Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: O tři roky později... - Stránka 7 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

O tři roky později...

Goto down 
+2
tbc99
Nawaki
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
tbc99

tbc99

Počet příspěvků : 127

O tři roky později... - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 6:41 pm

Yamato Gaka

Ti brouci nejsou bezední.Kdybych uvolnil obrovské množství chakry tak bych je zničil ne???Předpokládal jsem,že brouci nedokáží vysát tolik chakry,aby mí ji ubrali i v lotusu.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 6:46 pm

Kazuya

Jo... to som si tak nejak všimol... povedal som K-ovi.
Je to skutočne mimoriadne zaujímavé, hmm... Ale predpokladám, že ostatní sú aj tak imobilizovaní. povedal som a zasmial som sa.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 6:50 pm

Shiroike Ryuuko

Něco tu nehraje. Nevypadá to, že by měl jediný důvod nechat nás žít. Něco tu opravdu smrdí. Kdo to zkusí jako první? Taky to nemusí fungovat a bude po nás. Vybavila jsme si mapu. Byla možnost toto místo obejít přes skalnaté údolí. Nebylo by lepší prostě přijmout jeho nabídku a vrátit se? Na naší poslední misi jsme se taky stáhli. Snažila jsem se naznačit, co zamýšlím.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Počet příspěvků : 221
Věk : 33

Moje RPG postava
Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 23

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 6:56 pm

Tadeyoshi Hamano

Mírně jsem se odrazil od stromu, abych přenesl plnou váhu do nohou.
Souhlasím s Ryuuko... a... vracím do Kiri. Jde někdo další?
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 7:02 pm

Kazuya

Já... neviem, mne je to celkom jedno povedal som a zasmial som sa.
Chodil som si po bojovom poli a vracal som svoje mŕtvoly späť do zvitkov.
Tušil som, o čo Ryuuko ide.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 7:12 pm

Yamato Gaka¨

Najednou mi hlavou probleskl.Nápad.
Tak dobrá jdeme.Myslím že se ještě uvidíme KŘekl jsem naštvaně.
Hned jak zmizíme z jeho dohledu,vysvětlím jim můj plán.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 7:19 pm

Shiroike Ryuuko

Podívala jsem se na senpaie. On to přijal po všech těch kecech? Běžela jsme mlčky za ním a čekla co z něj nakonec vypadne.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 7:21 pm

Kazuya

Pozeral som na Yamata výrazom O.o
Ono to aj rozmýšla?? A to odkedy???
Čakal som, aká epic vec z neho vyleze.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 7:23 pm

Tadeyoshi Hamano

Tak myslím, že není co řešit. řekl jsem a otočil se k odchodu.
Doufám, že dodržíte, to co jste slíbil odmlčel jsem se... pane K... a vydal jsem se za ostatními.
Netušil jsem, že ten mečař se nechá překecat tak snadno...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 7:39 pm

Yamato Gaka

Rozeběhl jsem se směrem od něj k ledu,který jsem vyděl nedaleko,od místa kde jsem byl.Až jsme zmizeli z dohledu ještě jsem chvíli počkal a poté začal skládat pečeť.Kuchyose no jutsu!
Objevila se před námi Menší panda v kimonu a s katanou na zádech.Takže tohle je Aki.Ukázal jsem na pandu.Je to stopařka,která nám pomůže s realizací plánu.Je schopná se nenápadně dostat za nepřátelskou linii.Tam mě poté pomocí obráceného přivolání přivolá a já pak přivolám vás.Budu,ale potřebovat trochu vaší krve.Díky ní váz pak odtamtud přivolám přes svitky.Takže máte tady někdo ještě prázdné přivolávací svítky???Mám totiž jen dva.Řekl jsem tiše svůj plán,poté jsem se ještě zeptal.Ovládá z vás někdo raiton???
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 7:53 pm

Shiroike Ryuuko

Jedna věc se mi zatraceně nelíbila. Pamatuju si vcelku mapu. Existuje tu možnost nepřítele obejít a vyhnout se střetnutí, ale bojím se, že ho to pouze oddálí. Podívala jsme se na senpaie. Je tu jedna věc na kterou se musím zeptat. Co bude pak s těmi svitkami? Budete nás pak moc přivolat kdykoliv?
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 8:04 pm

Yamato Gaka

Ne to možné nebude.Šlo by to jen pokud by na svitku byla speciální pečeť.Něco jako by jste s tím svitkem sepsali vyvolávací smlouvu.Bez této pečeti či smlouvy potřebuji k vašemu přivolání vaši krev.Jenže krev musí být po každém použití nová.Odpověděl jsem ji tišen na dotaz.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 8:07 pm

Kazuya

Ja som mu teda rozhodne svoju krv dávať nechcel.
Fajn... takže buď mu dajte svoju krv vy dvaja, alebo pôjdeme pomocou plánu Ryuuko... alebo sa stiahneme... to je tiež možnosť... povedal som ľahostajným hlasom.
Hmm... je tu nuda... chcem zabíjať... alebo šukať... ... ... šukať nemám s kým, takže zabíjať, yeah!!
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 8:08 pm

