Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: O tři roky později... - Stránka 10 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

O tři roky později...

Goto down 
+2
tbc99
Nawaki
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AutorZpráva
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

O tři roky později... - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:06 pm

Kazuya

Len kútikom oka som si všimol Toshiho pohľad na Ryuuko...
Ts... ja mám tušim vždy pravdu...
Heh... tak choďte vy hrdličky... a Yamato. Ja vás dobehnem... povedal som s úškľabkom.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

Počet příspěvků : 127

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:08 pm

Yamato Gaka

Za stavil jsem Aki.
Mé klony na se rozeběhli na dívku a začali bezhlavě útočit.Já jsem si jich poté přestal všímat a připojil se k ostatním.Je to asi poprvé co s tebou souhlasím Tadayoshi.Jdeme!!!Žádné tako jdeme všichni.Ty pojedeš na Aki
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:11 pm

Shiroike Ryuuko

Vstala jsem a došla ke Kazuyovi. Pomoc mi sním. Přikázala jsem Toshimu a pomáhala Kazuyovi vstát. Byl naší nadějí na rychlé vyléčení brouků, tedy jestli k tomu dostaneme příležitost a mizukage nás rovnou nezabije. Hrdličky?!? Rozkřila jsem se, když mi došla jeho slova. Mrtvola by si měla dávej vetší pozor na jazyk a uvědomit si, že nám její krev stačí. Zasyčela jsem a schválně mu dupla na nohu. Kazuya byl težký a já už byla vysílená. Podlamovali se mi pod jeho vahou kolena. Senapi začal útoči na neviditelného útočníka. Doblhala jsem se k němu i s Kazuyou. Senpai, slyšíte mně? Už je po všem. Haló?
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:15 pm

Kazuya

Ooo... tak ma zabi! Ale... bez mojej pomoci ti bude moja krv nanič! Oh, a vypadnite odo mňa... Nestojím o vašu pomoc! zahučal som na nich a odsotil som ich odo mňa. Strácal som rovnováhu, musel som sa opreť o strom.
Tak už choďte, sakra! zahučal som na nich a vybral som sa k dedine... tackavo a pridržiavajúc sa stromov... Celé telo ma hrozne bolelo...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:18 pm

Yamato Gaka¨

Sakra Kazuya jediný kdo se může obětovat jsem já.Takže tebe teď hodíme ne Aki a jestli budeš odmlouvat tak nejdřív dostaneš pěstí.Řekl jsem hodně naštvaně.Ani já už jsem neměl moc sil takže jsem už taky potřeboval jít.
Tohle je poslední možnost.Pak odcházím a vy si dělejte co chcete.Nemám za vás zodpovědnost.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:30 pm

Kazuya

Prestaň sa hrať na hrdinu, Yamato... a vy dvaja, nezdržujte sa a choďte... Ja tam dojdem aj sám, nepotrebujem pomoc. povedal som a išiel som ďalej smerom ku Kiri... dosť pomaly.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Počet příspěvků : 221
Věk : 33

Moje RPG postava
Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 23

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:33 pm

Tadeyoshi Hamano

Není za co, rád pomůžu. řekl jsem ještě Ryuuko s úšklebkem.
Nyní na mě dolehla slova Kazuyi. Hrdličky? pomyslel. To jsem netušil, jaká že představivost může v někom být. Přesto jsem se při této zmínce zahleděl na oblohu.
Za chvíli jsem uslyšel naštvaný hlas Ryuuko, která se snažila odtáhnout Kazuyu zpět do vesnice, jelikož toho očividně nebyl schopen bez pomoci. Nejdříve se pod ním málem zlomila, poté se zase odmítal nechat nést. Po chvilce o kousek poodešel.
Vezmu ho, sotva se hýbe a do vesnice je daleko. řekl jsem Ryuuko, která tam teď s podivným výrazem stála.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:36 pm

Kazuya

Ani na to nemysli, Toshi... povedal som so zaťatými zubami.
Mne je fáájn povedal som s úškľabkom...
Avšak, účinnosť vety zanikla v mojom kašli... vypľul som zase trocha krvi.
Hehe... krvička... povedal som takým potešeným hlasom.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:39 pm

Yamato Gaka

Takže když nechcete využít Aki tak ji počšlu pryč.Řekl jsem a čekal na jejich odpoověď.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:44 pm

Kazuya

Len som išiel ďalej do dediny... pomaly a neisto... opieral som sa o stromy... a tak som išiel...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:46 pm

Po několika hodinách

team vyčerpaný a zranění došel do Kirigakure no Sato...
Celá vesnice byla v pohotovosti, evidetně se něco stalo i tady...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:49 pm

Kazuya

Zastavil som nejakého jonina a opýtal som sa, čo sa deje... napriek tomu, že som ledva hovoril...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:55 pm

Yamato Gaka

Jděte co nejrychleji na ošetřovnu já jdu podat zprávu Mizukagemu.Řekl jsem a poté rychle běžel k Mizukagemu.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 23, 2010 11:56 pm

Jounin

Někdo se chtěl vloupat do archivu...
Mizukage ho ale zahnal...
odpověděli ti...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 24, 2010 12:03 am

Yamato Gaka

Vzal jsem na sebe zodpovědnost a přišel k Mizukageho kanceláři a zaklepal.Po zaklepání jsem vstoupil.Mizukage sama nesu špatné zprávy.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 24, 2010 12:04 am

Kazuya

Hmm... aha
Čakal som niečo väčšie... ako napríklad že... Mizukage znásilnuje deti, alebo niečo... Prkotiny ako archív ma totálne nezaujímali...
Nevybral som sa na ošetrovňu... ale domov...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 24, 2010 12:20 am

Mizukage

Právě jsem posílal nějaké posli
Co se stalo? řekl jsem dost rozčileně...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 24, 2010 12:28 am

Yamato Gaka

Vašeho syna polapila útočnice s Rinneganem.Všichni jsme byli vyčerpáni již z předchozího boje.Velmi se omlouváme.Mizukage sama. Řekl jsem se skloněnou hlavou.Pokud mě chcete zabít dám vám svůj meč.Vzal jsem své dva posvátné a položil si je na ruce.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 24, 2010 12:30 am

V Kiri zazněla rána...
Jedna stěna Mizukageho kanceláře chyběla
Yamato ležel asi 40 metrů od ní na zemi s obrovskou ranou na tváři...
...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 24, 2010 12:36 am

Kazuya

Pozrel som na Mizukageho kanceláciu z dialky...
Hm... asi mu to už povedal... zrejme k nám už tak milý nebude... Ach joj... No... čo už... pomyslel som si a išiel som ďalej domov... Občas som ešte vykašľal krv...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 24, 2010 12:39 am

Mizukage

Došel jsem k Yamatovi
Teď sebereš svůj team... CELEJ svůj team a půjdete do Konohy...
Tam požádáte Hokageho o pomoc s hledáním mého syna a nevrátíte se sem, dokud ho nenajdete, jasný?!

řekl jsem, nečekal na odpoved a zase odešel...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 24, 2010 12:43 am

Yamato Gaka

Mmmm...Mizu....Mizuukage samáááá provedu..ležící na zemi už jsem ani moc nevěděl co říkám.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 10 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

O tři roky později...
Strana 10 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» TIMELINE - O 2 roky později
» O tři rok později
» Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Kiri :: Hrací místnost-
Přejdi na: