| O tři roky později... | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: O tři roky později... Tue May 18, 2010 11:50 pm | |
| Yamato Gaka
Vešel jsem do kanceláře Mizukage a uklonil se v úklonu jsem řekl.Omlouvám se za zpoždění Mizukage sama. | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Tue May 18, 2010 11:56 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Bez výzvy jsem vstoupil do místnosti. Dveře mi sotva stačili, jelikož k mým téměř 190 cm bylo potřeba přičíst i pár centimetrů navíc, díky jílci Geniumi. Pohled mi hned padl na dva lidi kteří stáli před Mizukageho stolem... Kazyuya mitarai... a... zapřemýšlel jsem, kdo by mohl být ta druhá osoba. Shiroike Ryuuko náhle se mi vybavila, ale s černými vlasy. S mnoha lidmi ve vesnici se snažil nestýkat, zvláště s těmito lidmi. Takže konkrétně tyhle dva už nějaký čas neviděl. Kiri byla přecijen velká. Zdravím Mizukage-sama promluvil jsem klidně Ještě jsem si pořádně prohlédl ty dva, než jsem zaujal místo u stěny proti stolu Mizukageho. Mizukage pokynul a chopil se slova. Tak... no jste tu skoro všichni... Takže pointa proč jsem vás sem všechny pozval... Sklopil jsem pohled a čekal, co nám mizukage řekne. Náhle se otevřeli dvěře. Omlouvám se za zpoždění Mizukage sama. promluvil Yamato Gaka... Jak nostalgické... zapřemýšlel jsem saraksticky a ucítil pachuť žluči v ústech... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 12:06 am | |
| Kazuya
Zamával som na Toshiho s milým výrazom a ďalej jedol čokoládu. ^^ Snáď toto bude Mizukagemu ako prejav normálnosti stačiť... | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 9:55 am | |
| Shiroike Ryuuko
Senpai a Tadeyoshi se přidali k naší malé skupince. Takže tým 23 obnoven? Pousmála jsem. No potěš koště... Kazuja začal mávat na Toshiho. Musela jsem se kousnout do rtu, abych se nezačal smát. Je mu přeskočilo s konečnou platností... | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 1:10 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Uviděl mávající ruku Kazuyi... Tenhleten chlap... neodpustil si sarkastický úšklebek... který se mu rozšířil, když si všiml výrazu Ryuuko. Ale... vděčím mu za život... tož pravda. usmál se v duchu... v součtu jsem byl docela i rád, že jsem dostal někoho s kým už jsem v týmu byl, jen z něho jsem opravdu nebyl nadšen. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 2:05 pm | |
| Mizukage
Taže určitě vás zajímá, proč jsem vás 4 pozval sem... Věc je jednoduchá... Určitě si pamatujete svého starého známého Arami Hasokiho... Toho před kterým jste zachránili mého chlapce... Doneslo se mi, že shromažduje muže na severní hranici Nevím k čemu se chystá, ale chci abyste mu to překazily... řekl jsem nezaujatě... | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 2:29 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Všimla jsem si Toshiho výrazu a zkousala jsme ret ještě víc. Ucítila sjem na jazyku chuť krve. Sakra, jak má tady člověk udržovat kamenný výraz... Mizkuga vydal rozkaz. Asi bych z nich měla dostat, jak byl silnej... Mizukage-sama, vykřikla jsem najednou, Kdo je kapitánem? Zase senpai? | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 3:09 pm | |
| Tadeyoshi hamano
Zvědavě jsem se podíval na Ryuuko. Hmmm... trefný dotaz... taky by mě to zajímalo pomyslel se a otočil se na Mizukageho. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 4:34 pm | |
| Kazuya
Počkať... on prežil??!! vyvalil som oči v totálnom šoku. Automaticky som ho považoval za mŕtveho, keď sa doňho dostala moja krv... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 6:12 pm | |
| Amaru
Jsitěže přežil... Snad ste si nemysleli ze se nechá jen tak snadno porazit... Je to elitní jounin.... řekl jsem A co se týče kapitána tak snad vám neni 5 abyste se nerozhodli sami ne? | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 6:19 pm | |
| Kazuya
