| Kusogakure no Sato | |
|
+7Hospi eliizabet Misman Sakura-chan Aspire Mike Red 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 12:46 am | |
| Sachiko
Znovu som sa dala do smiechu. Po chvíľke smiechu som už nemohla, tak ma bolelo brucho, že som bola nútená sa nejako ukludniť. Jááj.. ty ma týmto raz dostaneš do hrobu. Znovu som sa uchechtla. | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 7:33 am | |
| Mitoshi 75.... a 76 ukázal jsem na jedny a pak na druhé dveře když jsme konečně dorazili bludištěm chodeb | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 1:25 pm | |
| Maki
Mitoshi-kun, dáš nám jedny klíčky? Zeptala jsem se dost otráveně. Předstva všech holek na jednom pokoji mě až děsila. Který pokoj si berete? Podívala jsem se na dveře. Jsme ninjové, na takový věci by jsem si neměli stěžovat, ale stejně mě to štve. Dodala jsem spíše pro sebe. | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 4:15 pm | |
| Toshiro
Došel jsem k Yoshirovi a usmál se na něj. "Měnim si k tobě názor. Jsi celkem v pohodě." Usmál jsem se na něj znovu a pomalu kráčel k pokojům. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 4:18 pm | |
| Mitoshi Já klíče nemám. Nejpravděpodobněji budou v pokojích. Chytnul jsem za kliku a dveře se otevřely | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 4:38 pm | |
| Yoshiro
Heh.. Nad jeho poznámkou jsem se jenom usmál..Zamířil jsem k pokojům.. Většina z nás k nim už dorazila.. V obou dveřích byly klíče. | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 4:54 pm | |
| Maki
Aha. Vzala jsem za kliku druhého pokoje a otevřela dveře. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 5:30 pm | |
| Ikita
Nasledovala som ostatných, a čakala kým sa natrepú do tých izieb. Na rozlúčku (chvíľkovú) som ešte letmo pobozkala Kuju a vošla do izby za Maki. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 5:42 pm | |
| Kuja
Pobozkala ma... Vyvolalo to vo mne celkom zmiešané pocity... Na jednej strane radosť, šťastie, lásku... Na druhej strane neistotu... Veď... sa so mnou rozišla... tak prečo... chce aby sme boli znova spolu? Alebo... ma stále nenávidí? Rozhodol som sa, že to zistím potom, teraz som zamieril do izby za Mitoshim... na Ikitu som sa len šťastne usmial... | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 5:52 pm | |
| Sachiko
Ako pozerám, baby a chalani sú oddelene. Ja by som najradšej išla spať niekde von a nie tam byť s tou Uchihou. Mierne som privrela oči a vyrazili sme do izby za ostatnými. Tak.. maj sa Gojou a vďaka. Povedala som mu než som odišla. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 6:32 pm | |
| Yoshiro
Zalezl jsem do pokoje k ostatním klukům. No..Prohlídnul jsem si všechny ostatní.. V Konoze jsem si pár dní před dneškem přečetl něco o Chuninských zkouškách. Možná to pomůže..Většinou se dělají ve formě testu, zkoušky přežití a bojů.. Řekl jsem jim. | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 7:32 pm | |
| Yoko Hyuuga
Jen tak letmo jsem si prohlédla pokoj a většinu holek co tam bylo. Pak jsem se otočila a vyrazila na průzkum ven. Tak trochu jsem doufala, že narazím na nějaký souboj mezi ninji, abych zjistila, jaké schopnosti kdo má. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 10:50 pm | |
| TI CO DOPSALI TEST POKRAČUJÍ VE HRANÍ ZDE. YoshiroVyšel jsem z budovy, kde se psaly testy..Přemýšlel jsem co teď.. Napadlo mě, že bych se mohl jít třeba najíst. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 10:53 pm | |
| Mitoshi Také jsem vyšel z budovy. Trénovat.... jíst.... projít se? Začal jsem přemýšlet | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 10:59 pm | |
| Ikita
Po vyjdení z budovy som sa pripojila k Yoshirovi. Ideš niekam...? Som hladná ako vlk. pousmiala som sa. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:00 pm | |
| Yoshiro
Jo, jdu jíst.. Jen nevím kam.. Neznám to tu.. Všechno tu vypadá stejně a myslím, že tu těžko budou mít Ichiraku Ramen.. A pokud jo, tak určitě nebude tak dobrej, jako u nás v Konoze.. Řekl jsem. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:01 pm | |
| Kuja
Vyšiel som z budovy... No... prvú časť mám za sebou... pravdepodobne som aj tak neprešiel... Tak som teda vykročil vpred, chcel som si túto dedinu trocha obzrieť... Architektúra nič moc... Potom som videl Yoshira s Ikitou... Oni ma asi nevideli... Hm... nie... radšej sa nebudem pliesť medzi nich... ešte by kvoli mne vznikla ďalšia hádka... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:06 pm | |
| Ikita
Zakývala som a zakričala na Kuju, ktorý vyšiel práve z budovy. Dúfala som, že sa pripojí a spoločne ako tím niekam zájdeme. Nerobili sme tak často, vlastne vôbec... tak prečo to nezmeniť? Mohli by sme sa spýtať kde je nejaký rámen... dúfam, že tu nie sú všetci takí ako ten skúšajúci.. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:07 pm | |
| Kuja
Ikita na mňa kývala a kričala... Váhal som... No... asi to budem ľutovať, ale... Dobehol som za nimi a pripojil sa k nim... | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:13 pm | |
| Sachiko
Vybehli sme von a zhlboka sa nadýchli. ÁÁÁch.. konečne čistý vzduch. Pochvala som ovzdušie. Tak čo Hiroko, kam pôjdeme? Pozrela som na Hiroko. Ona na mňa pozrela pohľadom hovoriacim "netuším", tak sme sa zase vybrali, ale nemali sme šajnu kde. Po ceste som si všimla, že už Kuja aj Ikita dopísali. Bohvie kam idú.. Alebo.. nepočkáme na Goujoua? Pozrela som na Hiroko a ona sa len pritúlila. Tak dobre.. Sadli sme si pod najbližší strom a čakali. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:17 pm | |
| Yoshiro
Klídek.. Na jídlo mám čich.. Řekl jsem cool arogantním stylem s rukama v kapsách a zavřenýma očima.. Za mnou. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:26 pm | |
| Kuja
Hmm... no zbohom... zamrmlal som a išiel som teda za Yoshirom, spoločne s Ikitou. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:27 pm | |
| Ikita
Toto neskončí dobre... usúdila som pri Yoshirovom prejave. Počujte, ako ste napísali test? A čo tá 5. otázka? Mňa to teda pekne naštvalo... vtlačila som sa medzi nich aby som bola v strede a pozerala z jedného na druhého. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:30 pm | |
| Kuja
Test... napísal som to, čo som vedel... no čo už... a piatu otázku som radšej nekomentoval... sú totálne neféroví... Na toto by mali zavolať nejakú komisiu alebo niečo... povedal som celkom pokľudným hlasom.
Naposledy upravil Mike dne Tue Apr 27, 2010 11:38 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:38 pm | |
| Izashi
Tiež som vyšiel z budovy a čo nevidím , malá skupinka spolužiakov... Pekne som ich prešiel arogantným pohľadom a prešiel si okolo akoby nič... Išiel som si na svoju izbu. Chodiť po jedlách , zabávať sa so spolužiakmi alebo robiť iné stupídne veci ma nebavilo. Kľud 4ever. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kusogakure no Sato | |
|