Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Kirigakure no Sato - Stránka 5 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Kirigakure no Sato

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
tbc99

tbc99

Počet příspěvků : 127

Kirigakure no Sato - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeFri May 07, 2010 11:17 pm

Yamato Gaka

Co kdybychom se spolu pobavili my dva a toho mladíka nechali být.Byl jsem připraven na útok jen jsem hi potřeboval dostat co nejdál od jeskyně.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 4:37 pm

Kazuya

(ellizabet tu nie je, môže dopísať potom)

Nó... Ryuuko mi oznámila situáciu... nechal som ju teda bežať ďalej do Kiri a sám som sa vybral k tej jaskyni, ktorú mi popísala.
Boli tam Yamato, Tadeyoshi, a aj ten zradca, o ktorom Ryuuko hovorila.
Skočil som k nim
Vitajte drahí, drahí priatelia!!! privítal som ich a zasmial sa dosť divným smiechom.
Vy!!! ukazal som na Yamata a Tadeyoshiho... Som vaša posila dokončil som tichým hláskom, ktorý znel trocha psychopaticky...
Ty!!! ukázal som na zradcu... Kto si?
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 4:52 pm

Yamato Gaka

Kazuyo ty jsi tady ještě chyběl,ale tvá pomoc se mi teď hodí.Už zase!Povzdychl jsem si a potom jsem zapřemýšlel.Nevyvolám svých 10 mečů,ale vytvořím 10 klonů které proměním pomocí henge.Aktivoval v sobě druhou chakra bránu.Vchod do vesnice byl celkem velký takže jsem popadl Tadeyoshiho a rychlostí blesku jsem vystřelil z jeskyně a objevil se u Kazuya.Tadeyoshiho jsem položil na zem a připravil jsem se k boji.Kazuya jsi pořád stejný sadista jako za mlada???Otázal jsem se ho a potom jsem se začal dívat na toho zrádce.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 4:58 pm

Kuja

Óó... nie nie... ja som sa zmenil... hovoril som tichým hláskom...
Som ešte väčší sadista!!! zareval som na plné hrdlo a začal som sa rehotať.
Spoiler:
Vytiahol som si kunai...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Počet příspěvků : 221
Věk : 33

Moje RPG postava
Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 23

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 6:55 pm

Tadeyoshi Hamano

Kdo to je? pomyslel jsem zmateně... jelikož... já tu umírám a oni si tam sedí a klábosí.
Možná bych se měl vydat za Ryuuko a jít do vesnice.... navrhl jsem...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 7:01 pm

Kazuya

Hmm? Och... ty si otrávený, vieš o tom??? spýtal som sa ho a rozrehotal som sa.
Zohol som sa k nemu.
Tento jed, čo ti prúdi v krvi, ťa zabije asi tak do 15tich minút... spôsobuje veľké bolesti, rozhlad orgánov, vypadávanie očí a impotenciu hovoril som potešeným hlasom.
Dotkol som sa jeho rany... Toshi mohol cítiť vo svojom tele nejaké divné prúdenie... a vtedy mu z rany začal vytekať len jed, pričom jeho krv ostávala vovnúri...
Škoda, že si s mojej dediny... povzdychol som si.
Trvalo to asi minútu, a Toshi mal odstránený všetok jed z tela.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 8:24 pm

Tadeyoshi Hamano

Ano, pro tvojí informaci o tom vím. Ale nehodlám zůstávat na jednom místě s taichoem a ještě s psychopatem. usmál jsem se.
Náhle se začal přibližovat... pomalu sáhl na ránu a z ní začal vytékat jed.
Co to? podivil jsem se....
Není tohle nějako moc jednoduché? optal jsem se zvědavě.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 8:28 pm

Kazuya

Čo chceš, aby som ti to tam vrátil??? spýtal som sa a zarehotal som sa.
Toshi mal už všetok jed odstránený, takže by mal normálne stáť aj všetko...
Postavil som sa a pozrel na toho zradcu.
A teraz si na rade ty!! povedal som a znova som sa rozrehotal... vidina pekného mučenia...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 8:31 pm

Tadeyoshi Hamano

Tvoje věc... ale vzhledem k tomu, že mi to momentálně dost ulehčilo bytí, tak se přikláním spíše nechat to venku...
Zvláštní člověk to je. A... Zase psychopat... pomyslel si. Existuje v Kiri někdo normální? položil si pro sebe řečnickou otázku.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 9:23 pm

Yamato Gaka

Podíval jsem se na něj s vražedným výrazem.Tadeyoshi my jsme naprosto normální a za to,že ty jsi nenormální nemůžeme.Chápu,že jsi z jiné vesnice,ale tvé hloupé poznámky už nehodlám tolerovat.Potom jsem začal Kazuyovi šeptat do ucha.Budeme bojovat hned a nebo si ho odvedeme na nějaké hezčí místo???Protože já budu potřebovat chvíli na přípravu.Zašeptal jsem mu do ucha.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 9:45 pm

Kazuya

Keď Yamato nadával Toshimu, tak som sa iba uškŕňal... Zrejme bude hádka... ja rád hádky... hehehehe...
Nó... mne je to celkovo jedno, som prispôsobivý človek... len chcem, aby poriádne trpel... hehehehheeee... hovoril som potichu, a priam som sa dusil smiechom... Už som si chcel vychutnávať, ako z neho vyteká krv, ako má tvár skrivenú od bolesti, ako hrozne trpí...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 9:54 pm

