| O tři roky později... | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 5:12 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Vytáhla z taška kunae a hodila je za Kazuyavima. Některé tak aby se skryli ve stínu těch jeho a nebyly. Další dva jsem vytáhla pro útok zblízka. Nechtěla jsme používat nijustu ve stavu v jakém jsme byla. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 5:48 pm | |
| ???
Osoba odskočila od Seika. Takže sa najprv zbavím vás... povedala osoba užším hlasom, znel skôr ako dievčenský detskejší... Bola maskovaná, takže bolo ťažké povedať či je to dieťa, alebo nie, rozhodne však dievča bolo nízke. Dievča použilo akési Jutsu, a ruky natiahla pred seba. Kunaie sa rozleteli spať na ich majiteľov. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 5:56 pm | |
| Seiko
Odskočil jsem kousek stranou a vyplivl po neznáému utočníkovi vodní kouli Bylo to moje nejsilnější jutsu, C+ | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 5:56 pm | |
| Kazuya
Kunaie narazili do práve vyvolanej mŕtvoly... Mŕtvola vyskočila, v skoku vytiahla katanu, otrávenú mojou krvou a sekala smerom na neznáme dievča... Medzitým som zase vyvolal tú mŕtvolu ženy s dýkami, otrávil som ich svojou krvou a nechal som, nech sa skryje za stromami... a čakal som na vhodnú príležitosť nečestne zaútočiť, ak by prvý útok nevyšiel. | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 6:15 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Před svými kunai jsem jednoduše odskočila. Boj na dálky mi asi moc nepomůže. Neměla jsem v plánu vyrážet do přímého útoku jako první a použít justu mi zatím přišlo jako plýtvaní zbývající chakrou. Jen jsem vyčkávala, jak zareagují ostatní. | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 6:40 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
V bitevní vřavě jsem vyvolal vodního klona a nechal ho na stejném místě, kde jsem stál předtím. Snažil jsem se soupeři dostat za záda. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 7:31 pm | |
| ???
Dievča sa iba zasmialo a proti Seikovi vyvolalo tlakovú vlnu, ktorá zmiatla jeho Jutsu aj s ním. Ked k nej dobehla mŕtvola, svižne odskakovala a po chvíľke opať použila tlakovú vlnu. Mŕtvolu to zmiatlo na zem a pravdepodobne zničilo... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 7:33 pm | |
| Seiko
Chakra brnění naštěstí pohltilo většinu nárazu i dopadu, ale stejně jsem se pěkně zakutálel.... Vyškrábal jsem se na nohy a vytáhl kunaie... Vyhodil jsem všech 5 kunaiu co jsem měl Udělal pečetě Kunai no bushin vytvořilo se dalších 10 kunaiů které letěli s nimi... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 7:35 pm | |
| Kazuya
Dosť ma jej schopnosti prekvapovali... Avšak, keď zničila prvú mŕtvolu, tesne po tom som sa rozhodol zaútočiť s tou pripravenou druhou... Vyskočila na ňu zozadu s otrávenými dýkami tesne po tom, ako použila tú tlakovú vlnu na prvú mŕtvolu... a bodla... Fanaticky som sa uškrnul... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 7:39 pm | |
| ???
Pointa? zamračilo sa dievča, ked sa Kazuyova dalšia mŕtvola začala na mieste tackať, ako pri nejakom šialenom tanci... čím bližšie k dievčaťu bola, tým viac jej mykalo nohami. Napokon ju začalo mykať tak prudko, že mŕtvolu akési tlakové pole okolo dievčaťa úplne roztrhalo... nebol najlepší nápad približovať sa k nej. Akonáhle sa kunaie priblížili k dievčaťu na jeden meter, kvôli neviditeľnej bariére v ktorej bol veľmi vysoký tlak, sa do seba stlačili, ako ponorka tisíce metrov hlboko v mori. Neškodne dopadli na zem, stlačili sa do malinkých guličiek... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 7:41 pm | |
| Seiko
Hmmm.... to bylo moje nejlepší jutsu.... řekl jsem si a odskočil kousek dozadu... Nechal jsem bojování radši na těch třech | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 7:42 pm | |
| Kazuya
Zažmurkal som... Potom sa mi na tvári objavil urazený výraz a prekrížil som ruky. To neni fér... Zase niekto, kto má lepšie jutsu. Ako mám sakra niečo zničiť, keď mi furt stojí v ceste niekto lepší??? Grr... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 8:28 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Kdo si a co chceš po tom geninovi? Zeptala jsem se neznámé. Schválně jsme neřekla, že je mizukageho syn, aby zjistila, co o něm útočník ví. | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: O tři roky později... Sat May 22, 2010 8:34 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Když jsem viděl co se stalo s kunaii, změnil jsem taktiku. Ryuuko na ní momentálně mluvila, takže jsem se snažil využít nepozornosti. V běhu jsem vytvořil ještě jeden klon, který jsem vyslal do porostu za ní, přičemž jsem ho nechal potřít ruku krví. Sám jsem bleskově vylétl z lesa a zaútočil pomocí geneiumi tak, aby protivníkův první přirozený pohyb byl úskok dozadu. | |
