| Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Mon May 17, 2010 7:07 pm | |
| Yoshiro
Seděl jsem s řeky a pozoroval tekoucí vodu.. Přemýšlel jsem nad velmi důležitým tahem, který hodlám v brzké době provést. | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Mon May 17, 2010 7:17 pm | |
| Mitoshi Seděl jsem na kameni nedaleko Yoshira a pozoroval jsem ho. Už dlouho se mi dařilo blokovat Orochimara. Zkrátka mi bylo lépe | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Mon May 17, 2010 7:22 pm | |
| Hanzo
Pomalým krokom Hanzo došiel k Yoshirovi a Mitoshimu. Tak... už vás nemám čo naučiť... dal som vám základ, ktorý sa dá rozvíjať len vlastným úsilím, snažením a tvrdým tréningom. prehovoril rozhodne a pozeral na tečúcu rieku. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Mon May 17, 2010 7:42 pm | |
| Yoshiro
Arigato, Hanzo-sama... Řekl jsem a podíval se na něj... Chvíli jsem byl potichu.. Jak dobře jste znal mého otce..? | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Mon May 17, 2010 8:21 pm | |
| Mitoshi Nechal jsem Yoshira a Hanzoa ať si promluví. Byl to nejspíš osobní rozhovor | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Mon May 17, 2010 11:08 pm | |
| Hanzo
Dostatočne dobre, aby presne vedel lokáciu môjho úkrytu, ktorú ti neskôr prezradil tiež. O tomto mieste nevie nikto okrem Sasukeho. odvetil Hanzo zamyslene. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Mon May 17, 2010 11:29 pm | |
| Yoshiro
Dobře.. No... Tak to vypadá, že se dnes rozloučíme.. Řekl jsem.. Uklonil jsem se a znovu poděkoval. Arigato, Hanzo-sama. Pak jsem se zvedl.. Mitoshi... Jdeme.. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Mon May 17, 2010 11:42 pm | |
| Hanzo
Hanzo iba mierne uklonil hlavu. Nepovedal nič. Pozoroval ako odchádzate. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 7:33 am | |
| Mitoshi Vstal jsem a pomalu se vydal za Yoshirem Jsem vám vděčný za vše co jste mě naučil, Hanzo-sama řekl jsem mu Tak zase někdy příště... když jsem pochvilce znuděné chůze dohnal Yoshira tak jsem se ho zeptal Kam jdeme teď? | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 4:46 pm | |
| Yoshiro
Nasadil jsem si kapuci svého nového pláště. Byl černý, jen na zádech měl velký znak Uchiha klanu. Jdeme do Konohy... Potřebuju pár informací.. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 4:55 pm | |
| Mitoshi A co máš v plánu? Nechat se chytit nebo tam jen tak nakráčet? Nebo snad tajně vyzvídat? S tím znakem to.... moc nepůjde... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 4:57 pm | |
| Yoshiro
Nemusíme tam jít tajně...Nemyslím, že se nám postaví do cesty. Řekl jsem Mitoshimu přesvědčeně. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 5:00 pm | |
| Mitoshi Neříkám že se nám postaví do cesty, avšak pochybuji že nás nechají znovu odejít... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 5:58 pm | |
| Yoshiro
Budou muset.. Řekl jsem dost chladně.. Cesta se každým krokem zkracovala.. Avšak.. Stále byla dost dlouhá na to, abychom šli několik dní. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 6:32 pm | |
| Mitoshi Souhlasím.... a co tvoje matka? | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 6:38 pm | |
| Yoshiro
Bude lepší, když mě neuvidí.. Nechci jí to ještě víc stěžovat.. I když bych jí rád viděl. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 6:52 pm | |
| Mitoshi A sestru? zeptal jsem se znovu Nebyl jsem otravný, jen jsem chtěl mít všechno pěkně rozškatulkované a pěkně si připravit plán | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 8:36 pm | |
| Yoshiro
Akira by asi chtěla bojovat.. To bych nechal tobě.. Prioritní jsou ty informace.. Odpověděl jsem mu jednoduše. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 8:45 pm | |
| Mitoshi Boji bych se vyhnul určitě... Ale pohněme si.... řekl jsem abych nás trochu popohnal | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) Tue May 18, 2010 8:56 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) | |
| |
|
| |
| Síla a přátelství ( 3 years later - Yoshiro, Mitoshi - Guest - Hattori Hanzo) | |
|