| Kirigakure no Sato | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 11:28 pm | |
| Kazuya
Najhoršie na tom bolo, že som nevedel, či ho moje kunaie trafili alebo nie... Ak ho trafili, je s najväčšou pravdepodobnosťou mŕtvy... Moja krv je jeden z najmocnejších jedov, ktorý do pár minút človeka zabije... Sadol som si na zem a prekrížil som si ruky. Nebavím sa... povedal som urazene. Chcem krv! | |
|
| |
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 11:34 pm | |
| Yamato Gaka
Vidím že jsi vážně pořád stejný.Konstatoval jsem a potom začal truchlit nad svými zničenými meči.Ještě že nezničil mém posvátné meče. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 11:37 pm | |
| Zafoukal studený vítr a v pozadí se prohnalo kolečko špíny... Genin byl zraněný a omámený, možná pod nějakým genjutsu... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 14, 2010 12:00 am | |
| Kazuya
Hm... ani ty si sa moc nezmenil, čo? poznamenal som smerom k Yamatovi. Tú polomŕtvolu genina som totálne ignoroval, bol mi ukradnutý... Chcel som len krv | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 14, 2010 1:06 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Jed si bral co zasel... Zemřu v třinácti jen kvůli tomu že banda šílenců má prožízlou hubu. Náhle jsem si uvědomil že podobné manýry se musí změnit. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 14, 2010 4:59 pm | |
| Yamato Gaka
Jen jsem přikývl na znamením souhlasu s tím,že jsem stále stejný. Nakonec jsem vstal a rukou naznačil,že bychom měli najít noví úkryt. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 14, 2010 5:53 pm | |
| Kazuya
Hmm... ak sa nemýlim, neskončila týmto tá vaša misia? Mali ste zistiť, čo sa stalo s tym týmom 65917728156751... vlastne s týmom 34. To ste zistili. Goodbye, sayorana, konec misie povedal som. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 14, 2010 7:38 pm | |
| Yamato Gaka
Já jsem velitel a já taktéž budu vydávat rozkazy.Což znamená,že zůstáváme.Tím co udělal mě vyzval k boji a já neuteču to mi mám hrdost nedovolí.Řekl jsem s vážným obličejem. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Fri May 14, 2010 8:21 pm | |
| Kazuya
Hmm... Otrávene som naňho pozrel. Táto misia bola pre mňa nuda, keďže tu nebol nikto slabý, koho by som mohol mučiť... Platí zákon väčšiny! Toshi, ostaneme, alebo sa vrátime? povedal som Toshimu milo... Len som dúfal, že povie, že odídeme, keďže som mal doma jedného rozpitvaného zaživa... a pred jeho smrťou som ho chcel ešte trocha mučiť... | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 15, 2010 12:49 am | |
| Tadeyoshi Hamano
Ale jo... půjdeme... ozval jsem se... Mise skončila... a tohle by bylo neuposlechnutí rozkazu. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 15, 2010 10:42 am | |
| Kazuya
Joo!!! Začínam ťa mám rad, kamoško! zareval som šťastne na Toshiho. Taaak ideme, pitva zaživa čaká... ehm, vlastne nič... ^.^" povedal som a vykročil som smer Kiri. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 15, 2010 12:28 pm | |
| Yamato Gaka
Nikam se nejde!Já jsem velitel a já rozhodnu kdy půjdeme. Řekl jsem s šíleným výrazem v obličeji.Pokud někdo z vás odejede budete prohlášeni za zrádce a posléze zabiti lovci ninju! Nemohu je nechat odejít,protože má hrdost mi nedovolí utéct.Pokud mám zemřít tak v boji se silným protivníkem,protože to je dobrá smrt. Má ještě někdo nějaké námitky???Kazauy co myslíš,že by na to co děláš doma ve sklepě řekl Mizukage?Kiri je sice tvrdá vesnice,ale to co provádíš je protizákonné i v Kiri. Potom jsem položil ruce na své meče a zavřel na chvíli oči.Po chvilce jsem je zase otevřel a čekal na jejich odpověď.Tušil jsem co odpoví,ale byl jsem plně připraven prosadit si svou. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 15, 2010 1:35 pm | |
| Kazuya
Rozrehotal som sa. Mizukage mi tých idiotov sám dáva, sú to väzni, odsúdenci na smrť, a Mizukage chce aby trpeli!!! povedal som mu s rehotom. Vyložil som si toho genina na chrbát. Rob si čo chceš... ja sa vraciam späť do dediny, tento genin potrebuje nemocnicu... prípadne aspoň márnicu. povedal som Yamatovi. Aspoň mám dobrú výhovorku A ty Toshi... pripoj sa ku komu chceś. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 15, 2010 3:00 pm | |
| Yamato GakaVytáhl jsem malí svitek a kousl si do prstu.Poté jsem ze svitku vyvolal orla. Vytáhl jsem další svitek a na něj napsal. - citace :
チーム23 水影様は、代わりに私たちの使命で狩猟チームを送ってください。私たちは一つ忍者の裏切りを発見した。 チームのリーダーヤマトの画家。
(Tým 23. Mizukage-sama prosím o vyslání loveckého týmu na místo naší mise .Zjistili jsme zradu jednoho z ninju. Velitel týmu Yamato Gaka.) Leť do Kiri a předej vzkaz.Řekl jsem a poté se otočil zase na ostatní. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 15, 2010 3:05 pm | |
| Kazuya
Faaajn, ako chceš, tak tu toho genina necháme nech skape, mne je to jedno, ale zodpovednosť za to berieš ty, ty idiot! nakričal som na Yamata rozhorčene a hodil som genina na zem. Aké sú vaše rozkazy, ó veľký majste "Ja viem všetko najlepšie"? opýtal som sa ho ironicky. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sat May 15, 2010 3:15 pm | |
| Genin se pomalu probíral... Jak ninja zmizel tak se přerušilo i jeho genjutsu... Nevypadalo to, že se hodlá vrátit | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 16, 2010 9:09 pm | |
| Yamato Gaka
Genjutsu pominulo už je moc daleko. Ve vzteku jsem bouchnul pěstí do země a poté zařval.Já si tě najdu!!!!Potom jsem chytnul chlapce a přehodil si ho přes rameno. Tak jseme! Řekl jsem sklesle a vydal se směrem k vesnici. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 16, 2010 9:15 pm | |
| Kazuya
Hmm... napokon je vždy po mojom... pomyslel som si spokojne a vyrazil som za Yamatom. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Sun May 16, 2010 9:22 pm | |
| Yamaro Gaka
Ve vesnici požádám Mizukage-sama,aby mi povolil přidat se k loveckému komandu. Se skloněnou hlavou jsem pokračoval dále do vesnice. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Mon May 17, 2010 4:59 pm | |
| Team dorazil do vesnice... Mizukage byl naměko z toho, že jste mu zachránili syna... To se projevilo tak, že řekl "vaše mise byla úspěšná" většinu teamu seřval za to že přišli pomalu nebo pozdě... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kirigakure no Sato | |
|