| Nový člen (Horox & Mike) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:25 am | |
| Suzuki
S tým môžeme urobiť čokoľvek... avšak sa obávam rôznych darmožráčov, ktorí si to jednoducho zoberú do rúk... a mna sa pokúsia zabiť. Preto nikomu nikdy nedám informáciu, ako to všetko vytvoriť... takže bezomňa to pôjde celé do hája. dodala som s úsmevom. Možno aj on to využije, a bude chcieť prevziať moc.. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:30 am | |
| Sephiroth
Myslím, že ty by si sa pred darmožráčmi ubrániť vedela... povedal som jej a na tvári mi hral poúsmev... Si chytrá, nikomu nedôveruješ, a na tvoju silu som tiež počul len samé chvály... | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:11 am | |
| Suzuki
Lichotník jeden... alebo to robí naschvál aby si má získal... Som hlavne opatrná. Dúfam, že tebe môžem veriť, aspoň na čas. usmiala som sa bezočivo a pozrela naňho. Títo shinobi ma nasledujú, zároveň so šéfom, takže si musím udržiavať povesť. Jediná chyba, jediné spochybnenie mojej sily a užitočnosti, a idem dole. Niektorí sú skutočne verní, to áno, ale... povedala som kľudne. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:45 am | |
| Sephiroth
Samozrejme, ja to chápem... je to bežný spôsob udržania sa v dnešnom svete... Len v tom pokračuj, robíš to skvelo... Určite je to len jedna z vecí, ktoré robíš skvelo... povedal som a na tvári sa mi opäť zjavil poúsmev... zaujímalo ma, čo spraví, keď som použil dvojzmysel ja... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:41 pm | |
| Suzuki
Začervenala som sa a pozrela na druhú stranu, aby to nemohol vidieť. Ale no.. ohradila som sa s úsmevom a mávla rukou. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:44 pm | |
| Sephiroth
Poúsmev na tvári mi pretrvával... Pôjdeme ďalej?
Naposledy upravil Mike dne Sun Apr 18, 2010 2:49 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:48 pm | |
| Suzuki
V rozpakoch som pokračovala v našej ceste naprieč laboratóriom. Ale samozrejme. usmiala som sa. Ten jeho poúsmev na tvári mi len lichotil... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:51 pm | |
| Sephiroth
Zahľadel som sa na ňu... Tak čo mi ešte ukážeš? spýtal som sa... ďalši mierny dvojzmysel... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:54 pm | |
| Suzuki
No dajme tomu, že v labáku už nič... neskôr ti dopoviem a ukážem zbytok. vyhlásila som a prešla najbližšími dverami do chodby, ktorá viedla už do jaskynného komplexu. No môžem ti niečo ukázať aj v súkromných izbách, kde všetci spíme... povedala som s úškrnom. ... máme tam zaujímavé vybavenie. dodala som z úsmevom, a nepozerala naňho. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:57 pm | |
| Sephiroth
Dobre... veď ma... povedal som s poúsmevom, ktorý vyzeral už skôr ako úškrn... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:04 pm | |
| Suzuki
Mierne prekvapene som vyvalila oči, a snažila sa to zakryť, aj ked to nešlo. Eh... tak pod. pokynula som mu s úsmevom. Po chvíľke sme vošli do dlhej chodby, po bokoch boli dvere. Jednotlivé súkromné komnaty. Z jedných dverí práve vyšla akási žena. Na tvári mala drsný a vzdorovitý výraz, bola tmavšia, očividne z púšte, Suny. Riko, toto je Sephiroth. predstavila som Sephirotha a pousmiala sa. Žena k nemu podišla a zatvárila sa arogantne. Vitaj, Sephiroth-san. povedala napokon ked si všimla úškrn na mojej tvári. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:08 pm | |
| Sephiroth
Keď sme stretli tú ženu, zatváril som sa opäť typicky chladne... Teší ma, Riko povedal som bez emocii... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:11 pm | |
| Suzuki
