Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:08 pm | |
| Sasori
Tak to je dobre... mimochodom, čo by si si dala na jedenie? Možno tu niečo máme a asi si hladná. povedal som jej. Jej póza je pekná a má toho na sebe tak málo... Preboha, načo to myslím... | |
| | | Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:19 pm | |
| Neko
No něco k jídlu bych si určitě ráda dala. Vstala jsem a přešla ke dveřím. Stále jsem na sobě měla jen ručník, ale bylo vidět, že to nějak zvlášť neřeším. Takže? Kudy se jde do kuchyně? | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:20 pm | |
| Sasori
Ostaň tu... ja ti to prinesiem... len povedz, čo chceš. povedal som jej a išiel som ku dverám sám. | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:29 pm | |
| Mumei
Po ponúknutí jedla, spánku a ostatných nepotrebných vecí som len kývol a odišiel len do svojej izby... Zvuky som neriešil... Bolo mi jasné, že Kapel zrejme nevie držať hubu alebo si myslí, že na tie ženy zapôsobí, keď bude rozmýšľať penisom. Ležal som na posteli s otvorenými očami... Príliš som nechápal ako by som sa mal ku nemu teraz správať, ale pri najmenšom by som mal omrknúť, či už nečuchá fialky odspodu. | |
| | | Medusa
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:32 pm | |
| Neko
Zastavila jsem se tedy uprostřed pokoje. No tak dobře.....Dám si.....třeba....obložený chleba. Přemýšlela jsem co si dát. Když to dořeknu, otočím se a jdu si zase sednout na postel. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:37 pm | |
| Sasori
Fajn... skúsim ti nejaké pripraviť... ale varujem ťa, nerobil som to už dlho... povedal som. Stále som sa pohrával s jednou myšlienkou... Hm... počúvaj... nechcela by si... proste chcem skúsiť jeden experiment, a ja len že či by si sa nechcela pozerať... povedal som. Hovoril som pomerne váhavo, lebo robiť ten experiment s niekým, koho poznám pár hodín bolo skutočne mimoriadne riskantné a nezodpovedné... Bol by som pri tom totiž veľmi zraniteľný. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:42 pm | |
| Neko
Při slově experiment mi oči jen zazářili. Další experiment? Že se ptáš. Ráda se podívám. řeknu nadšeným hlasem. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:47 pm | |
| Sasori
Vyšiel som teda z dverí a pokynul som Neko, nech ide za mnou... Prešli sme cez kanceláriu a vošli sme do ďalších dverí... V novej miestnosti boli rôzne pilulky a podobné veci... Pozornosť pútali jedny oceľové dvere, ktoré tam boli... Zmačkol som tlačítko, čo bolo na stene a oceľové dvere sa začali otvárať... A za nimi... som bol ja. V nejakej divnej tekutine, v sklenej nádobe, oblečený len v nohaviciach, bez života v tele a s dierou v hrudi... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:54 pm | |
| Neko
Vyskočila jsem z postele a doběhla jsem Sasoriho. Šli jsme tudy a tamtudy, až jsme došli do jedné místnosti, kde byly s ocelové dveře. Sosori zmáčkl nějaké tlačítko a dveře se otevřeli. Wow... šeptla jsem jen. Přistoupila jsem ke skleněné nádobě a lehce do ní nehtem zaťukala. Chvíli jsem si tělo prohlížela, ale pak jsem se musela zeptat. Ale co ta díra v hrudi? | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 7:59 pm | |
| Sasori
Zatial, čo Neko pozerala do nádoby, tak som si rozopínal čierny plášť s červenou podšívkou... Keď sa otočila, mohla vidieť pravdu... Akasuna no Sasori bol bábka. Stlačil som ďalšie tlačítko a tekutina v nádobe začala klesať. Aby som sa do toho tela mohol dostať... odpovedal som jej bectitne. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 8:07 pm | |
| Neko
K tomu co jsem právě viděla, jsem neměla slov. Vypadalo to, že právě tělo má vždy schovaný v nádobě a na mise, nebo prostě ven chodí v loutce. Loutkař do posledního detailu. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 8:13 pm | |
