| Kusogakure no Sato | |
|
+7Hospi eliizabet Misman Sakura-chan Aspire Mike Red 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:16 pm | |
| Travnatá vesnice se opravdu hodně rozšířila. Svojí velikostí se klidně mohla rovnat Konoze. Někteří žasli, konečně někde ve světě.. Jiným to bylo úplně jedno..
Yoshiro
No..Co teď? Zeptal jsem se.. Shion na mě koukla.. No vy se půjdete ubytovat.. Já a ostatní vás půjdeme zapsat. Buďte připravení.. Už dneska bude pravděpodobně první zkouška.. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:19 pm | |
| Kuja
Kde budeme bývať a s kým budeme bývať? opýtal som sa tej Shion, či ako sa to volala... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:21 pm | |
| Shion
Vidíte tu velkou budovu, na které je napsáno "ubytovna pro účastníky Chunínksých zkoušek" ? Ukázala Shion na asi největší budovu v Travní. Tak tam. | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:21 pm | |
| Toshiro
Se sklopenou hlavou jsem kráčel dál bez zastavení, protože jsem věděl, že zkouškama neprojdu jelikož jsme viděl co Mitoshi umí a jen jsem si představil co umí Yoshiro a dělalo se mi zle. Poslední dobou toho na mě bylo opravdu moc. Moc přátel jsem neměl, sensei se o mě nezajímal a ani jsem neměl nějakou silnou techniku jako ostatní. Spíše jsem byl podle sebe pro smích všem lidem a furt mě napadaly samé šaptné nápady typu "vrácení do Zvučné." nebo "prostě jen tak zmizet.". | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:22 pm | |
| Kuja
Asi nemáme samostatné izby, čo? opýtal som sa znova. | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:23 pm | |
| Sachiko
A je to tu... Znova na mňa prišla tá nálada. Strach zo skúšky vo mne vrel. Netušila som ako dopadnem, netušila som s kým budem bojovať ak sa do súbojov dostanem.. nevedela som vôbec nič a to ma desilo. Úsmev sa mi vyparil z tváre. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:28 pm | |
| Shion/Yoshiro
Měli by vás tam rozdělit do pokojů. Řekla Shion.. To už jsem ale vyrazil k budově.. Kráčel jsem jako kdyby mi to tam patřilo. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:30 pm | |
| Kuja
Whatever... povedal som a vykročil som s ostatnými... Hm... rozdelia nás podľa týmov a hádka bude na svete... | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:33 pm | |
| Mitoshi Rozhlížel jsem se po Kuso. Byůa opravdu velká. Teda na to co jsem čekal. Mířil jsem přímo k ubytovně. Jeslti byla první zkouška ještě dnes, chtěl jsem se co nejvíce připravit
Raizen A my jdeme za vůdcem. Nezačal si už říkat Kusokage? zeptal jsem se s úsměvem | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 9:39 pm | |
| Maki
Byla jsem docela nervozní. Zvláště po tom co jsem viděla Mitoshiho techniku. První zkouška už dneska a já byla stále nepřipravená. Vydala jsem se směrem k ubytovně, abych ještě měla čas si něco přečíst o jednom justu, který mě zaujalo v nějaké staré příručce. | |
|
| |
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:01 pm | |
| Gojou
No architektúra nič moc, čo povieš Ai??, tiež si myslím tss a to si hovoria veľká dedina, cestou som videl Sachiko ako jej opadol úsmev tak som skočil pred ňu s bláznivou grimasou, prstami som si natlačil uši do predu, predklonil som krk, skrížil oči, a šialene sa usmial od ucha k uchu "Ahoj ja som dumbo!" trapas, ale tak aspoň ju to rozsmeje | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:04 pm | |
| Sachiko
Keď som pozrela na Gojoua, skoro som umrela. Hneď som sa chytila za brucho a válala smiechom po zemi až mi tiekli slzy. T...Tak...To.to.. je..na mna moc. Sotva som sa vykoktala cez ten smiech. Vďaka Gojou. Pomyslela som si a ďalej sa rehotala na zemi. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:07 pm | |
| Yoshiro - Spoiler:
Přesně jako Sasuke na obrázku jsem hleděl na Goujoua.. Stál jsem na místě jako opařený... | |
|
| |
Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:09 pm | |
| Gojou
