Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Kirigakure no Sato - Stránka 3 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Kirigakure no Sato

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Memphisto

Memphisto

Počet příspěvků : 221
Věk : 33

Moje RPG postava
Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 23

Kirigakure no Sato - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 22, 2010 11:06 pm

Tadeyoshi Hamano

Všechno mám... všechno znám... na vše připraven... přemítal v duchu, když balil své zavazadlo. Rychle seběhl dolů, rozloučil se s rodiči a vykročil do ulice směr brána. Byla už téměř tma, takže jsem se divil, že vyrážíme ještě dnes. Budeme muset běžet přes noc, asi... utábořit se za vesnicí sensei snad neplánuje. Povzdechl si a bez myšlenek došel k bráně, kde už stála Ryuuko.
Takže brána byl předpoklad více lidí.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 22, 2010 11:10 pm

Shiroike Ryuuko

Podívala jsem se na nově příchozího. Nikdy jsme si nemyslela, že ho ráda uvidím, ale teď jsem ho opravdu ráda viděla. Nejsem v tom sama. Ale nic jsme na sobě nedala znát, ba naopak jsem po něm vrhla ještě vražednější pohled než minule, abych to zamaskovala.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

Počet příspěvků : 127

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 22, 2010 11:23 pm

Yamato Kaga

Objevil jsem se u brány a na sobě jsem měl svůj samurajský oblek.Na pásku jsem měl dvě katany.Ke zadní strany dvě brašny a mezi nimi byly vidět 3 svitky.Zdravím!Takže vyrazíme???
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 22, 2010 11:28 pm

Tadeyoshi Hamano

Jsem zvědav, kdy tu potkám ninju, který proti mě nebude nic mít. přemítal poté, co si všiml megavražedného výrazu v tváři Ryuuko. Radši se otočil a dál jí nevěnoval pozornost.
Nejdnou se ozval zvláštní zvuk a jak jsem mohl předpokládat "sensei" je zde... v plné... polní?. pomyslel sarkasticky.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 22, 2010 11:34 pm

Yamato Gaka

Nemáme před sebou krátkou cestu takže jseme.Při přesunu se chovejte maximálně tiše!Řekl s nehezkým úsměvem ve tváři a potom vyběhl z brány.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeFri Apr 23, 2010 12:24 pm

Shiroike Ryuuko

Proč mám poct, že se senpai dobře baví? Nějak jsem z toho neměla dobrý pocit a úsměv na senpaiově tváři mě v tom jenom utvrzoval. Hai, senpai, řekla jsem úsečně a vyběhla jsem za senpaiem.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeSun Apr 25, 2010 10:52 pm

Yamato Gaka

Jen jsem mávl rukou na znamení odchodu a rechle vyběhl z brány.Běželi jseme po kamenité cestě smětem k lesům.V tuhle dení dobu nebyla mlha tak hustá takže sem se mohli vidět i na delší vzdálenost. Tahle cesta bude dlouhá.Musíme se někde utábořit.Řekl bych že se utáboříme někde v lese.Čili nejdřív za tři hodiny.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeSun Apr 25, 2010 11:21 pm

Vaše výprava začala dobře...
Počasí vám přálo
Byla to ale vaše první mise a ty nedopadali dobře...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:23 pm

Yamato Gaka

Běželi jste po skalnaté stráni.Cesta tudy nebyla příjemná.Mohla se na nás utrhnou lavina kamení a ani samotná cesta nebyla nic moc.Museli jsme skákat z kamenu na kámen.Jsem zvědav jak to dopadne.Má první mise byla naprosté jatka.Doufám,že to tady nebude stejné.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 26, 2010 8:09 pm

Tadeyoshi Hamano

Temto bylo vysoké, ale dalo se hravě zvládnout.
Tak jo... tak jo... už s eto blíží... má první mise v Kiri. Doufejme že bude úspěšná. přemítal jsem v mysli, sledujíc co nejbystřeji okolí. Byl krásný den, až moc krásný. Jen škoda že je mírně rozladěn misí.
Po chvilce jsme se ocitli v drobném lesíku.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 26, 2010 8:40 pm

Shiroike Ryuuko

První mise... Snad budem mít víc štěstí než rozumu.... Ale to by nebylo zas tak velký číslo. Ušklíbla jsem se. Byla jsem v pozoru, šli jsme na místo, kde se stranil tým. Přesto jsem si vychutnávala krásu přírody.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeTue Apr 27, 2010 12:26 pm

Byli jste v oblasti kde zmizel druhý team...
Nic ale nenapovídalo že by tu byla nějaká bitva nebo tak něco...
Vše vypadalo normálně...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeWed Apr 28, 2010 9:41 pm

Tadeyoshi Hamano

Dorazili jsme do oblasti, kde byla naposledy zaznamenána činnost druhého týmu. Mojí první myšlenkou bylo okamžité rozdělení a pátrání... alespoň pomocí klonu.
Měli bychom začít postupně prohledávat okolí a objevit stopy. navrhnul jsem poměrně jasnou věc, zbytku týmu.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 29, 2010 4:48 pm

Po krátkém ohledání místa se našlo několik stop.....
Několik odřenin na stromech vypovídalo o boji se zbraněmi
Také v trávě byl zašláplý jeden shuriken...
žádné známky použití jutsu...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 29, 2010 6:02 pm