Tadeyoshi Hamano

Vidím že Kiri má vlastní úroveň normálnosti... ano ve vaších očích jste normální... bohužel... větší genjutsu jsem neviděl. usmál jsem se na něj... Ten kdo ho vyvolal, musí být pekelně silný. dodal jsem směrem k Yamotovy... Mimochodem... shinobi by měli tedy bojovat... a né jen kecat o tom, jak bojovat budou... to se ho tak bojíš ? že si troufáš na přímou konfrontaci jen s posilou ? která je očividně schopnější než ty. pokračoval jsem.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 10:23 pm

Yamato Gaka

Mohl bych taktéž nejdřím zabít tebe nebo ještělíp tě nechat umřít!!!Řekl jsem mu a připravil si ty kouřové bomby.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 10:26 pm

Kazuya

Iba som sa potichu smial na ich hádke...
Tak to je tímová spolupráca povedal som potešene
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 10:30 pm

Yamato Gaka

Taky si myslím,že je skvělá.Ta jeho zbrklost ho jednou zabije a já doufám,že to bude dnes.Budeš se moci dívat Kazuyao.Řekl jsem a do druhé ruky chytil svitek.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 10:33 pm

Kazuya

Ooh, ano ano, smrrť... povedal som ako v tranze a znova som sa rozrehotal.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 10:35 pm

Tadeyoshi Hamano

Zbrklost taicho? ptal jsem se posměšně... Zatím nebyla příležitost být zbrklý... a... klidně mě zabijte... ale tak nějak nevím, jaqk by se Mizukage tvářil na to, že vaše první mise selhala a on přišel o jednoho ninju.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 10:46 pm

Yamato Gaka

Jak se můžeš vůbec ozývat.Zradil jsi svou vesnici.Jak můžu vědět,že nezradíš i nás.Já bych svou vesnici zradit nemohl.Má hrdost by mi to nedovolila.Takže bych mu to lehce vysvětlil.Potom jsem svitek lehce porozhalil a řízl si do prstu.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 10:57 pm

Kazuya

Fakt som sa na nich len dobre bavil... Nebolo nič lepšie, ako sledovať hádajúcich sa ľudí, ako si vzájomne každým slovom ubližujú... heheheheheeeeee....
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeSun May 09, 2010 11:01 pm

Tadeyoshi Hamano

Zradit... zradit... usmíval se v duchu.
Konohu miliju stejně jako Kiri. Důvod pro odchod z Konohy byl mírně jiný, než ty asi tušíš... jenže to tvá palička asi ještě nezjistila...
Nějaký chunin z Kiri ho momentálně nemohl rozhodit z klidu.
Mimochodem... támhleten milý pán nejspíše čeká... ukázal směrem k nepřátelskému ninjovy.
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeWed May 12, 2010 3:56 pm

Yamato Gaka

Tadayoshiho už si přestal všíma a soustředil se jen na nepřítele.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeWed May 12, 2010 5:55 pm

Shiroike Ryuuko

Běžela jsem zpátky do Kiri. Potkla jsem hnědovlasího mladíka. Měl na oblečení uvázanou čelenku s znakem Kiri. Další zrádce? Sáhla jsme do pouzdra pro kunai, ale zarazila jsem se. Jakej zrádce by si tak blbě uvázal čelenku? Podívala jsem se pozorněji. Byla jsem si jistá, že jsem ho viděla. Ano, to je ten psychopat. Čím víc krve, tím více jeho psychopatického smíchu.
Co to děláte, Kazuya-senpai, poslední slovo jsem výsměšně protáhla.Posílal ho mizukage. Nebyl čas na zdržování, tak jsem jen zběžně popsala situaci a běžela dál do Kiri.
Po dlouhém běhu jsem s vyplazeným jazykem stála pře kanceláří mizukageho a zaťukala jsem na dveře jeho kanceláře. Vtrhal jsem dál bez čekání. Věděla jsem, že mě čeká trest, ale na to neb čas. Mizukage-sama máme problém. Vykřikla jsem a chvíli sípala. Shiroike Ryuuko, člen záložního týmu 23, mise byla zjisti, co se stalo s týmem 34. Jedním dechem jsem se představila. Dorazili jsem na místo určení, ale napadl nás ninja s čelenkou se znakem naší vesnice. Měl až příliš velkou snahu, abych dorazila k vám a řekla vám o tom.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeWed May 12, 2010 9:05 pm

Arami Hasoki

Usmál jsem se a přede mnou se objevil nějaký genin...
Slušně zmlácený...
Tak co? Už mám vaši pozornost?
řekl jsem a přiložil mu katanu ke krku...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeWed May 12, 2010 9:12 pm

Kazuya

Hehehe... HAHAHA... zasmial som sa a pohľad sa mi hneď zmenil na chladný...
Aj keby si ho zabil, je mi to jedno... povedal som a tvár sa mi skrivila do úškrnu.
Život nejakého genina mi bol ukradnutý, kľudne mohol byť aj z Kiri...
Návrat nahoru Goto down
tbc99

tbc99

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitimeWed May 12, 2010 9:14 pm

Gaka Yamato

Takže jo jsem připraven.Nejdříve musím,ale zjistit co vlastně umí.Potom jsem si přidřepl na zem.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure no Sato   Kirigakure no Sato - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kirigakure no Sato
Strana 5 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Kirigakure no Sato (omluva)
» Mapa Kirigakure no Sato
» Volné téma v Kirigakure no Sato
» Obecné Info o Kirigakure no sato
» Kusogakure no Sato

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Kiri :: Hrací místnost-