| O tři roky později... | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 6:01 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Ne nebude. Kira nemá konžské geny. Odskákala jsem od něj a tím jsme dala najevo, že nehodlám pokračovat v této zbytečné konverzaci. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 6:05 pm | |
| Kazuya
Oh... plánuješ snád niečo? spýtal som sa Toshiho so záujmom, ale tak, aby to Ryuuko nepočula. | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 6:07 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
A máme tu konec... pousmál jsem se a zrychlil tempo... Ne nic... jen tak jsem plácal nesmysly. řekl Kazuyovy... Něco tuší.. zapřemýšlel jsem však. Rychle jsem zvážněl, jako by se předešlých několik minut vůbec nestalo. Dost bylo srandy... musíme přidat, už nám zbývá jen kousek. a dostal jsem se do čela. | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 6:16 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Přidala jsem do kroku. V mysli se mi vybavila mapa, sice nepřesná, zabavená o detaily, ale základní věci jsem si pamatovala. Co jsem si vybavila, nevypadalo na špatný terén. Kdo tu vlastně velí? Měla jsem chuť se zeptat a vyvolat svár. Počkám až na místo určení. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 6:34 pm | |
| Kazuya
Hm... zahováraš... povedal som si sám pre seba, a išiel som za ostatnými, už mlčky... | |
|
| |
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 6:43 pm | |
| Yamato Gaka
Jen jsem je mlčky poslouchal.Konečně šance ho zabít.Na to jsem čekal celé 3 roky.Až na něj narazíme tak začne boj.Jsem připraven zemřít,ale vezmu ho do pekla s sebou.Přemítal jsem v hlavě. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 7:48 pm | |
| Nejednou se ozvalo zahvízdnutí jak něco prořízlo vzduch... Nebylo moc slyšet kvůli kapajícímu dešti... Přímo mezi vás vletěl výbušný lístek na kunaii a hned explodoval... KABOOM | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 8:14 pm | |
| Kazuya
Dopadol pred nás kunai... Eh? Inštinktívne som uskočil... Avšak výbušný lístok na kunaii vybuchol, a poslal ma na okružnú cestu do najbližšieho stromu... dosť silno som sa udrel. Ak som bol schopný vstať, tak som okamžite vstal a rozhliadal sa okolo a čakal na útok... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 9:38 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Přímo mezi nás dopal kunai. Udělala jsem pár kroků dozadu, ale to rozhodně nestačilo, abych uhnula výbuchu. Tlaková vlna mně odhodila několik metrů dozadu. Chytala jsme tašku a přitiskla jsme si ji hrudi, abych ji uchránila pře nejtvrdším nárazům. Solidně jsem si odřela záda. Začnu nosit delší oblečení... Vstala jsem a vytáhla jsem z tašky pár ze svých kunaiů. | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 9:50 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Vyletěl do vzduchu. Zoufale jsem se snažil získat stabilitu, ale nestihl jsem to, takže jsem narazil zády do blízkého stromu. Tak a je to tady... pomyslel jsem si. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 9:57 pm | |
| Yamato Gaka
Kunai dopadl blízko mě.Instinktivně jsem vyskočil.Výbuch ale lehce popálil mé boty a dostal se částečně i k noze.Tak tohle jsem nečekal.Zamyslel jsem se a dopadl na zem. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:02 pm | |
| V tu chvíli skočili na cestu 4 ninjové Měli na čelenkách zvláštní symbol, něco jako skrtla sedmička... Rozběhli se na vás, každý na jednoho... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:10 pm | |
| Kazuya
Vytiahol som si 3 zvitky... Spravil pečate... Ten týpek bol už skoro pri mne... Prvá mŕtvola zablokovala týpkov útok pomocou katany... Druhá mŕtvola obmotala týpkove nohy pomocou reťazí... Tretia mŕtvola po týpkovi začala šľahať Katon...
