Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:13 pm | |
| >Izashi
Elementál po tebe vystrelil veľkú vodnú guľu... Hneď po nej začal vystreľovať malé a rýchle, videl si to len vďaka Byakuganu, lebo boli kryté veľkou guľou... | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:16 pm | |
| Yoshiro
Tak nějak jsem se naštval.. Tasil jsem svoji legendární katanu a naplnil jí raitonovou chakrou.. Udělal jsem na jedné noze otočku a vší silou seknul do balvanu... Raiton je silnější než Doton.. Musel jsem jen doufat, že to výjde, protože pokud ano, tak se balvan totálně zničí. | |
| | | Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:17 pm | |
| Yoko
Mluvila o pomstě, a tak se mé oči změnili v oči dychtící po pomstě. Pche ví toho opravdu nějak moc, ale má pravdu. Pomstu chci. Postavali jsem se jako kdybych měla navrch. Chci pomstu, no a? Stejnak nevíš nic víc, než jen to co mám v hlavě. řeknu nadřazeným tónem. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:19 pm | |
| >Yoshiro
Vyšlo to... Balvan bol minulosťou... ale mal si odreniny. Bol si už len kúsok od miestnosti, v ktorej si videl tú chakru... | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:22 pm | |
| Izashi
Práve som bol nad chlapíkom vodným elementálom, keď po mne vystrelil... Zabodol som teda kunai do stropu a otočil sa na ňom o 180°, teda som sa dostal späť tam, odkiaľ som skočil... Vodné guľky teda narazili do stropu, čím spustili mini zával kamienkov na elementála... Aspoň tak som to plánoval...
Naposledy upravil Itachi dne Sun Jun 06, 2010 9:23 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:22 pm | |
| Kuchiriki
Naše srdce.. Je tak prázdné.. Nebo snad ne? .. Začala se smát.. Naše teta by tohle nechtěla .. Yoko 2 přišla k té prave a položila jí ruku na rameno..
Yoshiro
Vrátil jsem katanu do pouzdra.. Klusem jsem se rozběhl k tomu čemusi. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:29 pm | |
| >IzachiElementál však uskočil, poslal na teba menšiu vodnú vlnu, v ktorej boli aj kamene zo stropu... Teda bola dosť ničivá... ???Yoshiro došiel do miestnosti, kde som meditoval... Miestnosť bola osvietená fakľami... Yoshiro ma mohol pekne vidieť... - Spoiler:
Bol som v meditačnej polohe a mal som zavreté oči... Čo tu chceš? spýtal som sa ho bez toho, aby som otvoril oči... | |
| | | Medusa
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:30 pm | |
| Yoko
Má pravdu, ale copak je teď čas o tom všem přemýšlet? To mám jen tak nechat vraha mé tety běhat na svobodě?....NE! S odhodláním ve tváři jsem Yoko2 odstrčila ruku z mého ramene a ustoupila o krok dozadu. Kde je syn Mizukageho? Určitě o něm něco víš. Změnila jsem rychle téma. | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:33 pm | |
| Yoshiro
Když řeknu, že hledám Mizukageho syna, uvěříte mi? Zeptal jsem se.
Kuchiriki
To pro nás přece není důležité.. Nás ten kluk nezajímá... Řekla Yoko a pohladila ji po vlasech.. Jsme tak krásné.... Začala chodit okolo Yoko.. Ale.. Touto cestou nás čeká jen smrt....My se přece nechceme mstít.. Že ne? My nejsme vražedkyně.. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:37 pm | |
| ???
No... prečo nie. Ale prečo ho hľadáš tu? Tu sa Mizukageho syn nenachádza. hovoril som mu stále so zavretými očami. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 9:51 pm | |
| Yoko
Trochu jsem sebou škubla dozadu, když mě Yoko2 pohladila po vlasech. Co to sakra...? Yoko2 začala chodit kolem mě a říkat, že nejsme vražedkyně. Jen jsem odvrátila pohled do země na druhou stranu od ní. V očích jsem však měla aktivovaný byakugan. Co se tímhle hodláš dosáhnout? zeptám se, se stále odvráceným pohledem. | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:07 pm | |
| Yoshiro
No popravdě.. Tohle je první místo, do kterýho jsem píchl prstem na mapě.. Řekl jsem.. Jinak, díky za pěkný uvítání.
Kuchiriki
Nic.. Řekla nevinně. Jak daleko jsme schopny zajít, abychom zachránili někoho koho máme rády? | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:15 pm | |
| ???
