Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Kirigakure no Sato - Stránka 4 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Kirigakure no Sato

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

Kirigakure no Sato - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 10:14 pm

kdosi

Usmál jsem se
Bejt tebou tak poslouchám pozorně protože ten kunai je otrávený... a dost silně...
A co se vás dvou týče tak vám navrhuju vrátit se domů, než budu nucen vás zabít...

řekl jsem
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Počet příspěvků : 221
Věk : 33

Moje RPG postava
Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 23

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 10:40 pm

Tadeyoshi Hamano

Ksóóó... otrávený?!... za jak dlouho.. bolestivě jsem se ušklíbl, jelikož jsem tak nějak tušil, že tohle je prostě průser. Asi bych se měl co nejrychleji vrátit do vesnice... pokud nechci natáhnout bačkory.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 11:20 pm

Shiroike Ryuuko

Podívala jsem se na Tadeyoshiho. Konožák je vyřízený... Otočila jsem hlavu k útočníkovi. Pozorně jsem se zadívala na čelenku. Takže past. Buď nás napadne při ústupu nebo chce, aby jsem se vrátili do vesnice a rozhálisi pověsti o zrádci. Spíše to druhé, ani se nesnažil skrývat svoji totožnost...

Senpai, jaký jsou rozkazy? Je tu někde schovaná záloha. Křečovitěji jsem sevřela kunai.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 11:53 pm

Tadeyoshi Hamano

Všiml jsem si pohledu Ryuuko... mluvil za vše. Povzdechl jsem si a dál sledoval počínání soupeře a čekal na odpověď kapitána.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

Počet příspěvků : 127

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 01, 2010 12:22 pm

Yamato Gaka

Druhá vnitřní bráno otevři se.Najednou jsem cítil obrovský nárust síly a chakry.Rychlostí,že mě takřka nebylo viděl jsem popadl Tadajoshiho i Shiroike.Potom jsem s nimi na ramenech běžel směrem od toho chlápa.Za sebe jsem hodil dvě kouřové bomby.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 01, 2010 1:35 pm

Shiroike Ryuuko

Než jsme se stihla vzpamatovat, tak senpai chňapl mě i Tadeyoshiho. Co to má znamenat? Ústup? Byla jsme zmatená. Senpai, kam běžíme?
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 01, 2010 1:37 pm

Ten ninja vás nepronásledoval...
Nebylo to v jeho zájmu...
Doufal že donesete zprávy Mizukagemu
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 01, 2010 3:04 pm

Tadeyoshi Hamano

Najednou se vedle objevil taicho, neuvěřitelnou rychlostí. Co to?! podovil jsem se. Ale to už kapitán držel mě i Ryuuko a uháněl s námi pryč od ninjy, který nás ovšem odmítl sledovat. Asi máme sloužit jako svědci... pomyslel jsem si, když mi v té chvíli vyjela do ruky pichlavá bolest... naštěstí zase po chvíli odešla, ale bylo to špatné znamení. Tohle není dobré... pomyslel jsem suše.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 01, 2010 3:21 pm

Yamato Gaka

Vběhl jsem s nimi do blízké jeskyně.Položil je oba na zem.Tadajoshi jak se cítíš???Teď si bude mysle že jsem běželi do vesnice.Spíše si to chtěl zajistit tím otráveným kunaiem.Asi vás dva pošlu do vesnice a já ho zatím budu sledovat.Řekl jsem.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 01, 2010 3:45 pm

Shiroike Ryuuko

Je to rozkaz? Zeptala jsem ne zrovna nadšeně. Nechtěla jsem utíkat. Byla jsem opravdu naštvané. Bylo mi jedno jestli je to zrádce nebo jen nějaká špína co se vydává za shinobiho z Kiri, prostě jsem ho chtěla zabít. Jak se opovažuje?!?
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 01, 2010 6:50 pm

Tadeyoshi Hamano

Pokud se nedostanu do vesnice, vypadá to se mnou bledě... Ryuuko je zcela jistě nadšená a zůstat tu nemůžu.
Klidně půjdu sám... řekl jsem do vesnice se dostanu... kdyžtak mě najdete ležet na cestě.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 02, 2010 12:58 pm

Yamato Gaka

Ne do vesnice vyrazí Ryuuko.Ty by jsi se tam nemusel dostat. Ryuuko popíšeš jim situaci a vezmeš sebou lékařského nninju.Mizukage s tebou možná pošle i další tým.Já s Tadeyoshim zůstaneme zde.Řekl jsem a přemýšlel nad tím co dudu dělat dál.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 02, 2010 1:04 pm

Kdosi

No koukám že jsem se nevyjádrřil jasně...
Měli jste se vrátit do Kirigakure....

ozval se hlas u ústí jeskyně...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 02, 2010 1:20 pm

Tadeyoshi Hamano

Ať žije logika taicho... neodpustil jsem si rýpnutí. Necháme běžet pouze Ryuuko, která do Kiri doběhne za nějaký čas... než jí přidělí zdravotníka a vrátí se sem, tak nás tento laskavý ninja zabije.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 02, 2010 1:28 pm

Xamato Gaka

Tadeyoshiho jsem nevnímal a odpověděl na has co se ozval u jeskyně.Ne jsme nějak přeslechli.O co ti jde???O boj jistě ne to by jsi mě nenechal odejít.Vytáhl jsem dva kusy ninja drátu a připevnil si je na ruce.Potom jsem vzal do ruky dva výbušné lístky.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 02, 2010 1:44 pm

Shiroike Ryuuko

Necháš mě projít? Jdu do Kiri nahlásit zrádce a dva mrtvý. Zeptala jsem se mile toho odporovaný podvodníka. Nemyslela jsem si, že by mi to prošlo, ale rozkaz je rozkaz. No co, aspoň to přežiju... Stejnak tu špínu někdo zabije...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 02, 2010 2:43 pm

Tadeyoshi Hamano

Ať žije laskavost! a týmová práce... pomyslel jsem si s pohledem na oba dva členy mého týmu.
Vypadal jsem strašně... únava těla při boji proti jedu byla značná. Vlasy byly rozházené a umělecký účes zmizel tatam... zjištění že se to v boji moc nehodí mě nepřekvapilo. A co čert nechtěl... už zase jsem měl zničené oblečení, naštěstí jen rukáv.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 05, 2010 9:36 pm

???

Jen si běž...
Chci aby se to "Mizukage" dozvěděl...

řekl jsem posměšně...
Hodlal jsem se zabavit na těch dvou druhejch...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 06, 2010 12:57 pm

Shiroike Ryuuko

Děkuji převelice, odpověděla jsem s úšklebkem. Nevěřila jsem, že mě nechá jen tak projít. Opravdu mám jít, snepai? Ujistila jsem se. Měla jsem pocit, že tu něco nesedí, ale velitelem byl senpai. Jeho slovo bylo pro tým zákon.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 07, 2010 12:32 am

Kazuya

Vybehol som bránou smerom k určenému miestu, podľa Mizukageho rozkazov.
Dal mi za úlohu pripojiť sa k tímu 23, ktorý mal misiu zistiť, čo sa stalo s týmom 34.
Zrejme rutinná misia... Nuda, nuda a znova nuda! Hmm!
Na tvári som mal znudený výraz...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 07, 2010 12:36 am

???

Nechal jsem jí odběhnout...
Cítil jsem ale že se blíží někdo další...
Rozhodl jsem se být opatrný
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 07, 2010 12:44 am

Kazuya

Oproti sebe som videl bežať nejakú kunoichi z Kirigakure.
Sakra... sakra... odniekial ju poznám... hmmm hmmm... ow yeah... krv krv... Hitman: Blood Money... Rape time!... Macko pú... Jo už vím! Bola to tá super-duper-hyper-extremna nacionalistka, ktorá neverila, že inde ako v Kiri existuje inteligentný život... A náhodou bola z tímu, do ktorého som sa mal pripojiť.
Hej hej! Ryuuuuuuko??????!?!?!?11!!! zavolal som na ňu a začal mávať všade okolo seba, aby si ma všimla.
Keď sme boli bližšie pri sebe, tak som zastavil a zasalutoval.
V mene mocnej Kiri sa mám pripojit k vášmu týmu... kde máš ostatných? hovoril som to spevavým hlasom ako nejaký farár v kostole a so supervážnou tvárou.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 07, 2010 12:51 am

Tadeyoshi Hamano

No skvěle... a co jako teď? optal se sám sebe v duchu... Ryuuko vážně zdrhla. Taicho... Kde ten vlastně je? vždyť ještě teď byl tady. Otočil jsem se a pozorně skenoval okolí, jelikož... sám se opravdu neubráním... zvláště zraněný, tak aspoň ať mám přehled.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 07, 2010 11:49 am

???

Tak to ukončím...
Mám tě zabít já rychle nebo otrava pomalu...

řekl jsem a vytáhl katanu
Byla na ní zaschlá krev...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 07, 2010 10:01 pm

Tadeyoshi Hamano

Byl bych pro otravu... navrhl jsem jen tak mimoděk... Přecijen čas je důležitý...
Ovšem... dříve než umřu... mohl by jsi mi osvětlit přesně co se tu stalo? snažil se "zablafovat".
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kirigakure no Sato
Strana 4 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Kirigakure no Sato (omluva)
» Mapa Kirigakure no Sato
» Volné téma v Kirigakure no Sato
» Obecné Info o Kirigakure no sato
» Kusogakure no Sato

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Kiri :: Hrací místnost-