| O tři roky později... | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 9:43 pm | |
| Kazuya
Okej, okej... ideme sa pripravit... zatial sa maj Ryuuko ^-^ povedal som a vyrazil som smerom domov, zbalit si nejake veci... Po tom, ako som si zbalil, vsetko potrebne, hlavne zasoby cokolady, som išiel smerom k bráne, papkajúc čokoládu. | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 9:52 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Mohl mi aspoň odpovědět, pomyslela jsem si naštvaně a šla jsem domů. Vzala si tašku přes rameno. Do ní naházel jídlo, svitky, zbraně. Ještě jsme seběhla do sklepa, za kterého jsme si vytvořila laboratoř. Vzala jedy a protijed, opatrně je uschovala, aby se mi ampulky nerozbili. Šla jsem k bráně, kde jsem hodlala pokračovat v s Kazuyou rozhovoru. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 9:55 pm | |
| Kazuya
Došiel som k hlavnej bráne... bol som tam zrejme prvý... Papal som čokoládu, čakal som sa ostatných... Bolo mi celkom prázdno... Niečo mi akoby chýbalo... | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 10:05 pm | |
| Seiko
Nenápadně jsem je sledoval | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 10:16 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Došla jsem k bráně. Už tam stál Kazuya. Přišla jsem k němu. Tak povídej, spustila jsem na něj. Co přesně je ten svůj kekkei genkai? Jak funguje ten kekkei-genkai-jed? Chtěla jsem to vědět. | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 10:21 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Může mi někdo z vás vysvětlit, proč tu čekám tak dlouho? ozval jsem se sedící na jednom sloupu hlavní brány. Asi neposlouchali to, co jsem jim říkal před kanceláří mizukageho. Ale... to je jedno, zbývá již jen jeden... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 10:44 pm | |
| Kazuya
Klud... ja sa nikam neponáhlam... povedal som akosi neprítomne na Toshiho. Ryuuko... preco sa o mna tak zaujímaš? Je to len mojím kekkei genkai, že? Ách... ale načo by som ťa s tým zaťažoval? povedal som a chrumkal som orieškovú čokoládu... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 10:53 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Řekneš mi jak to funguje? Zeptala jsme se už skoro otráveně. Strčila jsem ruku do tašky a něco v ní usilovně hledala. Vytáhla jsem sladký čokoládový tyčinky pro děti, které jsme doma sebrala sestřičce. Jíš i todle?
Otočila jsem se na Toshiho. Co se stalo s tím milým konžským chlapečkem? Zeptala jsem se pobaveně. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 10:55 pm | |
| Kazuya
Jednoducho, moja krv je smrtelný jed, jeden z najlepśích na svete, a dá sa použiť na rôzne jutsu. povedal som jej, vytrhol som jej tyčinky z rúk a začal ich jesť. Hehe... ďalšia, čo ma chce využiť... povedal som neprítomne, pričom som pozeral na ňu... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:05 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Smrtelný jed... Zamyslela jsem se nahlas. Věnuješ mi pár kape své krve? Nahodila jsem spí oči. Koupím ti belgický pralinky. Řekla jsem spíše z legrace. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:14 pm | |
| Kazuya
Len som pokrútil hlavou, že nie. Ďalej som jedol čokoládu. Chceš ma len využiť... nie si prvá, ani posledná... zopakoval som potichu. Predtým by som takéto veci vôbec nehovoril... ale teraz, keď som musel svoje psycho sklony potláčať... tak to zo mňa nejak vyšlo... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:25 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Co máš za komplex? Jen jsem chtěla pár kapek jako vzorek... řekla jsem otráveně. Využívání vypadá jinak. Kdo říkal, že to bude zadarmo? Měl to být obchod. Jeho chování mně překvapovalo. Čekala jsem cokoliv, byla jsem připravena vyhýbat se útokům ze všech stran, ale nečekala jsme, že si začne vylívat srdce. A ještě takhle.... | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:26 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Sledoval jsem probíhající hádku, či jestli se tomu tak dá říkat... poté co Ryuuko vypálila sérii dotazů jsem se vložil se svou částí. S milým konožským chlapečkem? zamyslel jsem se... Zemřel, když odešel z konohy... pak se stal Milým chlapečkem z Kiri. ušklíbl jsem se... Ovšem... ty jsi jak koukám, pořád stejná. řekl jsem smířlivým tónem a pokrčil rameny. Uvidíme, jestli už není tak patetická.... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:35 pm | |
| Kazuya
