Blackness
Počet příspěvků : 109 Registrován : 08. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Kai Akimichi Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Blackness Sun May 09, 2010 9:20 pm | |
| Meno : Adrián Pohlavie : Muž Vek : 15 Povaha: Neviem Obľúbený film : Kult Hákového kríža, The Punisher, Obľúbená hudba : Rock, Hard Rock, Metal, Heavy Metal, Linkin Park Obľúbené jedlo : Čokoľvek z kuracieho mäsa ktoré jem každý deň Obľúbené kapely : Linkin Park, Skillet, Daniel Landa, SoIl, Three Days Grace a mnohé ďalšie... Koníčky : Posilňovanie Rpg hrám asi 4 mesiace a dosť ma to baví Pokiaľ máte neaké otázky pýtajte sa | |
|
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Blackness Sun May 09, 2010 9:22 pm | |
| Hmmmm....
Adrian... ako Monk.
A teraz k veci... fajčíš , piješ? | |
|
Blackness
Moje RPG postava Jméno postavy: Kai Akimichi Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Blackness Sun May 09, 2010 9:34 pm | |
| Nepijem ani nefajčím pretože to znižuje tvorbu svalstva v tele a navyše Creatin svalstvo zavodňuje a alkohol odvodňuje čiže ho vlastne ani piť nemôžem | |
|
Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Blackness Sun May 09, 2010 9:41 pm | |
| Ok... Kedysi som mal na posilňovanie čas... To som bol ešte mladší... Teraz nemám... Neskôr snáď , na vysokej , budem mať... Ale je to dobre. Ja tiež nefajčím a nepijem (okrem likérov , ale to nie je pitie)
Musím sa ale opýtať , prší tam u vás? | |
|
Blackness
| Předmět: Re: Blackness Mon May 10, 2010 3:21 pm | |
| Uhm prší tu furt už mi to ide na nervy, normálne svieti slnko a prší to je blbosť... a u vás ? | |
|
Itachi
| Předmět: Re: Blackness Mon May 10, 2010 4:28 pm | |
| Tiež tu len prší... Týždeň a teraz už vlastne druhý... Človek aby to zabil... | |
|
Blackness
| Předmět: Re: Blackness Mon May 10, 2010 4:38 pm | |
| presne ani nemám chuť isť von... no čo už | |
|