| 3 years later... | |
|
+5eliizabet Horox Itachi Nawaki Red 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: 3 years later... Wed May 19, 2010 9:38 pm | |
| Gojou
Inač toto je moj starý dobrý kamoš, povedal som nespúštajúc oči z nepriaťeľa no otočil som sa na veľkého niekolkometrového bojového medveďa Cayern. | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 3:08 pm | |
| Yoko
Trochu mě překvapil Toshirův hlas. Zněl jako kdyby to myslel vážně. Ne, já mu věřím. říkala jsem si v hlavě. Prohlédla jsem si bojového medvěda co přišel s Gojou, pak vrátila pohled na cizince a čekala nějakou odpověď. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 8:22 pm | |
| Daleko před Konohou se objevily dvě postavy..
Yoshiro
Pousmál jsem se.. Vidět znovu domov.. Vyvolávalo to ve mně zvláštní pocity. | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 8:24 pm | |
| Mitoshi Náhodou jsem se pousmál jako Yoshiro. Zvláštní co? zeptal jsem se ho Možná uvidíme i někoho známého.... né že bych teda chtěl... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 8:27 pm | |
| Yoshiro
Popravdě.. Tomu bych se radši vyhnul. Řekl jsem a z hlavy sundal kapuci. Pokusíme se to udělat co nejrychleji... Problém je jen v jedné věci, kterou bych asi měl vědět. Informace, které potřebuju jsou v archívu, který je přísně střežený.. Takže se asi boji nevyhneme. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 8:32 pm | |
| Mitoshi Nebo odlákáme pozornost.... řekl jsem a mírně se usmál Mimochodem, nemyslíš jsi že onáš už ví? | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 9:09 pm | |
| Yoshiro
Nepochybuju o Konoze.. Řekl bych, že pravděpodobně ano.. Ale nejspíš nás teď jen sledují. Na několika stromech kolem nás jsme mohli vidět pohyb.. Ale jen nepatrný. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 9:20 pm | |
| Mitoshi A slyšeli nás? zeptal jsem se zcela normálně | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 9:22 pm | |
| Ihira
Tak podme.... spoločne vás niečo naučím. Síce mám úplne iné schopnosti ako vy... ale na tom nezáleží. povedal som im s úsmevom a pomalým krokom vyrazil.
Sonn
Ach... na toto nie je.... čas. povedal pričom zvýraznil slovo čas. Mám vás zložiť na zem do... troch stotín, alebo... piatich? spýtal sa nezaujato. Vytiahol si rukáv, na ruke mal plno rôznych neznámych pečatí. | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 9:29 pm | |
| Izashi
Ok...Vyrazil som so senseiom... | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 9:29 pm | |
| Maki
Hai, sensei. Vyběhla jsem za sensei. Docela už se mi hodilo nějaký nový justu. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 9:59 pm | |
| Yoshiro
To bezpochyby.. Dodal jsem s úsměvem... Hned jak jsem to dořekl, kolem nás stálo asi 10 ninjů. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 10:03 pm | |
| Mitoshi Hmmm.... takže budeme bojovat? zeptal jsem se trochu zklamaně | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 10:14 pm | |
| Yoshiro
Předpokládám, že nás do Konohy jen tak nepustíte, když jste teď slyšeli, co plánujeme, že? Byli to ANBU z Konohy. Jste zatčeni.. Pro vlastní dobro byste radši neměli klást odpor. Otočil jsem se na Mitoshiho.. Formace C.. Jakmile jsem to dořekl, hodil jsem plášť na zem a rozběhl se proti Mitoshimu. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 10:19 pm | |
| Mitoshi V hlavě mi cvaklo a já se na ně podíval. Nastavil jsem ruce jakobych jsi to s nimi chtěl vyřídit stručně. Svým mrazivým pohledem jsem přejížděl z jednoho na druhého. | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 10:25 pm | |
