Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 5:32 pm | |
| Kapel
To neni tvoja starost, odvrkol som a odvratil pohlad do strany | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 5:42 pm | |
| Sasori Mal by si byť trocha úctivejśí k Leadrovi, lebo... začal hovoriť Shokushu. Nechaj to tak, Shokushu. povedal som bez emocii Shokushovi. A ty... ak budeš výkonný v akcii, tak ma tvoje správanie trápiť nebude. povedal som Kapelovi. Platí tu len jedno pravidlo... nezabíjajte sa, pokial vám to nedovolím. Fajn... takže, potrebujete si odpočinúť, alebo sa najesť, alebo môžeme ísť rovno na prvú misiu? | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 5:44 pm | |
| Mumei
Už som bol ticho... Potom navrhol jedlo, spánok alebo misiu... Pokojne pôjdem na misiu... jedol som nedávno... Odvetil som. | |
| | | Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 5:52 pm | |
| Kapel
Slovný útok toho slizkého chlapa mnou ani nezatriasol, ani som ho nepočul vlastne, moju pozornosť si získali moje myšlienky, no potom som automaticky povedal misia može byť | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 6:00 pm | |
| Sasori
Dobre... tak... Shokushu, odveď ich do izbieb a o polhodinu vyrážame... Pripravte sa dovtedy. zakončil som svoj bezemočný monológ.
Shokushu
Tss... potlačil som v sebe chuť zabiť toho chlapíka... Len som sa zvrtol a bez slova som ich viedol do ich izieb. Prešli sme na tú veľkú chodbu... chvíľu sme po nej išli, až som otvoril jedny z postranných dverí. Tam bola izba s kupelňou. Boli tam dve postele, dve skrine, dva nočne stolíky... bola to proste izba pre dvoch ľudí. Tu budete bývať... o polhodinu sa stretneme na chodbe povedal som, ešte som daroval Kapelovi jeden zlý pohľad a vyšiel som z miestnosti, pričom som zavrel za sebou dvere. | |
| | | Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 6:39 pm | |
| Mumei
Hai... Odpovedal som a zobral si na pohľad lepšiu posteľ... Len som si ľahol... na polhodinu... | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 7:48 pm | |
| Kapel
Pozrel som ako si Mumei lahol, odvrátil som sa odišiel niekam do neznáma | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 7:55 pm | |
| O pol hodinu...
Už bol čas na to, aby sa vyrazilo. Sasori prišiel na chodbu, presne ako hodinky. Shokushu išiel za ním a uškŕňal sa. | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 8:06 pm | |
| Mumei
Odbila polhodina... Je čas... Povedal som sám re seba, ale aj Kapelo z toho mohol ťažiť... Išiel som teda na chodbu, ako sme sa dohodli... Konečne, aj keď ma to zatiaľ moc nezaujímalo, sa aspoň z časti dozvieme plány organizácie... | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 10:04 pm | |
| Kapel
Vyšiel som neisto z tmy chodby, no potom sa nohy otriasli a šli rozhodne k týmu | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Sun May 30, 2010 10:10 pm | |
| Sasori
Dobre... našou misiou bude... zbaviť sa jednej veľkej tlupy banditov, čo tu v okolí sliedi. Priťahujú na nás pozornosť. Cieľom tejto misie je však aj vidieť vaše schopnosti v akcii a... chcem otestovať jedno jutsu, takže potrebujem aspoň jedného nažive. povedal som im. Upozorňujem vás, že to nie sú amatéri, ako tí, ktorých ste zabíjali predtým. dodal som. Otázky? | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 12:54 am | |
| Mumei
Vypočul som si čo od nás chce... Zaujímala by ma poloha ich táboru... Bola to celkom dôležitá informácia. Potom som mohol vyraziť a pokiaľ nejaký určitý tábor nemali, tak to tiež nebude problém, ale bude to trvať asi o hodinu dlhšie. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 1:02 am | |
| Sasori
Pôjdeme tam spoločne a pozriem si vás osobne pri práci... A potom si vyskúšam to jutsu na nejakom preživšom banditovi. odpovedal som mu. Ešte nejaké otázky? pozrel som na oboch. | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 1:05 am | |
| Mumei
Už som bol ticho... žiadne otázky... Zaujímalo by ma čo si myslí... Čo chce skúšať? Zrejme neprechádza z experimentu na experiment, keď nemá stály prísun ľudských tiel, takže pôjde o niečo výnimočné... Dal som si veci dokopy v hlave, Ešte počkať či ma Kapel nejaké... ehm... námietky a potom vyraziť. | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 4:43 pm | |
| Kapel
Za Sasoriho monologu som sa ponoril do počúvania a v hlave si vyobrazoval akoby to mohlo v celku vypadať, potom ma z fantázie vytrhla otázka či máme nejaké otázky, Áno, mal by som , prehovoril som statným hlasom, ktorý by nemal problém postaviť ich do pozoru, aké typy zbraní a techník nám môže hroziť???a vedia o nás??? | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 4:54 pm | |
| Sasori
Shokushu bol u nich na špionáži... povedal som svojím typickým prázdnym a bezvýrazným hlasom...
