| Kirigakure no Sato | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 9:17 pm | |
| Arami Hasoki
Tobě to být jedno může, ale Mizukagemu to jedno nebude... usmála se ninja Evidentně měl nějaký ohavný plán v rukávu... Podle krve na kataně už někomu ublížil, asi zbytku svého teamu | |
|
| |
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 9:21 pm | |
| Gaka Yamato
Dobrá tak ho zachráníme.Pochybuji,že se tvá rychlost vyrovná mé.Navíc máme převahu.Řekl jsem a a stále byl připraven k bleskurychlé akci. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 9:21 pm | |
| Kazuya
Mizukage sem, Mizukage tam... ako hovorím, je mi to jedno uškrnul som sa. Pritom som pozrel na Yamata... Asi je už hotový, hmm? O chvíľku začne zábava... hahahahaha... povedal som so smiechom. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 9:25 pm | |
| Arami Hasoki
Během zlomku vteřiny jsem udělal pár pečetí... Nadechl jsem a vyplivl na Kazuyu velkou ohnivou kouli... Chtěli si zahrávat tak ať vidí, že kdo si hraje s ohněm, může se spálit... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 9:37 pm | |
| Kazuya
Jo, toto je moje druhé kekkei genkai, nasrať ľudí... povedal som so smiechom... Uskočil som do strany... trocha mi popálilo nohy, ale mne to nevadilo... Popri lete som vytiahol zvitok z opasku... Snáď zatial Yamato zaútočí... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 9:40 pm | |
| Arami Hasoki
Usmál jsem se když se na uskakujícího Kazuyu vyřítil můj klon, který ho v jeho skoku odkopl stranou... Vzduhcem se zableklo několik odlesků ninja lanek... Byly uplně všude... | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 9:41 pm | |
| Yamato Gaka
Uskočil jsem rychle stranou a hodil pod sebe dvě kouřové bomby.Kazebushin no jutsu Vytvořil jsem 6 klonů a vyvolal brašnu s 5 meči.Já jsem a 5 dalších klonů se změnilo na meče.Klon který zůstal nás vyhodil do vzduchu spolu s meči v brašně a všechny meče se zabodali okolo něj.Klon potom vyskočil z kouře.Klon se poté rozeběhl proti němu a kopl do dvou mečů.Ty se poté rotací rozletěni proti němu. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 10:03 pm | |
| Kazuya
Eh... No... dostal ma... čo už... Pozeral som naňho s kamennou tvárou, akoby urazenou... Hmm... no... tak si ma dostal no... Povedal som a tvár sa mi krivila do úškrnu. Dopadol som na nohy... Skoro som spratil rovnováhu... Hmm... lanká, čo? Yamato naňho zaútočil... Ja som zatial vytiahol 3 kunaie a porezal som sa s nimi... Boli namočené do mojej krvi... Smrtelného jedu. Hodil som ich, podľa možnosti čo najviac nenápadne... jednoducho len nenápadné kunaie... ale smrteľné len pri porezaní. Dúfal som, že Yamatov útok ho natoľko zamestná, že si kunaie ani nevšimne... Avśak pre istotu som roztvoril zvitok... Bol privolávací... | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Wed May 12, 2010 10:20 pm | |
| Yamato Gaka
Klon se udělal kawarimi a vyměnil se za meč.Až ten chlápek zaútočí na jeho tělo tak se změní na meč.Který na něj poletí. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 8:32 am | |
| Arami Hasoki
Opět jsem se nadechl Vypálil jsem asi tucet ohnivých koulí... Po všech klonech, mečích a podobně... Ti dva nebyly špatní, nehodlal jsem riskovat nic... Chtěl jsem je vyřídit rychle... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 3:45 pm | |
| Kazuya
Ale ale, zase ohníček??? Sakra, nemám rád používanie vody... Spravil som pečate. Suiton: Mizu Rappa! Na nášho nepriateľa vyšla menšia vlna vody... Umri umri umri UMRI! hovoril som psychopaticky. | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 4:23 pm | |
| Yamato Gaka
.Ty dva meče,které v rotaci letěli proti chlápkovi,to odrazilo,ale když plivnul po tom kawarimi,tak se tělo změnilo na meč.Ten pokračoval dál na chlápka a měl dokonce rozžhavenou čepel.Jelikož proti jeho střelám použil Kazuva suiton,tak mě to ochránil a stále jsem si držel podobu meče,ale 5 klonů proměněných v meče vybuchlo.Pří výbuchu každého z klonů do chlápka narazila slabá větrná šoková vlna.Prostě jako,když vybuchne kazebushin.Mezitím se za ním objevil klon.Skočil na nejbližší meč a poté vzal další dva ze země a vyskočil (meče jsou v zemi po zabodávané ).Ve výskoku proti útočníkovi vrhl další dva meče.Takže jo,když na něj plivne bude jednoduší na věj poté zaútočit ze zálohy.Zamyslel jsem se a čekal stále proměněn v podobě meče. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 5:47 pm | |
| Všechny meče roztavil jeho Katon... Evidentně nebyl uplně obyčejný... Dokonce i vodní vlna se vypařila... Ninja chytil toho genina a vyskočil i s ním na strom... Tam nechal viset genina a začal metat oheň... Jeho ohnivé techniky byly přehnaně silné... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 6:23 pm | |
| Kazuya
Pozeral som naňho s divným pohľadom... TY! Ukázal som naňho (na nepriateľa). CHEATUJEŠ!!! Avśak to už na mňa letel oheň a ja som mal čo robiť, aby som sa vyhol ohňu a zároveň nepadol do tých jeho pascí z laniek...