(Snáď s tým nebudú problémy, Nawaki...) | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:14 pm | |
| Chlápek se ropadl na blesky.... Byl to jen Raiton bushin... Elektřina paralyzovala všehny kromě toho s Katonem V tu chvíli se odněkud na Kazyua vyletěla obrovská vodní koule... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:18 pm | |
| Kazuya
Mám ťa... počkať, čo??? Nemal som čas sa ďalej diviť, lebo na mňa vyletela voda... Eh... toto bude au... Uvolnil som ruky z pečate a mŕtvoly ochabli... Snažil som sa tej guli vyhnúť, pričom som robil ďalšie pečate a použil proti tomu Suiton: Mizu Rappa | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:18 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Hodila jsem po útočníkovy všechny kunae, které jsem měla v ruce. Složila jsem pečeti. Doton: Domu! Moje kůže ztmavla a zpevnila. Vztáhla jsem další dva kunae, připravena na boj zblízka. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:20 pm | |
| Yamato GakaPo dopadu na zem jsem a udělal pečeť psa. Futon: Shinkūgyoku (Větrný styl:Vakuové střely)Na jednoho z těch týpků jsem začal pálit větrné střely jako z kulometu. Takže první krok.Druhý krok dva klony.- Spoiler:
Futon: Shinkūgyoku je ta technika větrných střel z charu
| |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:38 pm | |
| Kazyuya uhnul utoku a ten zablkoval ho svým utokem Ryuuka zasáhla jedním kunaiem nepřítele... (hádám že byl otráveny) Yamato zautočil, ale jeho soupeř vyblokoval jeho stěnu velkou doton stěnou... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:40 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Jeden ze soupeřů si to mířil ke mě. schoval jsem se za strom, kde jsem vyvolal vodního klona.. kterého jsem vyslal vstříc protivníkovy. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:48 pm | |
| Soupeř udělal nějakou bleskovou techniku která doslova rozpůlila suiton klon na dvě půlky... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:51 pm | |
| Kazuya
Dopadol som za stromy... Spojil som ruky na okamih do pečate, a Katon mŕtvola opäť ožila a vyslala na toho blba velku ohnivu gulu... potom som pečať uvolnil a mrtvola ochabla... To bolo na odpútanie pozornosti... Vytiahol som další zvitok, tento krát to bola mŕtvola ženy s dvoma dýkami... Spravil som pár pečatí a z úst mi vyšla krv... pokryla dýky tej ženy, takže boli otrávené... Znova som spojil ruky do pečate a mŕtvola sa rozbehla medzi stromami... a zaútočila na blba zboku, nečestne... Zároveň som sa snažil zmiznúť z dohľadu nepriateľa, ale nestratiť prehľad o boji... Na tvári som mal znova môj fanatický úškľabok... | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:54 pm | |
| Yamato Gaka
Vytvořil jsem 4 klony a sám poté opět udělal pečeť psa.Opět jsem začal plivat střely a tím jsem kryl klony které si na sebe připevnili výbušné lístky.Klony se rozeběhly proti zdi.Já jsem tatím na chvíli přestal a v ústech jsem nashromáždil více chakry,abych mohl vyslat jednu větší a silnější střelu.Tu jsem poté vypustil přímo do středu už částečně narušené zdi od předchozích střel.. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 10:55 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Takže blesky... hmm.. tohle není dobré. pomyslel jsem si. Vyvolal jsem další dva a všichni tři jsme paralelně obrovskou rychlostí zaútočili na nepřítele. Vytasili jsme Geneiumi. Stačí se k němu jen dostat... budu doufat v to, že to není klon. pomyslel jsem. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 11:15 pm | |
| Všichni 4 dostali zásah... Všichni 4 se rozplinuli
Hehe... docela dobrý pánové... a dámo Ozval se jediný hlas... Na zem zkočil pravý ninja, měl stejné znamení na čelence... Copak vás vede touto cestou? zeptal se vás | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Thu May 20, 2010 11:21 pm | |
| Kazuya
Ehh? pozeral som naňho s nadvihnutým obočím a spýtavým pohľadom. Kto si??? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: O tři roky později... | |
| |
|
| |
| O tři roky později... | |
|