... prečo ti na tom tak záleží? opýtal som sa s úškrnom na tvári.
Sasori
Dobre... poď za mnou... povedal som a viedol som Neko k veľkým dverám, kde boli moje komnaty. Zvuky boja som ignoroval... Pravidlá vedeli, ak ich porušia, umrú. | |
| | | Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 4:59 pm | |
| Kapel
Tak to zrušenie ma rozrušilo ale iba na stotinu, keď sa naše meče stretli a zaiskryli, so zaťatími zubami som sa sním pretláčal, pevne som zovrel meč, naklonil som ho rúčkou hore, moj meč lízol ten jeho s krásnym ostrým zvukom a zošmikol som sa popod jeho meč aj hada a ľavou rukou som mu švihol ostrími drápmi cez nohy, | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:02 pm | |
| Shokushu
Bol príliš spomalený kvôli jeho zraneniu... Vyskočil som, preletel som ponad neho, pričom som využil to, že sa naše meče dotýkajú... Zozadu som ho jednoducho obmotal chápadlami. Tvoje zranenie ťa spomaľuje... Si pomerne úbohý. Kapel bol pevne spútaný. Uškŕňal som sa naňho. | |
| | | Medusa
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:05 pm | |
| Neko
Následovala jsem Sasoriho do jeho komnat. Doufám, že má něco extra, když je ten vůdce. zamyslím se. Potřebovala jsem se vykoupat a i vyspat. V zajetí u banditů, které bylo nečekané, nebylo zrovna nejlepší. V tom si všimnu zvuků, jako kdyby někdo bojoval. Tak to vypadá, že toho slizáka nemá rádo dost lidí. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:12 pm | |
| Sasori
Vošli sme do veľkých dverí. Bolo tam niečo ako kancelária... Jeden stôl, plno skríň a poličiek s čudným vybavením a tekutinami. Otvoril som jedny dvere. Vyzeralo to ako mix spálne a knižnice. Bola tam kopa zvitkov... Celkom bordel. Posteľ vyzerala takmer nepoužívane... bola to veľká posteľ, manželská... Ostatný nábytok tvorili skrine, pár políc, stôl, nočný stolík a stoličky. Boli tam aj ďalšie dvere, ktoré viedli pravdepodobne do kúpelne, lebo na nich bolo napísané "Kúpelňa". Prepáč... Je to tu trocha neupratané. povedal som a odkladal som zvitky aspoň z postele... | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:20 pm | |
| Kapel
Chápadla ma omotaly a pevne ma spútali ako povrazi, začali ma drtiť, musel som rýchlo niečo vymysleť, a zrazu som som si spomenul keď som sa naposledy tak cítil, videl som to pred očami, temná chodba sa rozpadla a bol som v starom domove, v horách kde bolo krásne a trávnato skoro som sa pousmial no vtom som videl ten terror, mŕtvych bratov ktorý padli pri obrane a mna takto jeden človek pevne držal mokutonom, ovinutý drevom ma drtil a ja som od bolesti kričal do vetra ktorý mi aj tak nepomohol, no moj kamarát spolustážnik, sekom presekol drevené lano a poukázal mi na útek a stretol sa sním v boji, neprežil, vtedy tie mrtvoli,ta krv, ten strach ta NENAVISŤ, mi objali srdce a presiakla do neho temnota, drtiaci chapadlami som sa pozeral do zeme, oči mi zčernali, z mojho tela vyšli 8 palcové ostne, skoro po celom tele boli, jeho chápadla to roztrhlo a ja som sa uvolnil, dopadol som pevne nazem, žili mi zčernali a cítil som tam príjemné teplo a moc, pozrel som sa na neho a pousmial, zatočil som mečom v ruke vyhodil ho nad neho, a s ranami rastenými tým čierným niečím som utekal tak rýchlo ako kedysi ba aj lepšie vrhol som sa pod neho a nabral ho ľavou rukou pod bradu rovno na moj meč ktorý, padal hrotom dole | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:23 pm | |
| Neko
Neboj, nejsem z těch žen, které si zakládají na pořádku. odpovím a prohlížím si opravdu velký pokoj. Úžasné. Výzkum, knihovna, koupelna a postel. Všechno po čem mé srdce jen touží. Pokud mě omluvíš, šla bych se osprchovat.řeknu a přejdu k dveřím s nápisem "Koupelna", otevřu a koukám na.... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:29 pm | |
| Shokushu
Nani? Skôr ako som sa spamätal, už letel na mňa zhora meč a odspodu on... Udrel ma do brady... Odhodilo ma to dozadu a meč sa mi zabodol do brucha... Avšak... Doslova som vypľul svoje nové ja... bez zranení a vyzeral som tak isto... Akoby had zvliekol kožu. Stále som letel dozadu... Robil som pečate... Vypľul som z úst kopu hadov... Vyzeralo to pomerne hnusne... Zaplnilo to skoro celú chodbu... Z Kapela to pravdepodobne spravilo krvavú polievku... Ale naschvál som ho nezabil.
