| Kusogakure no Sato | |
|
+7Hospi eliizabet Misman Sakura-chan Aspire Mike Red 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:39 pm | |
| Yoshiro
Rozhlížel jsem se okolo.. Pak jsem si všiml menšího stánku na kterém bylo napsáno エキストラホット ラーメンEkisutorahotto Ramen! Usmál jsem se.. Vidíte.. Ramen.. Nakráčel jsem si to přímo do stánku.. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:41 pm | |
| Kuja
Hm... no len aby to nebola nejaká smrtiaca pasca, čo sa maskuje ako ramen... prehodil som potichu, aby to počula len Ikita a s nedôverčivým pohľadom som vošiel za Yoshirom. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:47 pm | |
| Ikita
Potichu som sa zachichotala na Kujovej poznámke, a z úsmevom naňho pozrela. Yoshiro nás určite viedol do pasce... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:53 pm | |
| Kuja
Ikita sa smiala... Po tele sa mi rozlialo príjemne teplo... Teraz by som ju najradšej objal a pobozkal... Ale... to asi nemôžem... alebo áno? Mal som dilemu... no rozhodol som sa, že pred Yoshirom by to asi nebol dobrý nápad... Aj tak som si bol istý, že z toho stánku niečo vyskočí a vysaje mi to mozog... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:57 pm | |
| Yoshiro
Vlezl jsem do stánku.. 3 rameny! Vykřikl jsem a skočil na jednu ze židlí. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Tue Apr 27, 2010 11:59 pm | |
| Ikita
Všimla som si neistotu v Kujovom správaní. Bolo vidieť, že niečo chcel, ale akoby sa sám zastavil. Ked Yoshiro objednával, objala som ho a na pár sekúnd bozkávala, a hned na to si z úsmevom sadla vedľa Yoshira. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:02 am | |
| Yoshiro
Po chvíli nám obsluha přinesla 3 rameny.. Barva byla trochu víc do ruda než v Konoze.. No co.. Asi místní specialita.. Dal jsem se do jídla. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:04 am | |
| Ikita
Možno je pikantný... dodala som neisto a čakala kým začne jesť. Napokon začal, tak som sa pripojila a ochutnala ramen... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:05 am | |
| Yoshiro
Ramen chutnal dost podobně jako ten v Konoze. Není špatnej! Vykřikl jsem. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:07 am | |
| Kuja
Absolutne som to od Ikity nečakal, ale vďačne som jej objatia a bozky prijal a opätoval... Sadol som si vedľa Ikity, takže bola v strede medzi nami a chytil som ju za ruku... Znova som pociťoval to krásne šťastie... Priniesli nám ramen... Pozeral som na svoju porciu, akoby bola otrávená... Rozhodol som sa, že nechám Yoshira, nech to najprv ochutná, kým sa do toho pustím ja. ... No, zdalo sa, že bol dobrý, tak som sa doň pustil aj ja. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:09 am | |
| Yoshiro
Vesele jsme si jedli... Najednou jsem zrudl.. Uhm.. Zrudla i Ikita a Kuja. Obsluha se začala smát.. Náš ramen je udělaný speciálně tak, že začne pálit až později. Řekli.. Podíval jsme se na Kuju.. Nehorázně mě pálila huba.. | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:13 am | |
| Toshiro
Vyšel jsem z budovy s rukama za hlavou a pohledem na oblohu. Tak Iruko, mám za sebou první zkoušku. Slibuju, že se domů vrátim jak chunnin! Prsty jsem si projel čelenku a usmál se. Pak jsem si dal zase ruce za hlavu a s úsměvem kráčel skrz vesnici. Chtělo by to nějakou akční zkoušku. Chci zjistit jestli jsem trénoval fakt dobře. Pomyslel jsem si. A kde je vlastně Yoko? Sakra! Proč na ni myslim?! | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:14 am | |
| Kuja
Po chvílke jedenia nastal šok... Totálne vypálenie hrdla, nosu, úst, jazyka... Silno som majteľov podozriedal, že nám do toho nasypali Wasabi... Vyvalil som oči, otvoril ústa a snažil sa ochladiť si ústa vzduchom... Vodu, vodu!!! chrčal som. | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 9:01 am | |
| Yoko Hyuuga
Pomalými kroky jsem vyšla z budovy. Když jsem byla pár metru od ní, vydechla jsem úlevou. Jedno je zamnou, avšak další čeká. Zajímalo by mě, kde jsou všichni co už dopsali. No asi vyrazím do ubytovny a třeba cestou někoho potkám. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:53 pm | |
| Akira
vzduchem se něco mihlo Splash... Yoshiro byl mokrý od hlavy k patě... Je to lepší otouto? ozvalo se ze střechy | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 12:56 pm | |
| Yoshiro
Dostal jsem po tlamě něčím mokrým.. Vylezl jsem ven ze stánku.. Na střeše naproti stála Akira. Moc.. MOC vtipný! Vykřikl jsem naštvaně. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:01 pm | |
| Akira
No lepší ne? seskočila jsem k bráchovi Napadla mě jedna věc... Viděla jsem že máš Sharingan... že ses nepochlubil Ale je na čase abys viděl, o kolik jsem lepší jak ty Takže tě hodlám vyzvat na souboj a zmátit tě i bez sharinganu... řekla jsem sebejistě | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:02 pm | |
| Yoshiro
Tohle mě docela překvapilo.. Chvíli jsem váhal.. Nech toho.. Na toto fakt nemám čas.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:05 pm | |
| Akira
Snad se nebojíš své velké sestry? Optala jsem se A kromě toho jsem ti nedala moc na výběr dodala jsem | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:07 pm | |
| Yoshiro
Otočil jsem se k ní zády a vracel se do stánku.. Na tvoje blbý nápady nemám čas ani náladu..
| |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:10 pm | |
| Akira
Yoshiro asi neměl náladu si hrát... Koncentrovala jsem chakru do nohy a vyskočila Doufala jsem že uhne, jinak ho moje rána zabije... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:11 pm | |
| Yoshiro
Zvuk jejího výskoku jsem nemohl neslyšet.. Pitomá Akira! Aktivoval jsem Sharingan a uskočil přemetem dopředu.. Jakmile jsem dopadl na nohy, postavil jsem se do bojové pozice. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:14 pm | |
| Akira
Na zemi jsem udělala menší dulek... No tak bráško... jde jen o trénink... usmála jsem se mile a vytáhla svůj oblíbený kunai Zatočila jsem s ním na prstě a vrhla se do utoku... Sharingan... jde na to zostra hned od začátku, ale já mu ukážu... Opět jsem vykopla proti němu a následně po něm sekla kunaiem... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:21 pm | |
| Yoshiro
Sice Sharingan nebyl dokonalý a pořád byl na první úrovni, ale proti takovému přímému úroku, jako byl tento mi pomohl snadně uhnout. Kunai mi sice nepříjemně rozsekl tričko, ale zranění žádné. Při úskoku dozadu jsem nahromadil chakru do chodidel a udělal otočku, takže jsem byl k Akiře zády, nohou jsem se odrazil o budovu, která byla za mnou, směrem k Akiře. Vykopl jsem proti ní plnou silou. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato Wed Apr 28, 2010 1:25 pm | |
| Akira
Koncentrovala jsem chakru do ruky a uhodila ho do boku nohy abych jeho utok nemusela plnou silou vykryt ale spis jen odvest stranou. Druhou ruku jsem dala pod sebe, zvedla se na ní a vykopla nohou po Yoshirovi, kterého jsem prvním utokem vyvedla z rovnováhy... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kusogakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kusogakure no Sato | |
|