| Kirigakure no Sato | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 11:06 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Všechno mám... všechno znám... na vše připraven... přemítal v duchu, když balil své zavazadlo. Rychle seběhl dolů, rozloučil se s rodiči a vykročil do ulice směr brána. Byla už téměř tma, takže jsem se divil, že vyrážíme ještě dnes. Budeme muset běžet přes noc, asi... utábořit se za vesnicí sensei snad neplánuje. Povzdechl si a bez myšlenek došel k bráně, kde už stála Ryuuko. Takže brána byl předpoklad více lidí. | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 11:10 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Podívala jsem se na nově příchozího. Nikdy jsme si nemyslela, že ho ráda uvidím, ale teď jsem ho opravdu ráda viděla. Nejsem v tom sama. Ale nic jsme na sobě nedala znát, ba naopak jsem po něm vrhla ještě vražednější pohled než minule, abych to zamaskovala. | |
|
| |
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 11:23 pm | |
| Yamato Kaga
Objevil jsem se u brány a na sobě jsem měl svůj samurajský oblek.Na pásku jsem měl dvě katany.Ke zadní strany dvě brašny a mezi nimi byly vidět 3 svitky.Zdravím!Takže vyrazíme??? | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 11:28 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Jsem zvědav, kdy tu potkám ninju, který proti mě nebude nic mít. přemítal poté, co si všiml megavražedného výrazu v tváři Ryuuko. Radši se otočil a dál jí nevěnoval pozornost. Nejdnou se ozval zvláštní zvuk a jak jsem mohl předpokládat "sensei" je zde... v plné... polní?. pomyslel sarkasticky. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 11:34 pm | |
| Yamato Gaka
Nemáme před sebou krátkou cestu takže jseme.Při přesunu se chovejte maximálně tiše!Řekl s nehezkým úsměvem ve tváři a potom vyběhl z brány. | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 23, 2010 12:24 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Proč mám poct, že se senpai dobře baví? Nějak jsem z toho neměla dobrý pocit a úsměv na senpaiově tváři mě v tom jenom utvrzoval. Hai, senpai, řekla jsem úsečně a vyběhla jsem za senpaiem. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 25, 2010 10:52 pm | |
| Yamato Gaka
Jen jsem mávl rukou na znamení odchodu a rechle vyběhl z brány.Běželi jseme po kamenité cestě smětem k lesům.V tuhle dení dobu nebyla mlha tak hustá takže sem se mohli vidět i na delší vzdálenost. Tahle cesta bude dlouhá.Musíme se někde utábořit.Řekl bych že se utáboříme někde v lese.Čili nejdřív za tři hodiny. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 25, 2010 11:21 pm | |
| Vaše výprava začala dobře... Počasí vám přálo Byla to ale vaše první mise a ty nedopadali dobře... | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 26, 2010 7:23 pm | |
| Yamato Gaka
Běželi jste po skalnaté stráni.Cesta tudy nebyla příjemná.Mohla se na nás utrhnou lavina kamení a ani samotná cesta nebyla nic moc.Museli jsme skákat z kamenu na kámen.Jsem zvědav jak to dopadne.Má první mise byla naprosté jatka.Doufám,že to tady nebude stejné. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 26, 2010 8:09 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Temto bylo vysoké, ale dalo se hravě zvládnout. Tak jo... tak jo... už s eto blíží... má první mise v Kiri. Doufejme že bude úspěšná. přemítal jsem v mysli, sledujíc co nejbystřeji okolí. Byl krásný den, až moc krásný. Jen škoda že je mírně rozladěn misí. Po chvilce jsme se ocitli v drobném lesíku. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 26, 2010 8:40 pm | |
| Shiroike Ryuuko
První mise... Snad budem mít víc štěstí než rozumu.... Ale to by nebylo zas tak velký číslo. Ušklíbla jsem se. Byla jsem v pozoru, šli jsme na místo, kde se stranil tým. Přesto jsem si vychutnávala krásu přírody. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Tue Apr 27, 2010 12:26 pm | |
| Byli jste v oblasti kde zmizel druhý team... Nic ale nenapovídalo že by tu byla nějaká bitva nebo tak něco... Vše vypadalo normálně... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed Apr 28, 2010 9:41 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Dorazili jsme do oblasti, kde byla naposledy zaznamenána činnost druhého týmu. Mojí první myšlenkou bylo okamžité rozdělení a pátrání... alespoň pomocí klonu. Měli bychom začít postupně prohledávat okolí a objevit stopy. navrhnul jsem poměrně jasnou věc, zbytku týmu. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 29, 2010 4:48 pm | |
| Po krátkém ohledání místa se našlo několik stop..... Několik odřenin na stromech vypovídalo o boji se zbraněmi Také v trávě byl zašláplý jeden shuriken... žádné známky použití jutsu... | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 29, 2010 6:02 pm | |