Shiroike Ryuuko

Takže stačí, když se někde škrábneme a ty nás pak budeš moc pár hodin přivolat. Třeba do uprostřed bojiště? Nechtěla jsme někomu dát takovou moc nad sebou.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeFri May 21, 2010 9:38 pm

K

nechal sem je odejít...
Bylo mi jasné že to nevzdají, ale dostal jsem čas, který jsem potřeboval...
Navíc 3 z nich měli nízkou hladinu chakry... takže jsem předpokládal, e nebudou moct pokračovat ve své misi
Zmizel jsem jsen co zmizeni oni z dohledu
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 3:46 pm

Yamato Gaka

Jo přesně takhle to funguje Ryuuko.Odpověděl jsem tiše a pak jsem pokračoval v proslovu.
Ovládá tedy někdo z vás raiton???Pomocí toho zničíme ty brouky v nás.Ti brouci přece sají jen surovou chakru.Pokud,ale s chakrou provedete manipulaci podstaty tak už proti ní nemají šanci.Pochybuji že brouci jsou schopni,přeměnit chakru,přeměněnou pomocí manipulace podstaty do blesku zase spět do surového stavu.Řekl jsem.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:00 pm

Kazuya

No ja Raiton nemám... Ale zase... na mňa tie jeho chrobáky neúčinkujú... asi to bude vďaka mojej krvi... inak si to vysvetliť neviem. povedal som.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:09 pm

Shiroike Ryuuko

Ovládám duton. Nelíbí se nápad, dát vám takovou zabraň proti nám. Nikdo mi nezaručí, že nás pak nevyvoláte v boji a nepoužijete jako štít. Držela jsme se stále svého. Sice by se to dalo vyřešit, že nám pak dáte ty svitky, ale zas kdo nám zaručí, že nám je dáte? Za druhé pokud se nám nepovede zbavit našich milcích podnájemníků, tak by bylo lepší dorazit k podpůrnému týmu, kde jsou posily a pak něco řešit. Opravdu se mi hodně nechtělo dávat někomu takovou moc nade mnou. Nebyl tady nikdo, komu bych natolik věřila, abych udělala něco takového. Trochu jsem spoléhala, že nejsem sama. Ve skrýši bych mohla být schopná vytvořit jed, co by zabil jen ty brouky, ale nejsem si jistá, jak dlouho by to trvalo. Ale pokud má někdo rychlejší způsoby, tak budu jen ráda.
Uvědomila jsme si, že Kazuya říkal, že to na něj nezbírá. Krev... Ty už si řekni, co chceš za vzorek tvojí krve, Kazuya-senpai.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:22 pm

???

Odrazu Seika niekto zozadu chytil, tak aby sa nemohol hýbať a ruku mu priložil na ústa, aby nekričal.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:25 pm

Kousek od zkupinky se ozvala rána...
Seiko, který doted sledoval team 23 byl v potížích
Zachránilo ho jen bezpecnosti brnění, které pomocí chakry uhodila toho, kdo ho chytil....
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:28 pm

Kazuya

Uh??? Pozrel som na miesto, odkial sa ozvala rana...
Vyskočil som na strom, aby som získal prehľad o situacii... čo som videl?
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:31 pm

???

Sakra...
Neznámy mal ochranu tiež, takže ho len odsunulo dozadu, ale výbuch bol počuť.
Natiahol ruky na Saika druhýkrát, a chcel s ním utiecť. Tentoraz Saikovi dával omračovací úder.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:41 pm

Seiko

Byl jsem v šoku tak jsem tam jen stál...
Naštěstí mě chakra zbroj dokázala ochránit před většinou uderu...
Byl jsem totálně překvapen...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:44 pm

Tadeyoshi Hamano

Poslouchal jsem jejich rozhovor.
Mou krev tedy rozhodně nedostane... zapřemýšlel jsem a byl připraven podpořit Ryuuko, když v tom se ozvala rána.
Co to ? ptal jsem se sám sebe.
Kazuya vyskočil na srom a zahleděl se na místo původu zvuku.
Chvilku jsem ho pozoroval a čekal na to, co řekne.
Co vidí?
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitimeSat May 22, 2010 4:45 pm

Kazuya

Ľudia, Seiko, a má problém! zakričal som na svoj tým.
Vytiahol som kunaie, opľul som ich svojou krvou a hodil rovno na útočníka.
Hneď som vyťahoval zvitky s mŕtvolamí...
A začína zabava!!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: O tři roky později...   O tři roky později... - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

O tři roky později...
Strana 7 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» TIMELINE - O 2 roky později
» O tři rok později
» Mutanti (o tri roky neskôr, Neal-x, MrSrotak)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Kiri :: Hrací místnost-
Přejdi na: