| Kirigakure no Sato | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 10:14 pm | |
| kdosi
Usmál jsem se Bejt tebou tak poslouchám pozorně protože ten kunai je otrávený... a dost silně... A co se vás dvou týče tak vám navrhuju vrátit se domů, než budu nucen vás zabít... řekl jsem | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 10:40 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Ksóóó... otrávený?!... za jak dlouho.. bolestivě jsem se ušklíbl, jelikož jsem tak nějak tušil, že tohle je prostě průser. Asi bych se měl co nejrychleji vrátit do vesnice... pokud nechci natáhnout bačkory. | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 11:20 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Podívala jsem se na Tadeyoshiho. Konožák je vyřízený... Otočila jsem hlavu k útočníkovi. Pozorně jsem se zadívala na čelenku. Takže past. Buď nás napadne při ústupu nebo chce, aby jsem se vrátili do vesnice a rozhálisi pověsti o zrádci. Spíše to druhé, ani se nesnažil skrývat svoji totožnost...
Senpai, jaký jsou rozkazy? Je tu někde schovaná záloha. Křečovitěji jsem sevřela kunai. | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 11:53 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Všiml jsem si pohledu Ryuuko... mluvil za vše. Povzdechl jsem si a dál sledoval počínání soupeře a čekal na odpověď kapitána. | |
|
| |
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 01, 2010 12:22 pm | |
| Yamato Gaka
Druhá vnitřní bráno otevři se.Najednou jsem cítil obrovský nárust síly a chakry.Rychlostí,že mě takřka nebylo viděl jsem popadl Tadajoshiho i Shiroike.Potom jsem s nimi na ramenech běžel směrem od toho chlápa.Za sebe jsem hodil dvě kouřové bomby. | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 01, 2010 1:35 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Než jsme se stihla vzpamatovat, tak senpai chňapl mě i Tadeyoshiho. Co to má znamenat? Ústup? Byla jsme zmatená. Senpai, kam běžíme? | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 01, 2010 1:37 pm | |
| Ten ninja vás nepronásledoval... Nebylo to v jeho zájmu... Doufal že donesete zprávy Mizukagemu | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 01, 2010 3:04 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Najednou se vedle objevil taicho, neuvěřitelnou rychlostí. Co to?! podovil jsem se. Ale to už kapitán držel mě i Ryuuko a uháněl s námi pryč od ninjy, který nás ovšem odmítl sledovat. Asi máme sloužit jako svědci... pomyslel jsem si, když mi v té chvíli vyjela do ruky pichlavá bolest... naštěstí zase po chvíli odešla, ale bylo to špatné znamení. Tohle není dobré... pomyslel jsem suše. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 01, 2010 3:21 pm | |
| Yamato Gaka
Vběhl jsem s nimi do blízké jeskyně.Položil je oba na zem.Tadajoshi jak se cítíš???Teď si bude mysle že jsem běželi do vesnice.Spíše si to chtěl zajistit tím otráveným kunaiem.Asi vás dva pošlu do vesnice a já ho zatím budu sledovat.Řekl jsem. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 01, 2010 3:45 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Je to rozkaz? Zeptala jsem ne zrovna nadšeně. Nechtěla jsem utíkat. Byla jsem opravdu naštvané. Bylo mi jedno jestli je to zrádce nebo jen nějaká špína co se vydává za shinobiho z Kiri, prostě jsem ho chtěla zabít. Jak se opovažuje?!? | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 01, 2010 6:50 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Pokud se nedostanu do vesnice, vypadá to se mnou bledě... Ryuuko je zcela jistě nadšená a zůstat tu nemůžu. Klidně půjdu sám... řekl jsem do vesnice se dostanu... kdyžtak mě najdete ležet na cestě. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 02, 2010 12:58 pm | |
| Yamato Gaka
Ne do vesnice vyrazí Ryuuko.Ty by jsi se tam nemusel dostat. Ryuuko popíšeš jim situaci a vezmeš sebou lékařského nninju.Mizukage s tebou možná pošle i další tým.Já s Tadeyoshim zůstaneme zde.Řekl jsem a přemýšlel nad tím co dudu dělat dál. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 02, 2010 1:04 pm | |
| Kdosi