Shokushu
Noo... Videl som tam rôzne vybavenie... kunaie, shurikeny, katany, plynové bomby, pilulky... sú pomerne dobre vyzbrojení... Z toho, čo som videl, sú asi na úrovni chuuninov, maximálne joninov... A je ich... 150 až 170... majú pomerne rozľahlý tábor. povedal som svojím typickým úlisným hlasom. A nie... nevedia o nás. dodal som. | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 5:09 pm | |
| Kapel
Zamyslel som sa nad šancou s prekríženými rukami a pozeral som práznym pohľadom, v očiach bolo vidieť že mi tam prebiehajú štatistiky a šance na výhru, vlastne nikdy som nebol na také ale nedalo mi to, pozrel som potom pokojne na parťákov a kľudným a pierkovým hlasom som poveda to by šlo, poďme teda | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 5:11 pm | |
| Sasori
Dobre... a pamätajte... chcem aspoň jedného živého. pripomenul som im a vykročil som. Shokushu išiel za mnou s jeho typickým úškrnom. Na mojej tvári emócie neboli. | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 5:18 pm | |
| Kapel
Tak teda čo povieš Mumei?? otočil som sa na neho a začal otáčať v ruke svojou katanou, deme do prace? bleskurýchlo som katanu vytiahol a zastavil ju pred jeho hrdlom uškierajúc sa šibalsky | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 6:07 pm | |
| Mumei
Ani som nemihol okom, keď zastavil Kapel katanu pred mojim krkom... Strach som nemal, fakt nikdy... Čo to robíš? Opýtal som sa ho akoby som nechápal význam toho, že mi katanu priložil ku krku... Asi teda vyrazíme... Dodal som. | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 6:14 pm | |
| Kapel
Vyzívam ťa na menší súboj, kdo položí do krvy viacej hláv, príjmaš??? s diabolským úsmevom som naneho hľadel | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 6:20 pm | |
| Mumei
Hlúposť... Povedal som. Položím do krvi toľko hláv, koľko budem môcť... Dodal som. Na nejaké zapálené "súboje" typu "kto je lepší" som fakt nebol a druhá vec bola, že počítať koľko ľudí som zabil bolo absurdné... Nikomu to nič neprinesie, ale Kapel to mohol pokojne počítať a potom mi povedať do ksichtu, že som vyhral. | |
| | | Hospi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 6:26 pm | |
| Kapel
Ále to je jedno, obrátil som svižnosťou meč a hladko ho schoval, a odišiel som smerom von s urazeným výrazom, snažil som sa len skamošiť.. povedal som si pre seba a rozhodil rukami do strán | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 6:29 pm | |
| Mumei
Ostal som zaskočený... Skamošiť? Opýtal som sa sám seba v mysli. Potom som vyrazil, snáď s Kapelom, von. Už bolo načase menej hovoriť a viac konať. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Mon May 31, 2010 6:43 pm | |
| Sasori
Vnímal som ich rozhovory,,, Ale potom som sa sústredil opäť na svoje veci... ... O hodinu... ... Stáli sme na kopci... Pod nami v údolí bolo skutočne veľké táborisko banditov. Mali dokonca aj primitívne opevnenie... A bola tam kopa stanov... Bol už večer... práve sa začali zabávať a opíjať, budú to mať teda ľahšie... Nezabudnite... nechajte aspoň niekoho živého... povedal som im ešte. Bol to signál, že môžu začať... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
| |
| | | | Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) » Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness) » Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) » Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) » Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|