| Kusogakure no Sato | |
|
+7Hospi eliizabet Misman Sakura-chan Aspire Mike Red 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 6:26 pm | |
| Ikita
Blbosti robia... to je ich... poznamenala som zamračene. Akira ma už len svojím príchodom naštvala, a potom ešte ked bojovali... znechutili mi jedlo. Mávla som rukou a odchádzala od ramenu... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 6:27 pm | |
| Ren
Nic se nedělo.. V čem je tvoje síla, Toshiro..? Zeptal se znovu hlas senseie. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 6:27 pm | |
| Kuja
Ikita odchádzala... Hm... skvelé... pomyslel som si smutne. Bez nálady som dojedol ramen. | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 9:06 pm | |
| Toshiro
"Síla? Asi v rukách." Řekl jsem a podrbal se na hlavě. "Ikdyž asi nemyslíte fyzickou." Dodal jsem a zamyslel se. "Asi má největší síla zpočívá v odhodlání." Řekl jsem a soustředil se. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 9:44 pm | |
| Ren
Sensei se objevil před Toshirem a položil mu ruku na čelo..
Toshiro byl najednou uprostřed Konohy... Malý chlapec před ním kráčel po ulici.. Na tváři měl smutný výraz.. Lidé se na něj dívali přes prsty.. Banda dětí v jeho věku proti němu vyběhla a začala po něm házet kameny. V tom se před něj někdo postavil.. Byl to Hokage.. Uzumaki Naruto.
V čem tkví opravdová síla? Ozval se znovu senseiův hlas.. | |
|
| |
Aspire
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 10:29 pm | |
| Toshiro
Zamyslel jsem se. A pak jsem koukl na Naruta a pousmál se. "Přátelství?" Vypadlo ze mě. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 11:05 pm | |
| Ren
Ren se usmál.. Mysli na svoje kamarády.. Kteří tě budou podporovat a vždy tu budou.. A pak.. Otevři tu bránu. | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 11:09 pm | |
| Toshiro
Kývnul jsem hlavou a zavřel oči a představoval si své přátele. Yoko, Yoshiro, Itaku, Iruka. Pomyslel jsem si a zatlačil na bránu. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 11:10 pm | |
| Ren
Zámek se utrhl.. Toshiro se probral. Pod jeho kůží byly dokonale poskládané kostnaté kostičky, které měly utvořit brnění. | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 11:16 pm | |
| Toshiro
Vykulil jsem oči a po chvíli "Yataa!" Zvolal jsem radostí a nevěřil furt tomu, že se mi to povedlo. Něco zkusim. Vzal jsem si jehlu a zkusil si ji vrazit do ruky, ale jehla se zastavila o kost a nepropíchla mi ruku a na tváři se mi objevil spokojený obličej. Ale kde je sensei? Rozhlížel jsem se kolem sebe | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 11:25 pm | |
| Ren zmizel... Jako vždy .. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kusogakure no Sato | |
|