Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: O tři roky později... - Stránka 9 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

O tři roky později...

Goto down 
+2
tbc99
Nawaki
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

O tři roky později... - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 3:39 pm

???

Nezabíjam nikoho bez dôvodu... povedala dievčina Kazuyovi a zo Seikom pomaly odchádzala.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 3:42 pm

Kazuya

Iba som sa ďalej rehotal...
Ja tí dám... dôvod!!!
Snažil som sa postaviť...
Ale na tvári sa mi objavil ubolený výraz a ja som spadol späť na zem...
Môj smiech už nebolo počuť...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

Počet příspěvků : 127

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 3:57 pm

Yamato Gaka

Byl jsem v pozdí,a proto že jsem nebojoval nevšímala si mě.Aki už byla nějakou chvíli hotová.Snažil jsem se všem naznačit,aby zmizeli co nejdál.Přitom jsem doufal,že mě neuvidí ta holka."No tak už z tama zmizte!!!Nemohl jsem to na ně zařvat,protože pak by byl moment překvapení v hájí.Oni si mě nevšimnou musím zařvat.Rukou jsem Aki naznačil ať se připraví.Všichni pryč.Potom jsem dal Aki znamení a zem začala mohutně vybuchovat.Nebyl to jen jeden výbuch,ale mnoho výbuchů po sobě.Na některých místech to vybuchlo dokonce vícekrát.Tak co povedlo se???
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Počet příspěvků : 221
Věk : 33

Moje RPG postava
Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 23

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 4:04 pm

Tadeyoshi Hamano

A jeho cílem bylo co? ptal jsem se sám sebe v duchu.
Seiko u ní v náručí je asi vzduch... pomyslel jsem sarkasticky.
Přesto jsem se zahleděl do centra výbuchu. Naštěstí můj klon to přežil bez úhony.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 4:22 pm

Yamato Gaka

Když byl všude kouř vytvořil jsem klon a sám jsem se schoval,ale jen tak abych viděl na Aki a mohl s ní komunikovat za pomoci signál.
Opět jsem se začínal dostávat do stavu ve.kterém mi je jedno co se stane s týme.Začínal jsem mít pocit,že jediné na čem opravdu záleží je boj.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 4:49 pm

Shiroike Ryuuko

Držela jsem se stranou. Chakra mi ubývala a mé útoky neměli na protivnýma sebemeší účinek. Radši bych se měla, co nejrychleji zbavit těch brouků.... Věděla jsem, že jedy jsou na ně účinné, ale nebyla jsem si jistá, jak rychle. Kde by na ně stačila menší dávka než na lidi, tak bych si pak mohla vzít protijed, ale teď nebyla vhodná doby to testovat. Nejsou ty brouci v krvi, když je zabila Kazuyova krev? Vzala jsem kapesník a utřela si krve z odřených zad. Hej, Kazuya-senpai, nepoznáš, jestli tam nejsou paraziti? Zeptala jsem se a hodila mu kapesník.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 4:58 pm

Kazuya

Ležal som na zemi pri strome... Mal som dosť silné bolesti...
Našťastie som bol dosť ďaleko od výbuchov...
Ryuuko predo mňa hodila vzorku svojej krvi...
Pozrel som na ten kapesník celkom zničeným pohľadom...
Natiahol som nad neho ruku...
Necítil som tam nič... bola to proste normálna krv...
Nie... nie sú... odpovedal som celkom slabým hlasom.
Snažil som sa aspoň posadiť... oprel som sa o strom...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 7:20 pm

???

Dievča výbuchy mierne odhodili, a dopadla na chrbát. Seika však pevne držala, takže sa mu nič nestalo.
Jej bariéra však vačšinu výbuchov stlačila do malinkej iskričky...
Nechápavým výrazom pozrela na Yamata, ako vstávala.
Mám v rukách syna Mizukageho! Bol by rád, kebyže zistí že mu ho chcete zabiť? zakričala, hlasom plným strachu.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 7:33 pm

Yamato Gaka (klon)

Nešťastná náhoda!To se občas stává!!Jistě by mi to nikdo za vinu nedával.
Začal jsem se smát.Co budeme pokračovat v boji???!!!