Nawaki rozhodne: Ak sa mi podarilo vyhnúť sa ohňu aj lankám: Skryl som sa za strom, zobral ten zvitok, čo som si predtým vytiahol a spojil som ruky do pečate... It's time to play ahead! Z privolávacieho zvitku vyšla mŕtvola... Avśak hýbala sa... presne podľa mojich prianí... ako bábka... Mŕtvolák vytiahol dve katany, skočil na bojové pole a rozbehol sa proti nášmu nepriateľovi, s cieľom dostať sa k nemu a rozsekať ho!
Ak sa mi ohňu a lankám vyhnúť nepodarilo: Tak som pravdepodobne spálený, alebo uväznený v lankách no... To neni fér!! T.T | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 8:01 pm | |
| Některá lanka zhořela v ohni, zbylé obmotaly mrtvolu dokola a doslova jí rozřezaly na kousíčky... Ninja se jen usmál Jeho ohnivé techniky vás docela proháněly a jeho asi bavil boj Díval se na vás a analizoval situaci na bojišti... Nakonec pod sebe hodil kouřovou bombu... Celý strom byl schován ve fijalovém dýmu | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 8:47 pm | |
| Yamato Gaka
Změnil jsem se z meče.Je načase si přestat hrát!!!Vytvořil jsem 2 klony a řekl.Myslel jsem,že takhle už bojovat nebudu,ale budiž.Klony na sebe nalepily výbušné lístky.Zároveň já i klony jsme nabraly obrovskou rychlost a poskakovaly jsme všude okolo stromu.
(Nawaky kam se teda podělo to roztavené železo které ně něj letělo???Protože jsi ty meče přece roztavil XD) | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 8:57 pm | |
| Kazuya
Sakra!!! Mŕtvoly nerastú na stromoch!! vykríkol som rozhorčene. Pozeral som s nadvihnutým obočím ako, Yamato robí svoju samovražednú kombináciu... Hm... nebavím sa! povedal som urazene. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 9:39 pm | |
| Arami Hasoki
Z fijalového dými vyletili kunaie.... Jeden po každém klonu a jeden na originál... Mezitim smerem po Kayzyovi vyletěl nějaký retez... | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 10:10 pm | |
| Yamato Gaka
Klony i já jsme uhly jelikož naše rychlost byla opravdu vysoká.Mé dva klony se rozeběhly ke stromu.Jelikož využívali techniku lotusu tak se spíše objevili u stromu.Vyskočily vysoko do koruny stromu a vybuchli.To,ale nebylo vidět.(v kouři by neměl dobře vidět ani on.) Já jsem poté zase odskočil,když jsem viděl jak po Kazuyovi letí řetěz popadl jsmem ho a odskočil s ním. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 10:11 pm | |
| Kazuya
Eh... o ou... Hodil som pár kunaiov na miesto, odkial vyšla tá reťaz... samozrejme otrávených mojou krvou... Keďže bol v dyme, tak by ich snáď nemal vidieť a mohol by som ho trafiť... reťazou prezradil svoju pozíciu... Ale potom ma Yamato schmatol a odskočil so mnou... Preboha, znásilnenie!!! AAA!!! | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 11:06 pm | |
| Obrovskej výbuch vybuchl většinu stromu.... Arami Hasoki absorboval část výbuchu aby ochránil svého zajatce
Arami Hasoki
Kvůli tomu byl pomalejsi a neuhnul jednomu z kunaiu... Ihned na to udělal pečetě a zmizel... Zůstal jen zraněný genin houpající se na stromě... | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 11:11 pm | |
| Yamato Gaka
Kazuyo zmlkni!!!!Teď budeš chvíli bojovat ty.Složil jsem pečeť.Kazebushin no jutsu!!!Zařval jsem a objevil se jeden klon.Můj klon ti bude stát po boku.Řekl jsem a začal se zamýšlet nad strategii.Klon se poté z ničeho nic rozeběhl ke stromu,aby zachránil chlapce. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 11:14 pm | |
| Kazuya
Ahh... to je nuda... ON ZDRHOL!!! vykríkol som nespokojne na celý les. Ja chcem KRV!!! | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 11:20 pm | |
| Vypadalo to že se nehodlá vracet... Možná poznal že na něj půsoví jed nebo ho ožehl výbuch... Byl pryč | |
|
| |
tbc99
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato Thu May 13, 2010 11:24 pm | |
| Yamato Gaka
Přikývl jsem hlavou a potom můj klon sundal toho genina a donesl ho k nám.Poté klon zmizel. Jsou všichni v pořádku??? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure no Sato | |
| |
|
| |
| Kirigakure no Sato | |
|