| Sasori
Tekutina sa vypustila a nádoba sa otvorila. Toto telo som vytvoril so Shokushom... Ešte nikdy som sa doňho neskúšal dostať a neviem, či to vyjde... povedal som jej. Na mojej bábkovej hrudi sa otvorili nejaké malé dvierka, asi na mieste, kde má byť srdce... Vyletela odtiaľ nádoba a vletela rovno do diery na hrudi ľudského tela. Bábkové telo spadlo bezvládne na zem. V skutočnom tele diera akoby zarástla, takže som vyzeral ako normálny človek... ale nehýbal som sa. Nastalo ticho... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 8:21 pm | |
| Neko
S Shokushom...a jéjé. prohodím ještě než se Sasori přemístí do skutečného těla. Díra na hrudi zarostla. Asi se to povedlo. řeknu si v duchu a čekám, až otevře oči, ale nic. Vůbec se nehýbal a navíc nastalo ticho. Přesla jsem k tělu a klekla u něho. Lehce jsem s ním zatřásla a slabounce jsem ho profackovala, aby se probral. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 8:25 pm | |
| Sasori
Pomaly som otvoril oči... zažmurkal som na Neko. Nedokážem si predstaviť lepšie prebudenie... povedal som. Prvý krát... prvý krát som hovoril ako človek. Strašná bezcitnosť sa vytratila z môjho hlasu a aj z mojej tváre. Pousmial som sa na Neko. Ona ma... nezradila... Prvý krát po veľmi dlhej dobe som sa zase cítil ako človek. Cítil som dotyky, dýchal som vzduch a čo bolo najdôležitejšie, cítil som svoje emócie. Bolo to... zvláštne. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 8:33 pm | |
| Neko
Promluvil, ale nějak divně. Oddychla jsem si, že je v pořádku, ale zároveň vytřeštila oči. Pousmál se. To ještě nikdy neudělal. Je ti opravdu dobře? zeptala jsem se s nevěřícným pohledem, postavila jsem se a podala mu ruku, abych mu tak pomohla na nohy. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 8:39 pm | |
| Sasori
Prijal som jej ruku a postavil som sa. Už len obyčajný dotyk bol pre mňa veľká vec. Jej ruka bola príjemne teplá oproti mojej zatial vychladnutej koži. Vieš, to, že som bol bábkou ma zbavilo všetkých emócii a pocitov... a teraz ich zrazu znova cítim. Je to zvláštny pocit, veľmi zvláštny. povedal som jej a pousmial som sa ešte viac. Jej ruku som pustil až po chvíli, chcel som si ten dotyk užiť. Zhlboka som sa nadýchol, aby som skúsil vzduch. Pozeral som okolo seba, a všetko som vnímal úplne inak, ako predtým... Hlavne ju. Stálo tu predo mnou sexy dievča a malo na sebe len uterák. Začal som sa červenať a radśej som rýchlo odvrátil pohľad, aby som sa nepozeral na nevhodné partie. Z nosa sa mi pustila krv, ako v každom anime, keď nejaký chlap uvidí niečo sexy. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 9:07 pm | |
| Neko
Teprve když mi vysvětlil vše ohledně jeho emocí, tak jsem teprve pochopila, co musí teď zažívat za nové věci. Koukala jsem na něho, už né tim vyděšeným pohledem, ale pohledem plným radosti. Všimla jsem si jak se začervenal, asi proto se hodně rychle odvrátil pohled. Nevydržela jsem to a musela jsem se začít smát. Pocem. řeknu s úsměvem, přistoupím k němu a rukou mu setřu krev, kterou pak utřu do ručníku. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 9:19 pm | |
| Sasori
Bola šťastná... Smiala sa... Prečo je šťastná? Veď sa poznáme tak krátko, a ona je kvôli mne šťastná? Alebo to nie je kvôli mne? Keď mi utrela krv z nosa, tak som na ňu opäť pozrel... A začal som sa červenať ešte viac. Čím viac som na ňu pozeral, tým dlhšie som na ňu chcel pozerať aj naďalej. Emócie sú zvláštne... skutočne... Rýchlo som sa zase zohol po plášť, ktorý som si vyzliekol ešte ako bábka a obliekol som si ho. Tak... ideme robiť chlebíčky, nie? spýtal som sa jej a... usmial som sa na ňu. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 9:23 pm | |