Hned potom sa pomedzi nás pretlačila a odchádzala. No... asi ju odradil ten tvoj výraz... ale to je v pohode. Môžem ti ukázať aj nášho dalšieho člena? Je tak trochu zvláštny.. pousmiala som sa a ukázala na jedni z dverí. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:13 pm | |
| Sephiroth
Dobre... kľudne ukazuj... povedal som Suzuki... Výraz? Ona sa tvárila akoby zhltla citrón... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:21 pm | |
| Suzuki
Nie je najlepšie ho podcenovať, je trocha šialený... von vlastne vychádza len na misie, a aj to len občas... mnohokrát mi však pomohol vo výskume... vysvetlila som neisto a otvorila dvere do tej izby. Bola celá v tme, ale ja som jednoduchým mávnutím zapálila fakľu, ktorá celú miestnosť osvetlila. V kúte sedel akýsi nízky chlapec, s kapucňou na tvári. Namiesto tváre vystrel ruku, na ktorej mal zavesených 5 rôznych postavičiek, z ktorej každá vyjadrovala 5 základných nálad. Vystrel prst z prekvapenou postavičkou a hýbal ňou, akoby si obzeral Sephirotha. No.. uh, to je Kalizu. predstavila som ho Sephimu. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:25 pm | |
| Sephiroth (Sephi xD)
Premeriaval som si ho... Teší ma Kalizu... ja som Sephiroth povedal som potichu... Nepozeral som naňho ako na šialenca, ani som nebol prekvapený... pozeral som naňho s normálnym, bežným pohľadom... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:29 pm | |
| Suzuki
Pravdepodobne si už prišiel na to že je od nás jeden z najsilnejších... nepriateľov pomýli jeho očividný vek, výška, ''hračky'' na prstoch a šialený výraz... vysvetlila som s úsmevom. Ked sa Sephi (xD) predstavil, prekvapená postavička sa utiahla a vystrel ukazovák, kde bola usmievavá a šťastná postavička. Asi sa mu pozdávaš... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:33 pm | |
| Sephiroth
Iba som sa pousmial... Rád som ťa spoznal, Kalizu povedal som mu... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:37 pm | |
| Suzuki
No ale my už pôjdeme.. pousmiala som sa, vytlačila Sephiho z izby a zabuchla dvere. Prešla so zvyškom chodby až k posledným dverám a otvorila ich. A tuto je moja komnata... Bola dosť luxusne vybavená, a ani tam nechýbali laboratórne pomôcky a nástroje. Vošli sme a ja som zabuchla dvere. No... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:41 pm | |
| Sephiroth
Prezrel som si izbu a potom som pozrel na Suzuki... Veľmi pekná izba... s luxusným vybavením, napríklad tie štýlové skrinky, pekný koberec, veľká a určite mäkká posteľ... povedal som a na tvári mi opäť hral poúsmev... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:44 pm | |
| Suzuki
Tá posteľ je vskutku mäkká, doslova sa do nej dá ponoriť... povedala som a posadila sa na ňu z úsmevom. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:47 pm | |
| Sephiroth
Prišiel som k posteli, prešiel som po posteli rukou... Hmm... to áno, je mäkkučka... povedal som a sadol som si vedľa Suzuki, pričom som jej pozrel do očí... na tvári som mal stále ten poúsmev... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:52 pm | |
| Suzuki
Až teraz som si všimla že na rukách a nohách mám stále moje chrániče. Radšej som ich teda dala dole, a odhodila ich niekam za seba ponad posteľ. Sephi si ma určite len tak nepustí k telu... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 3:56 pm | |
| Sephiroth
Pozoroval som, ako sa Suzuki zbavuje chráničov... Potom som jej znova pozrel do očí a čakal, čo urobí ďalej... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 4:23 pm | |
| Suzuki
Nič som nehovorila, len ho pohľadom sledovala. Potom som sa však k nemu prisunula bližšie a chytila ho rameno. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) | |
| |
|
| |
| Nový člen (Horox & Mike) | |
|