No koukám že jsem se nevyjádrřil jasně... Měli jste se vrátit do Kirigakure.... ozval se hlas u ústí jeskyně... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 02, 2010 1:20 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Ať žije logika taicho... neodpustil jsem si rýpnutí. Necháme běžet pouze Ryuuko, která do Kiri doběhne za nějaký čas... než jí přidělí zdravotníka a vrátí se sem, tak nás tento laskavý ninja zabije. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 02, 2010 1:28 pm | |
| Xamato Gaka
Tadeyoshiho jsem nevnímal a odpověděl na has co se ozval u jeskyně.Ne jsme nějak přeslechli.O co ti jde???O boj jistě ne to by jsi mě nenechal odejít.Vytáhl jsem dva kusy ninja drátu a připevnil si je na ruce.Potom jsem vzal do ruky dva výbušné lístky. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 02, 2010 1:44 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Necháš mě projít? Jdu do Kiri nahlásit zrádce a dva mrtvý. Zeptala jsem se mile toho odporovaný podvodníka. Nemyslela jsem si, že by mi to prošlo, ale rozkaz je rozkaz. No co, aspoň to přežiju... Stejnak tu špínu někdo zabije... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 02, 2010 2:43 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Ať žije laskavost! a týmová práce... pomyslel jsem si s pohledem na oba dva členy mého týmu. Vypadal jsem strašně... únava těla při boji proti jedu byla značná. Vlasy byly rozházené a umělecký účes zmizel tatam... zjištění že se to v boji moc nehodí mě nepřekvapilo. A co čert nechtěl... už zase jsem měl zničené oblečení, naštěstí jen rukáv. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 05, 2010 9:36 pm | |
| ???
Jen si běž... Chci aby se to "Mizukage" dozvěděl... řekl jsem posměšně... Hodlal jsem se zabavit na těch dvou druhejch... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 06, 2010 12:57 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Děkuji převelice, odpověděla jsem s úšklebkem. Nevěřila jsem, že mě nechá jen tak projít. Opravdu mám jít, snepai? Ujistila jsem se. Měla jsem pocit, že tu něco nesedí, ale velitelem byl senpai. Jeho slovo bylo pro tým zákon. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 07, 2010 12:32 am | |
| Kazuya
Vybehol som bránou smerom k určenému miestu, podľa Mizukageho rozkazov. Dal mi za úlohu pripojiť sa k tímu 23, ktorý mal misiu zistiť, čo sa stalo s týmom 34. Zrejme rutinná misia... Nuda, nuda a znova nuda! Hmm! Na tvári som mal znudený výraz... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 07, 2010 12:36 am | |
| ???
Nechal jsem jí odběhnout... Cítil jsem ale že se blíží někdo další... Rozhodl jsem se být opatrný | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 07, 2010 12:44 am | |
| Kazuya
Oproti sebe som videl bežať nejakú kunoichi z Kirigakure. Sakra... sakra... odniekial ju poznám... hmmm hmmm... ow yeah... krv krv... Hitman: Blood Money... Rape time!... Macko pú... Jo už vím! Bola to tá super-duper-hyper-extremna nacionalistka, ktorá neverila, že inde ako v Kiri existuje inteligentný život... A náhodou bola z tímu, do ktorého som sa mal pripojiť. Hej hej! Ryuuuuuuko??????!?!?!?11!!! zavolal som na ňu a začal mávať všade okolo seba, aby si ma všimla. Keď sme boli bližšie pri sebe, tak som zastavil a zasalutoval. V mene mocnej Kiri sa mám pripojit k vášmu týmu... kde máš ostatných? hovoril som to spevavým hlasom ako nejaký farár v kostole a so supervážnou tvárou. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 07, 2010 12:51 am | |
| Tadeyoshi Hamano
No skvěle... a co jako teď? optal se sám sebe v duchu... Ryuuko vážně zdrhla. Taicho... Kde ten vlastně je? vždyť ještě teď byl tady. Otočil jsem se a pozorně skenoval okolí, jelikož... sám se opravdu neubráním... zvláště zraněný, tak aspoň ať mám přehled. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 07, 2010 11:49 am | |
| ???
Tak to ukončím... Mám tě zabít já rychle nebo otrava pomalu... řekl jsem a vytáhl katanu Byla na ní zaschlá krev... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 07, 2010 10:01 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Byl bych pro otravu... navrhl jsem jen tak mimoděk... Přecijen čas je důležitý... Ovšem... dříve než umřu... mohl by jsi mi osvětlit přesně co se tu stalo? snažil se "zablafovat". | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kirigakure no Sato | |
|