Yamato Gaka (originál)

V úkrytu jsem plánoval svůj útok.Jak to udělat.Ta bariera musí pohlcovat obrovské množství chakry.Pustil bych se s ní do rychlostního taijutsu souboj,ale na to bohužel nemám chakru.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 7:38 pm

Shiroike Ryuuko

Teprve teď jsme si všimla, jak je na tom Kazuya. No potěš koště... Jediný bez broučků se nechá vyřídit... Byl sotva při vědomí. Z hlava mu teklo mnoho krve a záda měl strašně odřený. Nebyla jsem lékařský ninja, ale bylo mi jasné, že bez pomoci dlouho nevydrží. Teď si ještě nemůže dovolit o nikoho přijít... Rychle jsem doběhla k senpaiovi. Z tašky jsem vytáhla obvazy nasáklí nějakým sajrajtem, co by měl zpomalit krvácení. Začala jsem ho obvazovat. Na nějaký čištění nebyl čas, ale dost jsme pochybovala, že infekce by přežila jeho krev.
Boj jsme prozatím nechala na Toshim a senpaiovi. Sand to chvíli vydrží, než ho dám dohromady...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 7:50 pm

Kazuya

Všetky tie zranenia dosť boleli...
Matne som vnímal, že ma niekto ošetruje...
Potriasol som hlavou, aby som trocha nabil vedomie...
Pozrel som... bola to Ryuuko...
Ryuuko? zašepkal som potichu.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:04 pm

Tadeyoshi Hamano

Oba klony jsem rozpustil, takže jsem nikde nebyl vidět.
S ním nic nezmůžu... akorát příjdu k úhoně a on přecijen radši bojuje sám. pomyslel jsem si směrem ke Gakovy.
Vydal jsem se nepozorovaně k Ryuuko a Kazuyovy.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:12 pm

Shiroike Ryuuko

Hotovo, Kazuya-senapi. Řekla jsem, když jsem zavázala poslední obvaz. Opovaž se teď umřít, když si jediný bez brouků a náš klíč k jejich poražení. Přikázala jsem pacientovy. Jak se jinak cítíš? Pokud nejsi otrávený, tak ti moc nepomůžu. Neznala jsem senapiův plán a nebyla jsem si jistá, zda zahrnuje přežití mizukageho syna. Jestli ne, byli by jsem všichni mrtvý. Tak jsem se bála, že Kazuya není už boje schopný a budu muset bojovat sama. Co teď?
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:17 pm

Tadeyoshi Hamano

Zpoza stromu jsem se dostal k Ryuuko a Kazuyovi. Kazuya byl již ošetřen. Bude v pořádku? zeptal jsem se Ryuuko do zad, které měla ošklivě zraněna a co hůř, již se do nich dostávala infekce.
Brzy se zanítí... pomyslel jsem.
Měli bychom se držet dál od tohohle souboje. Jistě víš, že když bojuje, je to nebezpečnější pro nás, než pro soupeře.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:22 pm

Shiroike Ryuuko

Ano, senapiova ohleduplnost... Povzdechla jsem si. Ale jistě víte, že jestli to odskáče ten genin, tak jsem mrtví. Podívala jsem se na Toshiho a hodila mu dezinfekci a hadřík. A ty mi místo toho čumění ošetři záda. Pak koukejte vymyslet plán. Přikázala jsem panovačně.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:24 pm

Kazuya

Ryuuko ma ošetrila... nejak som nevedel, čo mám na to povedať.
Potom sa ma spýtala, či som v poriadku...
Heh... je mi úplne fajn...
Napadol ma ešte jeden nápad...
Zobral som ďalšie dva zvitky a vyvolal som ďalšie dve mŕtvoly...
Potom som jednu mŕtvolu obvešal výbušnými lístkami...
Mŕtvola zobrala katanu, a záutočila na to dievča... ale bola to len návnada... keď sa k nej dostala najbližšie, ako to len šlo, tak výbušné lístky vybuchli...
A presne v tedy, kedy by malo byť dievča otrasené z výbuchu, tak zaútočila druhá mŕtvola zozadu, s otrávenými zbraňami...
Počujte... vy ste zranení... a bez chakry... nechajte to na mňa a stiahnite sa... ja to zvládnem... nejak... povedal som.
Zakašlal som... vypľul som pri tom trocha krvi...