| Neko
Červenal se stále víc. Pak se ale zeptal, jestli nejden dělat chlebíčky. S úsměvem přikývnu. Jo jdem. Už mám pořádný hlad. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 9:32 pm | |
| Sasori
Viedol som Neko cez kanceláriu, na chodbu a do kuchyne/jednálne. Chladnička, linka, stôl, stoličky, špajza, kredenc... proste ako normal kuchyňa. Otvoril som chladničku... Hm... nejedol som už poriadne dlhý čas... povedal som. Začali sa mi zbiehať sliny... bol som vlastne poriadne hladný, lebo telo nebolo najedené. Bolo tam všeličo... šunka, chleby, syry, ramen, Shokushov kaviár... Za celý ten čas som sa snažil pozrieť na Neko (hlavne na jej uterák) kedykoľvek som dúfal, že sa nepozerá... ale myslel som, že ma párkrát videla... Čím bola ku mne bližšie, tym viac som sa červenal. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 9:45 pm | |
| Neko
Šla jsem za Sasorim přes chodby a kanceláře a najednou jsme se ocitli v kuchyni. Já tady jednou zabloudím. prohodím pro sebe a prohlížím si vybavenou kuchyň. Cestou, ale i teď jsem párkrát nachytala Sasoriho, jak si mě prohlíží. Nechala jsem to být. Sedla jsem si ke stolu a čekala co vyndá, když se však moc dlouho díval do ledničky, vstala jsem a trochu ho svým bokem odstrčila. Hmmm co tu máme? Koukla jsem se a začala jsem vyndávat pomazánku, chleba, šunku, sýr a další věci. To vše jsem dala na stůl, pak jsem pootevřela nějakou jinou skříň, z té jsem vyndala další ingredience. Pak jsem ještě našla nůž a začala dělat první chleba......Netrvalo dlouho a byl hotov. Podala jsem ho Sasorimu. Hmm na. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 9:49 pm | |
| Sasori
Vďaka... keby som to robil ja, tak mi to trvá večnosť. povedal som a potichu som sa zasmial. Nakúsol som prvý chlieb. Bol fakt skvelý. Moje prvé jedlo po rokoch. poznamenal som. Mimochodom... keby ťa videl takto Shokushu, asi by ťa na mieste znásilnil. povedal som, poukazujúc na jej chýbajúce oblečenie. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 9:58 pm | |
| Neko
Usmála jsem se. Jsem ráda, že ti to chutná. Moc často takovéhle dobroty nedělám. Dodělala jsem i druhý chleba pro sebe a zakousla jsem se. Dožvejkala jsem sousto a prohlédla jsem si jak vypadám. Ouuu tak to abych rychle zmizela. Protože ten by tu situaci určitě využil. Už na první pohled se do mě zamiloval. řeknu trochu sarkasticky a znovu se zakousnu do chleba. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 10:02 pm | |
| Sasori
Nedivím sa mu... poznamenal som a rýchlo som odvrátil pohľad a zapchal si ústa chlebom, aby som už podobnú vec nepovedal. Chleby sme dojedli... dali sme si ďalšie a ďalšie. Je už pomerne neskoro... poznamenal som. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) Thu Jun 03, 2010 10:10 pm | |
| Neko
Úplně jsem se zakuckala, když Sasori řekl: "Nedivím se mu". Otočila jsem hlavu k němu a koukala, cože to řekl. On měl však pohled odvrácený a pusu plnou chleba. S úsměvem jsem vrátila zrak zpět před sebe a mazala jsem další chleby.....Když jsme se konečně pořádně najedli, Sasori řekl, že už je celkem pozdě. Kývla jsem na souhlas, vrátila většinu těch věcí do ledničky, ale neodpustila jsem si něco nalít do Shokushova kaviáru. Pak už jsem jen následovala Sasoriho do našeho pokoje. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
| |
| | | | Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) » Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness) » Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) » Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) » Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|