Koupelna
Kúpelňa bola pomerne dobre vybavená. Umyvadlo, vaňa, sprchový kút, záchod, lekárnička, skrinka so všeliakými šanpónmi a vymoženosťami... A pekná priestrannosť. Sasori sa zatial snažil upratať zvitky... | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:34 pm | |
| Kapel
Uskakoval som hadom, ktory ma sli dokusat ako besny pes kus masa po tyzdni hladu, usekaval som im hlavy rukavicou kedze mec mal v sebe zabodnuty ten podivin a miesto ich hlav narastali dalsie, dopracoval som sa takto az von s kryse.. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:42 pm | |
| Shokushu
Von si sa dostať nemohol, keďže vchod bol zavretý... Hady sa na teba vrhli a začali ťa kúsať... Cítil si bolesť a zároveň malátnosť... hady boli jedovaté... | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:49 pm | |
| Kapel
Hady ma kusali, tu sialenu bolest som cez hmlu nenavisti necitil, cize som nehybne ostal stat, rany hned napuchovali a ja som nemohol stat a znicoho nic som malatne padol na zem, potom som ete dvihol hlavu a ruku hodil pred seba "To je vsetko??! vysmesne som sa naneho usmial a smial sa maniacky, ty si vazne myslis ze toto ma zastavi?? | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:51 pm | |
| Shokushu
Hady boli na ňom a stále ho kúsali... Mal by veľmi rýchlo strácať vedomie. Došiel som pomalým krokom k nemu... Nevyzeráš veľmi bojaschopný... povedal som mu a uškrnul som sa. | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 5:56 pm | |
| Kapel
To neresim, jedno viem, bojis sa ma zabit, lebo by ta paaanicek potrestal co??a jedno ti tiez poviem, ak jednej z nich ublizis, uz nemrknes okom aby sisi pospal lebo budem stat nad tvojou postelou s mecom u tvojeho krku, pred ocami sa mi trocha zahmlievalo no moja nenavist stupala a tiekla zilami cize som bol schopny drzat vedomie, ty slizky bastard! usmiaval som sa tak psycho ze by to ani on nedokazal | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 6:03 pm | |
| Shokushu
Začal som sa smiať... môj smiech sa ozýval po celej chodbe... Uvidíme, kto sa bude smiať naposledy... povedal som mu. Vytiahol som jednu inekciu a bodol som mu ju do žíl... vtedy stratil vedomie. ... Kapel sa prebral... Bol pripútaný ku stene okovami, bol omámený z nejakých drog a necítil svoju chakru. Nemohol ujsť. Zranenia mal však ošetrené. Vyzeralo to tam dosť pochmúrne a temne... ako v nejakom žalári, alebo tak. Bolo tam zopár divných prístrojov a dvojo dverí. | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 6:05 pm | |
| Kapel
Ako som nabral vedomia, a otvoril unavene oci, ocitol som sa v temnej a chladnej miestnosti, kde steny chladne volali moje meno, chcel som sa pohnut no zrazu sa ozvala vaha okovy na mojich rukach snazil som sa trhat z celej sily nemalo to cenu, ani charka, neprudila mnou, urcite musia vysavat cakru, pozeral som sa po tmavej miestnosti a zacal sa potit, nemam rad tmu.. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 6:09 pm | |
| Neko
Rychle jsem vlezla do koupelny a zamkla jsem za sebou. Ze svého špinavého oblečení jsem se okamžitě svlékla a vlezla si do sprchy. Pustila jsem si teplou vodu a hooodně dlouho se sprchovala. Stěny sprchového koutu byly rychle zamlženy přes tu páru, a tak toho nebylo moc vidět. Možná tak jedině nějaká silueta.....I přes několik dveří až do koupelny byly cítit ty nenávistné pocity. Tak to vypadá, že brzo budeme mít o jednoho člena méně. řeknu si nahlas pro sebe, začnu si probukat nějakou písničku a přitom se sprchovat. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 6:15 pm | |
| >Neko
Mohla si počuť poriadny rachot z vedľajšej izby. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 6:38 pm | |
| Neko
Ten rachot z vedlejšího pokoje mě trochu vylekal. Ještě aby se boj přesunul sem. No to teda ne! Vyjdu ze sprchy, obtočím kolem sebe bílý růčník, který byl dost dlouhý (od hrudi až pod zadeček), takže nebylo nic vidět. Odemkla jsem dveře a pomalu jsem je otevřela, abych tedy zjistila co to bylo za rachot. Když jsem dveře pořádně otevřela, vyvalila se z nich pára a já stála uprostřed nich jen v ručníku. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 6:40 pm | |
| >Neko
Neko mohla vidieť na zemi padnutú skriňu, okolo kopu rozhádzaných zvitkov a spod skrine vytŕčalo niečo ako Sasoriho ruka... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 6:49 pm | |
| Neko
Vykulím oči. Honem doběhnu ke skříni, přesunu chakru do rukou a zvednu skříň bez jakéhokoliv problému. Opřu skříň bezpečně o stěnu, a pak se vrátím k tělu Sasoriho. Ale pak se jen uměji a řeknu. Ještě, že jsou tu ty svitky. Zachránili tě.
(Neko je ninja, který se spíše zaměřuje na sílu a rychlost. Má tedy sílu jako Tsunade.) | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 6:52 pm | |
| Sasori
Trocha sa mi to vymklo z rúk... ale ja mám tuhý korienok. povedal som jej. A, mimochodom, vďaka. dodal som. Bol som hrozne bez citov... Potom som sa postavil, akoby sa nič nebolo ani stalo. Pozeral som na ňu. Zdá sa, že som ťa trocha vyrušil pri sprchovaní... povedal som, pozerajúc na jej uterák. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:00 pm | |
| Neko
Nemusíš za nic děkovat a navíc jsem říkala, že bordel neřeším. jen mávnu rukou a jdu se posadit na postel. Sednu si, dám nohu přes nohu a opřu se rukama o postel. A ne nevyrušil jsi. Právě jsem končila, když se ozval ten rachot. pousmála jsem se. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
| |
| | | | Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) » Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness) » Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) » Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) » Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|