So spokojným pohľadom a smiechom som pozeral na Sachiko .Dobráá praca...povedal spokojne Ai.ja viem zašepkal som, a hned ma lepšie zahrialo pri duši, aspoň niečo dobre dokážem pomyslel som si | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:10 pm | |
| Kuja
Keď som si všimol Yoshirov výraz, len tak mimovoľne som pozrel, že čo ho tak prekvapilo... Pozeral som na Gojoua s jedným nadvihnutým obočím... A to som si myslel, že nikto divnejší ako ja v úlohe Emperora Palpatina byť nemôže... | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:14 pm | |
| Sachiko
Ešte asi 3 minúty som sa válala smiechom. Hiroko prišla ku Gojouovy a vďačne sa pritúlila. Posadila som sa a utrela si slzy. Ďakujem Gojou, je mi hneď lepšie. Usmiala som sa ako som len najviac vedela. Neviem prečo na mňa vždy príde depresia, keď pomyslím na skúšky.. Popierala som svoj strach z nich, ale hlboko v duši som si to minimálne priznávala. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:15 pm | |
| Yoshiro
Otočil jsem se na jedné noze a zase zmizel v dálce.. Přišel jsem jako první k ubytovně. Chvíli jsem se rozhlížel.. Bylo tam docela narváno.. Posadil jsem se na lavičku, stejně jsem musel čekat na vele-slavnou delegaci z Konohy.. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:18 pm | |
| Gojou
Sadol som si vedla nej a začal úprimnú debatu ja ho mám tiež... pozrel som hore do slnka, no Ai ho nemá, on vomňa verí a ja v neho., neboj to zvládneme, a aj keby hodnosť neurčuje skúsenosť, náš Hokage ako genin porazil obávanú Akatsuki, ako genin bol jeden z najsilnejších ninjov vo svete, tak to si pamätaj, hodnosť je iba hodnota vytvorená podľa druhých, no to čo máš v sebe, to nevidia a to je to najdoležitejšie, ide o teba | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:19 pm | |
| Kuja
Prišiel som hneď po Yoshirovi... sadol som si na kraj lavičky, čo najďalej od všetkých a rozmýšľal som o svojich neveselých veciach... | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:21 pm | |
| Maki
Přišla jsme před ubytovnu a přisedla jsem si ke skupince lidí, co měla naše čelenky. Jedním z nich byl i Yoshira. Jeměn jsem kývla jeho směrem. | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:24 pm | |
| Mitoshi Přišoural jsem se k ubytovně a hledal nějaký seznam lidí s pokoji nebo něco takového. Prostě abych se mohl ubytovat | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:27 pm | |
| Ikita
Stále nahnevaná som rýchlym krokom došla k ubytovni, kde už sedeli niektorí genini. Sadla som si od nich čo najdalej a zamračene pozorovala okolie. Skúšky ma až tak nezaujímali.. vôbec mi nešlo o to ich prejsť... aj tak mám v pláne odísť za Suzuki... | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:28 pm | |
| Sachiko
Vlastne.. Máš pravdu. Usmiala som sa. Vieš akú výhodu by sme z Hiroko získali, kebyže nás všetci podceňujú? Povedala som smelo a pozrela na Hiroko. Popravde, nečakám že tie skúšky spravím na prvý krát. Ani v škole mi to bohvie ako nešlo, ale budem optimista a budem veriť že nejako z Hiroko prejdeme. Usmiala som sa na Goujoua a pohladkala Hiroko. Myslím že by sme mali ísť, pozrieť sa na naše izby. Povedala som na koniec a postavila sa. Ešteže ťa mám v týme Gojou. Neviem čo by som bez teba robila. | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:32 pm | |
| Toshiro
Došel jsem k ubytovně a jen si prohrábnul vlasy rukou a oklepal se. Proč si sakra tak nevěřim?! Zařval jsem an sebe v mysli a zatnul pěst. Jsem jediný z klanu Kaguya co žije a já si nijak nevěřim! Dál jsem na sebe řval. S timhle přístupem se nikdy kage nebo nejlepším nestanu! Budu na sobě makat až jednou budu lepší než nějaký Uchiha! Dotkl jsme se prsty čelenky. Pro Iruku se stanu Chunninem! | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Mon Apr 26, 2010 10:34 pm | |
| Yoshiro
Na kývnutí od Maki jsem odpověděl mávnutím ruky.
K Mitoshimu přiskočila nějaká kunoichi z Kuso.. Co hledáš, mladý muži? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kusogakure no Sato | |
|