| Yoko
Tři nebo pět vteřin?...To je moc rychlé a navíc ty pečetě......Tsch, sakra. Postavím se do pozice typickou pro klan Hyuuga. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 10:40 pm | |
| Yoshiro
Vyskočil jsem po Mitoshim a od jeho ramene jsem se odrazil do vzduchu.. Několik ANBU se na mě podívalo a prostě odignorovali Mitoshiho. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 10:50 pm | |
| Mitoshi Využil jsem toho že se dívali na Yoshira a zuřivě se po nich vrhl. Jak to bylo v plańu | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 10:54 pm | |
| Yoshiro
Mitoshi se s nimi mlátil na zemi.. Dva z těch ANBU ke mě přiskočili.. Udělal jsem ve vzduchu salto a v té rychlosti jsem jednoho z nich kopl do hlavy, přitom jsem se od něj i odrazil a tak se moje rychlost, kterou jsem letěl proti dalšímu s napřaženou pěstí, zvýšila. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 10:58 pm | |
| Mitoshi Z pouzdra jsem vytáhl dva kunaie, do každé ruky jeden, a začal sekat všude okolo sebe, resp. po ANBU. Tohle mi moc nenápadné nepříjde... | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: 3 years later... Thu May 20, 2010 11:17 pm | |
| Toshiro
Jen jsem se pousmál. "Bohužel pro tvoji smůlu jsem posledních pár let nedělal nic jiného než jen trénoval a to samé dělali moji přátelé." Řekl jsem a dal ruce z pečetě. "Hotovo." Řekl jsem a Yoko mohlo dojít, že je to to jutsu co jsem se naučil během zkoušek, to s těma kostěnýma destičkama pod kůží. "To jméno z tebe dostanu buď já nebo lidé z Konohy. Jo a aby jsi pak mohl říkat kdo tě porazil, mé jméno je Toshiro Kaguya a jsem budoucí Hokage." Řekl sjem sebejistě, usmál se a ukázal zdvyhnutý palec. | |
|
| |
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: 3 years later... Fri May 21, 2010 12:31 am | |
| Gojou
Pozrel som na Toshira a na tvár mi vyšiel úsmev uznania, do rúk som uchopil krásne naleštenú reťaz a začal ňou krútiť Cayern ideme na to! ...Hai! odpovedal a trošku ustúpil a znížil ťažisko na zadných labách | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: 3 years later... Sat May 22, 2010 3:18 pm | |
| Sonn
Zbytočne sa rozrušujú. Hlavne ten Kaguya. Kedže prišiel aj ten tretí, bude to trvať dlhšie... Viete prečo som sa pýtal na čas? usmial som sa a aktivoval Jutsu. Bola to len prvá fáza. To čo teraz pre nepriateľov bola jedna sekunda, pre mňa bolo desať sekúnd. Vyskočil som oproti tomu Hyuuga dievčaťu, a jednou čakrovou ranou ju zrazil na zem. Trvalo mi to asi sekundu... teda pre nich desať stotín. Nebolo možné sa tomu vyhnúť.
Ihira
Spoločne sme zašli na jednú z mnohých tréningových lúk. Z nedaľeko sa však ozýval vačší hluk, a ja som cítil že niečo je zle. Ehmm... čo sa tam deje? Izashi, pozri tam... | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: 3 years later... Sat May 22, 2010 3:22 pm | |
| Izashi
Vydýchol som si, keď sensei nariadil, aby som sa tam pozrel... Hai, sensei... Vydal som zo seba. Posledné roky, vlastne celý môj život ninju som sa niekde iba pozeral a nemal som preto na nič čas... Pozri sa tam, hen-tam... Preskúmaj to... Pomyslel som si a aktivoval byakugan, teda sa mi okolo očí objavili mini žilky.Zase som sa tam pozrel... a , čo som videl? | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: 3 years later... Sat May 22, 2010 3:40 pm | |
| Ihira
Izashi mohol uvidieť, ako niekoľko chuuninov bojuje proti nejakému riadne silnému shinobi. Bola tam Yoko, Toshiro, Gojou a ten neznámy muž... Tak... čo to tam je? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: 3 years later... | |
| |
|
| |
| 3 years later... | |
|