Pousmial som sa nad jeho iróniou. Je to ochrana proti neželaným hosťom... Nevedel som, čo tu chcete. Mohli ste byť kľudne len ďalší otravní banditi... odpovedal som mu kľudne. A prečo vlastne hľadáte Mizukageho syna, keď ste z Konohy? spýtal som sa ho, pričom som ani raz neotvoril oči. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:21 pm | |
| Yoko
Podívám se na Yoko2. Měla bys vědět, jak daleko jsem schopná zajít, když o mně všechno víš jen pouhým pohledem do očí. | |
| | | Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:22 pm | |
| Izashi
Dopadol som trochu ďalej od blba... Musel som dostať takého vodného blba? Preblesklo mi hlavou... Keby vedel aspoň rozprávať... Ako som dopadol na zem som tiež videl, že blb uskočil môjmu útoku, uskočil dozadu, čoho som chcel využiť... Vytiahol som teda dva kunaie s visiacimi výbušnými bombičkami. Tie som hodil na pravú a na ľavú stranu na strope, vedľa blba... Boli neaktívne, teda nevybuchli... To už ale letela na mňa suiton vlna... Zaprel som sa do zeme, aby ma neodplavila a použil som zase klasický kaiten... To je môj posledný... Pomyslel som si, keď môj kaiten skoro ustál... Z úplne poslednej otočky kaitenu vyletel veľký fuuma shuriken na blba... Veľmi rýchlo (zrýchlený poslednou otočkou z kaitenu), bol to môj posledný fuuma shuriken čo som mal... Chcel som vidieť či blb dokáže tak rýchlo použiť jutsu alebo uskočí doprava, poprípade doľava... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:27 pm | |
| >Izashi
Elementál uskočil... doprava, z tvojho pohľadu doľava... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:29 pm | |
| Yoshiro
To není vaše starost.. Řekl jsem.. Bohužel vám nevěřím.. Budu se muset podívat dál.
Kuchiriki
To byla řečnická otázka.. Řekla.. Jeden z našich kamarádů brzo umře..Ten, se kterým jsme si večer povídaly..Bude ho škoda..Nemyslíš..? | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:31 pm | |
| Izashi
Zložil som pečať a zamenil sa za predtým hodený fuuma shuriken v momente, keď uskočil... Z mojej ruky vyletel kunai a odrezal bombičku, ktorá bola práve nad elementálom... Bombička mu teda spadla na hlavu, aktivovala sa a ... bum... Ja som dopadol dosť otočkovo na zem a čakal, či to malo efekt... Pokiaľ sa jeho chakra strácala, nebol to problém, ale pre istotu som si stal do klasického Hyuuga postoju... Všetko sa mi celkom darilo vďaka byakuganu... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:35 pm | |
| ???
Hm... vieš... si celkom drzý... povedal som mu. Síce som nevyzeral staršie od neho. Si mi tu momentálne vydaný na milosť, a si ešte aj drzý... hovoril som pokojne... Z ničoho nič som otvoril oči... To nemám rád. povedal som temne.
>Izashi
Elementál sa rozprskol po všetkých stenách... Proste bum. Zdalo sa, že si vyhral. Akurát vchod do miestnosti bol zavalený tým veľkým balvanom. | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:38 pm | |
| Izashi
Poobzeral som sa byakuganom, či nie je cesta inde resp. ďalej... Musel som teda zničiť nakoniec balvan, skúsil som to klasickými dvoma výbušnými lístkami... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:39 pm | |
| >Izashi
Zničilo to len kus balvanu... chcelo to väčši kaliber. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:41 pm | |
| Yoko
Když řekla, že to byla řečnická otázka, musela jsem se trochu pousmát a trochu zakroutit hlavou. Pak však Yoko2 pokračovala. Brzo umře. Projelo mi hlavou. Trhnu sebou a hodím na Yoko2 vystrašený pohled. Yoshiro? Proč by měl zemřít? Co to povídáš za nesmysly? zeptám se nechápavým hlasem. | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:42 pm | |
| Izashi
Zopakoval som to tak 5x... Väčší kaliber som mal iba v slipoch a ten som tasiť nemienil... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:49 pm | |
| Kuchiriki
Vlastně...Už asi umírá... Řekla.. Budeme smutné..?
Yoshiro
Já zase nemám rád, když se na mě někdo dívá jako idiot.. Řekl jsem výsměšně.. Ale působilo to dobrým dojmem... Jak dlouho jsi to nacvičoval? Tady to otevření očí? | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:52 pm | |
| ???
Ty máš čo hovoriť... ty sa s tým tvojím Sharinganom strapňuješ stále... odpovedal som mu chladne ale výsmešne. Dvere do miestnosti sa zavreli... Fakle sa rozhoreli o niečo silnejšie... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) | |
| |
| | | | Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness) » Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) » Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) » Charakter - Itachi , Itachi , Itachi... » Blackness
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|