Znova som začal pojedať čokoládu a pozerať do blba... Ostaň normálny... ostaň normálny... To sa ľahko povie, ale hrozne ma naštvalo, že sa niekto opovážil prežiť môj jed... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 6:38 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Rozhodněte si sami, říká diktátor. Kam ten svět spěje? Byla jsem zvědavá, kdo se ujme vedení. Docela jsem se těšila, že jich bude více. V Kiře vedlo právo silnějšího. Zajímalo mě, kdo je v našem týmu nejsilnější. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 6:52 pm | |
| Amaru
Ukázal jsem jim mapu Tady někde by měla být jeho skrýš Buďte opatrní a kdyby to bylo nad vaše teamu tak tady a tady na vás budou čekat podpůrné teamy řekl jsem Nějaké otázky? | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 6:58 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Podívala jsem se na mapu. Z mé strany žádný. Snažila jsem se, zapamatovat si každý detail na mapě. Podpůrný týmy... I mizukage si myslí, že je to těžká mise... Povzdechla jsem si. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 7:05 pm | |
| Kazuya
Ďalej som papkal čokoládu... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 7:15 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Mlčení znamená souhlas.... a tím se Toshi momentálně řídil. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 8:37 pm | |
| Mizukage
Tak na co tu ještě čekáte? řekl jsem Vyrážíte okamžitě teame 23:... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 8:41 pm | |
| Kazuya
Vychádzal som s ostatnými z miestnosti a dalej som papkal čokoládu... (ak teda ostatni vychadzali z miestnosti tiez...) | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 8:50 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Hai! Vyšla jsme ven za Kyzuyuo. Hej, Kazuya, mohl bys mi říct, co je ten člověk po kterým jdeme? Vytáhla jsem další kulili a začala ji jíst, hned jak jsem vykročila z kanceláře. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 8:56 pm | |
| Tadeyoshi hamano
Fůůů... tak jde se na to... Postavil jsem se vzpříma a vyšel za Ryuuko... Takže vyrážíme na misi... Čekám u hlavní brány. promluvil jsem do vzduchu a zmizel. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 8:57 pm | |
| Kazuya
Nom nom nom... ah... Až teraz som si uvedomil, že sa ma Ryuuko niečo pýta... Ryuuko? Eh... no ten... Má Katon, ktorý je omnoho mocnejší, ako bežný oheň... môže s Katonom konkurovať Suitonu... Takisto vie genjutsu... a tiež taijutsu... A takisto bude bud medic alebo expert na jedy, ked sa dokázal zbavit MOJHO jedu... Rýchlo som si odkúsol z čokolády... stále ma to štvalo... A čo sa týka jeho histórie... bol vraj jednou z kludovych osôb pri prevrate a jeden z Mizukageo blizkych spolupracovnikov... teda dost uznavany povedal som jej, pričom som stále papkal čokoládu. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 9:06 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Když jsem zaslechla slovo jed, tak jsme zbystřila. Můj jed... Tvůj jed? Jaký je? Co umí? Děláš si ho sám? Z čeho si ho děláš? Všechny otázky jsme na něj vychrlila jedním dechem. Teprve teď mně to začalo opravdu zajímat. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 9:14 pm | |
| Kazuya
Keď na mna začala chrliť otázky, tak som sa od nej akoby odtiahol, akoby som sa bál... Ehh... len moje kekkei genkai... povedal som potichu s celkom bojazlivym pohladom... čokoládu som začal jest este rychlejšie... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 9:31 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Jen kekkei genkai? Zeptala jsem se zklamaně. Ty máš něco s tou krví... Co přesně je ten svůj kekkei genkai? Zeptala jsem se opět zvědavě. Nebo přesněji, jak funguje ten kekkei-genkai-jed? Oči mi přímo zářili nadšením a onigiri jsem samí vzrušeným jedla neskutečnou rychlostí. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Wed May 19, 2010 9:34 pm | |
| Izumi Seiko
Neměli byste už vyrazit? Ozvala se malá postava v brnění... Slyšel jsem co vám táta říká a pokud vás nachytá jak se tu vybavujete tak bude zuřit, znám ho | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: O tři roky později... | |
| |
|
| |
| O tři roky později... | |
|