| Yamato Gaka
V hlavě jsem si začal představovat situaci.Takže řekl bych že zde bojovali maximálně 3 ninjové.Jeden nich měl meč.Řekl bych že jeden z ninju byl zřejmě udeřen a spadnul na kmen stromu.Ninja s mečem se ho poté pokusil seknout.Jelikož nevidím na stromu krev zřejmě se to nepodařilo,ale stopa meče tady je.Ninja u co spadl na ten strom zřejmě po útočníkovi hodil shuriken.Zdá se mi že to tady,ale někdo uklidil.Řekl jsem znepokojeným se výrazem,protože mi bylo jasné,že když to tam někdo uklidil bylo to dlouho plánované.Nebylo to jen nějaké nevinné přepadení. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 29, 2010 8:28 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Kolik členů měl ten tým? Zeptala jsem se zmateně. Myslela jsem, že měl 3 členy... Pokud byly naše domněnky správné, znamenalo by to, že tým bojoval mezi sebou a pak ještě někdo uklidil stopy. Zrádce? | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 29, 2010 8:48 pm | |
| Ya,ato Gaka
Vím asi na co narážíš,ale nemuseli bojovat všichni na jednom místě.Z hlediska útoku je pokud máte více cílů lepší rozdělit si je a pak zaútočit ve větším počtu.Vždy jen na jeden cíl.Další cíle,ale nejdřív musíte odlákat.Tyto techniky se často používají právě při přepadu.Řekl jsem bez výrazu.Potom jsem vytáhl z brašny černý pytlíček,který byl zavázán hnědou růží. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 29, 2010 9:04 pm | |
| Yamatova analýza byla celkem dobrá Pravděpodobně tam ale bojovali spíše 4 než 3... To se ale nedalo moc poznat... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 5:27 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Hmmm... uvažuje poměrně správně, když budu vycházet z jeho řešení... ale pokud by bojovali mezi sebou, byl ninja-zrádce buď šílenec, nebo skutečně silnější než zbytek. Spíš bych řekl, že se tu utkalo čtyři a více lidí... zrádce musel mít jistotu... proto věřím v komplice, či více.... možnost přečíslení je vždy taktická a psychická výhoda. Teď mě jen napadá otázka... proč? Přemýšlel jsem potichu a brouzdal zrakem po okolí. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 6:30 pm | |
| Z uvažvání tě vytrhlo jak něco prosvištělo vzduchem... Přímo do týla ti mířil kunai | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 6:40 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Náhle něco prořízlo vzduch... Co to? zeptal jsem se v duchu a otočil jsem hlavu. V polovině mé trasy jsem zahlédl kunai, který se řítil přímo na mě. A sakra! zařval jsem v mysli a co nejrychleji se snažil uhnout. Pozdě... kunai byl moc rychlý a vytvořil mi nehezkou ránu na rameni, jak jsem se snažil uhnout. V letu jsem se chytil za rameno a přistál na zemi v bolestné grimase. Ovšem neváhal jsem, na jedné noze jsem se otočil o třetinu kruhu, vytáhl tři shurikeny a mrštil je do místa odkud přilétl kunai. Vím, bylo to naivní, ale za pokus nic nedám. Tak už je to tu... pomyslel jsem, když jsem čekal na výsledek mého rádoby útoku.
Naposledy upravil Memphisto dne Fri Apr 30, 2010 7:01 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 6:53 pm | |
| Někdo vyskočil z koruny stromů... Vyhnul se kunaiům a uskočil stranou... Těn někdo měl na hlavě čelenku Kirigakure...
Kdosi
Čekal jsem že Mizukage někoho pošle, ale on poslal děti... No tím to bude lehčí.... řekl ten někdo | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 8:52 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Jak jsem očekával shurikeny minuly... ale alespoň jsem mohl vidět totožnost útočníka. Takže Kiri? zradil svou vesnici... Postavil jsem se do obranného postoje, ikdyž jsem si moc šancí nedával. Ohlédl jsem se kolem... nikde jsem neviděl kapitána a Ryuuko. Ikdyž nerad... doufám že jsou v pořádku... pomyslel si, ovšem hned se zase začal věnovat pozornost soupeři. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 9:04 pm | |
| Yamato Gaka
Zajímavé!!!Řekl jsem se zaujetím a potom mi do tváře naběhl šílený výraz. Takže si spolu budeme hrát jo??? Musíme vybrat příhodnější místo k boji.Když jsou všude okolo stromy,může se kdykoli ukrýt. Snažil jsem se rukou naznačit ústup na výhodnější pozici a doufal jsem že mě pochopily. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri Apr 30, 2010 9:30 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Cha, měla jsem pravdu. Jeli ovšem ta čelenka pravá, nebo jen součást pasti, kdyby se nám podařilo přežít. Senapi mával na ústup. Vytáhla jsme kunai a pevně ho sevřela. V obrané pozici jsem začala couvat směrem k místu, který naznačoval senapi. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kirigakure no Sato | |
|