Yamato Gaka

V hlavě jsem si začal představovat situaci.Takže řekl bych že zde bojovali maximálně 3 ninjové.Jeden nich měl meč.Řekl bych že jeden z ninju byl zřejmě udeřen a spadnul na kmen stromu.Ninja s mečem se ho poté pokusil seknout.Jelikož nevidím na stromu krev zřejmě se to nepodařilo,ale stopa meče tady je.Ninja u co spadl na ten strom zřejmě po útočníkovi hodil shuriken.Zdá se mi že to tady,ale někdo uklidil.Řekl jsem znepokojeným se výrazem,protože mi bylo jasné,že když to tam někdo uklidil bylo to dlouho plánované.Nebylo to jen nějaké nevinné přepadení.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 29, 2010 8:28 pm

Shiroike Ryuuko

Kolik členů měl ten tým? Zeptala jsem se zmateně. Myslela jsem, že měl 3 členy... Pokud byly naše domněnky správné, znamenalo by to, že tým bojoval mezi sebou a pak ještě někdo uklidil stopy. Zrádce?
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 29, 2010 8:48 pm

Ya,ato Gaka

Vím asi na co narážíš,ale nemuseli bojovat všichni na jednom místě.Z hlediska útoku je pokud máte více cílů lepší rozdělit si je a pak zaútočit ve větším počtu.Vždy jen na jeden cíl.Další cíle,ale nejdřív musíte odlákat.Tyto techniky se často používají právě při přepadu.Řekl jsem bez výrazu.Potom jsem vytáhl z brašny černý pytlíček,který byl zavázán hnědou růží.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 29, 2010 9:04 pm

Yamatova analýza byla celkem dobrá
Pravděpodobně tam ale bojovali spíše 4 než 3...
To se ale nedalo moc poznat...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 5:27 pm

Tadeyoshi Hamano

Hmmm... uvažuje poměrně správně, když budu vycházet z jeho řešení... ale pokud by bojovali mezi sebou, byl ninja-zrádce buď šílenec, nebo skutečně silnější než zbytek. Spíš bych řekl, že se tu utkalo čtyři a více lidí... zrádce musel mít jistotu... proto věřím v komplice, či více.... možnost přečíslení je vždy taktická a psychická výhoda. Teď mě jen napadá otázka... proč?
Přemýšlel jsem potichu a brouzdal zrakem po okolí.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 6:30 pm

Z uvažvání tě vytrhlo jak něco prosvištělo vzduchem...
Přímo do týla ti mířil kunai
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 6:40 pm

Tadeyoshi Hamano

Náhle něco prořízlo vzduch... Co to? zeptal jsem se v duchu a otočil jsem hlavu. V polovině mé trasy jsem zahlédl kunai, který se řítil přímo na mě.
A sakra! zařval jsem v mysli a co nejrychleji se snažil uhnout. Pozdě... kunai byl moc rychlý a vytvořil mi nehezkou ránu na rameni, jak jsem se snažil uhnout. V letu jsem se chytil za rameno a přistál na zemi v bolestné grimase. Ovšem neváhal jsem, na jedné noze jsem se otočil o třetinu kruhu, vytáhl tři shurikeny a mrštil je do místa odkud přilétl kunai. Vím, bylo to naivní, ale za pokus nic nedám.
Tak už je to tu... pomyslel jsem, když jsem čekal na výsledek mého rádoby útoku.

Naposledy upravil Memphisto dne Fri Apr 30, 2010 7:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 6:53 pm

Někdo vyskočil z koruny stromů...
Vyhnul se kunaiům a uskočil stranou...
Těn někdo měl na hlavě čelenku Kirigakure...

Kdosi

Čekal jsem že Mizukage někoho pošle, ale on poslal děti...
No tím to bude lehčí....
řekl ten někdo
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 8:52 pm

Tadeyoshi Hamano

Jak jsem očekával shurikeny minuly... ale alespoň jsem mohl vidět totožnost útočníka. Takže Kiri? zradil svou vesnici... Postavil jsem se do obranného postoje, ikdyž jsem si moc šancí nedával.
Ohlédl jsem se kolem... nikde jsem neviděl kapitána a Ryuuko.
Ikdyž nerad... doufám že jsou v pořádku... pomyslel si, ovšem hned se zase začal věnovat pozornost soupeři.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 9:04 pm

Yamato Gaka

Zajímavé!!!Řekl jsem se zaujetím a potom mi do tváře naběhl šílený výraz.
Takže si spolu budeme hrát jo???
Musíme vybrat příhodnější místo k boji.Když jsou všude okolo stromy,může se kdykoli ukrýt.
Snažil jsem se rukou naznačit ústup na výhodnější pozici a doufal jsem že mě pochopily.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 9:30 pm

Shiroike Ryuuko

Cha, měla jsem pravdu. Jeli ovšem ta čelenka pravá, nebo jen součást pasti, kdyby se nám podařilo přežít. Senapi mával na ústup. Vytáhla jsme kunai a pevně ho sevřela. V obrané pozici jsem začala couvat směrem k místu, který naznačoval senapi.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kirigakure no Sato
Strana 3 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Kirigakure no Sato (omluva)
» Mapa Kirigakure no Sato
» Volné téma v Kirigakure no Sato
» Obecné Info o Kirigakure no sato
» Kusogakure no Sato

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Kiri :: Hrací místnost-