|
| |
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 12:42 pm | |
| Yamato Gaka
Hmm trochu jsem zaspal.Musím bělat,že jsem amatér a nic neumím.Potom jsem se podíval na můj summon Aki které byla schovaná za stromem.Jen jsem na ní mrkl.Ona se ihned dostala pod zem.Přesně věděla co má dělat.Pod zemí vycítila toho útočníka a v okruhu asi 30 metrů začala v podzemí rozmístňovat bomby.Já sem zatím jen uskočil kvůli nedostatku chakry. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 1:46 pm | |
| Seiko
Začal jsem po tý děvce vrhat shurikeny... Kage shuriken jutsu udělal jsem pečet a z každého shurikenu letěli 4 další... Tj dohromady jich bylo pěknejch pár... Odraž tohle děvko... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:00 pm | |
| ???Vy to nechápete? Nemáte šancu. Nenúťte ma, aby som vás všetkých zabila. povedala mierne vystrašene smerom k Ryuuko. Mám len zobrať syna Mizukageho, a odísť. Nepokúšajte sa ma zastaviť... dodala. Dievča si dalo dole masku, a prvé čo si každý všimol v jej očiach bolo... - Spoiler:
Ak to ešte stále nechápete, tak budete musieť zomrieť. povedalo dievča nevinne. Nemohli ste ani nič robiť. Ked sa k dievčaťu priblížilo niečo neživé, napríklad kunaie, alebo nejaký predmet, tak ho stlačilo pod vplyvom neuveriteľného tlaku... a ked sa priblížilo niečo živé, tlak mierne postláčal telo, a potom ho odhodila silná tlaková vlna... Klon sa pri nej vyparil... Seikove shurikeny sa vyparili... a tie dalšie sa stlačili. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:10 pm | |
| Kazuya
Začal som sa rehotať... Aj tak by si nemala na to, aby si nás zabila!! vykríkol som na ňu. Zoskočil som zo stromu... a išiel som k nej pomalým krokom... a šialeným výrazom... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:13 pm | |
| Seiko
Rozběhl jsem na tu malou děvku... Když jsem byl blízko tak jsem vyskočil, počítal jsem s tím, že mě zbroj ochrání před tou vlnou... Když jsem ještě blíž tak jsem vyplivl vodní kouli... ihned jsem udělal pečet a udělal klon té vodní koule... Pokud to nevyjde tak aspon narazim primo do ni a sundam ji tak... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:19 pm | |
| ????
Kazuya sa každým krokom nebezpečne približoval k neviditeľnej bariére. Seiko urobil veľkú hlúposť. Dievča zosilnilo na tej strane kde bol svoje Jutsu, a jeho brnenie sa muselo rozpadnúť. Ale namiesto toho, aby vlna Seika odhodila von, vtiahlo ho dovnútra k nej. Bolo to pekne prudké... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:22 pm | |
| Kazuya
No tak... zabi ma... šepkal som s totálne psycho výrazom... už som bol skoro pri nej... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:26 pm | |
| Seiko
To brnění bylo trochu lepší než ??? čekala... Ta rychlost způsobila, že jsem totálně ztratil vědomí... Jakmile jsme se ale plnou rychlostí řítil na ní tak zbroj vydala obraný puls z chakry, kterou násala z té vlny... Ačkoliv jsem byl už mimo, tak ten puls jí mohl pěkně šlehnout.. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:28 pm | |
| ???
To isté ako na Seikovej strane urobila aj na Kazuyovej. Akonáhle sa Kazuya priblížil, tlak ho brutálne postláčal na niekoľkých miestach a potom ho odhodila silná tlaková vlna do hrubého a pevného stromu. Seikovi to však tak trocha vyšlo, lebo to brnenie bolo úplne neznáme pre ňu... pulz ju trafil, až odletela niekoľko metrov, ale dopadla na nohy a kľudne tam dalej stála. Chlapec bol v bezvedomí, a tak ho zobrala do rúk. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:31 pm | |
| Kazuya
Dosť to bolelo ale ja som sa len smial... Ležal som pri strome.... a rehotal som sa. Ja som vedel, že ma nezabiješ!!!! hovoril som s rehotom. Si úbohá a slabá!!! | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: O tři roky později... Sun May 23, 2010 3:37 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Z mého plánu sešlo, nějak se mi do něj přimíchal párek kovbojů. Radši jsem zůstal skryt, ale velice mě udivilo, co vidím v jejích očích. Co to? kruhový tvar... Uživatel Rinneganu?... nevím, jestli je štěstí to vidět, nebo smůla na něj nerazit...
Naposledy upravil Memphisto dne Sun May 23, 2010 3:47 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: O tři roky později... | |
| |
|
| |
| O tři roky později... | |
|