| Kirigakure no Sato | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 9:24 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Nespouštěkla jsem z toho kluka oči a snažila si vybavi, kdy jsem ho potkala. V obchodě, na ulici, na akdemii.... Nic. Nevybavila se mi jediná věc. Něco tu nehrálo. Není to on? Ten přivandrovalec? Důkladně jsem si ho prohlídla. Ne. Vypadá příliš normálně. Pohled mi utkvěl na jeho vlasech. I když... Co to je? Že by... | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 9:31 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Stále jsem cítil v zádech pohled té dívky. Nějaká zvědavá... jsou tu poměrně zvláštní lidé. oddechnul si a zamyslel se. Jsem zvědavý kdo jsou ti týmový kolegové... ikdyž z toho jak tamhleta kouká, bych si mohl tipnout a nepřekvapilo by mě, že je to ta Ryuuko... uchechtl se v duchu. | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 9:34 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Nevydržela jsem to a přišla k tomu neznámému klukovi. Musím to zjitit... Stoupala jsem si mu do výhledu. Kdo seš? Zeptala jsem se nepřátelským tónem. | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 9:47 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Najednou mě cosi předběhlo a postavilo se mi do zorného pole. Uviděl jsem tu černovlasou dívku, která na něj hleděla nepřátelskýma, modro/šedýma očima a s vyštěknutou otázkou. Jak otravné... zamručel jsem a podíval jsem se na ní. Oddychl jsem si a Tadeyoshi Hamano | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 9:51 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Na obličeji se mi na chvíli mihl údiv s vyděšením. Zadívala jsem se na něj chladným pohledem. No potěš kostě... Otočila jsem se na patě a vrátila se na lavičku. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 9:55 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Co tohle mělo být? ptal jsem se sebe... Takhle jsem nehodlal nechat a chtěl jsem vysvětlení. Přišel jsem k lavičce. A ochotná říct mi své jméno jste? zeptal se pasivním tónem. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 10:04 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Hmm... Ne. Řekla jsem domýšlivě. Ať žeji týmová práce. Otráveně jsem se podívala. Shiroike Ryuuko, řekla jsem i přes předchozí prohlášení. Ať to není on... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 10:19 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Takže týmový partner.... hádám, že tady spolupráce nebude fungovat. Otočil se a beze slova se vydal na odchod. Na chvíli se ovšem zastavil, otočil se a poděkoval. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 10:33 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Nechápavě jsem na něj zírala. Za co děkuje? Nebyla jsem si jistá jestli je to výsměch nebo urážka, ale nechala jsem to plat. Bylo zbyteční vyvolávat něco tady a teď. Času ještě bude dost. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun Apr 18, 2010 10:58 pm | |
| Nové teamy se měli podle vývěsky postupně stavovat za Mizukagem který jim dával instrukce... Mizukage rád dělal věci sám, měl v nich potom přehled Byl to další duvod proč jeho system fungoval dobře... | |
|
| |
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 6:18 pm | |
| Yamato Gaka
Áááá co to je já a kapitán???Tuhle znám,ale kdo je tenhle kluk jeho jméno jsem ve vesnici nikdy neslyšel.No nevadí zjistím potom.Potom jsem přešel do budovy Mizukage a tam čekal na svůj tým.Měl jsem na sobě svůj zářiví obleček s brněním.Čekal jsem na lavečce na chodbě u Mizukageho kanceláře. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 6:39 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Šla jsem do kanceláře Mizukageho, jak se ode mě očekávalo. Vzala jsem si jednoduché šaty ke kolenům, které měli dost volnou sukni, abych mohla dobře bojovat. Na nohy jsme si vzala tenisky, protože ninjovské boty mi nepřirostli k srdci. Došla jsem k lavičce na ktré seděl senpai a přisedla si. Zdravím, senpai, řekla jsem. Pak jsem se na chvíli zarazila. Nebo vám mám říkat taicho? Zeptala jsem se s předstíraným zájmem. Nevíte něco o tom klukovi? Zeptala jsem se už skutečně zvědavě. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 6:48 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Po pár hodinách strávených doma jsem se vydal k budově Mizukageho. Byl už podvečer a slunce pomalu zalézalo za obzor. Matně osvětlovalo obláčky mlhy, které byly v této vesnici více než běžné. Kráčel jsem líně ulicemi Kiri a sem tam se pozorně podíval do některé z výloh. Byla pravda že Kiri je vojenská vesnice, ale za páté mizukage se vesnice změnila k nepoznání. Bohužel tento řád postupně uvadá a znovu se Kiri vrací do vojenského času. Jsem zvědavý kdo je ten sensei... dal jsem si ruce za hlavu a pokračoval v chůzi, dokud jsem bedorazil k největší budově ve vesnici. Pomalu jsem přicházel ke kanceláří, když jsem si všiml toho týpka z dopoledne, vedle kterého seděla ta fůrie Ryuuko... To snad ne... zasténal jsem v duchu. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 7:06 pm | |
| Yamato Gaka-> Shiroike Ryuuko
Podíval jsem se na ni a ukázal na prstech nejdřív číslo jedna a pak i číslo dva.
