| Boj - Ostrie meča (MrSrotak) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) Sun May 30, 2010 12:05 am | |
| ??? >>> Asasuzu Furao a Okawii Akanabe <<<
Medzi nami sa objavil muž. Jediným švihom meča nás rozohnal, a ja som uskočil. Najbližšie pri mne bola Furao, a tak som dúfal že sa pripojí v boji. | |
|
| |
MrSrotak
Počet příspěvků : 93 Registrován : 09. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Masaru Podstata chakry: Katon, Toomei Číslo týmu:
| Předmět: Re: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) Sun May 30, 2010 12:11 am | |
| Asasuzu Furao
Byla jsem stále neviditelná, takže by mně neměli spozorovat. Dopadla jsem na zem a trochu zakopla, ale i tak sem nebyla moc slyšet. Strategie strategie.... Přemýšlela jsem a do mysly vstoupil muj summon. Buď trpělivá vyčkávej, zjisti jeho slabinu a jedním švihem ho sundej. Ale.... samozřejmě jestli bude mít tvůj parťák problémy zasáhni... Ale s KLIDEM. Řekl mi můj chameleon a zdůraznil slovo "klidem" | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) Sun May 30, 2010 12:25 am | |
| Okawii Akanabe
Na boj som teda moc nebola. Maximálne som mohla vyliečiť Furao, keby ju protivník trafil. Ale Fuuton by sa možno dal použiť... Z myšlienok ma vytrhol nepriateľ, ktorý sa zahnal mečom ku mne. Vyhla som sa švihu, a postavila za Furao. Furao, podporím ťa. Kľudne zaútoč. povedala som sebaisto. | |
|
| |
MrSrotak
Moje RPG postava Jméno postavy: Masaru Podstata chakry: Katon, Toomei Číslo týmu:
| Předmět: Re: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) Sun May 30, 2010 12:29 am | |
| Asasuzu Furao
Nevím jak mě mohla vidět, když sem neviditelná ale dejme tomu, že když je můj parťák tka ví jak na to. Kuchyose! Vykřikla jsem a plášť zmizel, takže mě ten chlápek teď mohl vidět na druhém rameni se mi objevil další chameleon ten se nadechl a vystřelil po něm 3 ohnivé koule. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) Sun May 30, 2010 7:07 pm | |
| ???
Protivník sa nehýbal, vyzeralo to akoby sa fireballom ani vyhnúť nechcel. V poslednej sekunde do fireballov hodil svoj meč, ktorý sa rozplynul, ale zároveň zničil aj firebally. Za Okawii sa objavil naozajstný meč a mieril na ňu veľkou rýchlosťou... | |
|
| |
MrSrotak
| Předmět: Re: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) Sun May 30, 2010 7:43 pm | |
| Asasuzu Furao Doton: Doryuu Heki!Vykřikl první chameleon a mezi utočníkem a Okawi se objevila zeď. Mezitím už sem já sama bežela k Okawi. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) Mon May 31, 2010 5:48 pm | |
| ???
Stenu, ktorá sa objavila medzi Okawii a protivníkom poľahky svojím mečom rozsekol, ale to stačilo aby Okawii odskočila a počas skoku do protivníka hodila výbušné kunaie, ktoré ho spomalili, lebo musel uhnúť. Spravil pár pečatí, a na okolí sa zjavilo niekoľko jeho mečov. Tie sa rozleteli priamo na Furao... | |
|
| |
MrSrotak
| Předmět: Re: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) Mon May 31, 2010 6:00 pm | |
| Asasuzu Furao
Sakra Pomyslela jsem si. Možná bych to měla použít. Nebuď blázen nepoužívej svoje nejsilnější jutsu hned na začátku ty hlupáku! Ozval se jeden z chameleonů v její hlavě. O..Omlouvám se, že sem tak uspěchaná. Omluvila sem se, tenhle rozhovor se v mé hlavě odehrával jen v pár setinách, takže mě to nemohlo rozptýlit. Odskákala jsem trochu dozadu a hodila po něm 2 kunaie s výbušným lístkem přitom sem se snažila vyhnout mečům. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Boj - Ostrie meča (MrSrotak) | |
| |
|
| |
| Boj - Ostrie meča (MrSrotak) | |
|