Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:54 pm | |
| Izashi
Stále som nevedel čo kde a ako stojí svet... Prirodzene som sa snažil ten balvan zničiť a dostať sa odtiaľ, pokiaľ to išlo... | |
| | | Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:54 pm | |
| Yoko
Stále jsem na Yoko2 koukala nevěřícným pohledem. Ne, vůbec to nebude vadit. řeknu. Pak ji najednou chytím za jedno rameno. Druhou rukou vytáhnu kunai a strčím jí ho pod krk. Jasně, že to vadí. Kde je? řeknu a zeptám se tvrdým hlasem. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 10:56 pm | |
| >Izashi
Balvan si zničil... ale ukázala sa tam úplne iná chodba ako tá, ktorou si prišiel. | |
| | | Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:01 pm | |
| Izashi
Genjutsu? Napadlo ma. Zložil som teda pečať... Kai! Pokiaľ sa nič nestalo, tak som sa vydal onou chodbou, čo už sa dalo robiť... | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:04 pm | |
| Kuchiriki
Proč nás chceš zabít? Zeptala se smutným tónem. Vždyť jsme jedna duše.....Jedna mysl....Nezáleží nám na nikom..Chceme jen....A pouze.... Naší pomstu... Proč by nám měl v cestě stát nějaký kluk...Ať si umře.. Odejdeme odsud a pomstíme se..
Yoshiro
Beru to tak, že mi neustoupíš z cesty, co? Zeptal jsem se smířeně.. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:09 pm | |
| >Izashi
Musel si sa vydať tou chodbou... Vyzerala celkom nevinne...
???
Bohužiaľ nie... Ty si to chcel. povedal som mu kľudne. Stále som nevyšiel z meditačnej pozície. | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:15 pm | |
| Yoshiro
Dobře.. Složil jsem pečeť.. Zmizel jsem někam mimo.. Objevil jsem se asi 15 metrů od toho chlápka.. Vzal jsem kunai a naběhl na něj. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:20 pm | |
| ???
Žartuješ? spýtal som sa ho. Ani som nevstal... Len som natiahol ruku... A z nej vyšla červená chakra v podobe ruky, ktorá sa naťahovala a naťahovala smerom na Yoshira... | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:25 pm | |
| Izashi
Vydal som teda nevinnou cestičkou... A však išiel som behom... Vôbec sa mi nepáčilo, že bludím po meniacich sa cestičkách... Niekto to musel ovládať alebo tak... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:28 pm | |
| >Izashi
Cestička bola až príliš nevinná... Počul si (alebo videl si, ak máš Byakugan aktivovaný) za sebou svišťat kunaie. | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:33 pm | |
| Izashi
Kým som počul, tak bolo dobre... Byakugan som mal stále aktivovaný... Zase som si ale pripravil kunai do pravačky, ktorou som eliminoval blížiace sa kunaie, ktoré mi chceli dať headshot. Vlastne to záležalo od počtu, ak boli 3, tak som to jednou rukou vykryť stihol... Ak ich bolo viac, musel som siahnúť po shurikenoch, ktorými som ich odrazil... | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:35 pm | |
| >Izachi
A chodba sa zase tiahla a tiahla a tiahla... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:37 pm | |
| Yoshiro
Vyskočil jsem do vzduchu a hodil po něm kunai.. Byl jsem přímo nad ním.. | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:37 pm | |
| Izashi-sama
Chodba sa tiahla... Chcel som ju prejsť čo najrýchlejšie, ak to teda nebolo nejaké genjutsu dlhej chodby... Bežal som teda cez chodbu... Zaujímalo by ma, či aj ostatní blúdia po chodbách alebo bojujú... Prebehlo mi hlavou. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:41 pm | |
| ???
Ruka z chakry zmenila smer a odrazila kunai... Natiahol som druhú chakrovú ruku na miesto, kde by mal asi dopadnúť... Prvá chakrová ruka išla po ňom zozadu...
>Izachi-dono
A zase si počul kunaie... ale tentokrát si na jednom z nich videl výbušný lístok, iba vďaka Byakuganu. Bola to pasca určená na nepozornosť užívateľov... Veď prvé kunaie boli ľahké, tak druhe odrazia už automaticky... ale boom. | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:44 pm | |
| Izashi-otouto
Odrazil som tentokrát kunaie shurikenmi... Toto sú nejaké levely obtiažnosti? Prirodzene som si ale spadnuté kunaie a shurikeny pozbieral, nemal som ich totiž milión... Bežal som teda cez chodbu... dlhú a stále nič... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:52 pm | |
| Yoshiro
Padal jsem .. Padal.. Padal .... Raiton: Furuhasu! Ozvalo se asi metr za týpkem.. Padající Yoshiro se rozplynul.. Byl to klon, který jsem vytvořil po tom, co jsem použil Raiton: Shotto. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Sun Jun 06, 2010 11:58 pm | |
| ???
Z ničoho nič som vyskočil a uhol som sa Yoshirovmu jutsu... Takže ty si bol ten pravý... Cítil som tu dvoch, ale nevedel som, ktorý je ten pravý. povedal som mu pokojne. No... každopádne... Luskol som prstami... Vedľa mňa sa objavil ohnivý a vzdušný elementál... Ohnivý vyslal na Yoshira veľkú ohnivú guľu a vzdušný ju posilnil svojim fuutonom... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Mon Jun 07, 2010 12:05 am | |
| Yoshiro
Raiton: Shotto... Zmizel jsem a objevil se na druhé straně místnosti.. Začal jsem skládat podivné pečeťě.. | |
| | | Medusa
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Mon Jun 07, 2010 12:13 am | |
| Yoko
Už jsem ji nemohla poslouchat. Pořád jenom samé my, nás, nám, naše pomsta, ... Je to jen moje pomsta! zakřičím a stále ji držím pod krkem kunai. Yoshiro je můj kamarád a já ho rozhodně nenechám umřít! řeknu silným hlasem a uhodím Yoko2 do tváře. Takže? Kde je? | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Mon Jun 07, 2010 12:14 am | |
| ???
Elementáli na Yoshira vypálili ďalšiu gulu spojeného katonu a fuutonu... Ja som od nich uskočil... | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Mon Jun 07, 2010 12:38 am | |
| Kuchiriki
Mrtvý... Stejně jako všichni ostatní... Začala se smát.. Ale nám to nevadí! My chceme přece jen pomstu! Na ničem jiném nezáleží..
Yoshiro
Extrémně cool pohledem jsem se podíval na toho chlápka.. Pak jsem složil pečeť.. Raiton: Shotto.. A .. Zmizel jsem. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Mon Jun 07, 2010 12:44 am | |
| Yoko
UŽ SAKRA SKLAPNI! Zařvala jsem a měla jsem chuť jí dát znovu před pusu. Yoshiro jen tak neumře. | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Mon Jun 07, 2010 12:47 am | |
| Kuchiriki
Druhá Yoko padla na kolena a začala brečet.. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) Mon Jun 07, 2010 12:47 am | |
| ???
Zavrel som oči... Sústredil som sa len na chakru... Mal som schopnosť chakru cítiť... (teda bol som senzibil). Vycítil by som ho snáď hocikde, aj keby tam bol len sekundu... Okolo mňa sa zhromažďovala červená chakra... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) | |
| |
| | | | Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness) » Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) » Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) » Charakter - Itachi , Itachi , Itachi... » Blackness
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|