| O tři roky později... | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 11:25 pm | |
| Yamato Gaka
Kdo se ptá.Přítel nebo nepřítel???Otázal jsem se a do ruky jsem chytnul svitek. Potom jsem si kousl do prstu.Čekajíc na jeho odpověď se připravoval vyvolat meče. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 12:48 am | |
| ???
Záleží na tom, kdo se ptá... Ale podle vašich čelenek hádám, že jste dobří ninjové z Kirigakure řekl jsem a legračně se uklonil | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 9:48 am | |
| Shiroike Ryuuko
Takový plýtvání tak kvalitními jedy... Z jaké vesnici jsi ty? Stála jsem stále v bojové pozici. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 10:04 am | |
| ???
Promiň maličká, ale do toho ti s prominutím vůbec nic není Každopádně se omlouvám za své představavení, chtěl jsem si jen vyzkoušet co ve vás je... řekl jsem škrobeně | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 10:43 am | |
| Shiroike Ryuuko
Maličká?!? Za to mi zaplatí... Tak co po nás chcete, dědečku? Byla jsme vytočená, ale snažila jsem se nedat to najevo. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 4:40 pm | |
| Kazuya
Pýtam sa ešte raz... Kto si? povedal som a začal som zase papkať čokoládu, tentokrát mliečnu... Vyzeralo to, že som sa úplne uvolnil, akože ma nič netrápi... ale stačila jediná pečať, a mŕtvoly boli pripravené na útok... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 4:53 pm | |
| ???
Říkejte mi třeba "K" Na jménech přeci nezáleží řekl jsem Jsem ninja... jako vy... teda trochu lepší než vy ale to nechm stranou Pokrčil jsem rameny... A mladíku? Měl by sis dávat pozr na pusu, mluvit se staršimi lidmi tímto tonemje poněkud neslušné dodal jsem ještě A co po vás chci? Jo po vás nechci nic, otázka zní, co vy chcete po mě... Ještě to nevíte ale něco ode mě chcete | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:00 pm | |
| Kazuya
Smiem sa spýtať, veľavážený pán K, čo od vás chceme? opýtal som sa zrazu maximálne zdvorilo, ale ironický podtón hlasu bolo počuť. Odkúsol som s čokolády a žužlal som ju v ústach... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:10 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Co mi od toho dědka mužem chtít. Kousla jsem se do rtu, abych nemohla nahlas nadávat. V duchu jsem pomalu napočítala do pěti. A proč by jsem od vás měli něco chtít, k-sama? Můj hlas byl bez známky jakýkoliv emoce, ale ruce se mi klepali vzteky. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:16 pm | |
| K
No podle mě chcete abych z vás odstranil ty chakru požírající parazity.... Ty co se vám právě rozlézají po celé chakra síti a kteří vám budou lividovat něco mezi 47 a 92% veškeré chakry... řekl jsem velice mile a usmál jsem se na vás všechny... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:19 pm | |
| Kazuya
O.o Čooo??? Dajte to preč, dajte to préééč!!!! vykríkol som, hodil som sa na zem a začal som sa tam metať a striasať (pravdepodobne imaginárnych) chrobákov. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:33 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Kdepak a jakpak jsem k nim k asi přišli? Zeptala jsem se, už neskrývající svoje podráždění, zatím co jsme se klidila Kazuyovo z cety. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:38 pm | |
| K
Nakazili jste se jimi kdyz jste bojovali s mými klony... Následujících několik měsíců se budou živit na vaši chakre a až ji vztřebají dost tak do vašeho těla vypustí neurotoxin který vás zabije... Jeden z mých vynálezů víte? Nemám nic proti vám, ale prostě vám nemohu dvolit pokračovat ve vaši misi... řekl jsem s úměvem | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:40 pm | |
| Tadeysohi Hamano
Parazitů? pomyslel, opřen o strom. Zase nějaká imaginární páka? Povzdechl jsem si... Aspoň, že ostatní vzali mluvení na sebe... Kdy asi příjde doba, kdy se přestanou rojit neznámí ninjové s třemi druhy elementu a argumentem, či pákou na všechno zahleděl jsem se do nebe. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:45 pm | |
| Kazuya
Prestal som šaškovať... Fajn... tak povedz narovinu... si spojenec istého Arami Hasokiho? opýtal som sa ho, úplne iným hlasom ako predtým... tento hlas bol tvrdý a chladný... | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:45 pm | |
| Yamato Gaka
Mě na této cestě nezastaví ani smrt!!!Řekl jsem s vražedným výrazem.Musím se dostat k tomu ha****vi z pře 3 let a zabít ho.Teprve tehdy budu spokojen… | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:48 pm | |
| K
Spojenec? To bych neřekl... Ale dejme tomu, že se mi hodí naživu... Takže se hezky vraťte do Kiri a já vám slibuju, že vás moji drahoušci nebudou stát život... řekl jsem | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 5:51 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Několik měsíců? To stihnu vytvořit jed co by zabil jenom ty parazity. Tedy pokud jsme vůbec nakažený a není to nějaký trik. Čekala jsem na odpověď od pana K a nepolevovala v ostražitosti. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 6:00 pm | |
| Yamato Gaka
Já neodejdu!Je ti přece jasné,že když bychom odešly,přišla by poté mnohem větší skupina ninju!Řekl jsem a byl jsem připraven se obětovat,protože smrt proti silnému soupeři je dobrá.Byl jsem připraven provést techniku lotusu a otevřít 4 bránu.To by,ale znamenalo,že bych byl několik hodil nepoužitelný možná i mrtví kvůli těm broukům. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 6:03 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Ještě ho proti nám víc poštvi, senpai. Senpai byl až příliš hrrr a nerozvážný. Takového jsme si ho nepamatovala. Proč by se ti hodil naživu? Zeptala jsem se aniž bych čekala, že mi odpoví.
Naposledy upravil eliizabet dne Fri May 21, 2010 6:08 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 6:07 pm | |
| Kazuya
Len som na K pozeral... tak nejako som nenachádzal slová. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 6:21 pm | |
| K
Je mi jasné, že přijdou další... Ale mezitím se může stát hodně věcí víte? Každopádně pointa je tahle: Půjdeme zpět, budete žít Půjdete dál a umřete A z toho bych neměl radost, nic proti vám nemám a nepřeju si vaši smrt... řekl jsem, otázku o tom proč se mi hodí naživu jsem ignoroval A aby jste věděli že nežertuju... udělal jsem pečeť... Všichni až na Kayzuyi ucítili lehké mravenčení po celém těle a znatelný ubytek chakry.... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 6:25 pm | |
| Kazuya
Pozrel som po ostatných... zdá sa, že sa nič nedialo... Aspoň ja som nič necítil. Pozrel som opäť na K... nechápavo. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 6:27 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Ucítila jsme solidní úbytek chakry. Tak asi neblafuje. Chceš říct, že mi se ti taky hodíme do krámu? Nebo proč nás chceš tak moc nechat žít? Jak nostalgické... Přesně jak před 3 lety. Jestli to není jen proměněný Arami Hasokiho... Křečovitěji jsme sevřela oba kunae. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Fri May 21, 2010 6:38 pm | |
| K
Nikdy jste mi nic neudělali, nic proti vám nemám... Ale nechci abyste mi překazily plány pánové a dámo... Navíc by vás stejně zabil takže to berte jako záchranu života... Ale pokud se chcete prát tak prosím... řekl jsem Pak jsem se otočil na Kazauyu Zajímavé... na tebe moji miláčci nemají učinek... Zvláštní.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: O tři roky později... | |
| |
|
| |
| O tři roky později... | |
|