Naposledy upravil Mike dne Sun May 23, 2010 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:29 pm

tadeyoshi Hamano

Copak sneseš aby na tebe sahal někdo s mým původem? zeptal jsem se na oko překvapeně. Přesto jsem vzal hadřík, vyvolal jeden klon, který jsem postavil před naší skupinku a oddělal víčko dezinfekce.
Sedni si a otoč se. řekl jsem jednoduše.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:30 pm

V tu chvíli na místo přiběhli podůrné teamy 11 a 17
Co se tu stalo? optal se kapitán teamu 11, mladý jounin z Kirigakure...
Zbylých 5 ninjů zaujalo obranou formaci
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:35 pm

Kazuya

Objavil sa tu rinnegan... a jeho užívateľ sa rozhodol, že unesie Mizukageho syna, ktorý neviem čo tu robil... odpovedal som im bez potešenia...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:38 pm

Yamto Gaka (klon 1)

Tak co neodpovíš mi???.Chceš mě už zabít???Otázal se dívky.

Yamato Gaka (originál)

Skryt jsem vytvořil ještě jeden klon a ten jsem vyslal k ostatním.Potom jsem přikázal Aki,aby ihned vyrazila do vesnice a požádala Mizukage,aby vyslal ANBU tým.

Yamato Gaka (klon 2)

Přiběhl k ostatním a říká.Musíte rychle zmizet pokusím se vás krýt,ale nevím jestli to zvládnu dost dlouho.Řekl a vypadal poněkud vyčerpaně.Poté se oběvili nové tými.Zdravím jsem rád že jste tdy.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:44 pm

Shiroike Ryuuko

Nastavila jsme Toshimu záda. Skvělí ke Konoze zády. Ušklíbla jsem se. Už jsem řekla, potřebujem tě živýho nebo umřem. TY nás krýt nebudeš. Řekla jsem Kazuyovi na jeho hrdinský proslov.
Přiběhli k nám podpůrné týmy. Nechala jsem Kazuyu, ať to vysvětlí a Toshi ať mi ošetří záda. Pak se k nám přiřítil i senpai a žala vykřikovat, že nás bude krýt. Otráveně jsem se na něj podívala. Senpai, vy sice nejste pro naše životy důležitý, ale i tak bych vám mohla říct, že přišla posila.

Naposledy upravil eliizabet dne Sun May 23, 2010 11:02 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:47 pm

Jounin kývl na svoje muže...
Po dívce cou unesla Seika ale už nebylo ani stopy... zmizela...
Všech 5 mužů začalo pročesávat okolní lesy...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:50 pm

Kazuya

Uvolnil som pečať, čo ovládala mŕtvoly...
Znova som sa rozkašľal... Vykašliaval som krv rovno na zem...
Asi som mal nejaké vnútorné krvácanie, alebo niečo...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 10:52 pm

Jounin

Seberte se a jděte do Kiri
Ohlaště Mizukagemu co se stalo !
Rychle !
řekl jounin a zmizel v lese...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:01 pm

Tadeyoshi Hamano

Nalil trochu dezinfekce na hadřík. Pousmál se při sarkasmu, kterým momentálně Ryuuko oplývala.
Kde jsi k tomu vůbec přišla? zeptal jsem se jí, zatímco jsem jemně přiložil hadřík na ránu.
Po nějaké chvíli skončil s ošetřením.
Hmmm... natáhl vzduch cítím chryzantény. pomyslel jsem si.
Právě v tom jounin vydal rozkaz.
Hodí se to k ní... pomyslel jsem ještě.
Tak... hotovo, ošetřeno pravil jsem a pomalu zabalil náčiní. Tak pojďme.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 9 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

O tři roky později...
Strana 9 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» TIMELINE - O 2 roky později
» O tři rok později
» Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Kiri :: Hrací místnost-
Přejdi na: