Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak) | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak) Sat Jun 05, 2010 2:25 pm | |
| Bol škaredý upršaný deň. Pršalo už celý posledný týždeň, a veľa dedín sa nevyhlo záplavám. Z ciest boli len člapkanice, a z lesov sa doslova stali močiare, lebo zem už nedokázala vsiaknuť viac vody. - Spoiler:
Už ste tri roky po experimente. Teraz ste v hre za rovno s ostatnými hráčmi, takže môžte sa aj konečne stretnúť.
| |
| | | MrSrotak
Počet příspěvků : 93 Registrován : 09. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Masaru Podstata chakry: Katon, Toomei Číslo týmu:
| Předmět: Re: Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak) Sat Jun 05, 2010 2:44 pm | |
| Masaru
Nenávidím vodu. Ozval se obrovský meč na mích zádech, který sem mohl slyšet jen já. Nápodobně Řekl sem na hlas. Právě sem se vznášel několik centimetrů nad mokrou cestou a pomalinku plul za nosem, déšť se několik centimetrů ode mně odrážel, takže sem nebyl vůbec mokrý. Kam teď? Slyšel sem, že v Konoze je teď rušno mohli by sme to tam zmasakrovat. neblázni nemám nic proti Konoze Ale ja chci někoho zabít! Stahnout z kůže!! Ozval se psychopaticky meč v mé hlavě a začal trošku červeně zářit. Nech toho, nebo tě hodím na Měsíc, tam si stěžuj. | |
| | | Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak) Fri Jun 11, 2010 7:01 pm | |
| Do stromu pár metrov od teba udrel silný blesk. Strom sa rozhorel ako fakľa, a padal rovno na teba... Elektrická vlna z blesku a hluk ťa musel minimálne na pár stotín odrovnať. | |
| | | MrSrotak
Počet příspěvků : 93 Registrován : 09. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Masaru Podstata chakry: Katon, Toomei Číslo týmu:
| Předmět: Re: Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak) Sat Jun 12, 2010 9:58 am | |
| Masaru
Sakr.... Vypadlo ze mně, když na mě padal strom, nestihl sem zareagovat a strom mě zavalil. Meč se mi odepnul a změnil se na mně. Hahahahahaha ty trotle, nechal ses zavalit stromem. Smál se vedle mně No ták.... Buď sticha, poslouchám ty tvoje kecy už přes 3 roky nemám na to náladu. Řekl sem trochu otráveně. Když umřu já, umřeš i Ty! Kolikrát ti to mám opakovat, mohl si to jednoduše zastavit. Řekl sem už s trochu zvýšeným hlasem a mezitím se už strom nademnou vznášel a já ho několik metrů ode mně odhodil. Plameny mně trochu popálily. Ale prosímtě bububu, jako by tě nějaký stromeček mohl zabít. Já sem si jen sklamaně oddychl, meč se zase změnil a připnul se mi na záda. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak) | |
| |
| | | | Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|