Yamato Gaka->Tadeyoshi Hamano
To jsi ty???co tady děláš jsi snad ty ten neznámí mladík???Otázal jsem se ho znuděně. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 9:19 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Hodila jsem po nově příchozím jeden ze svých nepřátelských pohledů. Otočila jsem se zpátky na senpaie. Senpai, to bylo zkoušení z matiky nebo odpověď? Zeptala jsem se po popuzeně. Vůbec jsem mu nerozuměla. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 10:36 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Fůrie se zle podívala... ignoroval jsem tu arogantní a předsudkem danou emoci a radši odpověděl tomu klukoj v... v... jak jsem se tak na to díval, nedokázal jsem určit název jeho zvláštního oděvu. Přemýšlím nad blbostmi... pozastavil se náhle sám nad sebou. No... nejspíše to tak bude. radši odpověděl neutrálně. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 10:50 pm | |
| Yamato Gaka
Znuděně jsem se na Shiroike podíval a řekl.To znamenalo že mi můžeš říkat taicho i senpai.Je mi to jedno.Potom jsem se zase otočil na Tadeyoshiho.Tak to bude sranda.Lehce jsem se usmál.Tak to je hezké.Teď půjdeme k Mizukage sama.Přišel jsem ke dveřím zaklepal jsem a potom vešel. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 11:26 pm | |
| Mizukage
Ozvalo se souhlasné zamruční... Mizukage, sotva 25ti letý mladík seděl na křesle, nohy na stole a točil Kunaiem na prstě.. Fajn fajn vy jste team... 23? že? optal jsem se | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon Apr 19, 2010 11:38 pm | |
| Yamato Gaka
Hai Mizuke sama jsem záložní tým 23.Já jsem kapitán tohoto týmu mé jméno je Yamato Gaka.Čekám na vaše rozkazy.Uctivě jsem se uklonil a pak se zase zadíval na Mizukageho. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Tue Apr 20, 2010 6:11 pm | |
| Mizukage
Takže funkce vašeho teamu budou, hlavně z počátku mise podpůrné... Vaše první mise bude celkm jednoduchá... Včera se měl z mise vrátit team 34 ale nevrátil se Byli na rutinní prohlídce severních oblastní Chci abyste je našli... řekl Mizukage bez emocí... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed Apr 21, 2010 7:15 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Mizukage je tedy naprostý sympaťák. pomyslel jsem si při phledu na jeho samolibí výraz. Jako podpůrný tým? a hned takováhle mise? začal jsem znovu přemýšlet o důležitějších věcech. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 7:39 pm | |
| Yamato Gaka
Rozkaz vyrazíme co nejrychleji.Po těchto slovech jsem odešel z kancelářa a venku čekal na zbytek. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 10:32 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Omluvte mě, řekla jsem a vyšla ven za senpaiem. Jaký jsou vaše rozkazy, taicho? Zeptala jsem se zcela bez zájmu a sedla si zpátky na lavičku. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 10:51 pm | |
| Yamato Gaka
Mé rozkazy jsou jdi se připravit za půl hodiny vyrážíme!!!Potom jsem se podíval na nebe. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu Apr 22, 2010 10:58 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Hai, taicho, řekla jsem a utekla domů naházet věci do tašky přes rameno, co nosím na mise. Popadla svitky, zbarně a pár věcí z ledničky. To by jse měli. Vyběhla jsme z domu, ale v půli cesty jsem se zarazila. Kam mam sakra jít? Ať žije dobrá organizace. Bystře jsme usoudila, že nejčastější místo setkání je před branou. V naději, že senpai není velký inovátor, jsem se vydala před bránu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kirigakure no Sato | |
|