Všimol som si jej otrávený tón... Ako vždy, nikoho to nezaujímalo... Zabudni... na to... Otočil som sa a išiel som od nej preč... oprel som sa o bránu... Chcel som už niečo ZNIČIŤ!! Hneď by mi bolo lepšie... Zúbožene som sa zviezol k zemi, opierajúc sa o stenu... mal som ešte vôbec silu ničiť? Ruky sa mi nekontrolovateľne triasli... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:47 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Otočila jsem se na Toshiho. Hej to chceš říct, že jsem měla předtím taky červený vlasy? Děla jsem blbou. Míli? A čím se to projevuje? Zeptala jsem se zvědavě. Všimla jsem si, jak se Kazuyovi třesou ruce. Máš čokoládoví absťák. Poznamenala jsem a hodila jsem mu nějaký tyčinky, co jsem si přibalila s sebou. Takhle budeš k ničemu. A na nic zapomínat nebudu. Vymysli si, co chceš a pak uzavřeme obchod. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:50 pm | |
| Kazuya
Nič nechápeš... nikto nič nechápe... NIKTO TO NECHÁPE!!! zreval som z plných pľúc. Sadol som si tak, že som si skrčil nohy, a hlavu som si položil na kolená, pričom som mal pohľad namierený do zeme... Nedalo sa mi teda vidieť do tváre... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:54 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Kam se poděl ten psychopatický zabiják? Zeptala jsem se ho zděšeně. Nějak jsem si neuměla představit naší misi. Jestli todle udělá v boji... Přišla jsem k němu. Jdem na misi. To znamá krev, zabíjení a takový ty věci... Doufala jsme, že mu to zlepší náladu, protože jsem netušila, co jinak budem dělat. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 11:58 pm | |
| Kazuya
Pozrel som na ňu... Heh... krv... zabíjanie... vieš... Mizukage mi dal podmienku... musím krotiť sklony toho psychopatického zabijáka, čo si poznala... mám sa chovať... "normálne". povedal som jej trocha neprítomne. Ale Bolo mi trocha lepšie, keď som si mohol zakričať a počul som o krvi a zabíjaní... ale stále mi bolo mizerne, tak ako celý čas... A tebe to je jedno... ty ma nemáš rada... nikto ma nemá rád... hehe... hehehe zasmial som sa smutne. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 12:03 am | |
| Tadeyoshi Hamano
Odpověď donutila jeho koutky vyletět vzhůru. Nečekal jsem to, ale dobře jsem se bavil... Fůůůů... tohle bude ještě sranda! tak aspoň doufám, že i Gaka je jiný... a né tak... Gakovský... Na tváři se mi usídlil úsměv a pomalu jsem se otočil na Kazuyu... Kam se poděl ten psychopat z před tří let? Kazuyo... nevyměknul jsi nějako? | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 12:05 am | |
| Shiroike Ryuuko
Proč bych tě měla asi mít ráda? Zeptala jsem se už naštvaně. Došla mi trpělivost. Řeknu ti pouze jedno slovo. Nepřítel. Stěmi si můžeš dělat, co chceš a nikdo tě nemůže trestat. Podívala jsem se na něj. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 12:10 am | |
| Kazuya
Povzdychol som si... Ako sa dalo čakať... Postavil som sa a na tvári som mal chladný výraz. Zmenil som sa doslova v sekunde. Skutočne sa nedalo povedať, čo si myslím. Fajn, už aby došiel ten štvrtý, nechce sa mi tu strácať ćas. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 12:12 am | |
| Tadeyoshi Hamano
Uklidnil se... nyní tam tak stál. Má pravdu... řekl jsem již normálním, vážným tónem. Pokud nejsi schopný... přenést se přes to... či usměrnit své choutky... budeš pro tým pouze přítěží. Nejsem velitel, ani jím být nechci... a vlastně pochybuju, že bych se jím i tak stal. odmlčel jsem se. Ale pokud budeš mít vliv na ohrožení mise... zabijou tě. A to buď oni, když si nebudeš dávat pozor... nebo... já... pokud u tebe propukne tenhle stav znovu. A věz. Že mě svědomí tížit nebude jen kvůli tomu, že jsem zabil mrzáka. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 12:17 am | |
| Kazuya
Hm... Každý raz zomrie. Aj ty, aj ostatní. Aj ja. A práve preto je život tak patetický a nezmyselný. Nemám prečo lipnúť na živote, keď viem, že zomriem. povedal som Toshimu s krivým poúsmevom. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 12:24 am | |
| Tadeyoshi HamanoA přesto na něm lpíš... hrátky se životem jsou tvé hoby, tvá podstata. Nedává ti smysl žít? Život ostatních... ve tvých rukou... není právě to, pro co jsi se rozhodl? a ty ho poté nazýváš nesmyslným... jak pokrytecké. smířlivě, s dávkou opovržení v hlase. (Někde v průběhu vaší hádky s Ryuuko nechal Toshi nahoře pouze vodního klona, takže si živě povídáte s klonem. Jen pro jistotu, kdyby Mikova postava v afektu zaůtočila ) | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 12:35 am | |
| Kazuya
Hrátky s životom mi nedávajú skutočný zmysel žiť... Ja nemám skutočný zmysel žiť, ja životom len plávam, a nićím všetko čo môžem... Nadýchol som sa. Mám celkom prázdny život... a nezáleží mi na ňom. Chcem si len život troška osladiť, predtým ako zomriem. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: O tři roky později... | |
| |
|
| |
| O tři roky později... | |
|