| Nový člen (Horox & Mike) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 10:34 pm | |
| Kanuzaku
Na chvíľu som sa zamyslel. To áno, áno, nemal by to byť problém... je to starý chrám, po ceste si zistíme zvyšok.. aha, a už vieš že ideš so mnou? spýtal som sa s úškrnom a vybral sa pomalým krokom do jednej z chodieb. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 10:38 pm | |
| Sephiroth
Tak teraz to už viem... odpovedal som mu s chladom v hlase a vykročil som za ním... A kedy ideme? Teraz? | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 10:41 pm | |
| Kanuzaku
Hned a zaraz. vyhlásil som s úsmevom a so svižným krokom bežal von zo základne. Bol som plný energie, a potreboval som bežať. Vychádza sa podobne ako vchádza. dodal som a vstúpil do miestnosti s rúrou, ktorá viedla až na povrch. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 10:46 pm | |
| Sephiroth
Pokojne som za ním došiel... Krok som zrýchlil iba trocha... Bez slova som išiel za ním... S chladným výrazom na tvári... Nedalo sa povedať, na čo myslím... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 10:49 pm | |
| Kanuzaku
Za mnou! povedal som, a vyskočil do rúry. Tá neviditeľná vrstva okolo mňa ma začala posúvať veľkou rýchlosťou hore. Až som letel... chvíľku to ešte trvalo, ked som nadomnou otvoril poklop a z rúry ma vyvrhlo von do hlbokého lesa. Uff, ten let hore rúrou je vždy zážitok.. zasmial som sa a čakal na Sephirotha. Meč mi našťastie stále visel na chrbáte. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 10:52 pm | |
| Sephiroth
Vliezol som do rúry... a hneď ma to obrovskou rýchlosťou vtiahlo do nej a letel som hore hore hore... Až som napokon dopadol na nohy vedľa Kanuzaka... Hm... pekná jazda... poznamenal som... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:21 pm | |
| Kanuzaku
Takže ideme! Pôjdeme chvíľku peši, a potom po stromoch... je to celkom daľeko. vysvetlil som stručne a s mečom na chrbáte vykročil do hlbokého lesa obklopujúceho otvor, ktorým sme vyšli spod zeme. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:25 pm | |
| Sephiroth
V poriadku... povedal som kľudne a vyšiel som za ním... Čo si myslíš o Suzuki? spýtal som sa ho, aj keď som jeho odpoveď silno tušil... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:29 pm | |
| Kanuzaku
Bol som celkom prekvapený jeho otázkou. Dostal ma... to som naozaj nečakal. Uh.. no.... ona je... dobrá vedúca, i dobrá genetička... tak si to myslel, však? zakoktával som sa trochu a poškrabal sa po hlave. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:31 pm | |
| Sephiroth
Povzdychol som si... Myslel som... čo si o nej myslíš konkrétne ty... tvoj osobný názor... osobný povedal som kľudne... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:34 pm | |
| Kanuzaku
Osobný? Super žena... a..... mám ju rád... v istom slova zmysle... uškrnul som sa bezbožne a pozrel na Sephirotha veľavravným pohľadom. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:38 pm | |
| Sephiroth
Trocha som sa pousmial... Promiskuitné udržiavanie morálky... Praktizuje to snáď u všetkých, všakže? povedal som mu. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:43 pm | |
| Kanuzaku
Uh...?! Bol som z neho prekvapený že takto na rovinu na mňa vybehol, vyzeral dosť uzavrený. Dá sa to tak povedať... a nie u všetkých! Len.... u niektorých! Ale môžem ťa uistiť, že so mnou to praktizuje najviac.... hrdo som sa vystrel a slastne sa usmial. Som špeciálny, no... ... a tebe to hádam nejak vadí? Nikto sa zatiaľ nesťažoval... kontroval som jeho otázku. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:45 pm | |
| Sephiroth
Hm... Odvratil som od neho pohľad... Bol som len zvedavý... odpovedal som mu chladne... Aj tak som vedel, čo odpovie... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:47 pm | |
| Kanuzaku
Okej, tak neodpovedaj... ale mám právo na jednu otázku. Čo ste tam robili v jej súkromnej komnate? spýtal som sa so širokým úsmevom. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:48 pm | |
| Sephiroth
Nič z toho, čo tam s ňou robíš ty... odpovedal som ľadovým hlasom. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:51 pm | |
| Kanuzaku
Moja ústa zostali pootvorené. Tak to ti v žiadnom prípade neverím. Si impotent alebo asexuál? Alebo gay? pýtal som sa dalej blbé otázky v snahe vyprovokovať ho, aby povedal čo tam robili v skutočnosti, a čo sa stalo. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:54 pm | |
| Sephiroth
Hm... zdá sa, že odtiaľ ešte nikto neodišiel bez toho, aby si to s ním rozdala... Tak mi never, keď chceš, mne je to úplne jedno odpovedal som mu kľudne a chladne... nemal som už náladu sa o tom baviť... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 9:57 pm | |
| Kanuzaku
Tak dobre teda... budem ti veriť aspoň trocha... vidím že ti to vadí. povedal som zachmúrene a pokračoval v ceste. Mal som však chuť niečo hovoriť, ale nebol som si istý či má Sephiroth vôbec záujem o niečom hovoriť.. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 10:04 pm | |
| Sephiroth
Pozrel som naňho... Chcel som mu na to niečo povedať, ale ani ma nenapadlo čo... Aj tak som si len vlastne potvrdil to, čo som si už prečítal v Suzukinej mysli... Tak som opäť pozrel pred seba a išiel som ďalej... mlčky... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 10:09 pm | |
| Kanuzaku
Stále mi však v hlave vŕtala jedna vec... A počuj... odkiaľ to vôbec vieš? Nie si s nami ani deň... spýtal som sa rýchlo. Dosť ma to trápilo. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 10:12 pm | |
| Sephiroth
Povedzme že som... všímavý... povedal som a pousmial sa... poúsmev však o chvíľku zmizol... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 10:14 pm | |
| Kanuzaku
Ale... ale... to je hlúposť... jedine ako si na to mohol prísť je že ti to povedala ona sama... nijak inak. Je to tak, áno? Máš to od nej? Ona sa s tým nezveruje nikomu... začala som rýchlo a zmatene hovoriť. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 10:15 pm | |
| Sephiroth
Nechaj to tak... je to jedno... povedal som mu ale celkom som sa bavil na tej jeho zmätenosti... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Mon Apr 19, 2010 11:53 pm | |
| Kanuzaku
Ešte chvíľu mi nad hlavou visel otázniky, avšak som na to potom mávol rukou. Ja sa spýtam Suzuki, ked prídeme. usmial som sa víťazoslávne, mysliac si, že som dostal Sephiho. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) | |
| |
|
| |
| Nový člen (Horox & Mike) | |
|